Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Εμενα για 2 μερες ηταν εντονες 13η και 14η λιγοτερο βρβαια μετα επεσε η γραμμη, οποτε θα εγινε φανταστηκα.Σε ενα φαρμακειο στην Αθηνα που ηθελα τεστ ωορρηξιας με το χαμογελο μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα πακετο δωρεαν γιατι ειχαν ληξει, τελοσπαντων τα δοκιμασα ισως τα εκανα αργα 13η τιποτα δν εδειχναν, φατσουλα καμια, φταιει που ριχαν ληξει ή ειχε γινει η ωορρηξια, τι να πω.Ργω αυτες τις απλες ταινιες παιρνω ή κατι αλλα της hometest, αυτα μ δειχνουν...

• Απαντήσεις 477
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Εμενα για 2 μερες ηταν εντονες 13η και 14η λιγοτερο βρβαια μετα επεσε η γραμμη, οποτε θα εγινε φανταστηκα.Σε ενα φαρμακειο στην Αθηνα που ηθελα τεστ ωορρηξιας με το χαμογελο μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα πακετο δωρεαν γιατι ειχαν ληξει, τελοσπαντων τα δοκιμασα ισως τα εκανα αργα 13η τιποτα δν εδειχναν, φατσουλα καμια, φταιει που ριχαν ληξει ή ειχε γινει η ωορρηξια, τι να πω.Ργω αυτες τις απλες ταινιες παιρνω ή κατι αλλα της hometest, αυτα μ δειχνουν...

Αν έχουν λήξει τότε δεν βγάζουν σωστό αποτέλεσμα. Το έχω τσεκάρει. Ένα μήνα την ημέρα που έβγαλε το χαμόγελο χρησιμοποίησα κ ένα ληγμένο κ δεν έβγαλε χαμόγελο, όποτε μην δίνεις βάση σε αυτά αφού έχουν λήξει.

Αφού σε βολεύουν αυτά με τις γραμμές μια χαρά... Εγώ θα τα άλλαξω γτ δεν είμαι ευχαριστημένη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Αν έχουν λήξει τότε δεν βγάζουν σωστό αποτέλεσμα. Το έχω τσεκάρει. Ένα μήνα την ημέρα που έβγαλε το χαμόγελο χρησιμοποίησα κ ένα ληγμένο κ δεν έβγαλε χαμόγελο, όποτε μην δίνεις βάση σε αυτά αφού έχουν λήξει.

Αφού σε βολεύουν αυτά με τις γραμμές μια χαρά... Εγώ θα τα άλλαξω γτ δεν είμαι ευχαριστημένη!!!

παρε τα αλλα της hometest ππυ ειναι στικ κι αυτα ειναι εγκυρα, δοκιμασε τα...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω ότι πρέπει να είναι το ίδιο έντονες. Πχ εμένα αυτό τον μήνα βγήκε θετικό 17η μέρα κ 22η κ 23η κ είναι σίγουρα το ίδιο έντονες οι γραμμές. άντε βγάλε άκρη. Κ είπα από τον επόμενο μήνα να ξαναγυρίσω σε αυτά με το χαμόγελο από το να ερμηνε΄ύω γραμμούλες 😆

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτα με υο χαμογελο πως λειυουργουν κοπελα μ.; Και ποσα πρεπει να χρησιμοποιεις καθε μηνα.; Σε κοστος ποσο βγαινει το καθενα.;

Καμιά 5 με 10 σίγουρα χρησιμοποιώ. Το κουτί έχει 10 μέσα κ 17-18€ αν θυμάμαι καλά. Ε δεν τα λες κ λίγα 😒 Γι' αυτό είπα να αλλάξω με τις ταινίες... Θα δω τι θα κάνω τον άλλο μήνα!!!

Όπως κ οι ταινίες απλά τα κάνεις με πρωινά ούρα κ όταν υπάρχει αύξηση της LH σου βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτα της clearblue με το χαμογελο εχουν 10 τεμαχια και ειναι καπου στα 20 ευρω, ειναι ακριβα.Οι ταινιες πιο οικονομικες, 10 ταινιες και 3 τεστ εγκυμοσυνης γυρω στα 12 ευρω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Καμιά 5 με 10 σίγουρα χρησιμοποιώ. Το κουτί έχει 10 μέσα κ 17-18€ αν θυμάμαι καλά. Ε δεν τα λες κ λίγα 😒 Γι' αυτό είπα να αλλάξω με τις ταινίες... Θα δω τι θα κάνω τον άλλο μήνα!!!

Οπώς κ οι ταινίες απλά τα κάνεις με πρωινά ούρα κ όταν υπάρχει αύξηση της LH σου βγάζει μια χαμογελαστή φατσούλα

Παρακολουθηση σε γυναικολογο εχετε κανει?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Παρακολουθηση σε γυναικολογο εχετε κανει?

Είχα κάνει κ συμφωνούσε με τα τεστάκια με το χαμόγελο. Τώρα που άλλαξα δεν έχω κάνει. Δυστυχώς δεν βολεύουν σε όλες όλα τα τεστάκια με τις γραμμές

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Είχα κάνει κ συμφωνούσε με τα τεστάκια με το χαμόγελο. Τώρα που άλλαξα δεν έχω κάνει. Δυστυχώς δεν βολεύουν σε όλες όλα τα τεστάκια με τις γραμμές

Ναι, καταλαβα κοριτσι μου..

Δημοσίευση

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Χίλιες δόξες!!!! Αυτό κορίτσια μόνο! Δεν έχω να πω τπτ άλλο.. δεν μπορώ να βρω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και έζησα κοιτάζοντας την εικόνα του υπερήχου σήμερα. 

Όχι μόνο το μωρό μου ήταν εκεί, στον στρόγγυλο σάκο του, αλλά χτύπαγε και η καρδιά του.!!! Αν δεν είναι αυτό θαύμα τότε τι είναι;;; Έριξα ΤΟ κλάμα βλέποντας τω και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Πραγματικά θαύμα!!! Μπράβο σου κορίτσι μου!!! πραγματικά χάρηκα πολύ με τα νέα σου και ας μην σε γνωρίζω!!! Τέλεια νέα!! Σου εύχομαι ολόψυχα μ΄ία ήρεμη και τελειώμηνη εγκυμοσύνη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Ανατριχιασα ολόκληρη! Σου εύχομαι μια εύκολη και τελειωμηνη  εγκυμοσύνη!  

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Αχ μπραβοο!!χαρηκα πολυ, στο ειχα πει τα ιδια περασε και η μαμα μου κι εκει ηταν η αδερφη μου!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Τι υπεροχα νεα είναι αυτα?? Μπράβο κοριτσι μου! Ευτυχώς που ο εξωσωματικός ηταν αισιόδοξος και δεν σε αφησε να σταματησεις την αγωγη!!!! Παρα πολυ χαρηκα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσι μ !! Χτες έκλαιγα από την αγωνια μου για σένα, σήμερα κλαίω από την χαρά μου για σενα! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα! Μακάρι να το ζήσω και εγώ αυτό και όλα τα κορίτσια που τραβάμε τα ίδια και παλεύουμε κάθε μήνα! 

Είδες η Παναγία το εκανε το θαύμα της ! Μακάρι να μας βοηθήσει όλες! 🙏🙏

Τι σου είπε ο γιατρός για την αιμορραγία;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Ολες στο λεγαμε κοριτσακι μου οτι θα παει καλα. Κοιτα να το χαρεις γιατι η εννια μηνες περνανε σαν νερο. 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μάλιστα!!!! Αυτά είναι νέα!!!!! Είδες;;; Τελικά όντως οι εξωσωματικοι ξέρουν παραπάνω από τους γυναικολόγους!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Μια τελειομηνη και ομαλή εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωράκι στο τέλος!!!!! 🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Ανατριχιασα Χριστινα μου! Προσευχομουν κι εγω για εσενα, χαιρομαι σα να ηταν δικο μου! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κοριτσι μου σου ευχομαι, με το καλο να κρατήσεις το παιδακι σου στην αγκαλια σου! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Αγάπη μου γλυκειά είδες που σου λέγαμε να μην χασεις την πίστη σου.; 
ειδες που αυτο το μωρακι ήρθε για να μείνει.; Καλή εγκυμοσύνη να εχεις κουκλίτσα μου ηρέμησε τώρα και απόλαυσε αυτο το θαύμα … σου στελνω μια τεραστια αγκαλιά 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μ !! Χτες έκλαιγα από την αγωνια μου για σένα, σήμερα κλαίω από την χαρά μου για σενα! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα! Μακάρι να το ζήσω και εγώ αυτό και όλα τα κορίτσια που τραβάμε τα ίδια και παλεύουμε κάθε μήνα! 

Είδες η Παναγία το εκανε το θαύμα της ! Μακάρι να μας βοηθήσει όλες! 🙏🙏

Τι σου είπε ο γιατρός για την αιμορραγία;

Τι γλυκό μνμ και τι αγάπη κρύβει μέσα σου... να' ξερες πόσο σε ευχαριστώ!!!!

Η γυναικολόγος για την αιμορραγία δεν μου είπε απολύτως τπτ, εκείνη δεν πίστευε τι έβλεπε βασικά, δεν μπορούσε να συνέλθει από το σοκ. Δεν πίστευε με τπτ ότι υπάρχει μωρό στο σάκο πριν μου κάνει τον υπέρηχο. 

Ο εξωσωματικος εντάξει με πήρε κατευθείαν και μου έλεγε εγώ σου τα έλεγα, το μωρό είναι εκεί, έχουν κι αν δεν έχουν δει τα μάτια μου. 

Λέω γιατρέ σε ευχαριστώ που εσύ τουλάχιστον μου έδωσες φτερά. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Ολες στο λεγαμε κοριτσακι μου οτι θα παει καλα. Κοιτα να το χαρεις γιατι η εννια μηνες περνανε σαν νερο. 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Μάλιστα!!!! Αυτά είναι νέα!!!!! Είδες;;; Τελικά όντως οι εξωσωματικοι ξέρουν παραπάνω από τους γυναικολόγους!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!! Μια τελειομηνη και ομαλή εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωράκι στο τέλος!!!!! 🥳🥳🥳🥳

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Ανατριχιασα Χριστινα μου! Προσευχομουν κι εγω για εσενα, χαιρομαι σα να ηταν δικο μου! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κοριτσι μου σου ευχομαι, με το καλο να κρατήσεις το παιδακι σου στην αγκαλια σου! 🙏🙏🙏

Σ' ευχαριστώ Σοφία μου, μακάρι η επόμενη προσπάθεια σου να είναι και η τυχερή!!!! Το πιστεύω για σένα! 🙏🏼

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγάπη μου γλυκειά είδες που σου λέγαμε να μην χασεις την πίστη σου.; 
ειδες που αυτο το μωρακι ήρθε για να μείνει.; Καλή εγκυμοσύνη να εχεις κουκλίτσα μου ηρέμησε τώρα και απόλαυσε αυτο το θαύμα … σου στελνω μια τεραστια αγκαλιά 

Τι να πω βρε κορίτσια σας ευχαριστώ όλες σας τόοοοοσο πολύ, με κάνατε πάλι να αρχίσω να κλαίω με τα όμορφα μνμτα σας.!!! κι αυτή τη φορά από χαρά..!!!! Γύρισα σπίτι και άρχισα να κλαίω με λυγμούς στην αγκαλιά του άντρα μου μη μπορώντας να πιστέψω το θαύμα που βίωνα... αν βλέπατε τον προηγούμενο υπέρηχο ούτε εσείς θα το πιστεύατε.

Ο Θεός είναι μεγάλος!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥ ΚΥΡΙΕ!!!!

Μπράβο κορίτσι μου!! Το ζουζούνι σου ήρθε για να μείνει! Χαλάρωσε και απόλαυσε το!!! 

Σου είπε για ποιο λόγο είχες την αιμορραγία? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Το ζουζούνι σου ήρθε για να μείνει! Χαλάρωσε και απόλαυσε το!!! 

Σου είπε για ποιο λόγο είχες την αιμορραγία? 

Όχι! Βασικά δεν ρώτησα κι εγώ, αλλά και αυτή δεν μου είπε.. ούτε ο εξωσωματικός μου βέβαια μου είπε.. και το θέμα είναι ότι στον υπέρηχο φαινόταν σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τπτ!!!! Τρελάθηκα σου λέω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι! Βασικά δεν ρώτησα κι εγώ, αλλά και αυτή δεν μου είπε.. ούτε ο εξωσωματικός μου βέβαια μου είπε.. και το θέμα είναι ότι στον υπέρηχο φαινόταν σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τπτ!!!! Τρελάθηκα σου λέω.. 

Κορίτσι μου γλυκό δε συζητάς λίγο με τον εξωσωματικο σου μήπως να βγεις σε κάποια αναρρωτική άδεια για να βοηθήσεις το σπορακι; εγώ ήμουν 5 μήνες πριν τη γέννα σε αναρρωτική λόγω επαπειλουμενης κύησης με αιμορραγία και μικρό τράχηλο από πολύ νωρίς. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα, μπορεί να μην συμμετέχω στο θέμα εδώ αλλά σας διαβάζω καθημερινά.  

Από εδώ και πέρα θα σκέφτεσαι μόνο θετικά όσο μπορείς να μην κουράζεσαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι βρε κορίτσια πιστεύω πως δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις κατά καιρούς καταστάσεις (εγκυμοσύνη, αρρώστια κτλ που εκεί εξυπακούεται ότι χρειαζόμαστε και οι δύο πλευρές ξεκούραση). Είμαστε δυο ίσα όντα και ίσα πράττουμε. Δεν μπορώ εν έτη 2025 να νιώθω τυχερή που ο άντρας μου κάνει τα αυτονόητα. Δεν με βοηθάει, συμμετέχει εξίσου στις δουλειές. 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα είχαμε πρώτο υπέρηχο.  Τελευταία περίοδος 27/12 Η εφαρμογή με βγάζει 6+4.  Σήμερα είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό αλλά τπτ από έμβρυο. Μου είπε να ξαναπώ σε δύο βδομάδες για να δούμε σίγουρα τι συμβαίνει. Μου έδωσε δύο εξηγήσεις. Ή λόγω αστατης περιόδου είμαι λίγο πίσω στις βδομάδες. Ή έγινε εμφύτευση απλά δεν προχώρησε. Άλλη κοπέλα με παρόμοια εμπειρία;
    • Όλα θα πάνε καλά, προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Δυστυχώς με μεγαλύτερα παιδιά στο σπίτι όλοι αυτά τραβάμε με τις ιώσεις. Πάντως όπως λένε είναι ανθεκτικά τα μωρά και ας μην τους φαίνεται! Περαστικά και καλή ανάρρωση!
    • Οχι ακόμα στα δύο γεύματα εχω μείνει ένα δεκατιανό και ένα απόγευμα αλλά γενικά εγώ το πάω σιγά σιγά δεν βιάζομαι ακόμα και τις εισαγωγές τις πάω σιγά  ένα διάστημα που την έδινα λαχανικά το απόγευμα δεν τα έτρωγε καθόλου και της έδινα λίγο φρούτα ξανά γιατί είχαμε ένα θέμα με τα κιλάκια τότε και έλεγα από το να μην φάει καθόλου λαχανικά ας φάει ξανά λίγα φρούτα (από μόνη μου το έκανα αυτό δεν μου είπε και η παιδίατρος) μήπως μπερδεύτηκες με αυτό και νόμιζες ότι δίνω 3 ☺️
    • Πόσο δικό σου είπε να δίνεις; Άντε με το καλό να ξεκινήσετε! Φρούτα ή λαχανικά; Εμένα κάνει δυστυχώς αρκετές αφυπνίσεις και αν δε δώσω γάλα θα είμαστε στο πόδι μετά..δεν ξέρω ίσως να συνήθιζε αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να το δοκιμάσω 🥴🥴Εγώ κορίτσια που ήταν να ξεκινήσω πατάτα καρότο που σας είπα κόντεψα να βάλω φωτιά στην κουζίνα!🤦δε βράζω συνήθως σε κατσαρόλα και το μυαλό μου είναι μάλλον πίτα! Χεχε οπότε αύριο τώρα πάλι γιατί λείπαμε σμρ..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...