Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είμαι σε αναμονή περιόδου όπως είπε η @Naty_ 37η μέρα του κύκλου 6 μερες καθυστερησης σήμερα το στηθος ακόμη πρησμένο και ευαισθητο και οι κραμπες ηπιες πανε κι ερχονται εχω παρα πολλά αέρια εδω και μια εβδομάδα σαν να ειναι η κοιλια μ γεματη αερα συγνωμη για την περιγραφη 

με προβληματιζει το εξης και θα μιλησω σημερα με τον γιατρο μ να παω για υπερηχο.

έκανα πρώτο τεστ το Σάββατο και έδειξε αχνο θετικό την αλλη μέρα το απογευμα βγηκε μια λεπτη γραμμη καθετη που οκ μπορει να ηταν οντως γραμμη εξατμισης απο τα ουρα..

σημερα εκανα παλι με πρωινα ουρα αρνητικοτατο ουτε γραμμη εξατμισης ουρων τιποτα απολυτως..! Ε δεν παιζει 3 τεστ να βγηκαν ελλατωματικα..

θα μιλησω σημερα μαζι του να κλεισω να παω απο κει.. 

σας βαζω τα τεστ απο κατω ανα ημερα

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Αχ Σοφία μακάρι!!!!!!!! Μακάρι!!

περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!!! 

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είμαι σε αναμονή περιόδου όπως είπε η @Naty_ 37η μέρα του κύκλου 6 μερες καθυστερησης σήμερα το στηθος ακόμη πρησμένο και ευαισθητο και οι κραμπες ηπιες πανε κι ερχονται εχω παρα πολλά αέρια εδω και μια εβδομάδα σαν να ειναι η κοιλια μ γεματη αερα συγνωμη για την περιγραφη 

με προβληματιζει το εξης και θα μιλησω σημερα με τον γιατρο μ να παω για υπερηχο.

έκανα πρώτο τεστ το Σάββατο και έδειξε αχνο θετικό την αλλη μέρα το απογευμα βγηκε μια λεπτη γραμμη καθετη που οκ μπορει να ηταν οντως γραμμη εξατμισης απο τα ουρα..

σημερα εκανα παλι με πρωινα ουρα αρνητικοτατο ουτε γραμμη εξατμισης ουρων τιποτα απολυτως..! Ε δεν παιζει 3 τεστ να βγηκαν ελλατωματικα..

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου!κοίτα αυτά τα τεστ πολλές φορές βγάζουν γραμμές εξάτμισης!!!

Μου έχει τύχει αυτό....αλλά μου έχει τύχει και το εντελώς αρνητικό..να μην βγάλει ποτέ εξάτμισης...μάλλον είναι η παρτίδα;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!κοίτα αυτά τα τεστ πολλές φορές βγάζουν γραμμές εξάτμισης!!!

Μου έχει τύχει αυτό....αλλά μου έχει τύχει και το εντελώς αρνητικό..να μην βγάλει ποτέ εξάτμισης...μάλλον είναι η παρτίδα;;;; 

Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. εστειλα μηνυμα στον γιατρο μου και αναμενω να μου απαντήσει…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

@anna_30 δεν βλέπω κάτι είναι η αλήθεια αλλά εσύ μάλλον βλέπεις αφού λες ότι σκουρυνε κι άλλο. Πότε περιμένεις περίοδο; Σου είπα έχω ένα feeling αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα να δείξουν καλά! 

Οπότε αναμένουμε εσένα, @marinamanoulitsa, @Σοφία21 και ποιο άλλο κορίτσι αναμένει περίοδο αυτές τις μέρες; 

@annie! μου πως είσαι; Εμενα με έχει βαρεσει από τη μια η νύστα κι από την άλλη ξυπνάω συχνά μέσα στο βράδυ. Σήμερα ελπίζω να πάμε γιατρό να δούμε τι γίνεται. 

Καλημέρα κοριτσάκι μου, καλά είμαι.. Οι αϋπνίες σταμάτησαν επιτέλους εδώ κ 2 μέρες κ γω ακριβώς όπως είσαι εσύ ήμουν κ επιπλέον ξυπνούσα από τις 04:00-05:00…!!! Ξεκίνησα εχθές να μετριέμαι γιατί στα δίδυμα είχα κάνει διαβήτη κυήσεως κ λέω αφού έχει μετρητή δε ρίχνεις μια ματιά;; Ε απ ότι φαίνεται κ σ αυτό θα έχω διαβήτη κ από νωρίς μάλιστα.. Το καλό είναι ότι δε θα πάρω κιλά γιατί θα προσέχω🤣🤣🤣

@marinamanoulitsa καλημέρα κορίτσι μου, έκανες τεστακι σήμερα; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Παρατήρησα από χθες ότι χαλάει πολύ η ανάλυση όταν ανεβάζω φωτό εδώ..θα τις ανεβάσω αλλά δεν ξέρω αν θα φανεί κάτι..IMG_3496.thumb.jpeg.9603637a91b03f201d87c726ad34c5b9.jpeg

IMG_3487.jpeg

Καλημέρα αγάπη, δεν βλέπω κάτι ρε γαμωτο…😢😢😢 Αν βλέπεις εσύ όμως είμαστε οκ!!!! Σήμερα έκανες με πρωινά; 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου…δυστυχώς έτσι είναι αυτά τα τεστ…θα τα εμπιστευόμουν μόνο αν έβγαινε Σκουρή γραμμή όσο του ελέγχου.. μίλα με τον γιατρό σου παρόλα αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου, καλά είμαι.. Οι αϋπνίες σταμάτησαν επιτέλους εδώ κ 2 μέρες κ γω ακριβώς όπως είσαι εσύ ήμουν κ επιπλέον ξυπνούσα από τις 04:00-05:00…!!! Ξεκίνησα εχθές να μετριέμαι γιατί στα δίδυμα είχα κάνει διαβήτη κυήσεως κ λέω αφού έχει μετρητή δε ρίχνεις μια ματιά;; Ε απ ότι φαίνεται κ σ αυτό θα έχω διαβήτη κ από νωρίς μάλιστα.. Το καλό είναι ότι δε θα πάρω κιλά γιατί θα προσέχω🤣🤣🤣

@marinamanoulitsa καλημέρα κορίτσι μου, έκανες τεστακι σήμερα; 

Τουλάχιστον ναι θα προσέχεις τι τρως και δε θα πάρεις κιλά! 😃 Κι εγώ έχω την τάση για αυξημένο σάκχαρο θα φανεί πως θα πάει! Σήμερα πάντως νιώθω σαν άρρωστη, χάλια. Τώρα αυτό καλό είναι; Να δω πως θα κάνω μαθήματα όλη μέρα πφφ 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. εστειλα μηνυμα στον γιατρο μου και αναμενω να μου απαντήσει…

Κορίτσι μου εγώ θα έλεγα να μην κάνεις αυτά να κάνεις τις ταινίες που γενικά είναι αξιόπιστες. Εμένα όσες φορές δεν ήμουν δεν υπήρχε η υπόνοια γραμμής καν. Και όσες ήμουν έδειχναν σίγουρα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τουλάχιστον ναι θα προσέχεις τι τρως και δε θα πάρεις κιλά! 😃 Κι εγώ έχω την τάση για αυξημένο σάκχαρο θα φανεί πως θα πάει! Σήμερα πάντως νιώθω σαν άρρωστη, χάλια. Τώρα αυτό καλό είναι; Να δω πως θα κάνω μαθήματα όλη μέρα πφφ 

Καλό είναι καλό είναι!!! Καθηγήτρια είσαι αγάπη; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Καλό είναι καλό είναι!!! Καθηγήτρια είσαι αγάπη; 

Ναι! Και κάποιες φορές νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στην καρέκλα, ρεζιλια 😆 Εσύ στη δουλειά είσαι οκ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι! Και κάποιες φορές νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στην καρέκλα, ρεζιλια 😆 Εσύ στη δουλειά είσαι οκ; 

Καθηγήτρια είμαι κ γω, αναπληρώτρια απλά φέτος δε με πήρανε… Τώρα είμαι σε μια διαφημιστική (μαύρα) για λίγο, δουλεύω από το σπίτι κ κάνω τα ραντεβού όπως με βολεύουνε όποτε είμαι καλά. Στο φροντιστήριο όμως που έχω 6ωρο κάθε Τετάρτη απόγευμα δεν την παλεύω.. Κ όπου να ναι ξεκινάνε τα ΚΕΚ κ εκεί θα έχω 8ωρα μαθημάτων.. Αυτά να δω πως θα βγαίνουν🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ θα έλεγα να μην κάνεις αυτά να κάνεις τις ταινίες που γενικά είναι αξιόπιστες. Εμένα όσες φορές δεν ήμουν δεν υπήρχε η υπόνοια γραμμής καν. Και όσες ήμουν έδειχναν σίγουρα 

Ειναι μπελας πραγματικα δεν τα ξαναπαίρνω θα χρησιμοποιώ μονάχα ταινίες..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα γράψω καλή εβδομάδα γιατί νιώθω ότι είναι Δευτέρα σήμερα...😂😂 

@anna_30 κορίτσι μου δεν διακρίνω κάτι στα τεστακια σου αλλά επιφυλάσσομαι γιατί και εγώ όταν τα ανέβαζα τα κορίτσια δεν το έβλεπαν λόγω χάλια ανάλυσης  αλλά με γυμνό μάτι φαινόταν. Εύχομαι να είναι θετικά!! 

@Σοφία21 τα τεστακια αυτά πάντα με μπερδεύουν γιατί βγάζουν αυτή την γραμμή εξάτμισης και νομίζεις ότι είναι θετικό ενώ τελικά δεν είναι...

Οι φρεσκοεγκυουλες  της παρέας @Naty_ και @annie! Πώς είστε κορίτσια;; Πότε έχετε επίσκεψη σε γιατρό να μας πείτε τα ευχάριστα;; 

Σε άλλα νέα εγώ είμαι σε γόνιμες μέρες και το δίνουμε και καταλαβαίνει... Ρίξτε λίγο μπεμπεδοσκονη και σε εμάς!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα!!! Εγώ μία φορά έχω κάνει αυτό το τεστ που ήταν κ θετικό κ η γραμμή χοντρή κ μπλε όπως η γραμμή ελέγχου...Οπότε μάλλον Σοφία μου ήταν εξάτμισης στο 1ο 😕 Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου. Ο γιατρός θα σου πει να κάνεις χοριακή για σιγουριά 😅 Δεν "παίζουν" με τα τεστ όπως εμείς 😅 Εγώ να σου πω τέτοια τεστ είχα στη βιοχημική μου. Και αν έχεις και σταθερό κύκλο, συνάδει με την καθυστέρηση. Αν και αύριο το πρωί σου βγει αρνητικό, τότε σε 1-2 μέρες περίμενε περίοδο 😕

Δημοσίευση

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα γράψω καλή εβδομάδα γιατί νιώθω ότι είναι Δευτέρα σήμερα...😂😂 

@anna_30 κορίτσι μου δεν διακρίνω κάτι στα τεστακια σου αλλά επιφυλάσσομαι γιατί και εγώ όταν τα ανέβαζα τα κορίτσια δεν το έβλεπαν λόγω χάλια ανάλυσης  αλλά με γυμνό μάτι φαινόταν. Εύχομαι να είναι θετικά!! 

@Σοφία21 τα τεστακια αυτά πάντα με μπερδεύουν γιατί βγάζουν αυτή την γραμμή εξάτμισης και νομίζεις ότι είναι θετικό ενώ τελικά δεν είναι...

Οι φρεσκοεγκυουλες  της παρέας @Naty_ και @annie! Πώς είστε κορίτσια;; Πότε έχετε επίσκεψη σε γιατρό να μας πείτε τα ευχάριστα;; 

Σε άλλα νέα εγώ είμαι σε γόνιμες μέρες και το δίνουμε και καταλαβαίνει... Ρίξτε λίγο μπεμπεδοσκονη και σε εμάς!! 

Καλημέρα αγάπη, όλα καλα!! Μετράω τις μέρες μέχρι το Δευτέρα που έχουμε γιατρό!! Σου στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη φίλη !! Βαλτον κάτω!!

Δημοσίευση

@Mantarini @Sia A @evaioan @Eliza Kats

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

θα πάω για χοριακή να ξεμπερδευω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις τσουπρες! Τώρα βρήκα χρόνο να μπω, που πάω δουλειά 😅 Γιατί στο σπίτι αν δει η μικρή κινητό πάει... Θέλει να δει βιντεακια και της τα έχουμε κόψει (μέγα λάθος που της δείξαμε την πρώτη φορά). 

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο τετραήμερο στα πεθερικά. Το "κακό" είναι ότι ήμουν στις γόνιμες και δεν καταφέραμε όσες επαφές θα θέλαμε. Αλλά οκ κάπως το πετύχαμε μέρα παρά μέρα. Βάση ημερολογίου χθες είχα ωορρηξία και καταφέραμε να έχουμε μια επαφή 😊 Ελπίζω να είναι η τυχερή 😊 Θα επιδιώξω και σήμερα επαφή αν μας βγει. 

Έχει καμία εμπειρία από σύντομη βιοχημική να μου πει αν έκανε ωορρηξία τις ημέρες που κάνει πάντα από τη στιγμή που είδε αίμα; Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τα σημάδια του σώματος για το πότε έκανα ωορρηξία τελικά 😕

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Mantarini @Sia A @evaioan @Eliza Kats

Γενικά δεν ξανα μπαίνω σε διαδικασία με αυτά τα τεστ μόνο αγχος παραπάνω προσφέρουν κ τπτ παραπάνω..

θα πάω για χοριακή να ξεμπερδευω..

πήρα τηλ και στον γιατρό που εχω κλεισει να παω τελος Απριλη η γραμματεας του αγενεστατη δεν καταλαβαινε καν τι της ελεγα.. της ελεγα εχω καθυστερηση και μ ελεγε ειστε εγκυος και κλεισατε τοσο αργα.; Καμια συννενοηση.. δεν ξερω τι να κανω με γιατρο.. η συμπεριφορα αυτηνης δεν μου αρεσε καθολου…! Μιλαει αποτομα δεν εξυπηρετει σωστα δεν ξερω τι θα κανω με την αναζητηση γιατρου..

Κορίτσι μου κ εγώ είμαι αυτής της άποψης, δεν μπαίνω στην διαδικασία των τεστ γτ κ εμένα με αγχώνουν. Να έχω κάνει 2-3 σε όλη μου τη ζωή... Αφού σε αγχώνουν άστα. Απλά το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να φτιάξεις τον κύκλο σου αφού δεν έχεις σταθερό γιατί θεωρητικά μπορεί να μην έχεις καν καθυστέρηση απλά να έκανες αργά ή κθλ ωορρηξία!!!

Δημοσίευση

@Σοφία21 μου μπορεί να μην έχεις καθυστέρηση κορίτσι μου, εφόσον ο κύκλος δεν είναι σταθερός. Όπως είπε και η @Sia A. Καθυστέρηση θα είναι εφόσον από τον μεγαλύτερο κύκλο σου περάσουν κάποιες μέρες. Ή όπως ξανά έγραψα 20 μερες σίγουρα από την τελευταία επαφή. Αλλά εφόσον δεν ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία είναι λίγο αμφίβολα όλα σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας νωρίτερα;

@Mantarini χαρείτε το κορίτσι μου στέλνω μπεμπεδοσκονη κι εγώ σε 2 βδομάδες ελπίζω να έχεις ευχάριστα! Εγώ εδω, ξάπλα όσο μπορώ θα μιλήσω με γιατρό να πάω σήμερα βράδυ αν βολεύει αλλιώς αύριο.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. 

@Eliza Kats εμενα μετά την βιοχημική αποβολή, απο την ημερα π ειδα αιμα εκανε 1 βδομαδα παραπανω απο οτι συνήθως να έρθει η επόμενη περίοδος ενώ μετά την αυτόματη αποβολή π είχε προχωρήσει η εγκυμοσυνηηρθε κανονικά, οπότε εξαρτάται καθαρά από το σώμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωωω τι όμορφο μνμ να είσαι καλά ❤️❤️❤️❤️ έχεις παιδάκια ;! 🩷   κ εγώ έχω χαθεί με τ κορίτσια κ πολύ θα ήθελα να μάθω νέα τους! Μακάρι να μπούνε κάποια στιγμή γιατί σταμάτησαν απότομα να γράφουν!!! 🙏🏼🙏🏼
    • Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣
    • @Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 
    • @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...