Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι μετά την απόξεση παθαίνεις πιο εύκολα κολπιτιδα ..από το ξύσιμο...τα εργαλεία που βάζουν κλπ. Και εγώ είχα πάθει!

έτσι φαντάζομαι κι εγώ.. γιατί σου είπα, δεν έχει τύχη να ξαναπάθω και η αλήθεια είναι ότι την ψυλιάστικα πιο πολύ τη δουλειά από τις λευκές εκκρίσεις που έβγαζα και ήταν σαν πηγμένο γάλα. Γενικά έχω ένα καλό, παρατηρώ τα σημάδια του σώματος, οπότε μπορώ να καταλάβω εύκολα και την όποια διαφορά. Απλά τώρα ήρθαν όλα μαζεμένα, εγκυμοσύνη, απόξεση, αντιβίωση, επαφή. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αν δεν πήρες προβιοτικά με την αντιβίωση μπορεί να το έπαθες κ από αυτό! Εχε το στο νου σου για επόμενη φορά αν χρειαστεί σε οποιαδήποτε αντιβίωση 

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα κακό.. δεν παίρνω προβιοτικά ποτέ με τις αντιβίωσης.. επειδή δεν είχα κάποιο θέμα στο παρελθόν δεν το θεωρούσα σημαντικό να πάρω, τώρα όμως από δω και πέρα θα παίρνω αναγκαστικά.. και έχω σκοπό να πάρω και συμπληρώματα γαλακτοβάκυλων γενικότερα.

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, όσες ειδικά το έχετε βιώσει και γνωρίζετε το συναίσθημα.. λογικά σήμερα βραδάκι θα ξεκινήσει η φάση των υπερήχων. Με έχει πιάσει στρες, νιώθω το τραύμα των αποβολών να σκάει μπροστά μου, αυτές τις στιγμές που καθόμουν για υπέρηχο και άκουγα τα άσχημα νέα. Πώς το αντιμετωπίσατε; Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά εκεί που πάω να χαρώ, κάπως με συνεφέρω.... περίμενε, κάτσε, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Προφανώς είτε σκεφτώ θετικά είτε αρνητικά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει το ξέρω, απλά βοηθάω τη δική μου ψυχολογία. Πφφ... ό,τι έχετε να μου πείτε σαν συμβουλή από τη δική σας εμπειρία καλοδεχούμενη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου, όσες ειδικά το έχετε βιώσει και γνωρίζετε το συναίσθημα.. λογικά σήμερα βραδάκι θα ξεκινήσει η φάση των υπερήχων. Με έχει πιάσει στρες, νιώθω το τραύμα των αποβολών να σκάει μπροστά μου, αυτές τις στιγμές που καθόμουν για υπέρηχο και άκουγα τα άσχημα νέα. Πώς το αντιμετωπίσατε; Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά εκεί που πάω να χαρώ, κάπως με συνεφέρω.... περίμενε, κάτσε, δεν ξέρεις τι θα γίνει. Προφανώς είτε σκεφτώ θετικά είτε αρνητικά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει το ξέρω, απλά βοηθάω τη δική μου ψυχολογία. Πφφ... ό,τι έχετε να μου πείτε σαν συμβουλή από τη δική σας εμπειρία καλοδεχούμενη. 

Δεν έχω ξανακάνει υπέρηχο εγκυμοσύνης μετά την απόξεση αλλά σε καταλαβαίνω απόλυτα... από τώρα σκέφτομαι οτι αν προκύψει εγκυμοσύνη ξανά πως θα παω για χοριακή.. υπερηχο.. και πως θα περάσει το πρώτο τρίμηνο. ππφφ βάλε το χέρι σου στην κοιλίτσα σου, χαίδεψε την  και χαμογέλασε στο σποράκι σου. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Θα μπω το βραδάκι να μάθω τα νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγω εδώ ο άνθρωπος σου. Και στην κόρη μου και τώρα είμαι μετά από παλινδρομη. Δεν έχω καμιά συμβουλη δυστυχώς. Στην αυχενική έπαθα κρίση πανικού. Μόλις μου έβαλε το τζελ στη κοιλιά ξεκίνησα να κλαίω γιατί την τελευταία παλινδρομη την μάθαμε σε εκείνο το ιατρείο, την ημέρα της αυχενικης.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ελέγξεις αυτό το συναίσθημα και τις αναμνήσεις που έρχονται απροσκλητες... Πάμε βήμα βήμα, υπέρηχο υπέρηχο, εβδομάδα εβδομάδα και ανάσες .. Μακάρι να είχα την μαγική συνταγή...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!
Μόλις βγήκαν και τα δικά μου αποτελέσματα από την καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Μυκητιασική κολπίτιδα Candida.. 😮‍💨θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα για να δω τι θα μου δώσει για θεραπεία. Η καλλιέργεια ούρων μου είπαν θα βγει αύριο. Αν και εκεί νομίζω θα είμαι καθαρή.

Πρώτη φορά στη ζωή μου το παθαίνω αυτό, αλλά όπως φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.. 😅
Το έχει πάθει καμιά σας; 

Ουου πολλές φορές στο παρελθόν! Νομίζω με έσωσε το καλό πλύσιμο πάντα πριν και μετά την πράξη και πλύσιμο οι κάλτσες χώρια από τα εσώρουχα! Ειδικά το τελευταίο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και μου το είπε μία γιατρός και από τότε δεν ξαναεπαθα! 

Είναι άτιμη φάρα οι μύκητες... Φεύγουν δύσκολα, θέλει πολύ προσοχή.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αρχικά ευχαριστώ που βγάλατε τα κυάλια σας και προσπαθήσατε να δείτε την γραμμή 😅😅 Από κοντά φαίνεται καλύτερα είναι η αλήθεια..φυσικά δεν φουσκώνουν τα μυαλά μου..ειδικά μετά από δύο αποτυχίες ξέρετε πως είναι αυτά..χθες είχα λίγο ροζ με αρκετά υγρά αλλά δεν λέρωνα σερβιετακι και σήμερα το πρωί λίγα μπεζ..εδώ κ τρεις μέρες έχω κ το στομάχι μου όλη μέρα..σαν ένα βάρος, μια ναυτία..περιμένω την Παρασκευή οπότε θα δούμε! 
Σε άλλα νέα τώρα πάμε στον γενετιστή ν πάρουμε γνώμη για τον καρυοτυπο του συζύγου! Σας φιλώ 

Αν είχες ροζ πολύ πιθανόν τώρα να φυτεύεται καλά καλά το σπορακι 😁😁😁 Έχεις και κράμπες; Περιμένουμε οπωσδήποτε τεστ αύριο!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καμία συμβουλή δεν έχουμε..εγώ βίωσα δύο παλινδρομες στη σειρά...μια το 2020 και μια το 2021 έτρεμα σε κάθε υπέρηχο που σε εμένα δεν κατέληξε καλά....

ΑΛΛΑ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή τη φορά κάθε υπέρηχος να είναι μια γιορτή για εσένα...🌹🙏 Η Παναγία μαζί σου ! Προσευχήσου να πάρεις δύναμη και πήγαινε με θετική διάθεση! Φιλιά 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Καταλαβαίνω τι λες οτι εφοσον εγινε πιο αργα ωορρηξία θα παει αντίστοιχα και η ωχρινικη.Το πιο λογικό αυτο να συμβαίνει. Εμενα με προβλημάτισε που ειχα τα καφε ροζ υγρα προχθες και χθες και από τότε τπτ.

Μμμμ 10η ημέρα μετά την ωορρηξία καφέ ροζ υγρά;;; Εγκυμοσύνη μου μυρίζει 🥰🥰🥰🥰 Για πάρε τεστακι να έχεις να μας ανεβάσεις αύριο μεθαύριο 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν το έχω βιώσει αλλά γενικά θα σου πω τι κάνω σε καταστάσεις άγχους που δεν μπορώ να ελέγξω: προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καθόλου και βάζω όλη μέρα να ακούω αγαπημένα τραγούδια να ξεχνιέμαι κάπως. Οπότε προσπάθησε να κάνεις κάτι που σου αρέσει και κάτι που κάπως θα σε κάνει να ξεχαστείς. 

Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε 😕

Αλλά να ξέρεις ότι όλα καλά θα πάνε και τσάμπα ανησυχείς 😜 Έχεις τις θετικές σκέψεις και τις προσευχές όλων μας ❤️ Τι ώρα έχεις ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν είχες ροζ πολύ πιθανόν τώρα να φυτεύεται καλά καλά το σπορακι 😁😁😁 Έχεις και κράμπες; Περιμένουμε οπωσδήποτε τεστ αύριο!

Είχα εχθές πριν τα ροζ..σήμερα δεν έχω κάτι από πόνο προς το παρόν..είχα μόνο μια σταγόνα αίμα..λέω να ξανακάνω τεστ την Παρασκευή αν δεν μου έρθει..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου τι σας είπε ο γενετιστής?

Εάν θέλεις να τα μοιραστείς μαζί μας !

Ελα κορίτσι μου! Μας είπε ότι έχουμε πιθανότητες να πάει καλά η εγκυμοσύνη και από φυσική σύλληψη..μας είπε για λήψη τροφοβλαστης στις 10-11 εβδομάδες για να δούμε αν είναι υγιές το έμβρυο..το ‘’καλό’’ μέσα σε όλα είναι ότι στο 1 από τα δύο χρωμοσώματα ,που έχει την μετάθεση, φέρει πολλά γονίδια και αν είναι έμβρυο με ανωμαλία σταματάει πολύ νωρίς η εγκυμοσύνη..οπότε μας είπε ότι αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να πάει καλά μέχρι το τέλος..από εκεί και πέρα όταν κουραστούμε μπορούμε πάντα να καταφύγουμε στη λύση της εξωσωματικής με προεμφυτευτικό..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Αχ αγαπη μου πως σε καταλαβαίνω... Απόλυτα φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι μετά απο τόσα που έχεις περάσει... Εδώ ρε συ ε΄γω που είχα μόνο μια βιοχημική και τρέμει το φυλλοκάρδι μου όχι εσύ.... Θέλω να περάσουν οι επόμενες 3 βδομάδες να φύγει ο μεγάλος κίνδυνος.  Θα περιμένουμε νέα σου και είμαι σίγουρη πως θα είναι όλα καλά!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος για να σου αναφέρω προσωπική εμπειρία. Καταλαβαίνω όμως ως ένα σημείο τον φόβο σου εδώ εγώ που ούτε καν έχω μείνει ακόμη φοβάμαι αν μείνω και αν δεν παει καλα οτι δεν εχω περιθώρια για αποτυχίες...Γενικά αυτές οι σκέψεις ομως δεν βοηθούν αλλά κάποιες μέρες είναι δύσκολο να τις αποβαλεις.Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και μην αφήνεις τις άσχημες εμπειρίες να σου χαλανε τις στιγμες να λες όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά γιατί το αξίζω!!! 🙏

Δημοσίευση

Επομένως κορίτσια έχουμε δυνατές υποψηφιότητες για θετικά τεστ μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

@evaa__ @anna_30 @marinamanoulitsa @Σοφία21  

🙏🙏🙏 🤞🤞🤞🌈🌈🌈

Έγω τρίτη μέρα περιόδου, θα ριχτώ στον αγώνα από βδομάδα!

@Naty_ μου καλή τύχη, βήμα βήμα και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μωρέ λέτε??? Μακαρι Παναγία μου! Αν δεν έρθει περίοδος ως αυριο και χρειαστεί να πάρω τεστ απο φαρμακείο ποιο προτείνετε?

Predictor early! Σίγουρα όχι κάτι με μπλε μελάνι όπως clearblue. Εύχομαι ολόψυχα να μας ανεβάσεις ένα θετικό τεστ αύριο μεθαύριο 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Predictor early! Σίγουρα όχι κάτι με μπλε μελάνι όπως clearblue. Εύχομαι ολόψυχα να μας ανεβάσεις ένα θετικό τεστ αύριο μεθαύριο 🙏🙏

@evaa__ θα συμφωνήσω απόλυτα και γω!!!!! Και μένα αυτό έδειξε....

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Προσπάθησε να ηρεμησεις,είναι πολύ δύσκολο σε καταλαβαίνω,έχω βιώσει 4 φορές το δυστυχώς δεν ακούω καρδούλα! Να πας αισιόδοξη και να λες αυτή τη φορά θα πανε ολα καλά.  Δεν θα σου πω πως σε κάθε υπέρηχο δεν θα έχεις άγχος, θα έχεις ειδικά μέχρι την αυχενική αλλά και μέχρι να νιώσεις τις κλωτσιές, εγώ σήμερα είμαι 33+4 και αν δεν κουνηθει για καμια ωρα αρχίζω και την σκουνταω. Όλα θα πάνε τέλεια!! Περιμένουμε νέα σου!

Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια! Εύχομαι θετικά τεστ σε όλες όσες (δεν) περιμένουν!😘

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Ελα κορίτσι μου! Μας είπε ότι έχουμε πιθανότητες να πάει καλά η εγκυμοσύνη και από φυσική σύλληψη..μας είπε για λήψη τροφοβλαστης στις 10-11 εβδομάδες για να δούμε αν είναι υγιές το έμβρυο..το ‘’καλό’’ μέσα σε όλα είναι ότι στο 1 από τα δύο χρωμοσώματα ,που έχει την μετάθεση, φέρει πολλά γονίδια και αν είναι έμβρυο με ανωμαλία σταματάει πολύ νωρίς η εγκυμοσύνη..οπότε μας είπε ότι αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να πάει καλά μέχρι το τέλος..από εκεί και πέρα όταν κουραστούμε μπορούμε πάντα να καταφύγουμε στη λύση της εξωσωματικής με προεμφυτευτικό..

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου τα ίδια είπανε και σε εμάς !!! Εάν έρθει φυσιολογικά κάνουμε αμνιοπαρακέντηση αλλιώς εξωσωματικη με προεμφυτευτικο!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, είναι πολύ βοηθητικά όλα όσα λέτε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε την έκβαση πέρα από το να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά 🙏🏼 Όσο μπορώ θα σκέφτομαι πως είναι νέα εγκυμοσύνη και να ελπίζω να πάει μέχρι τέλους με ένα υγιές μωρό!!

5+3 το μικρό μου, είδαμε σάκο, θα ξαναπάω σε 10 μέρες για καρδούλα. Θα μιλήσω και με την αιματολόγο μου μήπως χρειαστεί πάλι ηπαρίνη ή ασπιρίνη λόγω ιστορικού ξεκάθαρα. Ουφ, πάει το πρώτο μικρό σκαλί. Πάμε στα επόμενα 🤞🏼🤞🏼

Αναμένω τα θετικά σας τεστακια!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, είναι πολύ βοηθητικά όλα όσα λέτε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε την έκβαση πέρα από το να πιστεύουμε και να προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά 🙏🏼 Όσο μπορώ θα σκέφτομαι πως είναι νέα εγκυμοσύνη και να ελπίζω να πάει μέχρι τέλους με ένα υγιές μωρό!!

5+3 το μικρό μου, είδαμε σάκο, θα ξαναπάω σε 10 μέρες για καρδούλα. Θα μιλήσω και με την αιματολόγο μου μήπως χρειαστεί πάλι ηπαρίνη ή ασπιρίνη λόγω ιστορικού ξεκάθαρα. Ουφ, πάει το πρώτο μικρό σκαλί. Πάμε στα επόμενα 🤞🏼🤞🏼

Μπράβο αγάπη μου συγχαρητήρια!!!! Το πρώτο άγχος έφυγε!!! Υπομονή ΄τώρα10 ήμερες

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ουου πολλές φορές στο παρελθόν! Νομίζω με έσωσε το καλό πλύσιμο πάντα πριν και μετά την πράξη και πλύσιμο οι κάλτσες χώρια από τα εσώρουχα! Ειδικά το τελευταίο δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και μου το είπε μία γιατρός και από τότε δεν ξαναεπαθα! 

Είναι άτιμη φάρα οι μύκητες... Φεύγουν δύσκολα, θέλει πολύ προσοχή.

Ωωω αυτό με τις κάλτσες να σου πω την αλήθεια δεν το είχα σκεφτεί. Και εννοείται ότι βάζω κάλτσες και εσώρουχα μαζί. Βέβαια τα πλένω στους 60 αλλά δεν έχει σημασία.

Ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσι που το επισήμανες! 🙃😉

@Naty_ μου όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε το!!!! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Δημοσίευση

@Naty_βήμα βημα και ολα θα πάνε καλά. Το πιο αργό διαστημα μ φανηκε μέχρι τη 10η βδομάδα, μετά νομίζω κυλάει πιο γρήγορα ο καιρός.

@anna_30πολυ σημαντικό π αν εχει προβλημα τ εμβρυο σταματαει η κυηση απο μονη της, μέσα στην ατυχία σου αυτο είναι τυχη, να ξέρεις. Έχοντας διακόψει μια κυηση είναι ότι πιο οδυνηρό έχω κάνει στη ζωή μου.. εύχομαι ολόψυχα η επόμενη φορά να είναι κ η τυχερή. Ολα θεμα πιθανοτήτων είναι άλλωστε! Σκεφτόμαστε θετικα. Και αν χρειαστεί λήψη τροφοβλαστης δεν είναι τίποτα ειλικρινά. Έκανα σ αυτη την κυηση κ πιο πολύ άγχος ειχα παρα κάτι αλλο. Η διαδικασία απλή κ ανώδυνη. Και τηβ επομενη κιόλας μέρα έχεις τ αποτελέσματα μαζί με το φύλο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Μπραβο κοριτσάκι μ όλα θα πάνε καλά… ♥️

Ηρέμησε και να ευχαριστηθείς όλο αυτο το ομορφο ταξιδι …

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Mantarini @Sia A @evaioan @Eliza Kats

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

θα πάω για χοριακή να ξεμπερδευω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

@Σοφία21 Ίσως να έπαιρνες μια γνώμη ακόμη; Βρίσκεσαι σε μεγάλη πόλη; Έχεις επιλογές σε γιατρούς; Εάν ναι, στη θέση σου θα έπαιρνα γνώμη κι από άλλον… Ίσως κάποιον γιατρό αναπαραγωγής; 
Εγω άλλαξα 4 γυναικολόγους, τελικά έψαξα κάποιον που να γνωρίζει από υπογονιμότητα και ΣΠΩ…

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...