Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Naty_θα σου τραβήξω το αυτί!!! Είναι τέλεια η χοριακή σου. Και ποιο είναι το μότο μου;;; ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ = ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!!!!!!! Έχε πίστη στο σποράκι που πάει σφαίρα! Θα κάνεις άλλη χοριακή ή θα πας κατ' ευθείαν για υπέρηχο;

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@Naty_θα σου τραβήξω το αυτί!!! Είναι τέλεια η χοριακή σου. Και ποιο είναι το μότο μου;;; ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ = ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ!!!!!!! Έχε πίστη στο σποράκι που πάει σφαίρα! Θα κάνεις άλλη χοριακή ή θα πας κατ' ευθείαν για υπέρηχο;

Μακάρι μακάριιιι! Έχω πίστη είναι η αλήθεια. Απλά ξέρεις..όταν έχεις καεί πολλές φορές. Το σπορί μπήκε δυναμικά σίγουρα! Θα πάω Τετάρτη ή Πέμπτη να με δει! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Sia A και @melitiniღ δεν με άφηνε καθόλου επαφές μέχρι να περάσει ένας μήνας και να με δει... Όταν πήγα να με δει περίοδος δεν μου είχε έρθει ακόμα και παρόλαυτα μου δώσε το οκ. Για προσπάθεια μου είπε μόλις μου έρθει περίοδος μπορούμε να ξεκινήσουμε. 

@Naty_ υπέροχη η τιμή της χοριακης σου!! Ήρθε για να μείνει το σπορακι αυτό!! Πάει σφαίρα!! 

Τι να σου πω κορίτσι μου εμένα έτσι μου είχε πει ο τότε γυναικολόγος κ είχαμε επαφές κ δεν έπαθα κάτι... Τώρα τι να πω ούτε γιατροί είμαστε απλά ακολουθούμε τις οδηγίες τους. Τώρα σωστές, λάθος κανείς δεν ξέρει 😉

Δημοσίευση

@melitiniღ οσον αφορα τις επαφες κ τις οδηγίες καθε γιατρού, καθε περιπτωση ειναι μοναδική. Συνηθως λενε να περασει εναε κυκλος, να ρθει περιοδος να πας για υπερηχο κ μετα. Γτ όπως ανέφεραν τ κορίτσια υπήρχε πλακουντας που εκει πλεον υπάρχει μια πληγή. Αν ο γιατρός σου σ ειπε δ υπάρχει θέμα μην σκεφτεσαι τι σ λεμε εμεις. Εμενα προσωπικά μ απαγόρευσε τις επαφές κ προς αποφυγή μολυνσεων αλλα κ αποφυγή αιμοραγιας. Όταν τον ρώτησα μ.ειχε πει οχι κατηγορηματικα, ειχα όμως προβληματικό πλακουντα κ φοβόταν για αιμοραγια μετα την αποξεση. Μ λέει θα ρθεις να σε δω κ μετα, μην έχουμε καμία αιμοραγια κ.τρεχουμε. Όπως κ για εγκυμοσύνη με.ειπε μετα από 6 κυκλους. Η περίπτωση μου ομως ηταβ αρκετα σοβαρή. Ο καθε γιατρός ξέρει καλύτερα τι έχει περάσει τ σωμα σου, η μητρα σου κτλ.

@Naty_ μια χαρα ειναι η χοριακη σου. Στην πρωτη μ εγκυμοσύνη ειχα την Τρίτη χοριακη 78. Επανέλαβα τη Δευτέρα απ ευθείας κ ειχα κονυα στις 1500 μοναδες. Που θα έπρεπε να ειχα την Πέμπτη 160 μοναδες, τ σαββατο πες 400 και Δευτέρα  βαρια 1000. Αν υποθέσουμε ότι διπλασιαζετε ανα 48 ωρες, εγω στα λέω κ στρογγυλοποιημενα προς τ πανω. Αν πάμε με ακριβή διπλασιασμό θα έπρεπε να είχα κοντα στις 800. Εγω ειχα 1500 κατι κ μάλιστα πήγα την επόμενη κιολας κ ειδαμε σακο.κ εμβρυικα στοιχεία.

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Επιτέλους και τα είχα τόσο καιρό αχρησιμοποίητα 😅😅

Κάτσε να τα βγάλω..... ανάλυση αποτελέσματος 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Ίσως μία υποψία γραμμής 🧐 αν και δεν την διακρίνω καθαρά!

χαχαχα σε δουλειά να βρισκόμαστε 😅 θα ξανακάνω μεθαυριο να δουμε τι παιζει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

35η σημερα.. εσυ.;

μίλησες με τον γιατρό σου; του ανέφερες για τα τεστ; ίσως πέρασες βιοχημική όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω.. για να δούμε τις επόμενες μέρες αν θα έρθει..

εγώ είμαι 24η σήμερα με κύκλο 27-28..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ οσον αφορα τις επαφες κ τις οδηγίες καθε γιατρού, καθε περιπτωση ειναι μοναδική. Συνηθως λενε να περασει εναε κυκλος, να ρθει περιοδος να πας για υπερηχο κ μετα. Γτ όπως ανέφεραν τ κορίτσια υπήρχε πλακουντας που εκει πλεον υπάρχει μια πληγή. Αν ο γιατρός σου σ ειπε δ υπάρχει θέμα μην σκεφτεσαι τι σ λεμε εμεις. Εμενα προσωπικά μ απαγόρευσε τις επαφές κ προς αποφυγή μολυνσεων αλλα κ αποφυγή αιμοραγιας. Όταν τον ρώτησα μ.ειχε πει οχι κατηγορηματικα, ειχα όμως προβληματικό πλακουντα κ φοβόταν για αιμοραγια μετα την αποξεση. Μ λέει θα ρθεις να σε δω κ μετα, μην έχουμε καμία αιμοραγια κ.τρεχουμε. Όπως κ για εγκυμοσύνη με.ειπε μετα από 6 κυκλους. Η περίπτωση μου ομως ηταβ αρκετα σοβαρή. Ο καθε γιατρός ξέρει καλύτερα τι έχει περάσει τ σωμα σου, η μητρα σου κτλ.

@Naty_ μια χαρα ειναι η χοριακη σου. Στην πρωτη μ εγκυμοσύνη ειχα την Τρίτη χοριακη 78. Επανέλαβα τη Δευτέρα απ ευθείας κ ειχα κονυα στις 1500 μοναδες. Που θα έπρεπε να ειχα την Πέμπτη 160 μοναδες, τ σαββατο πες 400 και Δευτέρα  βαρια 1000. Αν υποθέσουμε ότι διπλασιαζετε ανα 48 ωρες, εγω στα λέω κ στρογγυλοποιημενα προς τ πανω. Αν πάμε με ακριβή διπλασιασμό θα έπρεπε να είχα κοντα στις 800. Εγω ειχα 1500 κατι κ μάλιστα πήγα την επόμενη κιολας κ ειδαμε σακο.κ εμβρυικα στοιχεία.

Και γω αν θυμάστε σε αυτή την εγκυμοσύνη με 1 εβδομάδα καθυστέρηση είχα χοριακη λίγο πάνω από 5000 και είχα τρομάξει @Naty_ αλλά ολα πάνε κατευχην 🙏🙏 Όπως θα πάνε και για σένα αυτή τη φορά 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια  η χοριακή πήγε 2281! Την Παρασκευή ήταν 460 δηλαδή 72 ώρες μετά. Θα πάω στη γιατρό Τετάρτη-Πέμπτη να δούμε λογικά σάκο 🙏

Σφαίρα πηγαίνει το σπορακι 😊 Θα δείτε σίγουρα σάκο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

μίλησες με τον γιατρό σου; του ανέφερες για τα τεστ; ίσως πέρασες βιοχημική όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω.. για να δούμε τις επόμενες μέρες αν θα έρθει..

εγώ είμαι 24η σήμερα με κύκλο 27-28..

Δεν ειμαι απολυτη στν βιοχημικη γιατι το ενα τ εκανα πρωι και το αλλο την αλλη μερα το απογευμα μπορει απλως να ηταν ελλατωματικο ή αν εκανα αργα ωορηξια εν τελει να μην δειχνουν ακομη τα τεστ…

γενικα προτιμω να μην σκεφτομαι κατευθειαν το αρνητικο.. και η αληθεια ειναι πως δεν θελω και να ακουω κιολας αρνητικες υποθεσεις.. κραταω μικρο καλαθι ελπιζω στο καλυτερο και θα δειξουν οι επομενες ημερες..

αα εσυ δν εχεις καν καθυστερηση ακομα..

Περιμενε 3-4 μερουλες και ξανα επανελαβε το τεστ.. ευχομαι να ειναι θετικο 🤞🏼♥️

Δημοσίευση

4 ημέρες πριν γράφει το ημερολόγιο περιόδου...έκανα τεστ μόλις με self clear...και εντελώς αρνητικό 😔 βαρέθηκα... κουράστηκα...το θέλω τόσο πολύ ! Προσεύχομαι τόσο πολύ για να γίνει αυτό το θαύμα...και τίποτα! Ξέρω πως ο Θεός ξέρει τι είναι καλό  για εμάς και τι όχι...αλλά είμαι άνθρωπος και βαρέθηκα! βαρέθηκα να ελπίζω σε κάτι ....και κάθε φορά να μην γίνεται τίποτα! Ξέρω θα μου πείτε έχεις ήδη δύο παιδάκια...δεν αντιλέγω... Δοξάζω τον Θεό καθημερινά αλλά θέλω τόσο πολύ και ένα τρίτο! 🙏😔 Κακώς πήρα τεστ...πολύ κακώς !με έριξε πολύ!

Δημοσίευση

@Σοφία21 δεν νομίζω πως ήταν βιοχημική. Αυτά τα τεστ είναι περίεργα.. θεωρώ πως απλά έχεις μεγάλο κύκλο αυτή τη φορά και ή είναι ακόμη νωρίς για τεστ ή απλά θα έρθει περίοδος το επόμενο διάστημα.

@marinamanoulitsa κορίτσι μου, ακόμη δεν έχεις καθυστέρηση, αρχικά μην προδικάζεις. Εγώ δεν τα συμπαθώ τα τεστ πριν την καθυστέρηση γενικά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Κι ακόμα κι έτσι να είναι και να έρθει η περίοδος πάρε δύναμη από τα παιδιά σου και συνέχισε να έχεις επαφές για σένα και τον άντρα σου, για να περνάτε καλά! Χωρίς μέτρημα χωρίς τίποτα. Μπορείς να κάνεις και μία επίσκεψη στο γυναικολόγο ίσως να σου πει την άποψη του  ή να ξανατσεκάρετε σπέρμα; (δεν θυμάμαι αν τα κάνατε πρόσφατα)

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ειμαι απολυτη στν βιοχημικη γιατι το ενα τ εκανα πρωι και το αλλο την αλλη μερα το απογευμα μπορει απλως να ηταν ελλατωματικο ή αν εκανα αργα ωορηξια εν τελει να μην δειχνουν ακομη τα τεστ…

γενικα προτιμω να μην σκεφτομαι κατευθειαν το αρνητικο.. και η αληθεια ειναι πως δεν θελω και να ακουω κιολας αρνητικες υποθεσεις.. κραταω μικρο καλαθι ελπιζω στο καλυτερο και θα δειξουν οι επομενες ημερες..

αα εσυ δν εχεις καν καθυστερηση ακομα..

Περιμενε 3-4 μερουλες και ξανα επανελαβε το τεστ.. ευχομαι να ειναι θετικο 🤞🏼♥️

εννοείται κορίτσι μου πως δεν σκεφτόμαστε κατευθείαν το αρνητικό..εμεις απαντάμε ανάλογα με το τι λεει η καθε κοπέλα οτι της συμβαίνει..δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, σε αυτο το ταξίδι της σύλληψης έχουμε δει και ακούσει πολλά! Εύχομαι να μην σου έρθει και να μας πεις τα ευχαριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

4 ημέρες πριν γράφει το ημερολόγιο περιόδου...έκανα τεστ μόλις με self clear...και εντελώς αρνητικό 😔 βαρέθηκα... κουράστηκα...το θέλω τόσο πολύ ! Προσεύχομαι τόσο πολύ για να γίνει αυτό το θαύμα...και τίποτα! Ξέρω πως ο Θεός ξέρει τι είναι καλό  για εμάς και τι όχι...αλλά είμαι άνθρωπος και βαρέθηκα! βαρέθηκα να ελπίζω σε κάτι ....και κάθε φορά να μην γίνεται τίποτα! Ξέρω θα μου πείτε έχεις ήδη δύο παιδάκια...δεν αντιλέγω... Δοξάζω τον Θεό καθημερινά αλλά θέλω τόσο πολύ και ένα τρίτο! 🙏😔 Κακώς πήρα τεστ...πολύ κακώς !με έριξε πολύ!

Κοριτσακι μ καταλαβαινω την απογοητευση σου αλλα θα σου πω αυτο που ειπες δοξα το θεο εχεις 2 υπεροχα παιδακια σε ευλογησε με αυτο το θαυμα σκεψου ποσες κοπελες μαζι κι εγω προσπαθουμε ακομη για το πρωτο μας..

μην απογοητευεσαι μην το βαζεις κατω  προσπαθησε να ηρεμησεις μεσα σου και θα ερθει.. ολα θα πανε καλα θα το δεις… 🤞🏼♥️

εισαι 4 μερες πριν την αναμνομενη.; 
μπορει να ειναι ακομη νωρις για να δειξει…

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

μαρινάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..δεν θα σου πω ότι έχεις δυο παιδια και να μην στενοχωριέσαι γιατι είναι δικαίωμα της κάθε κοπέλας να επιθυμεί και να παλεύει για όσα παιδάκια θέλει! Θύμισε μου ο γυναικολόγος σας είχε πει κάτι για εξετάσεις; (ορμόνες, σπέρμα) Μην έχεις το αρνητικό πάντως σίγουρο! Είναι νωρίς ακόμη!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Σοφία21 δεν νομίζω πως ήταν βιοχημική. Αυτά τα τεστ είναι περίεργα.. θεωρώ πως απλά έχεις μεγάλο κύκλο αυτή τη φορά και ή είναι ακόμη νωρίς για τεστ ή απλά θα έρθει περίοδος το επόμενο διάστημα.

@marinamanoulitsa κορίτσι μου, ακόμη δεν έχεις καθυστέρηση, αρχικά μην προδικάζεις. Εγώ δεν τα συμπαθώ τα τεστ πριν την καθυστέρηση γενικά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Κι ακόμα κι έτσι να είναι και να έρθει η περίοδος πάρε δύναμη από τα παιδιά σου και συνέχισε να έχεις επαφές για σένα και τον άντρα σου, για να περνάτε καλά! Χωρίς μέτρημα χωρίς τίποτα. Μπορείς να κάνεις και μία επίσκεψη στο γυναικολόγο ίσως να σου πει την άποψη του  ή να ξανατσεκάρετε σπέρμα; (δεν θυμάμαι αν τα κάνατε πρόσφατα)

Σημερα το πρωι εκανα ενα one step και ειχε μια παρα μα παρα πολυ αχνη επρεπε να βγαλω τα ματια μ γ ν δω..

λεω να αφησω λιγες μερες ακομα κι αν δεν ερθει να ξανακανω τελος εβδομαδας..

πιο πολυ μπηκα στο τρυπακι να κανω λογω καθυστερηση και γιατι με ποναει το στηθος που γενικα δεν το εχω ποτε στην περιοδο η πριν..

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσακι μ καταλαβαινω την απογοητευση σου αλλα θα σου πω αυτο που ειπες δοξα το θεο εχεις 2 υπεροχα παιδακια σε ευλογησε με αυτο το θαυμα σκεψου ποσες κοπελες μαζι κι εγω προσπαθουμε ακομη για το πρωτο μας..

μην απογοητευεσαι μην το βαζεις κατω  προσπαθησε να ηρεμησεις μεσα σου και θα ερθει.. ολα θα πανε καλα θα το δεις… 🤞🏼♥️

εισαι 4 μερες πριν την αναμνομενη.; 
μπορει να ειναι ακομη νωρις για να δειξει…

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

μαρινάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..δεν θα σου πω ότι έχεις δυο παιδια και να μην στενοχωριέσαι γιατι είναι δικαίωμα της κάθε κοπέλας να επιθυμεί και να παλεύει για όσα παιδάκια θέλει! Θύμισε μου ο γυναικολόγος σας είχε πει κάτι για εξετάσεις; (ορμόνες, σπέρμα) Μην έχεις το αρνητικό πάντως σίγουρο! Είναι νωρίς ακόμη!

Ευχαριστώ κορίτσια για τα ενθαρρυντικά λόγια σας...

Σπέρμα όχι δεν ξαναέκανε...αλλά τώρα να έχει υγιές σπέρμα με φουλ τσιγάρο..όταν λέω φουλ...εννοώ καπνίζει... καπνό, ηλεκτρονικό τσιγάρο και iqos🤣 στο τσακιρ κέφι και marlboro 🤣 του λέω ...δεν έχει μείνει ούτε ίχνος σπερματοζωαρίου όρθιο 🤣🤣 και λέει δεν έχω ανάγκη εγώ και συνεχίζει απτόητος 🤣 

Άντρες...τι περιμένετε?😛

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σπέρμα όχι δεν ξαναέκανε...αλλά τώρα να έχει υγιές σπέρμα με φουλ τσιγάρο..όταν λέω φουλ...εννοώ καπνίζει... καπνό, ηλεκτρονικό τσιγάρο και iqos🤣 στο τσακιρ κέφι και marlboro 🤣 του λέω ...δεν έχει μείνει ούτε ίχνος σπερματοζωαρίου όρθιο 🤣🤣 και λέει δεν έχω ανάγκη εγώ και συνεχίζει απτόητος 🤣 

Άντρες...τι περιμένετε?😛

Αυτο το τσιγαρο ρε παιδι μου μεγαλο προβλημα εγω ως μη καπνιστρια καταλβαινεις δεν αντεχω ουτε την μυρωδια..

σκεφτεστε να κανετε εξετασεις  σπερμοδιαγραμμα και ορμονικες.; 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Άντρες...τι περιμένετε?😛

ώπα ώπααα, αυτά δεν τα ήξερα για τα τσιγάρα τα πολλά 😅 Ρε συ it takes two to tango που λέμε, πρέπει κι οι δύο να φροντίζουν όσο γίνεται το σώμα μας, άντρες-γυναίκες. Και το τσιγάρο είναι κάτι που σίγουρα μόνο αρνητικά επηρεάζει.. 

εμένα ο δικός μου έκανε ηλεκτρονικό μέχρι και 1,5 χρόνο πριν, για να δεχτω ξανά το σπέρμα του μέσα μου - ειδικά μετά τις απώλειες- δεν έπαιζε να μην το κόψει εντελώς, και μόνος του βασικά το σκέφτηκε.

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ώπα ώπααα, αυτά δεν τα ήξερα για τα τσιγάρα τα πολλά 😅 Ρε συ it takes two to tango που λέμε, πρέπει κι οι δύο να φροντίζουν όσο γίνεται το σώμα μας, άντρες-γυναίκες. Και το τσιγάρο είναι κάτι που σίγουρα μόνο αρνητικά επηρεάζει.. 

εμένα ο δικός μου έκανε ηλεκτρονικό μέχρι και 1,5 χρόνο πριν, για να δεχτω ξανά το σπέρμα του μέσα μου - ειδικά μετά τις απώλειες- δεν έπαιζε να μην το κόψει εντελώς, και μόνος του βασικά το σκέφτηκε.

Είδες πόσο επηρεάζει;;;; !!Πόσο μάλλον όταν και η ηλικία μεγαλώνει ..συν το τσιγάρο...συν ότι δεν τρώει φρούτα, λαχανικά κλπ. Ευτυχώς προλάβαμε να κάνουμε δύο παιδιά όταν ήταν νέος 🤣  δεν καταλαβαίνει ότι και να του πω....δεν θέλει να το κόψει! Τι να κάνω;δεν μπορώ να μαλώνω ...ας κάνει ότι θέλει!

Θα πάνε όλα τέλεια τώρα μην ανησυχείς!είναι σούπερ η χοριακή!με το καλό 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτο το τσιγαρο ρε παιδι μου μεγαλο προβλημα εγω ως μη καπνιστρια καταλβαινεις δεν αντεχω ουτε την μυρωδια..

σκεφτεστε να κανετε εξετασεις  σπερμοδιαγραμμα και ορμονικες.; 

Ορμονικές θα κάνω σίγουρα...τώρα αρχές Απρίλη που έχω ραντεβού για τεστ Παπ...θα κάνω ένα τσεκ απ πάλι!!!!κάθε χρόνο θα κάνω...να βλέπω που βρίσκομαι 

Δημοσίευση

@Diwniμου η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ δεν είχα κάτι "σοβαρό" και η κύηση στην ουσία ήταν αρχομένη οπότε και δεν επηρεάστηκε πάρα πολύ η μήτρα μου. Η γυναικολόγος αφού τη ρώτησα, έκρινε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε & την εμπιστευτικά, αν μου έλεγε ότι υπάρχει θέμα ή μου έβαζε κάποια απαγόρευση όπως είχε κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης θα την άκουγα. Τεσπα! το θέμα είναι ότι, ότι έγινε, έγινε.. 

Πήγα κορίτσια τελικά στο γιατρό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχω κολπίτιδα. Μου πήρε κολπικό υγρό για καλλιέργεια, για να δούμε πιο μικρόβιο είναι για να πάρω την κατάλληλη αντιβίωση, θα κάνω και εξέταση ούρων.. Μου λέει θα σου έγραφα αντιβίωση κατευθείαν αλλά καλύτερα να δούμε που είσαι ανθεκτική και που όχι.. Τώρα τα αποτελέσματα από Τετάρτη.. & το καλό είναι πως έκανα ωορρηξία όπως το είχα καταλάβει και σε καμιά 10ρια μέρες μου λέει θα σου έρθει η περίοδος. Η μήτρα μου μετά την απόξεση είναι μια χαρά, μου λέει όλα δείχουν πολύ καλά και μην ανησυχείς. Δεν υπάρχουν υπολείμματα. Έχει καθαρίσει.

Κορίτσια όσον αφορά το κάπνισμα δεν μπορώ να πω τπτ.. ο δικός μου μόνο που δεν καπνίζει και από τον κώλο.. συγνώμη για την περιγραφή.. 🤣

Σπέρμα δεν έχει & παρόλα αυτά δεν το κόβει με τπτ.. τι ηλεκτρονικό, τι iqos, τι τσιγάρα κανονικά.. τι αναψυκτικά, τι βρώμικα.. μιλάμε δεν καταλαβαίνει τπτ.. ενώ τον πειράζει που δεν μπορεί να κάνει παιδιά φυσιολογικά, παρόλα αυτά δεν κάνει & τπτ για να διορθώσει λίγο την κατάσταση.. στα παπάκια του.. άντρες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια;

IMG_3458.thumb.png.0cbaba29f8ce786c6675e0345d8aab0d.png

Έχεις τρελαθεί σήμερα με τα τεστάκια ε; 😆😆 Εγώ να σου πω πιστεύω ότι είσαι έγκυος αλλά ακόμα δεν δείχνουν. Γιατί αν το αίμα ήταν εμφύτευσης ακόμα θέλει λίγες μέρες να ανέβει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...