Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Ποιες έχουμε στην αναμονή;; 

@Naty_ μου πως ξύπνησες σήμερα ; 

Καλημέρα!! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, νυσταζω γενικά, δεν νιώθω και πολύ καλά να πω την αλήθεια 😆 

Τώρα βγήκα είμαι σ ένα καφέ περιμένω μια φίλη και ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα! 

Θα φανεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, νυσταζω γενικά, δεν νιώθω και πολύ καλά να πω την αλήθεια 😆 

Τώρα βγήκα είμαι σ ένα καφέ περιμένω μια φίλη και ιδανικά θα θελα να είμαι ξάπλα! 

Θα φανεί! 

@Naty_ μου, δεν πας σπιτι να κανεις κανενα τεστ; Περιμενουμε τα ευχαριστα νεα! Το ευχομαι πραγματικα ❤️ και στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Θα φανεί! 

Κάνε ένα τεστ ρε μαναρακι… Μη με σκας την ερμη 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κάνε ένα τεστ ρε μαναρακι… Μη με σκας την ερμη 

@Naty_ θα συμφωνήσω απόλυτα με την annie!!!! Κάνε ένα τεστάκι να μας φύγει η αγωνία και να επιβεβαιώσουμε ότι είσαι έγκυος 🤭🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

αχαχαχ λοιπόν κορίτσια αν δεν έρθει μέχρι το βράδυ θα κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα! 

Αααααααα να μας τρελάνεις θέλεις!! Καλά δε σε πιέζω παραπάνω απλά να ξέρεις πως κ γω χωρίς καθυστέρηση 27η μέρα του κύκλου κ όχι με πρωινά ούρα έκανα το τεστ…

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

αχαχαχ λοιπόν κορίτσια αν δεν έρθει μέχρι το βράδυ θα κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα! 

Να κάνεις τώρα! Άντε περιμένουμε... περίμενε να βγάλω τα κυάλια μου... κυάλια 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐

Οκ ready 😜😋 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να κάνεις τώρα! Άντε περιμένουμε... περίμενε να βγάλω τα κυάλια μου... κυάλια 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐 🧐

Οκ ready 😜😋 

😆😆 ειμαι εκτός δεν εχω πρόσβαση στα τεστ! καλε θα ρθει θα δείτε! 

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

κάνε ένα τεστ καλή μου... και εγώ έτσι έλεγα να έρχεται... τώρα έρχεται.. και οταν δεν ήρθε είπα κοίτα να δεις από το άγχος μου δεν έρχεται ας κάνω ένα τεστ να δω το αρνητικό να ηρεμίσω.. και τελικά ήταν θετικό!! περιμένουμε νεεεααα σουυυ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω αγχώνομαι λόγο και χαμηλής Αμη και το ότι είμαι 38μισο νιώθω ότι πρέπει να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα.

Αχ αυτή η χαμηλή άμη... καλύτερα να μην το γνώριζα! Νιώθω ότι έχω πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου και τρέχω να προλάβω... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

κάνε ένα τεστ καλή μου... και εγώ έτσι έλεγα να έρχεται... τώρα έρχεται.. και οταν δεν ήρθε είπα κοίτα να δεις από το άγχος μου δεν έρχεται ας κάνω ένα τεστ να δω το αρνητικό να ηρεμίσω.. και τελικά ήταν θετικό!! περιμένουμε νεεεααα σουυυ!! 

Ρε συ έχω και κράμπες στην κοιλιά σχεδόν ίδιες με τις περιόδου, γι' αυτό λέω θα ρθει. Αν πάντως μέχρι βράδυ δεν έρθει αύριο πρωί θα κάνω τεστ. Γιατί είπα μέχρι Πέμπτη την αναμένω!  

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Ρε συ έχω και κράμπες στην κοιλιά σχεδόν ίδιες με τις περιόδου, γι' αυτό λέω θα ρθει. Αν πάντως μέχρι βράδυ δεν έρθει αύριο πρωί θα κάνω τεστ. Γιατί είπα μέχρι Πέμπτη την αναμένω!  

εγώ είχα βάλει σερβιέτα! Τόσο σίγουρη ημουν! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αχ αυτή η χαμηλή άμη... καλύτερα να μην το γνώριζα! Νιώθω ότι έχω πάρει μέρος σε αγώνα δρόμου και τρέχω να προλάβω... 

Πραγματικά όμως και εγώ έτσι νιώθω...

Ναι είναι μόνο μια τιμή όπως λένε και δεν εξαρτάται η γονιμότητα μόνο από αυτήν αλλά θες δεν θες νιώθεις τα περιθώρια πιο στενά...

Δημοσίευση

εσύ σε τι φάση είσαι;;;

Εγώ πέρασα τις γόνιμες!!! 9 ημέρες ακόμη αναμονή....😊 Για να δούμε η Ζαίρα έπεσε μέσα;😛 Πρώτα θα το δούμε από εσένα αν έπεσε μέσα γιατί και εσύ αυτό τον μήνα έχεις πρόβλεψη βλέπω...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ πέρασα τις γόνιμες!!! 9 ημέρες ακόμη αναμονή....😊 Για να δούμε η Ζαίρα έπεσε μέσα;😛 Πρώτα θα το δούμε από εσένα αν έπεσε μέσα γιατί και εσύ αυτό τον μήνα έχεις πρόβλεψη βλέπω...

Εγώ είχα Φεβρουάριο +- !! 

Εντάξει κι εσύ δεν έχεις πολλές μέρες ακόμη! Έκανες τεστ ωορρηξίας κλπ ή χαλαρά; 

Δημοσίευση

Εντάξει κι εσύ δεν έχεις πολλές μέρες ακόμη! Έκανες τεστ ωορρηξίας κλπ ή χαλαρά; 

Μέσα θα πέσει κ το ξέρουμε όλες μας!! Εγώ Φλεβάρη +-  κ έπεσε στο +1…..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μέσα θα πέσει κ το ξέρουμε όλες μας!! Εγώ Φλεβάρη +-  κ έπεσε στο +1…..

ξερεις τι σκέφτομαι.. μήπως να το αφήσω για το σκ το τεστ ΑΝ δεν έρθει; Δεν ξέρω, κι αν τυχόν έμεινα και παίξει βιοχημική; Καλύτερα να μην ξέρω!! ή αν δεν δω γραμμή και τελικά είμαι; εεεχχχ

Δημοσίευση

@Naty_ ποτε ειχες βρε κορίτσι μου θετικο τεστ ωορηξιας? Η δ εκανες αυτο τ μήνα? Εγώ είμαι της άποψης τ τεστ να γινεται τη μερα π.περιμενεις περιοδο με τσεκαρισμένο ωορηξια με τεστ πχ. Αλλα βλεπω τις έσκασες χαχαχα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ ποτε ειχες βρε κορίτσι μου θετικο τεστ ωορηξιας? Η δ εκανες αυτο τ μήνα? Εγώ είμαι της άποψης τ τεστ να γινεται τη μερα π.περιμενεις περιοδο με τσεκαρισμένο ωορηξια με τεστ πχ. Αλλα βλεπω τις έσκασες χαχαχα.

για τα κορίτσια είμαι έγκυος πριν καν να είμαι έγκυος, τέτοιο το support εδώ 😍😆

Δεν έκανα τεστ ωορρηξίας, αλλά θεωρώ από υγρά, συμπτώματα κλπ έκανα 6-7 Μαρτίου. Ο κύκλος μου κυμαίνεται 25-28 μέρες, σήμερα είμαι 27η μέρα.  Γι' αυτό και αφήνω ενδεχόμενο να μου έρθει αύριο περίοδος (ενδεχομένως και Παρασκευή το αργότερο).  Σήμερα είμαι 12-13η μτω. 

Αλλά επειδή ακόμα δεν έχω επίσημα καθυστέρηση (Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου) δεν έκανα τεστ και αναμένω απλά να περάσουν οι μέρες. Αυτά!! Εσύ κορίτσι μου πώς είσαι πώς κυλάει η εγκυμοσύνη;

Δημοσίευση

@Naty_ κανε ένα αυριο τ πρωι τότε! Και μακαρι να βγει θετικο!

Καλά είμαι εγώ. Σήμερα κλείνω 30 βδομαδες. Έχει ένα μήνα π έχω ηρεμήσει από αναγουλες, φουσκωματα, εμετους και πλέον νιώθω πολύ καλά! Σιγα σιγα ξεκιναμε κ τις αλλαγές στα δωμάτια κ τ σπίτι γενικά για να υποδεχτούμε τ νέο μέλος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Ποιες έχουμε στην αναμονή;; 

@Naty_ μου πως ξύπνησες σήμερα ; 

καλησπέρα κορίτσι μου τωρα καταφερα να μπω τρεχω αυτο το διαστημα με την δουλεια εχει πεσει αρκετη..

περιμενω αυριο

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! 

Θα φανεί! 

ΜΜΜ η νύστα και η κόπωση είναι από τα Ν.1 συμπτώματα μου 😉 Ελπίζω να κρατήσει 😉😜

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

ΜΜΜ πολλές κράμπες;; Καλό κι αυτό 😉 Αν έχεις πρώιμης ανίχνευσης, ένα τεστ αύριο το πρωί θα δείξει. Αν δεν έχεις πρώιμης, περίμενε μέχρι την Παρασκευή 😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Όχι δεν έκανα...αλλά την κατάλαβα την ωορρηξία!άντε να δούμε τι θα δούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...