Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο άντρας μου μου είχε πει ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου (που δεν είναι ποία στην ζωή) και μετά από συζήτηση με την μητέρα του άλλαξε γνώμη και θα βγάλει το όνομά του μπαμπά του κάναμε πολλές συζητήσεις δεν αλλάζει γνώμη δεν μου αρέσει που αποφασίζουν οι γονείς του για το όνομά του μωρου μου και εγώ δεν έχω γνώμη τι μπορείτε να με συμβουλεύετε να κάνω.Η μαμά του ήταν μπροστά σε συζητήσεις όταν ήμουν έγκυος που λέγαμε ότι θα βγάλουμε το όνομα του μπαμπά μου Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσίευση

Να το συζητήσεις με τον άντρα σου. Και το θέμα του ονόματος και το θέμα της εμπλοκής της μητέρας του. Το θέμα αφορά εσένα και αυτόν αποκλειστικά. Εσείς είστε η οικογένεια. Και αν αποφασίσετε εσείς, οι υπόλοιποι περισσεύουν. Και θα το πει στη μητέρα του ο ίδιος, εσύ δεν εμπλέκεσαι. Να σας ζήσει!

Δημοσίευση

Καλώς όρισες στον κόσμο των ονομάτων παιδί μου, και εγώ έλεγα δε θα βγάλω τα πεθερικά μου και τα έβγαλα και τα δύο τους ονόματα και στα δύο μου παιδιά. Δεν αξίζει να τσακωνεσαι για αυτά. Ας είναι εκεί και ας έχεις στήριξη στο μεγάλωμα των παιδιών και ας είναι το όνομα το πρόβλημα. 

Δημοσίευση

Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από την πεθερά αλλά από το πως το αντιμετωπίζει ο άντρας σου. 
Εφόσον δίνει χώρο στην πεθερά να ανακατεύεται έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. 
Και αυτό προμηνύει ότι ίσως αργότερα δίνει χώρο να ανακατεύεται και σε άλλα θέματα που αφορούν το παιδί σας κτλ. 
 

επομένως μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού κ η θέσπιση ορίων θα ήταν το καλύτερο και για το μέλλον κυρίως. 
 

εμείς με τον άντρα μου είχαμε αποφασίσει εξαρχής ότι θα βγάλουμε ονόματα που μας αρέσουν κ δεν υπάρχουν στις οικογένειές μας  αλλά είναι κ ονόματα σπάνια της θρησκείας μας κ φυσικά παροτι σχολίασαν κάτι οι γονείς μας επειδή εμείς ήμασταν ενωμένοι κ ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό αφορά την οικογένειά μας δεν ξανά έγινε συζήτηση παραπέρα κ το ξεπέρασαν κ πάρα πολύ γρήγορα. 
 

γι αυτό θεωρώ είναι σημαντικό να λειτουργείτε σαν ομάδα γιατί είστε κ πρέπει να είστε! 
 

Όλα να πάνε καλά 🙏🏼🥰

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με @Xrisa95

το θέμα πιο πολύ είναι να μπουν τα όρια!  γιατί φυσικά και δεν γίνεται να σου ανακοινώνεται το όνομα του παιδιού σου που συναποφασισαν σύζυγος και πεθερά! Είναι απόφαση των γονέων αυτή! Ούτε μόνο του μπαμπά ουτε μόνο της μαμάς πόσο μάλλον της πεθεράς! 

Προφανώς το επιχείρημα είναι ότι ο δικός του ο μπαμπάς θα το ακούσει το όνομα του και θα χαρεί ενώ του μπαμπά σου το όνομα και αν δοθεί δεν είναι στη ζωή ο μπαμπάς σου για να το χαρεί..όμως για το όνομα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο γονείς 

Κι εγώ της πεθεράς μου το  όνομα θα βγάλω αλλά το συναποφασισαμε με τον άντρα μου και της το ανακοινωσαμε! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου! Αυτό με τα ονόματα είναι το χειρότερο! Πρέπει να κάνετε μια κουβέντα σίγουρα οι δυο σας και χωρίς πεθερά! Και για την ακρίβεια η πεθερά δεν έχει λόγο στο ζευγάρι. Αρχικά μόνος του έπρεπε να βάλει όρια και να τους πει να σταματήσουν.

Κι εμένα ο μπέμπης το όνομα του πεθερού θα έχει αν και δεν το αξίζει. Είναι άφαντος από τη ζωή και του άντρα μου κ του εγγονού του. Το όνομα το δίνω, γιατί την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη ήρθε στα χέρια μου μια εικόνα και την έβαλα στο κομοδίνο μου χωρίς να κοιτάξω τον άγιο. Και ένα πρωινό ήμουν τόσο χάλια στο κρεβάτι από τους εμετούς που δεν μπορούσα να σηκωθώ και λέω δεν κοιτάω ποιον άγιο απεικονίζει η εικόνα; Και ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι θα το πάρει το όνομα το μωρό κι ας διατυμπανίζει ότι το μωρό θα έχει το όνομά του, ενώ πέντε μήνες τώρα δεν έχει έρθει στιγμή να το δει, ούτε κ έχει πάρει κανένα τηλέφωνο για να ρωτήσει για αυτό.

Εύχομαι να βγάλετε γρήγορα μια άκρη κι ανώδυνα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @το χοντρό μπιζέλι τι να σου πω ρε κορίτσι! Δεν ξέρω τη φάση αυτοί οι γιατροί.. αν και με είχε προειδοποιήσει η γυναικολόγος μου για το τι μέλη γενέσθαι ο συγκεκριμένος πάλι δεν είναι το ίδιο.. όσο προετοιμασμένος και να είσαι όταν ακούς διάφορα δεν παύουν να σε επηρεάζουν.!!! Και εγώ σήμερα κλείνω αισίως την 37η εβδομάδα και η μικρούλα μας είναι μια χαρά.! Ελπίζω κι εγώ να κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα γιατί θέλω να γεννηθεί αφού βγει και ο Φεβρουάριος.. να είναι ανοιξιάτικο μωρό.. και εννοείται να πάρει όλες τις εβδομάδες της. Βέβαια με αυτό το γιατρό που έχουμε θα δίξει πως θα πορευθούμε.. ελπίζω να μας διαψεύσει όλους η μπουμπού και να κρατήσει μέχρι το τέλος και να ρθει τόσο φυσικά και ανόδυνα που θέλω έτσι να του μπω στο μάτι.. 😅 Εννοείται να είμαι οκ εγώ και να μην έχω κάποιο θέμα με την πίεση, οπότε οι αριθμοί της αυχενικής και μόνο να αποδειχθούν μια μπούρδα για την προεκλαμψία.  Και εγώ έχω αρχίσει να βαραίνω αρκετά πλέον.. δεν κάνω απολύτως τπτ όλη τη μέρα και παρ' όλα αυτά είναι σαν να έσκαβα 10 στρέμματα βαμβάκι. Ξυπνάω το πρωί και είμαι πιο κουρασμένη από ποτέ.. φαντάσου να είχα και ένα ακόμη μωρό στο σπίτι που θα έπρεπε να φροντίσω.. δεν ξέρω πως θα την πάλευα, αλήθεια. Όσο σκέφτομαι ότι έχω άλλα τόσα εμβρυάκια στην κατάψυξη που με περιμένουν και έχω σκοπό κάποια στιγμή στο μέλλον να τα αξιοποιήσω με πιάνει τρόμος.. 🤣 Λέω εδώ τώρα χωρίς παιδί στο σπίτι και με πλήρη φροντίδα της μάνας μου πως είμαι.. όχι να έχω και ένα μωρό ακόμη... αλλά έχει ο Θεός! Ας έρθει η μικρή με το καλό, να αρχίσουμε σιγά σιγά να βρίσκουμε τα πατήματα μας, να κάνουμε και την μετακόμιση μας με την ησυχία μας και όλα θα ρθουν. 
    • Από τότε που πήραμε την αντιβίωση ναι εμεινα γρήγορα έγκυος  αλλα είχα θέμα και εγώ με την προλακτινη εκτός από το μικρόβιο που βρέθηκε στο σπερμα Οπότε κάναμε θεραπεία και για τα δυο μετά από 1,5 μήνα τα καταφέραμε.. και προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο μέχρι τότε.. τώρα τι έφταιγε από τα δύο δεν ξέρω.. μπορεί και τα δύο  τωρα ειμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι.. οι επόμενες 2 εγκυμοσύνες ήρθαν από τον πρώτο μήνα προσπαθειών χωρίς να πάρουμε κάποια άλλη θεραπεία 🤷🏻‍♀️
    • Εμένα αναγκαστικά μου είπαν λάμπα όλη τη μέρα.. δεν την είδα καθόλου και δεν μπορούσα να θηλάσω 😢 οπότε και συνεχίσαμε σπίτι με δύο μπουκάλια τη μέρα μετά από τον θηλασμό μέχρι να το κόψουμε σιγά σιγά το ξένο. Όμως μου κοιμάται καλά μόνο με αυτό.. με τον θηλασμό είναι δύσκολα! Τρώει συνεχώς και δεν κοιμάται στο λίκνο της σχεδόν καθόλου. Μόνο το βράδυ ένα τρίωρο που δίνω το ξένο μήπως και ξεκουραστώ και όλη μέρα γκρίνια! Ρε κορίτσια έτσι θα είναι;;;;😢🫣
    • Ναι θα εισαι πιο ήσυχη..αλλο κιολας να προσέχεις γενικα απο μονη σου κ αλλο να έχεις το διαβήτη να σε πιέζει πολυ, να υπάρχουν πολλες απαγορευμένες τροφές κλπ.. ολα καλα τωρα, θα προσέχεις σε νορμάλ πλαίσιο κ θα σαι πιο χαλαρή κατά τ άλλα σ αυτη την εγκυμοσύνη 🙂
    • Καλησπέρα!! Εγώ απ ότι έχω δει 2 μήνες που χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας,  την επόμενη μέρα εξασθενεί η γραμμή.  Και ανεβαίνει απότομα η ορμόνη και πέφτει μετά το ίδιο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...