Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Sia A μπορεί ίσως αυτό να εννοούν τα κορίτσια.. κι εμείς για ευχαρίστηση εννοείται το κάναμε, δεν πίστευα κι όλας πως θα ρθει κάτι με δυο τρις επαφές εκτός ωορρηξίας. Όχι ότι το αποκλείω έτσι, αλλά το θεωρώ σχεδόν αδύνατο, οπότε δεν το έχω καν στο μυαλό μου. Στόχος όπως είπα είναι ο Ιούνιος και η επόμενη ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια  η χοριακή πήγε 2281! Την Παρασκευή ήταν 460 δηλαδή 72 ώρες μετά. Θα πάω στη γιατρό Τετάρτη-Πέμπτη να δούμε λογικά σάκο 🙏

Σούπερ η χοριακή σου!!! Μήπως πας κ για δίδυμα 😁 😁 Με το καλό ο υπέρηχος κορίτσι μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σούπερ η χοριακή σου!!! Μήπως πας κ για δίδυμα 😁 😁 Με το καλό ο υπέρηχος κορίτσι μου!!!!

Ξέρω γω;!! Χαχα δεν νομίζω βέβαια. Η γιατρός είπε μια χαρά είναι, σε πρώτη φάση πάω να δούμε αν είναι μέσα στη μήτρα (κυρίως λόγω ιστορικού) ουφ να φύγει κι αυτό το άγχος. Αλλά θεωρώ με τέτοια αύξηση μέσα θα είναι 🤞🏼🙏🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια  η χοριακή πήγε 2281! Την Παρασκευή ήταν 460 δηλαδή 72 ώρες μετά. Θα πάω στη γιατρό Τετάρτη-Πέμπτη να δούμε λογικά σάκο 🙏

Ρε αγαπη δεν ξερω απο τιμες χοριακης κτλ αλλα βλεπω τεραστια αποκλιση..

λες να εχεις δυδιμακια..;

μακαρι αγαπη μ ευχομαι ολα να πανε τελεια ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ρε αγαπη δεν ξερω απο τιμες χοριακης κτλ αλλα βλεπω τεραστια αποκλιση..

λες να εχεις δυδιμακια..;

μακαρι αγαπη μ ευχομαι ολα να πανε τελεια ♥️

Όχι μωρέ δεν νομίζω για 2. Δεν έχουμε και ιστορικό! Ουσιαστικά κάθε 48 ώρες (ίσως 72) θέλουμε να διπλασιαζεται 50-60%. Άλλες φορές είναι λίγο παραπάνω άλλες λίγο παρακάτω. 

Θα τα δεις κι εσύ σύντομα κορίτσι μου θα τα μάθεις 🤩

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι ωραία αύξηση είναι αυτή; 🥰 λες να σας περιμένει καμιά έκπληξη στον υπέρηχο; 🤗 θα περιμένουμε τα νέα σας :)

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Έχω ελάχιστα στο σερβιετακι..καμία σχέση με εχθές!  24η σήμερα ναι! Περιμένω την παρασκευή!

Μάλιστα… Κοιτα αν θέλεις αύριο κάνε ένα τεστ… Πολύ πιθανό να ήταν εμφύτευσης… 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι ωραία!!!! Όλα βήμα βήμα να συνεχίσουν να πηγαίνουν τέλεια!!!🙏

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σούπερ αγάπη!!! Μήπως να έρχεσαι σιγά σιγά στο θεματάκι μας;;;;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλέ κορίτσια βλέπετε τίποτα; 
@marinamanoulitsa έχεις δουλειά 😂🧐🧐

IMG_3369.jpeg

IMG_3382.jpeg

Αχ δεν το πιστεύω πρόλαβες κ έκανες… Αγάπη δεν βλέπω κάτι αλλά είναι υπερβολικά νωρίς ειδικά αν ήταν εμφύτευσης το αιματακι αύριο με πρωινά ίσως δείξει 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σούπερ αγάπη!!! Μήπως να έρχεσαι σιγά σιγά στο θεματάκι μας;;;;

αχ βρε κορίτσι είμαι χαρούμενη και από την άλλη συγκραημένη, και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πάω στο ιατρείο στον υπέρηχο με όλη αυτή την εμπειρία, θυμάμαι τα παλιά και κάτι με πιάνει. Ουφ, ας δούμε σάκο με το καλό και δειλά δειλά θα σας έρθω!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια πήγε ο αρραβωνιαστικός μου και μου πήρε με έπεισε να ξανακάνω..

Αρνητικό άρα το χθεσινό ίσως ήταν ελλατωματικό..! 

Δεν πειράζει δεν τα παραταμε ουτε πεφτουμε.. θα ξαναπροσπαθήσουμε 

image.jpg

Λες να είχες βιοχημική; Για αυτό το πρώτο να έδειξε θετικό; Τι να πω... Δεν είναι εμπιστοσύνης και αυτά τα τεστ. Δεν πειράζει κορίτσι μου. Όσο δεν βλέπεις αίμα, ελπίζεις. Εύχομαι να μην έρθει τελικά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@anna_30 Άννα μου εγώ δεν βλέπω κάτι δεν είναι ισως καλή η αναλυση..

εσυ βλεπεις δευτερη γραμμουλα.;

@Sia A @Naty_ εγω κορίτσια μου σήμερα απο το πρωι εχω ναυτία μεχρι και τωρα και νυσταζω οχι σε βαθμο να μγν αντεχω αλλα δεν την πολυ παλευω

Κορίτσι μου δεν ξέρω γενικά για ναυτίες δεν είχα ποτέ... Δες λίγο πως θα π΄αει κ αν είναι κάνε μια χοριακή προς το τέλος της εβδομάδας!!!

στις πριν 35 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

IMG_3369.jpeg

IMG_3382.jpeg

Κ εγώ κορίτσι μου δεν βλέπω κάτι...Αν όμως τα καφέ είναι εμφύτευσης είναι νωρίς να δείξει 😉

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Λες να είχες βιοχημική; Για αυτό το πρώτο να έδειξε θετικό; Τι να πω... Δεν είναι εμπιστοσύνης και αυτά τα τεστ. Δεν πειράζει κορίτσι μου. Όσο δεν βλέπεις αίμα, ελπίζεις. Εύχομαι να μην έρθει τελικά 😊

Δεν νομιζω ισως απλως ηταν ελλατωματικο..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Για δείτε και αυτή..δεν ξέρω γιατί χαλάει πολύ η ανάλυση αυτή τη φορά όταν ανεβάζω φωτογραφία εδώ..

B4ACA8A8-FCD4-4ED1-9019-2DA9BD0B4231.jpeg

Δεν βλεπω κατι κοριτσακι μ αν βλεπεις αχνη γραμμη επανελαβε σε 2 μερουλες..

ευχομαι να ειναι θετικο

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

αχ βρε κορίτσι είμαι χαρούμενη και από την άλλη συγκραημένη, και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πάω στο ιατρείο στον υπέρηχο με όλη αυτή την εμπειρία, θυμάμαι τα παλιά και κάτι με πιάνει. Ουφ, ας δούμε σάκο με το καλό και δειλά δειλά θα σας έρθω!

@Naty_μου είναι απολύτως λογικό να τα σκέφτεσαι με όλα όσα έχετε περάσει... Έχε στο μυαλό σου ένα ένα βηματάκι, προς το παρόν η χοριακή σου είναι σούπερ οπότε μην αφήνεις το παρελθόν να σου πάρει την χαρά 😊🥰 Με το καλό να πάτε για υπ΄έρηχο!!! Απλά να ρωτήσω με τέτοια χοριακή γτ δεν σε βλέπει πιο νωρίς για να σου φύγει το πρώτο άγχος?

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ αγάπη μου δίκιο έχεις, εγώ μια βιοχημική έχω στο ιστορικό μου και τρέμω μήπως δεν προχωρήσει κ αυτή.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν βλεπω κατι κοριτσακι μ αν βλεπεις αχνη γραμμη επανελαβε σε 2 μερουλες..

ευχομαι να ειναι θετικο

ναι μπηκα και απο Pc και φαινεται ακόμα πιο χάλια εδώ..τελος παντων..θα δουμε τις επομενες μερες!

σε ποια μέρα του κύκλου εχεις φτάσει εσυ;

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ναι μπηκα και απο Pc και φαινεται ακόμα πιο χάλια εδώ..τελος παντων..θα δουμε τις επομενες μερες!

σε ποια μέρα του κύκλου εχεις φτάσει εσυ;

35η σημερα.. εσυ.;

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φωτα σας οσες εχουν ιδέα. ..

Πρώτη φορά έκανα όλες αυτές τις ορμονικές εξετάσεις 4η μερα κυκλου.

Σε προηγούμενο κυκλο είχα κανει  FSH που ήταν γύρω στο 8 και κάτι. Και TSH που ρύθμισα λόγο χασιμοτο στο 2,3 πηγε με χαπιScreenshot_20250324_135614_Gallery.thumb.jpg.167bc27f92535bac8ab803e275d52ada.jpg.

Την Παρασκευή θα πάω σε Γυναικολόγο υπογονιμοτητας και για σαλπιγγογραφια.

Η Γυναικολόγος μου ενώ της έλεγα αν θα κάνω άλλες εξετάσεις 3η Μερα κυκλου μου έλεγε δεν χρειάζεται αφού είναι καλή η FSH θα το δούμε αργότερα. Εγώ πήγα σήμερα τις έκανα μόνη για να έχω να δείξω όσο περισσότερα από εξετάσεις μας στον εξειδικευμενο γιατρό γονιμότητας.

Δημοσίευση

@Naty_είναι τέλεια η χοριακη σου!!Απολαυσε το και δώσε θετική ενέργεια στο σποράκια σ, αυτό δε ξέρει κι δεν ευθύνεται για όσα άγχη έχεις περάσει. 

Λες να πας για διδυμακια?αυξήθηκε πολύ!Σχεδόν πενταπλασιαστηκε.

Λέω εγώ π έτρεμα π ανεπνεα στο τρίτο,και δυστυχώς όταν συνέβη το κακό ήταν σαν να το περίμενα...

Εν τω μεταξύ έχει πέσει τόσο πολύ η ψυχολογία μ π δεν έχω όρεξη καθόλου για δουλειά. Δε μπορώ να συγκεντρωθω κι έχουμε και τέλος μήνα..πως θα τα βγάλω απορώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

IMG_3369.jpeg

IMG_3382.jpeg

Επιτέλους και τα είχα τόσο καιρό αχρησιμοποίητα 😅😅

Κάτσε να τα βγάλω..... ανάλυση αποτελέσματος 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Ίσως μία υποψία γραμμής 🧐 αν και δεν την διακρίνω καθαρά!

Δημοσίευση

@Sia A και @melitiniღ δεν με άφηνε καθόλου επαφές μέχρι να περάσει ένας μήνας και να με δει... Όταν πήγα να με δει περίοδος δεν μου είχε έρθει ακόμα και παρόλαυτα μου δώσε το οκ. Για προσπάθεια μου είπε μόλις μου έρθει περίοδος μπορούμε να ξεκινήσουμε. 

@Naty_ υπέροχη η τιμή της χοριακης σου!! Ήρθε για να μείνει το σπορακι αυτό!! Πάει σφαίρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι!!! Τι υπέροχη φωτογραφία 🥰 Να είσαι γερή κ ευτυχισμένη κ να δεις την κοράκλα σου να μεγαλώνει 😍 😊

@Σοφία21Κορίτσι μου επειδή έχουμε πολλά κοινά με τα την περιόδου θα σου πω εγώ τι έκανα....Κάποια μπορεί να τα έχεις κ΄άνει, κάποια μπορεί κ όχι. Πήγα σε έναν καλό ενδοκρινολόγο κ για το ΣΠΩ κ για τον θυροειδή κ με παρακολουθεί. Εκτός από τις ταινίες ωορρηξίας είχα κ τα άλλα με το χαμόγελο. Σε εμένα δεν δούλεψαν οι ταινίες κθλ κ νόμιζα κ εγώ ότι δεν έκανα ωορρηξία όπως εσύ οπότε όταν έβλεπα ότι πλησιάζουν οι γόνιμες έκανα τα ΄΄άλλα με το χαμόγελο κ την έβρισκα. Επαφές είχα σε όλο τον κύκλο μέρα παρά μέρα με έμφαση στις γόνιμες. Κ για να υπολογίσω καθυστέρηση αν είχα βρει ωορρηξία ΄περίμενα 2 βδομάδες αλλιώς έπαιρνα πάντα τον μεγαλύτερο κύκλο

Την 1η φορά έτσι έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα, τώρα δεν έχει έρθει γτ βγήκαν κ άλλα προβλήματα. Αν το μόνο πρόβλημα είναι το ΣΠΩ θέλει λίγο επιμονή παραπάνω

@anna_30όπως είπαν κ τα κορίτσια μπορεί να είναι εμφύτευση μπορεί κ κάποια ανωμαλία του κύκλου... Εύχομαι το πρώτο 🤞🤞

@melitiniღΚαλά θα κάνεις να πας να σε δει.... Κ πίνε πολλά νερά κ κάνε πλύσεις με χαμομήλι να ανακουφιστείς!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου! Με το καλό να έχεις κι εσύ ένα σποράκι σύντομα στην κοιλίτσα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...