Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21  κορίτσι μου μάλλον δ σ ειπε οτι οι ορμονες δ παίζουν ρολο σρη συλληψη αλλα μάλλον ότι ειναι μέσα στα λογικα όρια κ δ σε επηρεάζουν στη σύλληψη. Τις ειδε, φαντάζομαι είναι καλές και αυτό σ ειπε. Αν ήταν κάτι θα στο ελεγε.

Μου είπε οτι αμφισβητεί την ορθότητα των τιμών και ζητησε επαναληψη σε ενα 2μηνο σε αλλο εργαστηριο δεν ανεφερε τιποτα αλλο

Δημοσίευση

Τον προηγούμενο μήνα η περίοδος κράτησε 3 ημέρες  ο κύκλος ήταν 30αρης και αυτό τον μήνα...26 ημέρες κύκλο και 5η ημέρα και έχω ακόμη αρκετό αίμα 🙄 ότι να ναι 🤣

Κάθε μήνα γιατί έχω άλλου είδους περίοδο;😂🤔 

Αυτό τον μήνα γίνεται να είναι η τελευταία περίοδος;;;;😁 Αχ Ζαίρα Ζαίρα θα βάλω τα δυνατά μου 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Τον ρωτησα και το μονο που μου απαντησε ειναι οτι δεν επιρεαζει την συλληψη αλλα να κανω επαναλλειπτικο σε ενα 2μηνο..

Η lh μου πχ ενω στη ωοθηλακικη φαση μου δίνει φυσιολογική τιμή μεχρι 12,6 εμενα 3 μερα του κύκλου ήταν 20,01 

Κορίτσι μου πετάγομαι στο θεματακι για να σου πω για fsh και lh

Η fsh και η lh γίνονται 2-4 μέρα του κύκλου και θέλουμε να είναι ιδανικά κάτω από 10-12

Η fsh είναι μια ορμόνη που εκρινει ο εγκέφαλος για να βοηθήσει τις ωοθήκες να κάνουν ωορρηξια οπότε η τιμή της δείχνει αν λειτουργούν καλά οι ωοθήκες 

Όταν οι ωοθήκες κάνουν με ευκολία ωορρηξια η fsh είναι χαμηλή (οι ωοθήκες δεν χρειάζονται πολύ fsh για να μεγαλώσουν τα ωοθηλακια) 

Όταν  η fsh είναι ανεβασμένη (η τιμή της αλλάζει σε κάθε κύκλο) δείχνει ότι σε αυτόν τον κύκλο οι ωοθήκες χρειάστηκαν παραπάνω βοήθεια (περισσότερη fsh) για να κάνουν ωορρηξια 

Την fsh την κοιτάζουμε πάντα μαζί με την lh γιατί μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις η τιμή της fsh να είναι οκ αλλά αν είναι αρκετα ανεβασμένη η lh  σημαίνει ότι η fsh είναι ψεύδως χαμηλή και ότι οι ωοθήκες ζορίστηκαν να κάνουν ωορρηξια (χρειάστηκαν δλδ παραπάνω βοήθεια) 

Κάποιοι λένε ότι η fsh δείχνει την ποιότητα των ωαρίων άλλοι ότι δείχνει τα αποθέματα άλλοι ότι δείχνει αν λειτουργούν καλα οι ωοθήκες.ο κάθε γιατρός αλλά μου έλεγε εμένα. 

Πάντως οι τιμές σε έναν κύκλο δεν δείχνουν κατι από μόνες τους γιατί μπορεί να έτυχε να γίνουν οι εξετάσεις σε έναν κακό κύκλο.  Μάλλον γι αυτό ο γυναικολόγος είπε επανάληψη σε 2 μήνες γιατί οι τιμές παίζουν από κύκλο σε κύκλο 

Εγώ με fsh 12 (υψηλή θεωρείται) πάνω κάτω και έχω ένα παιδάκι οπότε μην κολλάς μόνο στις τιμές! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Ναι προσπαθούμε για το 2ο και το άγχος είναι μεγαλύτερο για κάποιο λόγο απ' ότι είχα στη πρώτη μου εγκυμοσύνη και νιώθω πως για να έρθει το 2ο πρέπει να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια..

Προσπαθείτε καιρό για το 2ο;;

Δεν ξέρω βρε κορίτσια πραγματικά @annie! 

Αισθανομαι σαν να με αφηνει στο σκοταδι.

ειμαι παραλογη / υπερβολικη που θελω να μου εξηγησει τι παιζει με αυτες τις ορμονες.; 

Οχι βέβαια δεν είσαι!! Βέβαια αν αμφισβητεί την ορθότητα οκ τι να αναλύσει παραπάνω; 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τον προηγούμενο μήνα η περίοδος κράτησε 3 ημέρες  ο κύκλος ήταν 30αρης και αυτό τον μήνα...26 ημέρες κύκλο και 5η ημέρα και έχω ακόμη αρκετό αίμα 🙄 ότι να ναι 🤣

Κάθε μήνα γιατί έχω άλλου είδους περίοδο;😂🤔 

Αυτό τον μήνα γίνεται να είναι η τελευταία περίοδος;;;;😁 Αχ Ζαίρα Ζαίρα θα βάλω τα δυνατά μου 😁😁😁

Κ είναι άφαντη 2 μέρες τώρα… @Παρασκευαιδου αστέρι ️ που είσαι;;; Σε μένα έπεσε μέσα αγάπη κ σε σένα θα πέσει είμαι σίγουρη;!; 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου πετάγομαι στο θεματακι για να σου πω για fsh και lh

Η fsh και η lh γίνονται 2-4 μέρα του κύκλου και θέλουμε να είναι ιδανικά κάτω από 10-12

Η fsh είναι μια ορμόνη που εκρινει ο εγκέφαλος για να βοηθήσει τις ωοθήκες να κάνουν ωορρηξια οπότε η τιμή της δείχνει αν λειτουργούν καλά οι ωοθήκες 

Όταν οι ωοθήκες κάνουν με ευκολία ωορρηξια η fsh είναι χαμηλή (οι ωοθήκες δεν χρειάζονται πολύ fsh για να μεγαλώσουν τα ωοθηλακια) 

Όταν  η fsh είναι ανεβασμένη (η τιμή της αλλάζει σε κάθε κύκλο) δείχνει ότι σε αυτόν τον κύκλο οι ωοθήκες χρειάστηκαν παραπάνω βοήθεια (περισσότερη fsh) για να κάνουν ωορρηξια 

Την fsh την κοιτάζουμε πάντα μαζί με την lh γιατί μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις η τιμή της fsh να είναι οκ αλλά αν είναι αρκετα ανεβασμένη η lh  σημαίνει ότι η fsh είναι ψεύδως χαμηλή και ότι οι ωοθήκες ζορίστηκαν να κάνουν ωορρηξια (χρειάστηκαν δλδ παραπάνω βοήθεια) 

Κάποιοι λένε ότι η fsh δείχνει την ποιότητα των ωαρίων άλλοι ότι δείχνει τα αποθέματα άλλοι ότι δείχνει αν λειτουργούν καλα οι ωοθήκες.ο κάθε γιατρός αλλά μου έλεγε εμένα. 

Πάντως οι τιμές σε έναν κύκλο δεν δείχνουν κατι από μόνες τους γιατί μπορεί να έτυχε να γίνουν οι εξετάσεις σε έναν κακό κύκλο.  Μάλλον γι αυτό ο γυναικολόγος είπε επανάληψη σε 2 μήνες γιατί οι τιμές παίζουν από κύκλο σε κύκλο 

Εγώ με fsh 12 (υψηλή θεωρείται) πάνω κάτω και έχω ένα παιδάκι οπότε μην κολλάς μόνο στις τιμές! 

Ευχαριστώ πολυ κοριτσι μ που απαντησες..

με βοηθησες αρκετα να καταλαβω πανωωκατω τι γινεται..

η fsh μου βγηκε 6 ενω η lh 20 αρα μαλλον παιζει αυτο που ειπες..

σημερα 16η μερα και τα τεστ ωορηξιας βγαινουν με δευτερη γραμμη αχνη εδω και 5 μερες

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου εφόσον δεν θέλεις να πεις τον λόγο βρες κάποιον παθολόγο κ εξήγησε του την κατάσταση, πες κ στον γυναικολόγο σου αν έχει κάποιον γνωστό να σου γράψει μια αναρρωτική για γρίπη ή κάτι τέτοιο!!! Για το κομμάτι της ψυχολογίας σαν συμβουλή πραγματικά μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, μην τα κρατάς μέσα σου...Κλάψε κ ξέσπασε, είναι ένα στάδιο κ αυτό της κατάστασης!!! Έκανα ακριβώς το ίδιο με σένα για να μην στεναχωρώ τους άλλους μέχρι κ σε μπατσελορ κ γάμο πολύ στενών μας φίλων πήγα κ ξέρεις πιο ήταν το αποτέλεσμα. 7-8 μήνες μετά την απόξεση μου σκάει ένα τσουνάμι κ δεν μπορούσα να συνέλθω για κανά χρόνο 🥴 Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά μη διώχνεις τα συναισθήματα σου άσε κ ένα δάκρυ να κυλίσει, θα είναι λυτρωτικό

Καλέ είναι πολύ νωρίς για να δείξει κ πάλι καλ΄ά που το ξέχασες κ σήμερα....Προτείνω να κάνεις υπομονή μέχρι το Σάββατο 😊

Στην κόρη μου είχε δείξει 3 μέρες πριν! Αχνό θετικό. Αχ ελπίζω να δω πάλι θετικό αύριο.  Νιώθω αρκετά πρισμενη και έχω και κράμπες. Για να δούμε...

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Οχι βέβαια δεν είσαι!! Βέβαια αν αμφισβητεί την ορθότητα οκ τι να αναλύσει παραπάνω; 

Κ είναι άφαντη 2 μέρες τώρα… @Παρασκευαιδου αστέρι ️ που είσαι;;; Σε μένα έπεσε μέσα αγάπη κ σε σένα θα πέσει είμαι σίγουρη;!; 

Ελα μου ντε κι εγω αναρωτιεμαι αλλα με την απορια θα μεινω.

ξεκινησα χθες inofert κ ειδομεν τι να πω πια..

σκεφτηκα να ψαχτω κ για εμβρυολογο αλλα δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αν ειναι αποκλειστικα για εξωσωματικη ή παρακολουθουν και ζευγαρια λογω υπογονιμότητας για προσπαθεια με φυσικη σύλληψη

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πολυ κοριτσι μ που απαντησες..

με βοηθησες αρκετα να καταλαβω πανωωκατω τι γινεται..

η fsh μου βγηκε 6 ενω η lh 20 αρα μαλλον παιζει αυτο που ειπες..

σημερα 16η μερα και τα τεστ ωορηξιας βγαινουν με δευτερη γραμμη αχνη εδω και 5 μερες

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 

Καλά θα κάνεις και θα επαναλαβεις τις εξετάσεις! Θα έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του γιατρού! 

Πάντως παίζει από κύκλο σε κύκλο. Δλδ εγώ είχα fsh από 10(που θεωρείται λίγο τσιμπημένη) έως και 17(πουθεωρείταιυψηλη) . Μεγάλο εύρος! 

Και φυσικά σημασία έχει και η αμη 

Αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες αν μπορώ να βοηθήσω! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Στην κόρη μου είχε δείξει 3 μέρες πριν! Αχνό θετικό. Αχ ελπίζω να δω πάλι θετικό αύριο.  Νιώθω αρκετά πρισμενη και έχω και κράμπες. Για να δούμε...

Αχ μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

σκεφτηκα να ψαχτω κ για εμβρυολογο αλλα δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αν ειναι αποκλειστικα για εξωσωματικη ή παρακολουθουν και ζευγαρια λογω υπογονιμότητας για προσπαθεια με φυσικη σύλληψη

Πόσο καιρό προσπαθείτε; Γιατί τόσο άγχος;;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια εμένα μου ήρθε τελικά.

Γενικά περάσαμε πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ούτε τα γενέθλια μου δεν χάρηκα γτ μια πολύ στενή μου φίλη γέννησε πρόωρα κ το μωράκι της είναι στην εντατική με μια πολύ ομαλή εγκυμοσύνη στο τέλος πήγαν όλα σκατά. Άρχισαν να με πιάνει φουλ άγχος με το θέμα εγκυμοσύνης σε σημείο που σκέφτηκα μήπως το αναβάλουμε αλλά με συνέφερε κ ο σύζυγος κ η γιατρός μου κ ξεκινάμε την διαδικασία για την ωοληψία

Δυστυχώς επιπλοκές μπορεί να προκύψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σε μία εγκυμοσύνη. Παρόλα αυτά η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ και τα περισσότερα είναι αντιμετωπισημα. Ξέρω παιδάκια που γεννήθηκαν 6 -7 μηνών και είναι μια χαρά 😊 Απλά είναι λίγο σκατα η φάση με την εντατική. Στο τέλος το παιδάκι θα μεγαλώσει και όλα θα είναι ένα κακό όνειρο. Κουράγιο στη φίλη σου! ❤️

Αυτές οι ιστορίες δεν πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Υπάρχουν άλλες τόσες εγκυμοσύνες που κυλάνε τέλεια! Θετική σκέψη πάντα! 

Πότε ξεκινάς ωοληψια?

Δημοσίευση

Κορίτσι μου νιώθω ότι εχεις κάπως έντονα ενα άγχος, αν κάνω λάθος διόρθωσε με εννοείται!! Αλλά τι εμβρυολογους κλπ λες από τώρα ρε συ, αρχικά πόσο καιρό κάνετε ελεύθερα; Ο γιατρός σου τι σου λέει; 

Θεωρώ πως τώρα προέχει να φροντίσεις το σώμα σου, να τρέφεσαι καλά και να κοιμάσαι καλά και να ηρεμήσει κάπως το μυαλό σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christi.D. είπε:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 

Καλά θα κάνεις και θα επαναλαβεις τις εξετάσεις! Θα έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του γιατρού! 

Πάντως παίζει από κύκλο σε κύκλο. Δλδ εγώ είχα fsh από 10(που θεωρείται λίγο τσιμπημένη) έως και 17(πουθεωρείταιυψηλη) . Μεγάλο εύρος! 

Και φυσικά σημασία έχει και η αμη 

Αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες αν μπορώ να βοηθήσω! 

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου..

ΑΜΗ δεν έχω κάνει αλλά θα κάνω τώρα που θα κάνω τις επαναλληπτικες

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Αχ μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Πόσο καιρό προσπαθείτε; Γιατί τόσο άγχος;;

Τον 1 μιση χρονο δεν τον μετράω καν γιατι δεν πατακολουθούσα καν γονιμες δεν ειχαμε συστηματικα επαφες μεσα στο μηνα οποτε δεν το υπολογιζω σαν προσπαθεια..

Απο τον Σεπτέμβρη εχουμε ξεκινήσει εντατικά και με παρακολουθηση γονιμων..

δεν αγχωνομαι γιατι δεν τα εχω καταφερει ακομη..

δεν νιωθω οτι με καλυπτει ο γιατρος που εχω στο θεμα του να λυνει τος αποριες μου κτλ..  

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου νιώθω ότι εχεις κάπως έντονα ενα άγχος, αν κάνω λάθος διόρθωσε με εννοείται!! Αλλά τι εμβρυολογους κλπ λες από τώρα ρε συ, αρχικά πόσο καιρό κάνετε ελεύθερα; Ο γιατρός σου τι σου λέει; 

Θεωρώ πως τώρα προέχει να φροντίσεις το σώμα σου, να τρέφεσαι καλά και να κοιμάσαι καλά και να ηρεμήσει κάπως το μυαλό σου. 

Δεν εχω αγχος για το οτι δεν τα εχω καταφέρει οπως είπα και στην Άννα το προσπαθουμε κανουμε οτι ειναι να κανουμε δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο..!

Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού αν ειπναι να μας χαρίσει ένα παιδακι θα έρθει..! 
εφοσον το θελουμε προσπαθουμε οσο περναει απο το χερι μας..!

αυτο που δεν με καλυπτει ειναι ο γιατρος που εχω χρειαζομαι ενα γιατρο πρωτον να νιωθω ανετα να ρωτησω οτι απορια εχω ακομη κι αν ειναι βλακεια και να μου εξηγησει να με ενημερωσει..! Δεν θεωρω πως αυτο σημαινει οτι αγχωνομαι ή ειμαι  παραλογη ζητωντας αυτονοητα πραγματα..

Τον εμβρυολογο δεν ξερω και αν χρησιμοποιω την καταλληλη λεξη/ειδικοτητα το ανεφερα γιατι περσυ ειχα επισκεφθει εναν γιατρο ο οποιος ηταν μαιευτηρα γυναικολογος αναπαραγωγης και ειχε εξιδικευση και στο κομματι της εξωσωματικης που εμενα δεν με ενδιεφερε και στην παρουσα δεν με ενδιαφερει ακομη καθως ειναι παρα πολυ νωρις να σκεφτω μια τετοια πιθανοτητα.. θελω να πω δεν εχω σκοπο στον 1 χρονο προσπαθειων να καταφυγω στην εξωσωματικη..

ειναι η τελευταια επιλογη δε περιπτωση που ο γιατρος θα αποκλειση οποιαδηποτε πιθανοτητα φυσικης συλληψης κατι που για την ωρα τουλαχιστον στην περιπτωση μας δεν τιθεται θεμα…

νιωθω ανετα με τον γιατρο μου απλως οταν εχω καποιες αποριες δεν θα απαντηθουν στο 100% αυτο ειναι το μοναδικο θεμα μου.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν εχω αγχος για το οτι δεν τα εχω καταφέρει οπως είπα και στην Άννα το προσπαθουμε κανουμε οτι ειναι να κανουμε δεν μπορω να κάνω κάτι άλλο..!

Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού αν ειπναι να μας χαρίσει ένα παιδακι θα έρθει..! 
εφοσον το θελουμε προσπαθουμε οσο περναει απο το χερι μας..!

αυτο που δεν με καλυπτει ειναι ο γιατρος που εχω χρειαζομαι ενα γιατρο πρωτον να νιωθω ανετα να ρωτησω οτι απορια εχω ακομη κι αν ειναι βλακεια και να μου εξηγησει να με ενημερωσει..! Δεν θεωρω πως αυτο σημαινει οτι αγχωνομαι ή ειμαι  παραλογη ζητωντας αυτονοητα πραγματα..

Τον εμβρυολογο δεν ξερω και αν χρησιμοποιω την καταλληλη λεξη/ειδικοτητα το ανεφερα γιατι περσυ ειχα επισκεφθει εναν γιατρο ο οποιος ηταν μαιευτηρα γυναικολογος αναπαραγωγης και ειχε εξιδικευση και στο κομματι της εξωσωματικης που εμενα δεν με ενδιεφερε και στην παρουσα δεν με ενδιαφερει ακομη καθως ειναι παρα πολυ νωρις να σκεφτω μια τετοια πιθανοτητα.. θελω να πω δεν εχω σκοπο στον 1 χρονο προσπαθειων να καταφυγω στην εξωσωματικη..

ειναι η τελευταια επιλογη δε περιπτωση που ο γιατρος θα αποκλειση οποιαδηποτε πιθανοτητα φυσικης συλληψης κατι που για την ωρα τουλαχιστον στην περιπτωση μας δεν τιθεται θεμα…

νιωθω ανετα με τον γιατρο μου απλως οταν εχω καποιες αποριες δεν θα απαντηθουν στο 100% αυτο ειναι το μοναδικο θεμα μου.

Συμφωνώ για τον γιατρό πρέπει να νιώθεις άνετα και να σε καλύπτουν οι απαντήσεις του. Θύμισε μου, ο σύντροφος έχει τσεκαρει σπέρμα τα πάντα κλπ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

Αναμονή τώρα μέχρι αύριο το πρωί για πιο έγκυρα αποτελέσματα!

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Ωχχχ το βλέπω!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Κορίτσια!!! Μαζευτείτε!!! Ποια μουρλη έκανε τεστ πριν την καθυστέρηση με απογευματινά ούρα;;; Εγώ! Τη βλέπετε;;;

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! Θετικό είναι!!!!! Συγχαρητήτρια!!!!!!!! Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Όχι..γύρω στους 2-3 μήνες για αυτό νιώθω τρελή με το άγχος μου..στο πρώτο προσπαθούσα σχεδόν ένα χρόνο και μετά ήρθε..γιατί πιστεύω πως στο 2ο θα ερχόταν πιο γρήγορα δε το καταλαβαίνω..😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Και εγώ κάτι ψιλό βλέπω.. 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Όχι..γύρω στους 2-3 μήνες για αυτό νιώθω τρελή με το άγχος μου..στο πρώτο προσπαθούσα σχεδόν ένα χρόνο και μετά ήρθε..γιατί πιστεύω πως στο 2ο θα ερχόταν πιο γρήγορα δε το καταλαβαίνω..😂

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τον 1 μιση χρονο δεν τον μετράω καν γιατι δεν πατακολουθούσα καν γονιμες δεν ειχαμε συστηματικα επαφες μεσα στο μηνα οποτε δεν το υπολογιζω σαν προσπαθεια..

Απο τον Σεπτέμβρη εχουμε ξεκινήσει εντατικά και με παρακολουθηση γονιμων..

δεν αγχωνομαι γιατι δεν τα εχω καταφερει ακομη..

δεν νιωθω οτι με καλυπτει ο γιατρος που εχω στο θεμα του να λυνει τος αποριες μου κτλ..  

Από προσωπική εμπειρία γλυκά μου κορίτσια θα σας πω ότι για τα δίδυμα προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια με αγχος ΄τεστ κλπ κ δεν ερχόταν με τίποτα... Εν τέλη εξωσωματική, πέρυσι είχα την π΄ρωτη μου φυσιολογική σύλληψη σε άσχετη φάση που ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική, οκ δεν προχώρησε και είπαμε πάμε να δούμε μήπως πιάσουμε πάλι φυσιολογικά. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ, τίποτα, σταματάω τους τελευταίους μήνες λέω οκ δεν κ τσουπ ΄τωρα πάλι έγκυος.... Ειλικρινά πιστεύω πως το άγχος θα μας φάει όλες..

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Κ επειδή είμαι πιο τρελή για να μην έχεις αμφιβολίες… 

IMG_7781.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

IMG_20250305_201209.jpg

IMG_20250305_201305.jpg

IMG_20250305_201426.jpg

Κορίτσι μου τι ωραία ξεκινάει αυτός ο μήνας και με τα νέα σου και με της Αννούλας..

ευχομαι ένα θετικότατο τεστ αύριο..

αναμένουμε νεα σου αύριο..!  

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Συμφωνώ για τον γιατρό πρέπει να νιώθεις άνετα και να σε καλύπτουν οι απαντήσεις του. Θύμισε μου, ο σύντροφος έχει τσεκαρει σπέρμα τα πάντα κλπ; 

Ναι ναι ειχε κανει περσυ πρεπει να κανει επαναληψη ξανα που εκανα κι εγώ τις δικές μου αλλά τρεχει όλη μερα με την δουλειά και δεν εχει καταφέρει ακόμη..! 

Δεν οερω ρε κοριτσι ειναι πολυ κουραστικο ολη μερα τεστ να ελεγχουμε γονιμες κτλ τα εχω παρατησει και απλως προσπαθουμε με επαφες κι ελπιζουμε στο καλυτερο 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από προσωπική εμπειρία γλυκά μου κορίτσια θα σας πω ότι για τα δίδυμα προσπαθούσαμε σχεδόν 2 χρόνια με αγχος ΄τεστ κλπ κ δεν ερχόταν με τίποτα... Εν τέλη εξωσωματική, πέρυσι είχα την π΄ρωτη μου φυσιολογική σύλληψη σε άσχετη φάση που ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική, οκ δεν προχώρησε και είπαμε πάμε να δούμε μήπως πιάσουμε πάλι φυσιολογικά. Ξεκινάω τεστ ωορρηξίας κλπ, τίποτα, σταματάω τους τελευταίους μήνες λέω οκ δεν κ τσουπ ΄τωρα πάλι έγκυος.... Ειλικρινά πιστεύω πως το άγχος θα μας φάει όλες..

Ισχύει 1000% αυτό που λες κοπέλα μου όπως είπα και στη @Naty_ είναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο παραλληλα τεστ ωορηξιας καθε μερα ιδια ωρα χωρις υγρα για 3 ωρες θερμομετρησεις κλπ κλπ κλπ και να εχεις και αγχος με χιλια δυο αλλα πραγματα με δουλεια με γενικα διαφορα αλλα θεματα μεσα στη μερα..

αυτο το μήνα τα εχω αφήσει ολα στο φλου εχουμε επαφες αυτο μονο..

εκανα 4 τεστ τις προηγουμενες ημερες αλλα δεν εδωσα κ πολυ βαση το ξαναπαρατησα..

Πιστεύω πολύ οτι θα έρθει όταν θα είναι η καταλληλη στιγμή 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...