Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, είναι πολύ βοηθητικά όλα όσα λέτε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε την έκβαση πέρα από το να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά 🙏🏼 Όσο μπορώ θα σκέφτομαι πως είναι νέα εγκυμοσύνη και να ελπίζω να πάει μέχρι τέλους με ένα υγιές μωρό!!

5+3 το μικρό μου, είδαμε σάκο, θα ξαναπάω σε 10 μέρες για καρδούλα. Θα μιλήσω και με την αιματολόγο μου μήπως χρειαστεί πάλι ηπαρίνη ή ασπιρίνη λόγω ιστορικού ξεκάθαρα. Ουφ, πάει το πρώτο μικρό σκαλί. Πάμε στα επόμενα 🤞🏼🤞🏼

Αναμένω τα θετικά σας τεστακια!! ❤️

@Naty_ σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!!!! Πολύ όμορφα και θετικά τα νέα σου! 

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μωρέ λέτε??? Μακαρι Παναγία μου! Αν δεν έρθει περίοδος ως αυριο και χρειαστεί να πάρω τεστ απο φαρμακείο ποιο προτείνετε?

Όπως ειπαν κ τα κορίτσια πολύ πιθανόν να ήταν εμφύτευση τα καφέ που είχες..  Πάρε ένα predictor πρωιμης ανίχνευσης και μακάρι να σου βγει θετικό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

έτσι φαντάζομαι κι εγώ.. γιατί σου είπα, δεν έχει τύχη να ξαναπάθω και η αλήθεια είναι ότι την ψυλιάστικα πιο πολύ τη δουλειά από τις λευκές εκκρίσεις που έβγαζα και ήταν σαν πηγμένο γάλα. Γενικά έχω ένα καλό, παρατηρώ τα σημάδια του σώματος, οπότε μπορώ να καταλάβω εύκολα και την όποια διαφορά. Απλά τώρα ήρθαν όλα μαζεμένα, εγκυμοσύνη, απόξεση, αντιβίωση, επαφή. 

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα κακό.. δεν παίρνω προβιοτικά ποτέ με τις αντιβίωσης.. επειδή δεν είχα κάποιο θέμα στο παρελθόν δεν το θεωρούσα σημαντικό να πάρω, τώρα όμως από δω και πέρα θα παίρνω αναγκαστικά.. και έχω σκοπό να πάρω και συμπληρώματα γαλακτοβάκυλων γενικότερα.

Αχ κοριτσι μ να παιρνεις! Εγω παντα απο οταν ξεκινησα να εχω επαφες οταν επαιρνα αντιβιωση καπακι παθαινα μυκητιαση..αφου το επαθα 2-3 φορες μετα μου ειπε η γυναικολογος πως θα επρεπε να παιρνω προβιοτικα!! Απο τοτε δεν εχω παθει ποτε ξανα! Προφανως κ απο την αποξεση ησουν πιο ευαισθητη! Και εννοείται πως πρέπει να παρει αγωγη κ ο συζυγος γτ θα κολλατε συνεχεια ο ενας τον αλλο!! Περαστικα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μωρέ λέτε??? Μακαρι Παναγία μου! Αν δεν έρθει περίοδος ως αυριο και χρειαστεί να πάρω τεστ απο φαρμακείο ποιο προτείνετε?

Μακαρι κοριτσι μου! Η κουμπάρα μου κ στα 2 τις παιδια ειχε καφε νωριτερα απο την αναμενομενη περιοδο (που ετσι της ξεκινούσε πάντα η περίοδος με καφε) και νομιζε πως ειχε καποια ανωμαλια στον κυκλο κ της ηρθε νωριτερα! Ευχομαι να συμβαινει κ σε εσενα το ιδιο κοριτσι μ γλυκο! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Αχ κοριτσι μ να παιρνεις! Εγω παντα απο οταν ξεκινησα να εχω επαφες οταν επαιρνα αντιβιωση καπακι παθαινα μυκητιαση..αφου το επαθα 2-3 φορες μετα μου ειπε η γυναικολογος πως θα επρεπε να παιρνω προβιοτικα!! Απο τοτε δεν εχω παθει ποτε ξανα! Προφανως κ απο την αποξεση ησουν πιο ευαισθητη! Και εννοείται πως πρέπει να παρει αγωγη κ ο συζυγος γτ θα κολλατε συνεχεια ο ενας τον αλλο!! Περαστικα σου!

Καλημέρα κορίτσι μου!
Ναι, ναι από δω και πέρα μιας και τα πράγματα έχουν εξελιχθεί έτσι, και από ότι φαίνεται όταν κάτι το παθαίνεις μία φορά, μπορεί να το ξαναπάθεις θα παίρνω προβιοτικά.
Εχθές μου έδωσε ο γιατρός χάπια τελικά και δύο κολπικές αλοιφές.  Τα χάπια θα τα παίρνουμε με το σύζυγο για 7 μέρες και τις κολπικές μου είπε θα βάζω στο σωληνάριο μίση ποσότητα και από τις δύο.. πρέπει να είναι διαφορετικής σύστασης, έτσι κατάλαβα.
Έκανα παραγγελία και τα BacteFlora Intim για βοήθημα στον οργανισμό γενικότερα και ελπίζω σε μία βδομαδούλα να είμαι οκ γιατί περιμένω και περίοδο οσονούπω.. μη το ξεχνάμε και αυτό. 🤗

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ με την περίοδο θα καθαρίσεις εντελώς να ξέρεις. Θα επαναφέρει τηβ ισορροπια στον κολπο. 

Αμήν! 🙏
Είναι η δεύτερη φορά που την περιμένω πως και πως την περίοδο.. νομίζω ότι θα ηρεμίσω και σωματικά και ψυχολογικά.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, είναι πολύ βοηθητικά όλα όσα λέτε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε την έκβαση πέρα από το να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά 🙏🏼 Όσο μπορώ θα σκέφτομαι πως είναι νέα εγκυμοσύνη και να ελπίζω να πάει μέχρι τέλους με ένα υγιές μωρό!!

5+3 το μικρό μου, είδαμε σάκο, θα ξαναπάω σε 10 μέρες για καρδούλα. Θα μιλήσω και με την αιματολόγο μου μήπως χρειαστεί πάλι ηπαρίνη ή ασπιρίνη λόγω ιστορικού ξεκάθαρα. Ουφ, πάει το πρώτο μικρό σκαλί. Πάμε στα επόμενα 🤞🏼🤞🏼

Αναμένω τα θετικά σας τεστακια!! ❤️

Μπράβο ρε κορίτσι μου είδες όλα καλά πάνε... Αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει θα το δεις ΄΄ολα θα πάνε σούπερ 😊 Για το άγχος μακάρι να υπήρχε κάποιο χαπάκι να το παίρναμε κ να ηρεμούσαμε 🤭 Εμένα με βοηθάνε οι ανάσες έχει κάποιες τεχνικές στο ίντερνετ, η μουσική κ οι β΄΄ολτες δίπλα στην θάλασσα να ηρεμώ  😉

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ας κάνω για τις επόμενες 10 μέρες ότι δεν τρέχει κάτι μπας και περάσουν πιο γρήγορα 😆 Πάμε τώρα στις υπόλοιπες, αναμένουμε τεστ @evaa__ τι γίνεται έκανες; @marinamanoulitsa εκεί τι γίνεται; Και όποια άλλη ξεχνάω στην αναμονή, περιμένουμε νέα!  

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Χρύσακι είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ήμουν στην ομάδα Μωράκια Αυγούστου 2024. Γέννησα τον Αύγουστο του 2024 και αδιαθέτησα στις 40 μέρες. Από τότε η περίοδός μου είναι σταθερή κάθε 28 μέρες, όπως πριν τον τοκετό. Τώρα έχω καθυστέρηση 2 ημερών και σήμερα το πρωί έκανα τεστ εγκυμοσύνης Clearblue, το οποίο βγήκε αρνητικό. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει λάθος; Έχει τύχει σε καμία κάτι παρόμοιο;

Καλημέρα Χρύσα!!! Ναι το τεστ μπορεί να δείξει λάθος. Αφού έχεις καθυστέρηση καλύτερα κάνε μια χοριακή που θα δείξει σίγουρα!!!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια ήρθε η στιγμή που προβληματίζομται σχετικά με τη λήψη salospir/ηπαρίνης. Βασικά ηπαρίνη έκανα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όσο κράτησε. Τώρα μάλλον θα ξεκινήσω salospir λόγω ιστορικού και ενδεχομένως και ηπαρίνη (αναμένω την αιματολόγο να μου πει). Δεν μου αρέσει να παίρνω φάρμακα ανευ λόγου απλά προληπτικά, πόσο μάλλον όταν είμαι έγκυος. Από την άλλη δεν μπορώ να μην ακούσω τι μου προτείνουν γυναικολόγος και αιματολόγος, ξέρω γω;! Μάλιστα το καλοκαίρι που επισκέφτηκα και έναν άλλον γυναικολόγο (καθηγητή) εκείνος μου είχε προτείνει ήδη από τις γόνιμες μέρες να παίρνω σαλοσπίρ. Αλλά δεν πήρα.  Αρχικά δεν έχω ξαναπάρει και φοβάμαι μήπως προκαλέσει αιμορραγία. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία με αυτά σε εγκυμοσύνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρε κορίτσια ήρθε η στιγμή που προβληματίζομται σχετικά με τη λήψη salospir/ηπαρίνης. Βασικά ηπαρίνη έκανα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη όσο κράτησε. Τώρα μάλλον θα ξεκινήσω salospir λόγω ιστορικού και ενδεχομένως και ηπαρίνη (αναμένω την αιματολόγο να μου πει). Δεν μου αρέσει να παίρνω φάρμακα ανευ λόγου απλά προληπτικά, πόσο μάλλον όταν είμαι έγκυος. Από την άλλη δεν μπορώ να μην ακούσω τι μου προτείνουν γυναικολόγος και αιματολόγος, ξέρω γω;! Μάλιστα το καλοκαίρι που επισκέφτηκα και έναν άλλον γυναικολόγο (καθηγητή) εκείνος μου είχε προτείνει ήδη από τις γόνιμες μέρες να παίρνω σαλοσπίρ. Αλλά δεν πήρα.  Αρχικά δεν έχω ξαναπάρει και φοβάμαι μήπως προκαλέσει αιμορραγία. Έχετε αντίστοιχη εμπειρία με αυτά σε εγκυμοσύνη; 

Καλημέρα. Εγώ που προέρχομαι κι από εξωσωματικη, οπου ακολουθουνται  πρωτόκολλα  για επιτυχη εμφυτευση, δεν πήρα ποτέ, ούτε προληπτικά. Είχα κάνει όμως καποιες βασικες εξετάσεις θρομβοφιλιας κ δεν χρειάστηκε να παρω. Ξέρω ότι σε περιπτώσεις που εντοπίζεται έστω κ ένας θετικός παράγοντας, δίνουν, έστω στην αρχή. Εφόσον σε παρακολουθεί αιματολογος, θα κάνεις ο,τι σου πει. Αν δεν έχεις παράγοντα θρομβοφιλιας, συζήτησε το αν επιμείνει να σου δωσει. Πολλά διαβάζουμε κ ακούμε. Να πάνε όλα καλα σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Καλημέρα. Εγώ που προέρχομαι κι από εξωσωματικη, οπου ακολουθουνται  πρωτόκολλα  για επιτυχη εμφυτευση, δεν πήρα ποτέ, ούτε προληπτικά. Είχα κάνει όμως καποιες βασικες εξετάσεις θρομβοφιλιας κ δεν χρειάστηκε να παρω. Ξέρω ότι σε περιπτώσεις που εντοπίζεται έστω κ ένας θετικός παράγοντας, δίνουν, έστω στην αρχή. Εφόσον σε παρακολουθεί αιματολογος, θα κάνεις ο,τι σου πει. Αν δεν έχεις παράγοντα θρομβοφιλιας, συζήτησε το αν επιμείνει να σου δωσει. Πολλά διαβάζουμε κ ακούμε. Να πάνε όλα καλα σου εύχομαι!!

Συνήθως σε εξωσωματικές προτείνουν να παίρνεις και εσύ δεν πήρες; Μπράβο θα πω εγώ! Ποιοι γιατροί ήταν αυτοί που δεν έδωσαν έξτρα φάρμακα 😃

Έχω 2 παλίνδρομες και είμαι θετική σε 2 μεταλλάξεις, όμως δεν έχω θρομβοφιλία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, καλό θα μου κάνουν και όχι κακό. Τώρα τι να πω..

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Συνήθως σε εξωσωματικές προτείνουν να παίρνεις και εσύ δεν πήρες; Μπράβο θα πω εγώ! Ποιοι γιατροί ήταν αυτοί που δεν έδωσαν έξτρα φάρμακα 😃

Έχω 2 παλίνδρομες και είμαι θετική σε 2 μεταλλάξεις, όμως δεν έχω θρομβοφιλία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, καλό θα μου κάνουν και όχι κακό. Τώρα τι να πω..

Κορίτσι μου εγώ έχω επισκεφτεί δύο αιματολογους και δύο γυναικολόγους. Ναι οι γυναικολόγοι δίνουν πολύ εύκολα τέτοιου είδους φάρμακα μετά από αποβολες. Οι αιματολογοι μετά από τις άπειρες εξετασεις είπαν και στις δύο εγκυμοσύνες το ίδιο. Δεν έχω θρομβοφιλια και αν πάρω σαλοσπιρ είναι υπεραρκετό, δεν χρειάζομαι ενέσεις σε καμία περίπτωση. Δεν ήταν αντίθετοι ως προς το σαλοσπιρ αλλά μου είπαν ξεκάθαρα ότι αν θέλω να το πάρω καθαρά λόγω πρωτοκόλλου καθεξιν αποβολών, όχι ότι απαραίτητα θα μου προσφέρει κάτι. 

Προσωπικά σαλοσπιρ πήρα όλες τις φορές (και στις παλινδρομες). Αμφιβάλλω εννοείται αν όντως με βοήθησε κάπου αλλά ας πούμε ότι το παίρνω και για ψυχολογικούς λόγους,, ότι ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών...

Προγεστερόνη πχ δεν πήρα σε αυτή την εγκυμοσύνη και ας μου την έγραψε ο γιατρός. Κατά την 10η εβδομάδα μου είπε και ο ίδιος ότι για ψυχολογικούς λόγους την δίνουν κυρίως και κατάλαβα πόσο καλά έκανα που δεν την πήρα (ήταν λες και έπαιρνα βαρύ υπνωτικό, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω με το μωρό).

Από κει και πέρα είναι στην δική σου κρίση καθαρά..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου εγώ έχω επισκεφτεί δύο αιματολογους και δύο γυναικολόγους. Ναι οι γυναικολόγοι δίνουν πολύ εύκολα τέτοιου είδους φάρμακα μετά από αποβολες. Οι αιματολογοι μετά από τις άπειρες εξετασεις είπαν και στις δύο εγκυμοσύνες το ίδιο. Δεν έχω θρομβοφιλια και αν πάρω σαλοσπιρ είναι υπεραρκετό, δεν χρειάζομαι ενέσεις σε καμία περίπτωση. Δεν ήταν αντίθετοι ως προς το σαλοσπιρ αλλά μου είπαν ξεκάθαρα ότι αν θέλω να το πάρω καθαρά λόγω πρωτοκόλλου καθεξιν αποβολών, όχι ότι απαραίτητα θα μου προσφέρει κάτι. 

Προσωπικά σαλοσπιρ πήρα όλες τις φορές (και στις παλινδρομες). Αμφιβάλλω εννοείται αν όντως με βοήθησε κάπου αλλά ας πούμε ότι το παίρνω και για ψυχολογικούς λόγους,, ότι ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών...

Προγεστερόνη πχ δεν πήρα σε αυτή την εγκυμοσύνη και ας μου την έγραψε ο γιατρός. Κατά την 10η εβδομάδα μου είπε και ο ίδιος ότι για ψυχολογικούς λόγους την δίνουν κυρίως και κατάλαβα πόσο καλά έκανα που δεν την πήρα (ήταν λες και έπαιρνα βαρύ υπνωτικό, δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω με το μωρό).

Από κει και πέρα είναι στην δική σου κρίση καθαρά..

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντησή σου. Κι εμένα ξεκάθαρα για προληπτικούς λόγους μου είπε. Εξ' άλλου ηπαρίνη που έκανα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη προληπτικά ήταν, απέβαλα λόγω χρωμοσωμικών ανωμαλιών όχι θρομβοφιλίας. Διάβασα λίγο έρευνες και λένε ότι χαμηλή δόση (80,100 Mg) σαλοσπίρ βοηθούν, σε γυναίκες με ιστορικό αποβολών και όσες κινδυνεύουν από προεκλαμψία. Κακό δηλαδή δεν κάνει, αλλά δεν σημαίνει ότι θα αποτρέψει μία αποβολή αν είναι άλλοι οι λόγοι. 

Προγεστερόνη εγώ παίρνω μία κολπικά κάθε βράδυ, όπως έκανα και στις προηγούμενες. Επίσης δεν νομίζω πως θα αποτρέψει κάτι, απλά ναι κι αυτό σαν έξτρα το δίνουν για να πουν ότι τα έκαναν όλα by the book. 

Τέλοσπάντων δεν είμαι γιατρός ούτε μαία να τα γνωρίζω όλα κι εκείνοι θεωρώ πολλά πειραματικά τα δίνουν, έχω μία εσωτερική φωνή φυσικά που μπορεί να μου πει αυτό ναι αυτό όχι, σε αυτή την περίπτωσή επειδή δεν είναι κάτι εντελώς δεδομένο και σίγουρο, ίσως το κάνω απλά για να πω ότι κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν ήμουν φαν των φαρμάκων δεν θα το σκεφτόμουν καν πιστεύω.

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ηταν ενας εξαιρετικός γιατρός, ένας απ τους καλύτερους. Όχι, δεν δίνουν πάντα στις εξωσωματικές. Όταν ξέρει τι κάνει ο γιατρός, δεν σε επιβαρύνει με φάρμακα που δεν χρειάζονται. Αναλόγως την περίπτωση. Εννοείται να κάνεις το καλύτερο για σένα. Οι δικοί σου γιατροί σε γνωριζουν κ ξέρουν καλύτερα. :)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ μετά την αποβολή ρώτησα τον εξωσωματικό μου αν θα έπρεπε να επισκεφτώ αιματολόγο για περισσότερες εξετάσεις αίματος και κυρίως θρομβοφιλίας και μου είπε πως δεν χρειάζεται γιατί δεν έχω κάποιο ιστορικό και η αποβολή θεωρήθηκε τυχαίο γεγονός. 
Εγώ παρόλα αυτά δεν τον άκουσα και "επισκέφτηκα" έναν αιματολόγο για να πάρω τη γνώμη του. Ο αιματολόγος παίρνοντας το ιστορικό μου και βάση των αιματολογικών εξετάσεων που του είχα στείλει και από προηγούμενα χρόνια, συμφώνησε με τον εξωσωματικό μου ότι δεν θεωρεί απαραίτητο να μπω στη διαδικασία τέτοιον εξετάσεων γιατί όλες οι αιματολογικές μου είναι καλές και η αποβολή τυχαίο γεγονός, παρόλα αυτά μου είπε αν εσύ θέλεις μπορείς να κάνεις εξετάσεις, δεν μπορώ να σου το απαγορέψω εγώ. Γνώμη μου όμως λέει είναι να μην ασχοληθείς προς το παρόν τουλάχιστον..
Του λέω, το δικό μου θέμα είναι αν πρέπει ή όχι να παίρνω αντιπηκτικά φάρμακα στην εγκυμοσύνη, αν δεν χρειάζεται δεν έχω λόγο να τα πάρω. Και του το είπα αυτό γιατί και εμένα ο εξωσωματικός μου έδωσε να παίρνω salospir 100ρι μαζί με την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα.
Τεσπα να μην τα πολυλογώ, μου είπε επι της ουσίας να ακολουθήσω το πρωτόκολλο του εξωσωματικού και πως το σαλοσπιρ δεν με επηρεάζει κάπου αρνητικά, δεν θα μου κάνει δηλαδή κακό και δεν ήταν αυτό ο λόγος της αποβολής μου.

Screenshot_20250327_121129_Yahoo Mail.jpg

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

όσες είχατε το πρώτο διαστημα της εγκυμοσύνης σας κραμπες χαμηλα στη κοιλια σε τι ενταση ηταν.; Θέλω να πω ηπιες  ή όπως οταν αναμένουμε περίοδο που ειναι λες και θα παμε τουαλετα και θα μας εχει ερθει.; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

όσες είχατε το πρώτο διαστημα της εγκυμοσύνης σας κραμπες χαμηλα στη κοιλια σε τι ενταση ηταν.; Θέλω να πω ηπιες  ή όπως οταν αναμένουμε περίοδο που ειναι λες και θα παμε τουαλετα και θα μας εχει ερθει.; 

Καλημέρα κορίτσι μου, εμένα πιο ήπιες γενικά. Όχι τόσο έντονες όσο περιόδου. Αλλά ξέρω και κοπέλες που πονούσαν πολύ και πριν την εγκυμοσύνη. Μήπως να κάνεις μια χοριακη να σου φύγει να ηρεμήσεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν νομιζω πως ειναι εγκυμοσυνη αν ηταν θα ειχαν δειξει τα τεστ…

αναμενω τηλ απο τον γιατρο μηπως παω σημερα το απογευμα για υπερηχο..

απο το πρωι ποναω αρκετα χαμηλα στην κοιλια την νιωθω πολυ βαρια και προς την δεξια πλευρα κ πισω στη μεση.. 

Και σε μένα πιο ήπιες είναι οι κράμπες όχι όσο όταν περιμένω περίοδο. Ξανα έκανες τεστ;

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έκανα χθες το πρωι το τελευταιο που ειχα 11 μερες μετα την τελευταία επαφή αρνητικο.

παω τουαλετα συνεχως νομιζω θα μου ερθει..

γενικα στην περιοδο ποναω πολυ ηρεμω μονο με feldene και θερμοφορα..

απο το πρωι ποναω αρκετα και νιωθω βαρια την κοιλια μ αλλα οχι σε βαθμο που δεν αντεχω οπως στην περιοδο αλλα η ενοχληση ειναι εντονη και επιδινωνεται αν κανω δουλειες κτλ απ οτι οταν καθομαι.. κι εχω και τσιμπιματακια απο την δεξια πλευρα.. 

παριτι ο γιατρος μου απεκλεισε την πιθανοτητα κυστης εγω λεω μηπως ειναι καμια κυστη αλλιως γιατι να εχω ενοχληση απ την δεξια πλευρα ξαφνικα σημερα..;

ελπιζω να μ πει να παω σημερα για υπερηχο να ηρεμησει το κεφαλι μ..

Περίμενε ακόμη λίγο μπορεί να μη δείχνουν τα τεστ… Δεν έχω ιδέα πώς είναι να είσαι έγκυος μιας και δε μου έχει τύχει, ωστόσο σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια! Μακάρι!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ κάνω ενεσεις ηπαρινης από την επόμενη μέρα που έμαθα πως είμαι έγκυος και λόγω αυτοανοσου αλλά πιο πολύ λόγω ιστορικού, δεν μου έχουν προκαλέσει απολύτως τίποτα. Μια μέρα μόνο δεν έκανα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη 31+2 που την προηγούμενη είχα ανεξήγητη αιμορραγία. Φαντάσου πως σε όλους τους μεγάλους υπερηχους η εμβρυομητρικος αλλά και 2 ακόμη εμβρυομητρικοι που μου έκαναν έκτακτα doppler μου είπαν πως η ηπαρινη έχει βοηθήσει πολύ το μωρό μου.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ αυτό το δίλημμα. Κ αυτοί οι γιατροί δεν συμφωνούν ως συνήθως.. κ μένα με είχαν μπερδέψει. Ο εξωσωματικος δεν ήθελε να πάρω τίποτα απλά λίγο πριν ξεκινήσω εξωσωματική στις προληπτικές εξετάσεις μου βγήκε κάτι λίγο τσιμπημενο το inr νομίζω? Δεν θυμάμαι.. κ μου είπε ότι δεν είναι κάτι αλλα αν έχεις θετική χοριακη κανε ηπαρίνη για σιγουριά.. ο γυναικολόγος πάλι έλεγε ηπαρίνη έτσι κ αλλιώς. salospir είπαν όχι. Μετά την αποβολή πήγα αιματολογο και στις εξετάσεις βγαίνει ετεροζυγωτια σε δύο γονίδια της ομοκυστεΐνης αλλά η αιματολογος λέει ότι με φυλλικό και β12 είμαι μια χαρά, αλλα να κάνω ηπαρίνη ξεκάθαρα προληπτικά κ λόγω εξωσωματικης.. το σαλοσπιρ δεν το γλυτωσα γιατί στην αυχενική είχα αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψιας πάντως δεν μου έδωσαν από την αρχή γιατί μου είπαν ότι προκαλεί αιμορραγίες γενικά, δεν ξέρω αν όντως ισχύει αλλά εγώ το πιστεύω αυτό γιατί όσο καιρό το έπαιρνα είχα τέτοια θέματα κ το φοβάμαι. Πάντως αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι ότι η ηπαρίνη προστατεύει εμένα κ το σαλοσπιρ το έμβρυο.. εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.  Μόνο οι γιατροί ξέρουν το ιστορικό σου, ξέρω είναι μπέρδεμα αυτό το προληπτικά αλλά κάνε ότι εμπιστεύεσαι περισσότερο.. με το καλό να κρατήσετε αγκαλίτσα το μωράκι σας 😀🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοιτα αν εξαιρέσεις το στήθος τα υπόλοιπα συμπτώματα εμένα πάνε κ έρχονται. Οι μυρωδιές πχ δε μ ενοχλούσαν τις τελευταίες 2 βδομάδες, κ βάζω πλυντήριο το πρωί κ με πιάνει μια αναγούλα άλλο πράγμα… Μετά μου πέρασε… Το στήθος σήμερα τούμπανο.. Κ έχω πολλά υγρά περισσότερα απ ότι είχα. 19.30… 
    • @annie! μου τι ώρα θα πάτε αύριο;   Εμενα σήμερα το στομάχι δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες και σκέφτομαι διάφορα, άλλα μετά το εκλογικευω κάπως και ηρεμώ. 
    • Εμένα με αφήνει σαλάτες αρκεί να τις έχω πλύνει εγώ παρά πολύ καλά με ξύδι κλπ. Τίποτα από έξω.. Εγώ έχω αύριο ραντεβού με το γιατρό κ αν όλα καλά μου είχε πει πως θα κλείσω σ ένα μήνα αυχενική. Μας είχε πει έρχεστε για καρδιά σε 2 βδομάδες (αύριο) κ μετά αυχενική, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση δε θα την παλέψω… Από παράνοια εγώ άλλο τίποτα… Πήγαινε κοριτσάκι μου στο γιατρό σου αύριο να ηρεμήσεις. Κ αν ανησυχείς ακόμα πολύ πήγαινε σε μια κλινική να δεις το νινί.  Μόνο φυλλικό 
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ 2 μέρες μπορώ να πω ήμουν καλά,σήμερα πάλι όλη μέρα δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου. Λοξυγγα έχει και εμενα συνέχεια η μικρή ο γιατρός που του το είπα προχθες μου είπε πως τελειοποιειται το γαστρεντερικο του και τα πνευμονακια του. Μου έκανε εντύπωση το ποσό πολύ και συχνά έχει.  Εγώ άγχος έχω καθαρά για τον τοκετο. Φοβάμαι υπερβολικά αυτή τη φορά, ξέρω βέβαια μόλις έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαι χαλαρή όπως και την πρώτη φορά. 
    • Εγώ παίρνω φολικό, σίδηρο, κολπικά 1 φορά προγεστερόνη, σαλοσπιρ και κάνω και ενέσεις αντιπηκτικές. Γενικά απ' όλα !! 😆 Φανταζομαι αργότερα θα μου δώσει και μένα μαγνήσιο    Έχω πολύ ήπια ακόμα, λογικά σήμερα με βάση τον τελευταίο υπέρηχο μπήκα 6η. Και από τη μια λέω να έχω ναυτίες για να ξέρω ότι όλα πάνε καλά, αλλά ναι από την άλλη δεν είναι καθόλου ευχάριστο.    Καλώς ήρθες!! Αύριο έχετε ραντεβού; Όλα θα πάνε καλά! Είναι λογικό να αγχώνεσαι κι εγώ αγχώνομαι αρκετά, τσεκαρω γενικά για συμπτώματα γιατί έχω στο ιστορικό μου αποβολές και με πιάνει στρες αν όλα κυλάνε καλά, αλλά γενικά συμπτώματα κάθε μέρα πάνε κι έρχονται. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, γιατί δεν μας βλέπω καλά 9 μήνες 😅 Αναμένουμε τα νέα σας από τον υπέρηχο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...