Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου καλή αρχή και περαστικά! Και μένα πρώτη χρονιά η μικρή από Δεκέμβριο και όπως καταλαβαίνεις πήραμε τις ιώσεις σβάρνα! Η γιατρός όμως μας έχει δώσει το «ελεύθερο» για κάποιες σταγόνες στην μύτη κ στο στόμα που την ανακουφίζουν όταν το μπούκωμα την ενοχλεί στον ύπνο. Εχεις ρωτήσει μήπως σου επιτρέπει; 

Την μεγαλη την βαζω οτριβιν και κανω με ορο πλυσεις την μυτη της καπως αρχισε να την βοηθαει μακαρι να εχουμε ενα ησυχο βραδυ σημερα 

στην μπεμπα κανω μονο πλυσεις για την ωρα δεν φαινεται να την ενοχλει πολυ 

στο στομα τι σταγονες βαζεις ; 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, καλή Κυριακή!! Τι κάνετε; 

@Naty_ πως είσαι σήμερα ; 

Καλημέρα!!

Εδώ στα ίδια πάνω κάτω, σε 3-4 μέρες το πολύ πιστεύω θα φανεί. 

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!! 

@Naty_  τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι ακριβώς ίδια με την αναμονή της περιόδου.. στην κόρη μου είχα βάλει και σερβιέτα γιατί όλη μέρα ένιωθα οτι μου "έρχεται.." 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!! 

@Naty_  τα συμπτώματα εγκυμοσύνης είναι ακριβώς ίδια με την αναμονή της περιόδου.. στην κόρη μου είχα βάλει και σερβιέτα γιατί όλη μέρα ένιωθα οτι μου "έρχεται.." 

Το ξέρω κορίτσι μου ναι.. γι' αυτό απλώς αναμένω τι θα γίνει από βδομάδα γιατί και σε άλλους κύκλους είχα συμπτώματα αλλά ήταν τελικά περιόδου. Και περισσότερο λέω ότι θα ρθει περίοδος όχι γιατί δεν πιστεύω σε μελλοντική εγκυμοσύνη αλλά κυρίως για να μην πέσω στη μαυρίλα μου πάλι αν τελικά έρθει περίοδος, κάπως να το περιμένω δηλαδή 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Το ξέρω κορίτσι μου ναι.. γι' αυτό απλώς αναμένω τι θα γίνει από βδομάδα γιατί και σε άλλους κύκλους είχα συμπτώματα αλλά ήταν τελικά περιόδου. Και περισσότερο λέω ότι θα ρθει περίοδος όχι γιατί δεν πιστεύω σε μελλοντική εγκυμοσύνη αλλά κυρίως για να μην πέσω στη μαυρίλα μου πάλι αν τελικά έρθει περίοδος, κάπως να το περιμένω δηλαδή 

και εγώ δυστυχώς σε αυτο το τρυπάκι έχω πέσει.. νιώθω ότι δεν θα κάνω άλλο παιδάκι και προσπαθώ να είμαι εντάξει με αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

και εγώ δυστυχώς σε αυτο το τρυπάκι έχω πέσει.. νιώθω ότι δεν θα κάνω άλλο παιδάκι και προσπαθώ να είμαι εντάξει με αυτό. 

Γιατί κορίτσι μου το νιώθεις αυτό; Ακόμα και ηλικιακά και σωματικά πολύ καλά δεν είστε; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γιατί κορίτσι μου το νιώθεις αυτό; Ακόμα και ηλικιακά και σωματικά πολύ καλά δεν είστε; 

Ηλικιακά είμαστε και οι δυο 37, εμένα η αμη μου είναι αρκετά χαμηλή και σκέφτομαι ,δηλαδή διαβάζω ότι ναι μεν μπορεί να έχω κάθε μήνα ωορρηξία αλλά τα ωάρια μου να ειναι πλέον κακής ποιότητας και γι αυτό να είχα και την αποβολή και γι αυτό να μην γονιμοποιούνται.. και σκέφτομαι ότι άντε και καταφέρνω να μείνω έγκυος θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη αν έχω κακής ποιότητας ωάρια; 

Διαβάζω διάφορα όπως καταλαβαίνεις και σκέφτομαι και διάφορα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!!

Εδώ στα ίδια πάνω κάτω, σε 3-4 μέρες το πολύ πιστεύω θα φανεί. 

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

Καλά είμαι, είχαμε ενημέρωση το πρωί στο φροντιστήριο, πήγε ο άντρας μου τα μικρά πάρκο κ τους βρήκα μετά. Ανυπομονώ αύριο να πάμε γιατρό !!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Απευθύνομαι κ στις 2 σας τώρα, κ γω είχα μπει στο τρυπάκι ότι δε θα τα καταφέρω μόνη μου, μια φορά μου έτυχε εγκυμοσύνη στα 5 χρόνια σιγά μην έρθει πάλι, λέγαμε κ με το γιατρό μου πως μάλλον δεν έχω και πολύ καλής ποιότητας ωάρια κ ίσως κ αυτό να φταίει και να που τα καταφέραμε πάλι!! Ελπίζω να πάει καλά αυτή τη φορά !!! Μην απελπίζεστε θα έρθει για όλες η ώρα το πιστεύω ειλικρινά!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Ηλικιακά είμαστε και οι δυο 37, εμένα η αμη μου είναι αρκετά χαμηλή και σκέφτομαι ,δηλαδή διαβάζω ότι ναι μεν μπορεί να έχω κάθε μήνα ωορρηξία αλλά τα ωάρια μου να ειναι πλέον κακής ποιότητας και γι αυτό να είχα και την αποβολή και γι αυτό να μην γονιμοποιούνται.. και σκέφτομαι ότι άντε και καταφέρνω να μείνω έγκυος θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη αν έχω κακής ποιότητας ωάρια; 

Γενικά προσπάθησε να μην διαβάζεις ΠΟΛΥ, κι εγώ διάβαζα φουλ, το instagram μου ήταν γεμάτο με λογαριασμούς για γονιμότητα, για εγκυμοσύνη κλπ και έσβησα πολλά, μου πρόσθεταν έξτρα άγχος. Η ποιότητα των ωαρίων βελτιώνεται με διατροφή, με συμπληρώματα ίσως, με καλό ύπνο και γενικά η ψυχολογία μας παίζει πολύ ρόλο. Ο καθένας λέει τα δικά του υπάρχει τόση πληροφορία εκεί έξω και πολλές φορές μας προσθέτει έξτρα στρες.  

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι, είχαμε ενημέρωση το πρωί στο φροντιστήριο, πήγε ο άντρας μου τα μικρά πάρκο κ τους βρήκα μετά. Ανυπομονώ αύριο να πάμε γιατρό !!

Απευθύνομαι κ στις 2 σας τώρα, κ γω είχα μπει στο τρυπάκι ότι δε θα τα καταφέρω μόνη μου, μια φορά μου έτυχε εγκυμοσύνη στα 5 χρόνια σιγά μην έρθει πάλι, λέγαμε κ με το γιατρό μου πως μάλλον δεν έχω και πολύ καλής ποιότητας ωάρια κ ίσως κ αυτό να φταίει και να που τα καταφέραμε πάλι!! Ελπίζω να πάει καλά αυτή τη φορά !!! Μην απελπίζεστε θα έρθει για όλες η ώρα το πιστεύω ειλικρινά!!

Στο εύχομαι κοπέλα μου! Θα πάει καλά!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Γενικά προσπάθησε να μην διαβάζεις ΠΟΛΥ, κι εγώ διάβαζα φουλ, το instagram μου ήταν γεμάτο με λογαριασμούς για γονιμότητα, για εγκυμοσύνη κλπ και έσβησα πολλά, μου πρόσθεταν έξτρα άγχος. Η ποιότητα των ωαρίων βελτιώνεται με διατροφή, με συμπληρώματα ίσως, με καλό ύπνο και γενικά η ψυχολογία μας παίζει πολύ ρόλο. Ο καθένας λέει τα δικά του υπάρχει τόση πληροφορία εκεί έξω και πολλές φορές μας προσθέτει έξτρα στρες.  

Ναι δεν έχεις άδικο.. εμένα το feed μου είναι γεμάτο απο γυναίκες που κάνουν τεστ εγκυμοσύνης.. βίντεο πως γίνεται η ωορρηξία και τα σχετικά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Ναι δεν έχεις άδικο.. εμένα το feed μου είναι γεμάτο απο γυναίκες που κάνουν τεστ εγκυμοσύνης.. βίντεο πως γίνεται η ωορρηξία και τα σχετικά.. 

Κάνε ένα μικρό ξεκαθάρισμα αν θέλεις, κράτησε κάποια άλλα μέχρι εκεί. Γιατί έτσι με το να τα βλέπεις μπροστά σου συνέχεια σε κάνει υποσυνείδητα και συνειδητά να σκέφτεσαι μόνο αυτό. Τουλάχιστον εμένα βλέπω κάπως να με βοηθάει. Και πάλι ειπαμε δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο 

Δημοσίευση

@Mantarini επειδη με νευριάσες! Θα στα πω όπως θα τ ελεγα στην κολλητη μου! ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Και γω 37 ειμαο και στα 29 μου ταχα ειχα χαμηλή αμη δηλ εικόνα 36χρονης. Έτσι μ ειχαν πει τότε που το έψαχνα. Μια αποβολλη θεωρείται εντελως τυχαίο γεγονός. Ναι δ ειναι όλοι οι κύκλοι ποιοτικοι. Αλλα ολα είναι σχετικά κ θέμα τύχης. Ειχες μια συλληψη σε λιγότερο από εξάμηνο προσπαθειων, ασχετα την κατάληξη. Και τωρα δ έχει πάρα μόνο ενα κυκλο που τ προσπάθησες κ πάλι. Αν δ ησουβ σε φάση για παιδι κ σ ελεηε μια κοπέλα αα εμεις κάνουμε 4 5 μηνες ελευθερα κ δ ερχεται μάλλον θα έχουμε πρόβλημα τι θα της ελεγες? Πολύ πιθανόν να γελούσες. Αλλαξε οπτική που το βλέπεις. Εννοείται ότι θα ξανά μείνεις εγκυος. Πάρε τις pregnacare conception τις βιταμίνες και σε 3 μήνες το πολύ θα εισαι κ πάλι εγκυος. Και να με θυμηθείς τοτε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Βρε κορίτσι μου... Θέλεις να σου θυμίσω; 2022 ξεκινήσαμε με τον σύζυγο.. 31 και οι δύο! Πάρε βιοχημική, πάρε παλινδρομη! Πάρε όμως και ένα υγιέστατο κοριτσάκι που μας έχει πάρει τα μυαλά. Πάρε ξανά παλινδρομη και πάλι βιοχημική!! Αισίως 20η εβδομάδα έκλεισα χτες και το μωρό κλωτσαει συνεχώς! Μέχρι τώρα οι μετρήσεις είναι πολύ καλές! Δυστυχώς τυχαίνουν και οι απώλειες και θα ακουστω σπαστική αλλά θα πω αυτό που λένε 3 χρόνια οι γιατροί μετά από άπειρες εξετασεις .. Συνήθως είναι τυχαίο γεγονός!

Ανασκουμπωσου, έχει μπει η άνοιξη για τα καλά, κάνε τις βολτουλες σου να ξεφεύγει το μυαλό, και κάθε φορά που θα σε πιάνει απαισιοδοξία θα σκέφτεσαι τις άπειρες περιπτώσεις του φόρουμ που τα καταφέραμε μετά από πολύ πόνο και κλάμα!!

Στέλνω μεγάλη αγκαλιά, σε καταλαβαίνω όσο κανείς... ❤️❤️

Screenshot_2025-03-16-16-51-40-067_com.miui.videoplayer.jpg

Δημοσίευση

@Diwni και @Elli13 κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας.. αληθειά δεν ξέρω τι με πιάνει και με ρίχνει έτσι..  προσπαθώ αλήθεια το προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά αλλά με παίρνει ο βούρκος.. τέλος παντων καλα να είμαστε και όλα θα γίνουν.. 

Βρε @Elli13 τι μωρούλι για φάγωμα είναι αυτό!! Να την χαιρεσαι την κούκλα σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Βρε κορίτσι μου... Θέλεις να σου θυμίσω; 2022 ξεκινήσαμε με τον σύζυγο.. 31 και οι δύο! Πάρε βιοχημική, πάρε παλινδρομη! Πάρε όμως και ένα υγιέστατο κοριτσάκι που μας έχει πάρει τα μυαλά. Πάρε ξανά παλινδρομη και πάλι βιοχημική!! Αισίως 20η εβδομάδα έκλεισα χτες και το μωρό κλωτσαει συνεχώς! Μέχρι τώρα οι μετρήσεις είναι πολύ καλές! Δυστυχώς τυχαίνουν και οι απώλειες και θα ακουστω σπαστική αλλά θα πω αυτό που λένε 3 χρόνια οι γιατροί μετά από άπειρες εξετασεις .. Συνήθως είναι τυχαίο γεγονός!

Ανασκουμπωσου, έχει μπει η άνοιξη για τα καλά, κάνε τις βολτουλες σου να ξεφεύγει το μυαλό, και κάθε φορά που θα σε πιάνει απαισιοδοξία θα σκέφτεσαι τις άπειρες περιπτώσεις του φόρουμ που τα καταφέραμε μετά από πολύ πόνο και κλάμα!!

Ααααχχχχ @Elli13μου η μεγάλη σας είναι αυτή;;; Κούκλα να τη χαίρεσαι και με το καλό να υποδεχθείτε και την αδερφούλα της!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ελα μια κούκλα είναι με τα κοτσιδάκια σας !!! Περιμένει την αδερφούλα της τα φιλιά μου σας στέλνω 🥰🧿

Δημοσίευση
στις On 13/3/2025 at 5:59 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷

Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷

Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄

Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!

Ναι θα κάνουν πολύ καλή παρέα εμενα περιμένει πως και πως να παίξουν ακόμα η μπεμπουλα δεν μπορεί αλλά την θέλει πολύ τα γέλια που κάνει όταν την βλέπει είναι άλλο πράγμα !

εμένα ο άντρας μου ήθελε κόρη για να έχει λόγο να μου λέει να κάνουμε και τρίτο μωρό να βγάλουμε τον γιο (αν και κατά βάθος πιστεύει πάλι κόρη θα έχουμε αν πάμε για τρίτο 😂) εκείνος το έχει αποφασίσει για το τρίτο δηλαδή εγώ είμαι αυτήν που κάπως είμαι λίγο διστακτική 

Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν φάνηκε αμέσως η κοιλιτσα αλλά στην δεύτερη φανηκε πιο γρήγορα.. τώρα εσύ που είσαι και γυμνασμένη λογικό να δείχνει αμέσως !!! 
Μακάρι να στρώσει η περίοδος γιατί είχα ένα πρήξιμο άλλο πράγμα το τελευταίο διάστημα τώρα είμαι στα τελειώματα και ήσυχα 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...