Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Ποιες έχουμε στην αναμονή;; 

@Naty_ μου πως ξύπνησες σήμερα ; 

Καλημέρα!! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, νυσταζω γενικά, δεν νιώθω και πολύ καλά να πω την αλήθεια 😆 

Τώρα βγήκα είμαι σ ένα καφέ περιμένω μια φίλη και ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα! 

Θα φανεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, νυσταζω γενικά, δεν νιώθω και πολύ καλά να πω την αλήθεια 😆 

Τώρα βγήκα είμαι σ ένα καφέ περιμένω μια φίλη και ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα! 

Θα φανεί! 

@Naty_ μου, δεν πας σπιτι να κανεις κανενα τεστ; Περιμενουμε τα ευχαριστα νεα! Το ευχομαι πραγματικα ❤️ και στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Θα φανεί! 

Κάνε ένα τεστ ρε μαναρακι… Μη με σκας την ερμη 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κάνε ένα τεστ ρε μαναρακι… Μη με σκας την ερμη 

@Naty_ θα συμφωνήσω απόλυτα με την annie!!!! Κάνε ένα τεστάκι να μας φύγει η αγωνία και να επιβεβαιώσουμε ότι είσαι έγκυος 🤭🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

αχαχαχ λοιπόν κορίτσια αν δεν έρθει μέχρι το βράδυ θα κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα! 

Αααααααα να μας τρελάνεις θέλεις!! Καλά δε σε πιέζω παραπάνω απλά να ξέρεις πως κ γω χωρίς καθυστέρηση 27η μέρα του κύκλου κ όχι με πρωινά ούρα έκανα το τεστ…

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

αχαχαχ λοιπόν κορίτσια αν δεν έρθει μέχρι το βράδυ θα κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα! 

Να κάνεις τώρα! Άντε περιμένουμε... περίμενε να βγάλω τα κυάλια μου... κυάλια 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐

Οκ ready 😜😋 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να κάνεις τώρα! Άντε περιμένουμε... περίμενε να βγάλω τα κυάλια μου... κυάλια 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐

Οκ ready 😜😋 

😆😆 ειμαι εκτός δεν εχω πρόσβαση στα τεστ! καλε θα ρθει θα δείτε! 

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...