Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εάν δεν θέλει η @Naty_ εφόσον πάει καλά ο υπέρηχος τη Δευτέρα μπορώ να το ανοίξω κ γω με μεγάλη μου χαρά.

@annie! @Naty_ ανοίξτε το θεματάκι και να γεμίσουμε θετικές σκέψεις και μπεμπεδοακονη όπως λέτε!!!!

Παντως @Iris9 κάνε πράγματα ωραία για τον εαυτό σου, πήγαινε για γυμναστική, καμιά βόλτα, ο,τι σου αρέσει… Δεν είσαι η μόνη, όλες κάπως έτσι είμαστε…

Να ρωτήσω εγώ κάτι… Έχει δοκιμάσει κάποια με Femara, Clomid ή Serpafar να μοιραστεί εμπειρίες; Διαβάζω τις παρενέργειες κι έχω αγχωθεί… Μας ανέφερε ο γιατρός ότι αν ούτε στον  επόμενο κύκλο έρθει ανοιξιάτικο σποράκι…θα μπορούσαμε να  δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο.

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Μη σας αγχωνω. Τίποτα συγκεκριμένο, απλά τα υπαρξιακά μου.Τους βλέπω ολους που προχωρναε κι εγώ στάσιμη. Αυτό π για πολλές είναι εύκολο για κάποιες από μας είναι τόσο δύσκολο..πότε θα έρθει και αν θα πάνε όλα καλά...να φανταστείτε μου βγήκε άρθρο για τις διάσημες που έχουν κάνει άμβλωση κι έκλαιγα και για αυτό.

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Το παθαίνεις συχνά αυτό;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Έχεις και βλενες και κομματάκια όπως στην περίοδο; Τεστ έχεις κάνει γενικά;

Καθολου βλεννα το αιμα πεντακαθαρο κοκκινο φωτεινο.. πηγα χθες να μου δωσουν αδεια συο ιατρικο γιατι δν πηγα δουλεια ειχα εντονη ατονια κι ετσι ξυπνησα και σημερα και μιλουσαμε με την γιατρο εκει και της ειπα με τον γυναικολογο οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη κτλ οτι μου ειπε να παω για υπερηχο και μετα απλως μου ειπε πιθανον να ειναι περιοδος να τον παρακολουθησω μεχρι Δευτερα και μου εγραψε η γιατρος του ιατρικου να κανω χοριακη να ηρεμησει γενικα το κεφαλι μου .. μου ειπε οτι ειναι απαραδεκτο που δεν μου εξηγει ο γιατρος και με αφηνει με ερωτιματικα κτλ..

οποτε ηρθα ν κανω την χοριακη να ησυχασει το κεφαλι μ .. χθες εκανα ενα τεστ ωορηξιας η γραμμη ηταν σκουρη λες ειχα πικ… περιοδο και με lh σε πικ φαντασου ποσο ρυθμιση θελει η ορμονη μου και ο γιατρος μου ενω το εχει δει στις εξετασεις πεταει χαρταετο..! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δεν ήρθε! Το μόνο που καταλαβαίνω διαφορετικό από εχθές είναι αναγουλα... Δηλαδή μύρισα το μαλακτικό εχθές και μου ήρθε αναγουλα και λέω "ωπ τι ήταν αυτό" κάτι μου θυμίζει 😜 αλλά από την άλλη έχω πόνους περιόδου....και λέω θα μου έρθει.....🤔 Θα φανεί....το αφήνω έως Δευτέρα και βλέπουμε 

Screenshot_2025-03-29-08-47-25-58_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg

Γιατί μας τρελαίνεις;;; Ή θα κάνεις τεστ νωρίς ή αργά;;; Λοιπόν είναι πρώτη μέρα καθυστέρησης, κάνε ένα τεστ να μην έχουμε αγωνία και εμείς οι καψερες! Για εμάς κάντο και μην το δεις αν δεν θες 🤣 Βγαλτο με κλειστά μάτια φωτογραφία και ανέβασε το (τι δεν γίνεται με κλειστά μάτια; ) 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τη Δευτέρα🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Κ δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα… Καλό είναι αυτό φίλη δώσε πονοοοοοοο

Αχ έλα κοντά είσαι. Σκ τώρα θα ξεχαστείς με τα μικρά ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι μέρες! Πώς είσαι από συμπτώματα;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καθολου βλεννα το αιμα πεντακαθαρο κοκκινο φωτεινο.. πηγα χθες να μου δωσουν αδεια συο ιατρικο γιατι δν πηγα δουλεια ειχα εντονη ατονια κι ετσι ξυπνησα και σημερα και μιλουσαμε με την γιατρο εκει και της ειπα με τον γυναικολογο οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη κτλ οτι μου ειπε να παω για υπερηχο και μετα απλως μου ειπε πιθανον να ειναι περιοδος να τον παρακολουθησω μεχρι Δευτερα και μου εγραψε η γιατρος του ιατρικου να κανω χοριακη να ηρεμησει γενικα το κεφαλι μου .. μου ειπε οτι ειναι απαραδεκτο που δεν μου εξηγει ο γιατρος και με αφηνει με ερωτιματικα κτλ..

οποτε ηρθα ν κανω την χοριακη να ησυχασει το κεφαλι μ .. χθες εκανα ενα τεστ ωορηξιας η γραμμη ηταν σκουρη λες ειχα πικ… περιοδο και με lh σε πικ φαντασου ποσο ρυθμιση θελει η ορμονη μου και ο γιατρος μου ενω το εχει δει στις εξετασεις πεταει χαρταετο..! 

Κορίτσι μου έχει τύχει κι εγώ με περίοδο να έχω θετικό σχεδόν τεστ ωορρηξίας συμβαίνει δηλαδή γιατί η ορμόνη υπάρχει μέσα και ενδεχομένως με το αίμα να βγαίνει έτσι. 

Καλά θα κάνεις και θα κάνεις χοριακη να ηρεμήσεις απο αυτό τουλάχιστον. Και αναζήτησε άλλον γιατρό που θα νιώθεις καλά μαζί του/της 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Φίλη πιστεύω ότι είσαι έγκυος με αυτά που λες. Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα 3 μέρες αίμα. Την πρώτη καθαρό κόκκινο ροζ (όχι το σκούρο της περιόδου) και μετά άλλες 2 καφέ. Τώρα στην βιοχημική είχα πριν την καθυστέρηση 2-3 αίμα κόκκινο αλλά σε λιγότερη ποσότητα στη κράμπες. Και η ατονία επίσης είναι από τα πρώτα συμπτώματα.

Επίσης πολλά κορίτσια κατάλαβαν την εγκυμοσύνη από το θετικό τεστ ωορρηξίας 😅 Μπερδεύεται η ορμόνη, κάτι τέτοιο. Ας πουν τα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα.

Ελπίζω σε ένα μεγάλο νούμερο χοριακης ❤️ Πότε θα έχεις τα αποτελέσματα;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τουλάχιστον θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου τώρα που ήρθε. Είπες έκλεισες τα ραντεβού με νέο γιατρό; Αφού παίρνεις κ τα inofert θα στρώσει κ ο κύκλος σου με το καλό σιγά σιγά. Εχεις δει καθόλου τις ovamax; Είναι ακριβές αρκετά αλλά υποτίθεται πως βοηθανε πολύ κ σε σπω 

Αυτο θελω κοριτσι μου να παρω το ολο θεμα απο το 0 με τον αλλο γιατρο να κανουμε ξανα ολες τις εξετασεις να κανω και αμη και σαλπιγγογραφια που δεν εχω κανει και να δω τι θα μου προτινει για να ρυθμισουμε τις ορμονες λογω ΣΠΩ .. η lh μου με περιοδο και ειναι στο θεο..!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Φίλη πιστεύω ότι είσαι έγκυος με αυτά που λες. Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα 3 μέρες αίμα. Την πρώτη καθαρό κόκκινο ροζ (όχι το σκούρο της περιόδου) και μετά άλλες 2 καφέ. Τώρα στην βιοχημική είχα πριν την καθυστέρηση 2-3 αίμα κόκκινο αλλά σε λιγότερη ποσότητα στη κράμπες. Και η ατονία επίσης είναι από τα πρώτα συμπτώματα.

Ελπίζω σε ένα μεγάλο νούμερο χοριακης ❤️ Πότε θα έχεις τα αποτελέσματα;

Απογευματακι θα τα εχω..

Εχω κανονικη ροη απλως δεν ειναι με βλεννα κτλ ειναι διαφορετικη απο τις αλλες περιοδους.. αλλαξε ο κυκλος φιλη μου δεν με πειραζει αυτο απλως την τελευταια εβδομαδα εχω στρεσαριστει τοσο πολυ που πραγματικα θελω να παρω το αποτελεσμα ας ειναι αρνητικο ετσι κι αλλιως αυτο περιμενω γιατι εχω αιμα κανονικα να ξερω που βαδιζω και πως θα ξεκινησει ο επιμενος κυκλος μου…

πολυ στρες και τα τεστ ωορηξιας και η παρακολοτθηση και ολα σκεφτομαι να το παρατησω εντελως να μην ασχολουμαι πιο πολυ αγχος προσθετω..

εχει δίκιο η @Naty_ μας και να που μολις ηρεμησε λιγο και αφησε στην ακρη το αγχος ηρθε το θαυματακι..♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

@Σοφία21 βρε δεν πας να κατουρήσεις ένα τεστακι που με έχει φάει η αγωνία;;; Θα στο πληρώσω εγώ! Στείλε κινητό 😜 Πότε θα βγει η χοριακή;;;

Στην αναμονη ειμαι για να κανω την χοριακη.. θα τα εχω το απογευμα πιστευω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Απογευματακι θα τα εχω..

Εχω κανονικη ροη απλως δεν ειναι με βλεννα κτλ ειναι διαφορετικη απο τις αλλες περιοδους.. αλλαξε ο κυκλος φιλη μου δεν με πειραζει αυτο απλως την τελευταια εβδομαδα εχω στρεσαριστει τοσο πολυ που πραγματικα θελω να παρω το αποτελεσμα ας ειναι αρνητικο ετσι κι αλλιως αυτο περιμενω γιατι εχω αιμα κανονικα να ξερω που βαδιζω και πως θα ξεκινησει ο επιμενος κυκλος μου…

πολυ στρες και τα τεστ ωορηξιας και η παρακολοτθηση και ολα σκεφτομαι να το παρατησω εντελως να μην ασχολουμαι πιο πολυ αγχος προσθετω..

εχει δίκιο η @Naty_ μας και να που μολις ηρεμησε λιγο και αφησε στην ακρη το αγχος ηρθε το θαυματακι..♥️

Και τώρα ξεκίνησαν αλλά άγχη 😆😆 εεεχ, άσε! Θα τα δεις κι εσύ 😅

Αλλά ναι το πιστεύω πολύ, όλος αυτός ο εμμονικος έλεγχος με τεστ, θερμόμετρα, επαφή με το ρολόι κλπ σε μένα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Αλλά ναι το πιστεύω πολύ, όλος αυτός ο εμμονικος έλεγχος με τεστ, θερμόμετρα, επαφή με το ρολόι κλπ σε μένα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. 

Όλα καλα πήγαν και θα πανε κοριτσακι μου ομως.. 

πότε με το καλο εχεις υπερηχο ξανα.; 

Δημοσίευση

@Eliza Kats Τελειώνει η περίοδος μου.Γενικα πριν αδιαθετησω είμαι ευαίσθητη. Καλά έχω καιβπολυ πίεση στη δουλειά και φαίνομαι και δυναμική οπότε πιέζουν περισσότερο ενώ για άλλες λένε δεν αντέχει πολλά αυτή πιο χαλαρά εκεί.. 🤣

Μπαίνω love zone την άλλη βδομάδα 

@Σοφία21 σε καταλαβαίνουμε είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστό γσωστό.Εγω πάλι άλλαξα να δω πως θα είναι.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Όλα καλα πήγαν και θα πανε κοριτσακι μου ομως.. 

πότε με το καλο εχεις υπερηχο ξανα.; 

Σε 10 μέρες. Και μου φαίνεται σαν μήνας! 

Τελοσπαντων, πάντως αν δεν είσαι έγκυος το ότι έχεις καθαρό κόκκινο αίμα είναι θετικό! Όσο πιο καθαρό το αίμα μας τόσο πιο "υγιες" 

Δημοσίευση

Επίσης κάτι άσχετο, όταν σκρολαρω στα social μου πετάει μόνο για εγκυμοσύνη φυσικά αλλά κάπου κάπου πετάει και για αποβολές, για σύνδρομα κλπ και λέω καλά επίτηδες το κάνουν;! Σε εσάς έχει τύχει αυτό; Να τα κλείσω αν είναι να ηρεμήσω 😆

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αυτό όπως το περιέγραψες μου θύμισε μια σκηνή από μια ταινία που είχα δει παλιά που ήμουν στη εφηβεία, ηταν ένα ζευγάρι που ήθελαν  να κάνουν μωρό, αυτή μετρούσε μέρες θερμοκρασία τεστακια και ήταν στην εθνική και έβαλε θερμόμετρο και έδειξε αυξημένη θερμοκρασία και του λέει σταματά τώρα στην άκρη πρέπει να έρθουμε σε επαφή.. έχω ωορρηξία τώρα.. και έβγαλαν το ζευγάρι που πήγαν μαζί εκδρομή έξω από το αυτοκίνητο να τους περιμένει μέχρι να τελειώσουν οι άλλο μέσα.. 😂😂 κωμική σκηνή όπως καταλαβαίνετε αλλά ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί εν ώρα δουλειάς μωρέ μήπως να κλείδωσουμε το μαγαζί να έρθουμε σε επαφή μην χάσουμε την ωορρηξία 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats Τελειώνει η περίοδος μου.Γενικα πριν αδιαθετησω είμαι ευαίσθητη. Καλά έχω καιβπολυ πίεση στη δουλειά και φαίνομαι και δυναμική οπότε πιέζουν περισσότερο ενώ για άλλες λένε δεν αντέχει πολλά αυτή πιο χαλαρά εκεί.. 🤣

@Σοφία21 σε καταλαβαίνουμε είναι πολύ δύσκολο να βρεις σωστό γσωστό.Εγω πάλι άλλαξα να δω πως θα είναι.

Εύχομαι κορίτσι μου αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και να φέρει και σε σένα το θαυματάκι..

προσπαθησε να αδειασει το μυαλο σου απ οτιδηποτε εχει να κανει γυρω απο αυτο το θεμα.. κι εγώ το ιδιο προσπαθω να κανω.. το αγχος η στεναχωρια η αρνητικη ενεργεια δεν βοηθούν.. ευχομαι να πανε ολα καλα το βασικο ομως που πρεπει να κανεις και το εχω βαλει κι εγω στοχο ειναι η ψιχικη μας ηρεμια .. αλλωστε οταν θα ερθει αυτο το πολυποθυτο θετικο θα πρεπει να ειμαστε ψυχικα καλα γιατι χαρουμε και υγιης μαμα χαρουμενο και υγιες μωρακι ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αυτό όπως το περιέγραψες μου θύμισε μια σκηνή από μια ταινία που είχα δει παλιά που ήμουν στη εφηβεία, ηταν ένα ζευγάρι που ήθελαν  να κάνουν μωρό, αυτή μετρούσε μέρες θερμοκρασία τεστακια και ήταν στην εθνική και έβαλε θερμόμετρο και έδειξε αυξημένη θερμοκρασία και του λέει σταματά τώρα στην άκρη πρέπει να έρθουμε σε επαφή.. έχω ωορρηξία τώρα.. και έβγαλαν το ζευγάρι που πήγαν μαζί εκδρομή έξω από το αυτοκίνητο να τους περιμένει μέχρι να τελειώσουν οι άλλο μέσα.. 😂😂 κωμική σκηνή όπως καταλαβαίνετε αλλά ξέρετε πόσες φορές έχω σκεφτεί εν ώρα δουλειάς μωρέ μήπως να κλείδωσουμε το μαγαζί να έρθουμε σε επαφή μην χάσουμε την ωορρηξία 

Χαχαχαχαχαχα 

Τι άλλο θα κάνουμε οι δόλιες πραγματικά 😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Ε για αυτό είσαι ακόμα σε κατάθλιψη mode. Τώρα που θα μπείτε πάλι σε love zone θα νιώσεις καλύτερα 😊

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχαχαχαχα 

Τι άλλο θα κάνουμε οι δόλιες πραγματικά 😆😆

Πραγματικά..

Εγώ αυτη τη φορά έχω μπερδευτεί τελείως πάντως με τα συμπτώματα... Νιώθω ότι είμαι σε μια ατελείωτη ωορρηξία.. δεν βαριέσαι.. κάνουμε επαφουλες και περνάμε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ ναι... Άλλο άγχος η εγκυμοσύνη, άλλο άγχος όταν είναι νεογέννητο, άλλο άγχος όταν μεγαλώνει... Όταν πεθάνουμε θα ησυχάσουμε 🤣

Δημοσίευση

Βάση cookies σύμφωνα με αυτά που αναζητάς η πληκτρολογεις σου εμφανίζει και διαφημίσεις.κι εμένα το ίδιο συμβαίνει, μη πω απλά και να συζητήσω κάτι θα το δω κάποια στιγμή ως διαφήμιση η κάποιο σχετικό άρθρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Γιατί μας τρελαίνεις;;; Ή θα κάνεις τεστ νωρίς ή αργά;;; Λοιπόν είναι πρώτη μέρα καθυστέρησης, κάνε ένα τεστ να μην έχουμε αγωνία και εμείς οι καψερες! Για εμάς κάντο και μην το δεις αν δεν θες 🤣 Βγαλτο με κλειστά μάτια φωτογραφία και ανέβασε το (τι δεν γίνεται με κλειστά μάτια; ) 🤣🤣🤣🤣

Πες τα χρυσοστομη!!! Ή που θα κάνει τεστ μια βδομάδα νωρίτερα κ θα βγάζουμε μάτια ή που θα περιμένει καμμιά 10αρια μέρες καθυστέρηση!!! Λυπήσου μας @marinamanoulitsa!!! Κάνε ένα να ηρεμήσουμε όλες εδώ !!!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Απογευματακι θα τα εχω..

Ειδικά αν έχεις σπω δύσκολο να βρεις ωορρηξία με τις ταινίες. Αφήστε τα στην άκρη, πήγαινε σε καινούργιο γιατρό κ παρτο απ την αρχή να στρώσει το ορμονικό κ θα έρθει το σποριιιιιι!!!! Κ μένα αυτό το μήνα ήρθε που ούτε τεστ είχα ούτε τίποτα… Κ ουσιαστικά θερμό μέτρηση έκανα μια στην αρχή του κύκλου κ εκεί γύρω στην ωορρηξία… Είδα μόνο την αύξηση η πτώση δεν ξέρω πότε έγινε… 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ ναι... Άλλο άγχος η εγκυμοσύνη, άλλο άγχος όταν είναι νεογέννητο, άλλο άγχος όταν μεγαλώνει... Όταν πεθάνουμε θα ησυχάσουμε 🤣

Ούτε τότε αγάπη ούτε τότε….

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 15η μέρα του κύκλου σήμερα και από ότι φαίνεται δεν θα κάνω ωορρηξία ή απλά θα αργήσει αρκετά. Κάθε μήνα γίνεται 15η μέρα αλλά τώρα δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είχα πει πως δεν θα κάνω τεστ σε αυτόν τον κύκλο και πραγματικά δεν σκοπεύω να προγραμματίσω επαφές, αλλά επειδή παραξενεύτηκα με την απουσία συμπτωμάτων, έκανα και η γραμμή είναι πιο άχνη από ποτέ…σχεδόν δεν φαίνεται. Σε αντίθεση με τον προηγούμενο μήνα που είχα 5 μέρες θετικό τεστ…συμπτώματα ωορρηξίας είχα φουλ 10η και 11η μέρα και επειδή μου φάνηκε κουλό έκανε ένα τεστ και πάλι ήταν αρνητικό. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον κύκλο μου μετά την βιοχημική αλλά ανησυχώ γιατί πάντα λειτουργούσε ρολόι. Τελοσπαντων, φαντάζομαι ότι στην σπερματέγχυση θα προκαλέσουμε κάπως και την ωορρηξία να γίνει σωστά (;), οπότε θα προσπαθήσω να το βγάλω από το μυαλό μου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...