Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eliza Kats @annie! Ρε κορίτσια τι ωραία κι οι δύο αρχές του μήνα!!!! Πόσο πιο όμορφα να μπει η άνοιξη σε αυτό το forum 😍 Εύχομαι όλα να κυλήσουν πανέμορφα!!! 

@marinamanoulitsa ψαράκι γλυκό κι εσύ χρόνια πολλά!!! εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς!! 34 έκλεισα κι εγώ τη Δευτέρα, άντε να δούμε ο μήνας μας θα μας κάνει τη χάρη; Αν και δεν πολύ ασχολούμαι όπως ξανα είπα,  κουράστηκααα !

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@melitiniღ συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπαν τα κορίτσια παραπάνω.. Θέλω απλά να σου πω ότι και εγώ προσωπικά καταλαβαίνω και νιώθω απόλυτα όλο αυτό που περιέγραψες.. Το έχω ζήσει.. Σκέψου ότι όλα αυτά τα μελαγχολικά εμένα με πιάνουν συχνά πυκνά με την περίοδο και θέλει απλά χρόνο, όλα θα φτιάξουν και όλα θα ηρεμήσουν μέσα σου.. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και όλα θα δεις ότι μέρα με την μέρα θα είναι καλύτερα. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά ❤️ και είμαστε εδώ για σένα ❤️

Δημοσίευση

@Tina23 σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, μου δίνετε δύναμη όλες.. ο λόγος είναι πάντα παρηγορητικός και μαλακώνει την καρδιά.. μόνο ευχαριστώ μπορώ να σας πω και να ευχηθώ το καλύτερο για όλες μας..!!! 💕

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια 🥳🥳🥳 μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι με το καλό να πας να δεις το μωράκι σου 🧿

στις πριν 1 ώρα, ο/η kaounmar είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι, να πάνε όλα καλά!!! Τα μικρά σου τι κάνουν; πόσο είναι τώρα;

Αχ φίλη μου καλή σ ευχαριστώ πολύ!!! 4+ καλά είναι τα αστεράκια μου μια χαρά!!! Μες στην τρέλα🤣🤣🤣 Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δω την αντίδραση τους όταν τους πω ότι περιμένουμε μωράκι.. Εσείς πως είστε; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Eliza Kats @annie! Ρε κορίτσια τι ωραία κι οι δύο αρχές του μήνα!!!! Πόσο πιο όμορφα να μπει η άνοιξη σε αυτό το forum 😍 Εύχομαι όλα να κυλήσουν πανέμορφα!!! 

@marinamanoulitsa ψαράκι γλυκό κι εσύ χρόνια πολλά!!! εύχομαι αυτή η χρονιά να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς!! 34 έκλεισα κι εγώ τη Δευτέρα, άντε να δούμε ο μήνας μας θα μας κάνει τη χάρη; Αν και δεν πολύ ασχολούμαι όπως ξανα είπα,  κουράστηκααα !

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@annie! Ωραίος ο διπλασιασμός🥳🥳🥳🥳 Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου ❤️❤️ 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! ότι επιθυμείς.. στην αγκαλιά σου να το βρεις!! 

@Eliza Kats  συγχαρητήρια και πάλι!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

@annie!  τέλεια!! τέλεια!! τι ωραία νέα!!

αχ κορίτσια εγω περιμένω την Κυριακή και κρατιέμαι πως και πως να μην κάνω ένα σήμερα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κοριτσάρες μου όμορφες 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου....εδώ και 4 χρόνια που παλεύω να γίνω για τρίτη φορά μαμά ...μετά τις απώλειες που βίωσα .... είσαστε πλέον κομμάτι της ζωής μου!αν δεν είχα και εσάς να με στηρίζετε και να μου δίνετε κουράγιο δεν θα τα είχα κατάφερει να συνεχίσω !

Κι εγώ βρε κορίτσια μου, από εκείνη την ημέρα που πήρα τη θετική χοριακή στα χέρια μου, γίνατε κομμάτι της καθημερινότητας μου!!! Χαίρομαι μαζί σας, κλαίω μαζί σας!!! Είμαστε εδώ η μια για την άλλη!!! Πάμε μπροστά με θετική σκέψη πάντα! Όλα θα πάνε καλά. Έρχεται και για σένα το σποράκι σου!!!

Δημοσίευση

@Eliza Katsπήγες μήπως για χοριακή ή θα κρατηθείς μέχρι τη Δευτέρα; 

@annie!μου, ήμουν σίγουρη πως δε θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα!!! Χαχαχαχαχα... περιμένουμε και την επόμενη λοιπόν! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Μ' ένα (;;;;) γερό μωρό στην αγκαλιά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@marinamanoulitsa Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! ότι επιθυμείς.. στην αγκαλιά σου να το βρεις!! 

@Eliza Kats  συγχαρητήρια και πάλι!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

@annie!  τέλεια!! τέλεια!! τι ωραία νέα!!

αχ κορίτσια εγω περιμένω την Κυριακή και κρατιέμαι πως και πως να μην κάνω ένα σήμερα...

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Αχ να δεις που θα είναι θετικό!! Χαμουλης θα γίνει🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@annie!μου, ήμουν σίγουρη πως δε θα περίμενες μέχρι τη Δευτέρα!!! Χαχαχαχαχα... περιμένουμε και την επόμενη λοιπόν! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Μ' ένα (;;;;) γερό μωρό στην αγκαλιά!

🤣🤣🤣🤣🤣 κ γω…. Είχα σκοπό να πάρω από κανένα Skroutzοφαρμακειο τεστ κ να κάνω ένα κάθε μέρα… Λέω τι 12€ τα τεστ τι 15€ η χοριακη να ησυχάσει το κεφάλι σου μια κ καλή!!! Μ ένα αγάπη μ ένα!!!!! Ευχαριστώωωωωω Ιστορικό δίδυμων δεν έχουμε πέραν των δικών μου που είναι εξωσωματική οπότε θεωρώ δεδομένο το 1!!!!

Δημοσίευση

Τα νέα μας...

Το τριήμερο περάσαμε πολύ ωραία και τη Δευτέρα το πρωί έσκασε το 3ο μας δοντάκι. Την Τρίτη το απόγευμα και τη νύχτα όμως, ήταν από τα χειρότερα που έχουμε περάσει μέχρι στιγμής! Ούρλιαζε και χτυπιόταν και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω ούτε με Panadol. Κατά τις 12 τη νύχτα της  Algofren και την πήρα στο κρεβάτι. Μόνο στο στήθος ηρέμησε τελικά κατά τη 1:30 και κοιμηθήκαμε αγκαλιά μέχρι τις 5:30 που ξύπνησε πάλι και την ξαναπήρε ο ύπνος στις 6 και.

Με το φαγητό, αν εξαιρέσουμε την Τρίτη που δεν έφαγε σχεδόν καθόλου όλη μέρα, τα πάμε καλά νομίζω. 

Επίσης έχει πέσει 2 φορές από το κρεβάτι και έχει κάψει και το χεράκι της με βραστή πατάτα μια φορά! Ατύχημα συμβαίνουν και το ξέρω πως δεν μπορώ να τα γλυτώσω αλλά η 2η φορά που έπεσε με πείραξε περισσότερο! Τεσπά όλα καλά. Ας βγει και το 4ο δόντι μπας και ηρεμήσουμε λιγάκι!!!

Δημοσίευση

@annie! κοριτσι μου όλα καλα να σ πανε μέχρι τελους!

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

@Rena92για αρχή ας επαναλάβει ο άντρας σου ενα σπερμοδιαγραμμα να ξέρετε π βρίσκεστε. Σίγουρα δ έχεις να χασεις κατι με τ σπερματεγχυση αλλα ο καιρος που προσπαθειτε δεν ειναι πολυς ακομα κ αν ηταν η πρώτη φορά π προσπαθουσαυε για παιδι. Συν του ότι έχεις ήδη μια συλληψη σ αυτό το διάστημα. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα. Στη θέση σου θα απολαμβανα κ τ καλοκαίρι μ κ θα τ δοκίμαζα τ Σεπτεμβρίο.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ναι μόλις πήρα τα αποτελέσματα μίλησα τηλεφωνικά με την ενδοκρινολόγο μου μου είπε ότι η lh Που είναι αυξημένη Είναι λόγω πολυκυστικών. Έχω ξεκινήσει φιλικό οξύ σίδηρο γιατί είχα λίγο χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο και τα inofert

Καλησπερα κοριτσι, δηλαδη ποσο lh ειχε και σε ποια μερα τ κυκλου εκανες τη μετρηση?

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie! @Eliza KatsΣυγχαρητήρια κορίτσιααα🎉🎉🎉 τι υπέροχα νεα είναι αυτά!!! Να έχετε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🌈🌈🌈❤️❤️❤️❤️ Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Τι ωραίο μήνυμα Ε΄ύα μου συγκινήθηκα!!! Θα έρθει για όλες μας το ουράνιο τόξο είμαι σίγουρη κ όντως θα έχει όλα τα χρώματα του κόσμου κ θα φωτίσει τις ζωές μας 🥰👶

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie! @Eliza KatsΣυγχαρητήρια κορίτσιααα🎉🎉🎉 τι υπέροχα νεα είναι αυτά!!! Να έχετε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🌈🌈🌈❤️❤️❤️❤️ Σημερα διάβασα αυτό και θελησα να το μοιραστώ μαζί σας🙏🙏🙏

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Υπέροχο... Βαθιά συγκινητικό. Αχ 💜

Κορίτσι μου εσένα σου ήρθε περίοδος τελικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

IMG_20250306_152735.jpg

IMG_20250306_152809.jpg

Σ ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκίνησες!! Με πήραν τα ζουμιά στην κατάσταση που είμαι..

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! κοριτσι μου όλα καλα να σ πανε μέχρι τελους!

@melitiniღ ο λογος π δ κανουν περναναντ στηβ περιοδο, οπως συνηθως αποφεύγουν τη βαφη, ακομα κ τ ημιμονιμο στα νυχια είναι ότι λογο ορμονων μπορεί να μην πιασει. Και επειδή θα δ βάλει φαρμακο κριμα να φας χημικό κ να μην πιασει. Οχι για το φαρμακο σαν φαρμακο. Αν σ τελειώσει το αιμα δ θα έχεις θέμα. Έχει τύχει να πάω για βαφή 2η μερα περιοδου και σε μια βδομάδα να είναι τέρμα ξεθώριασμενο.

@Rena92για αρχή ας επαναλάβει ο άντρας σου ενα σπερμοδιαγραμμα να ξέρετε π βρίσκεστε. Σίγουρα δ έχεις να χασεις κατι με τ σπερματεγχυση αλλα ο καιρος που προσπαθειτε δεν ειναι πολυς ακομα κ αν ηταν η πρώτη φορά π προσπαθουσαυε για παιδι. Συν του ότι έχεις ήδη μια συλληψη σ αυτό το διάστημα. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα. Στη θέση σου θα απολαμβανα κ τ καλοκαίρι μ κ θα τ δοκίμαζα τ Σεπτεμβρίο.

Σ ευχαριστώ αγάπη!!!

Δημοσίευση

@Naty_

στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με συγκίνησες!! Με πήραν τα ζουμιά στην κατάσταση που είμαι..

@annie!Έρχεται, μη κλαις 🫶🫶🫶 Οτι καλύτερο σου εύχομαι ένα γερο μωράκι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ φίλη μου καλή σ ευχαριστώ πολύ!!! 4+ καλά είναι τα αστεράκια μου μια χαρά!!! Μες στην τρέλα🤣🤣🤣 Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να δω την αντίδραση τους όταν τους πω ότι περιμένουμε μωράκι.. Εσείς πως είστε; 

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Άχου ρε συ πότε μεγάλωσαν; θυμάμαι σαν χθες που είχες ανακοινώσει τα ευχάριστα! Άντε θα έχουν και ένα μικρό θα μεγαλ΄ώσει η οικογένεια!!! Τέλεια, όλα να συνεχίσουν καλά!!! Είδες; δεν χρειάστηκε να πάτε σε εξωσωματική, όλα γ΄΄ινονται τελικά!!! Εμεις καλά, η μικρή γίνεται 2 στις 10/3! Είναι ζωηρή και έχει πείσμα και άποψη, την κυνηγάω στη βόλτα δεν δίνει εύκολα το χέρι της!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα κοριτσι, δηλαδη ποσο lh ειχε και σε ποια μερα τ κυκλου εκανες τη μετρηση?

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μ τριτη μέρα του κύκλου ήταν 20,01

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Αν δεν βιάζεστε, εγώ θα σου πρότεινα να περιμένετε λίγο ακόμα..στο κάτω κάτω είδες με ελάχιστες πιθανότητες και πάλι πιάσατε φυσιολογικά! Τώρα έχετε συστηματικές επαφές κάθε μήνα; 

Ναι με τεστ ωορρηξίας και δεν χάνουμε μέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπα θα περιμένω... Φοβάμαι μην τύχει βιοχημική και τρυπιεμαι τσάμπα 😅 Άσε που και να πάω θα είναι πολύ χαμηλή τώρα και θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να ξαναπάω 😅 Στην κόρη μου τόσο αχνό τεστ είχα και χοριακή 20. Αν κυμανθεί στις ίδιες τιμές κι αυτή η εγκυμοσύνη περιμένω να δω γύρω στις 200-300 μονάδες τη Δευτέρα. Για να δούμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...