Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τη Δευτέρα θα πάω κανονικά για δουλειά μετά από αναρρωτική σχεδόν μιας εβδομάδας και έχω ραντεβού στη γυναικολόγο μόλις σχολάσω στις 15:00. 

Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί και πάρα πολύ με τους γιατρούς μου, ο ένας μου έκοψε κάθε ελπίδα και ο άλλος μου έδωσε ελπίδα.. ο ένας λέει οκ υπάρχει σάκος αλλά είναι σαν μισοφέγγαρο και δεν είναι καλό αυτό και δεν βλέπω και τπτ μέσα & ο άλλος εντάξει μπορεί να χάλασε το σχήμα του, εντάξει δεν είναι καλό σημάδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μωρό δε είναι εκεί από τη στιγμή που υπάρχει ο λεκιθικός ασκός. Και του λέω γιατρέ τον είδες τον ασκό και το λες αυτό από τη στιγμή που η γυναικολόγος μου λέει ότι για την εβδομάδα που είσαι δεν βλέπω τπτ, κανένα εμβρυικό στοιχείο.. και μου λέει από τη στιγμή που υπάρχει ο σάκος και είναι εκεί, εκεί θα είναι και ο λεκιθικός μιας και σε προηγούμενο υπέρηχο φάνηκε..

Εγώ τι να πω τώρα.. το μυαλό σαλάτα.. σκέφτηκα να κάνω χωριακή να δω πως πάει, αν πέφτει δηλαδή αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα γιατί τη Δευτέρα όπως και να χει θα παω και θα δω.. 

Κράτα γερά, κράτα γερά.. εγώ θα τρελαθώ μέχρι τη Δευτέρα! αυτό ξέρω μόνο.. το ποιο ψυχοφθόρο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Να μην ξέρω αν έχω μωρό ή δεν έχω και να παίρνω διπλή ενέσιμη δόση. 🥴

Καλημέρα! Δεν έχω παρόμοια εμπειρία. Το μόνο που έχω να σου πω, εμπειρικά, είναι ότι ο εξωσωματικος έχει πολύ παραπάνω γνώσεις από έναν απλό γυναικολόγο! Τουλάχιστον αυτό συνέβη στη δική μου περίπτωση. Τα πράγματα γίνονταν ακριβώς όπως τα έλεγε ο εξωσωματικος και όχι όπως τα έλεγε ο γυναικολόγος!! Ο εξωσωματικος μου βέβαια ήταν πάντα ειλικρινής και ευθύς, χωρίς να χρυσωνει το χάπι! Εύχομαι λοιπόν να έχει δίκιο ο εξωσωματικος σου και όχι η γυναικολόγος σου!! 

• Απαντήσεις 345
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 6/2/2025 at 4:55 ΜΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏

Α βγαίνει iugr το μωράκι σου; Σε ποια θέση είναι; 

Όλα καλά θα πάνε! Ξέρω αρκετές περιπτώσεις με τέτοια θέματα και όλα εξελίχθηκαν καλά 😊 Όσο μένει στην μήτρα και παίρνει έστω και λίγο βάρος λένε ότι είναι καλό. 

Δημοσίευση
στις On 6/2/2025 at 11:09 ΜΜ, ο/η elen93 είπε:

Απ ότι κατάλαβα αργούν να φανούν αυτά που γράφω.  Δεν νομίζω ότι έχει νόημα τελικά να πάω ξανα για χοριακη αύριο.  Μου ήρθε κανονικά αίμα...

Τότε ήταν βιοχημική κορίτσι μου 🙁

Ήταν η πρώτη σου; Προσπαθείτε καιρό;

Όταν γράψεις αρκετά μηνύματα και βγεις από δοκιμαστικό μέλος θα φαίνονται κατευθείαν.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ξέρω αρκετές περιπτώσεις με τέτοια θέματα και όλα εξελίχθηκαν καλά 😊 Όσο μένει στην μήτρα και παίρνει έστω και λίγο βάρος λένε ότι είναι καλό. 

Τώρα ξαναείδα το μήνυμα που λες τα κιλά. Καλέ μια χαρά κιλά έχει ο μικρός. Εγώ που γέννησα 36+5, βγήκε 2750 και 2500 βγήκαμε από το μαιευτήριο με αποκλειστικό θηλασμό κανονικά.

Στην εβδομάδα σου δεν θυμάμαι πόσα κιλά ήταν, αλλά φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά. Σου γράφω και για τον θηλασμό γιατί σε παιδί φίλης της απαγόρευε ο παιδίατρος να θηλάσει αποκλειστικά αν δεν έπιανε τα 2800... Οπότε αν θες να θηλάσει βρες κατάλληλο παιδίατρο και μαια! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα..θέλω τη βοήθεια σας αν κάποια γνωρίζει..είχα καθυστέρηση μια βδομάδα και τελικά αδιαθέτησα αλλά η περίοδος μου ήταν περίεργη..δηλαδή μια μέρα είχα καφέ μια μέρα δεν είχα και μια μέρα είχα αίμα..έτσι πήγαινε για 6 μέρες..τώρα όμως μετά από 16 μέρες ξανά αδιαθετησα με κανονική ροή..υπάρχει περίπτωση να είμαι και να το χάνω; Περιμένω απάντηση φυσικά και απ' τη γυναικολόγο μου..

Κάνε σήμερα μια χοριακή. Μην το καθυστερείς, πρέπει να ξέρεις για να δράσεις αναλόγως.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια…

@Rena92 κορίτσι μου εκανες τεστ τελικά..;

@melitiniღ πως εισαι σημερα κοπέλα μου.; 

Σήμερα έχω πάλι αίμα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Όλες αυτές τις μέρες είμαι ξάπλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Έχω φοβηθεί η αλήθεια είναι γιατί πραγματικά δεν ξέρω και τι γίνεται με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, αν όντως προχωράει ή έχει σταματήσει και απλά ο οργανισμός αποβάλει ότι πρέπει να αποβληθεί.  😔😔😔

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια…

@Rena92 κορίτσι μου εκανες τεστ τελικά..;

@melitiniღ πως εισαι σημερα κοπέλα μου.; 

Καλησπέρα και από μένα! Κορίτσι μου έκανα χθες βράδυ (χαζομάρα ξέρω) γιατί πήρα την διπλή συσκευασία και λέω οκ έχω κ άλλη ευκαιρία. Αρνητικό χθες, βέβαια είχα πιει και νερά κλπ κλπ και θα κάνω ένα αύριο πρωί που θα είμαι στην ουσία 3 μέρες πριν. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Σήμερα έχω πάλι αίμα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Όλες αυτές τις μέρες είμαι ξάπλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Έχω φοβηθεί η αλήθεια είναι γιατί πραγματικά δεν ξέρω και τι γίνεται με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, αν όντως προχωράει ή έχει σταματήσει και απλά ο οργανισμός αποβάλει ότι πρέπει να αποβληθεί.  😔😔😔

Κοριτσάκι μ εγώ θα σου ελεγα να πας σε καποια κλινικη για εναν υπερηχο να δεις τι γινεται οσο αφορα το αιμα.. μιλησες σημερα με τον γιατρο σου.;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα και από μένα! Κορίτσι μου έκανα χθες βράδυ (χαζομάρα ξέρω) γιατί πήρα την διπλή συσκευασία και λέω οκ έχω κ άλλη ευκαιρία. Αρνητικό χθες, βέβαια είχα πιει και νερά κλπ κλπ και θα κάνω ένα αύριο πρωί που θα είμαι στην ουσία 3 μέρες πριν. 

Ναι δες το καλυτερα αυριο με τα πρωινα ουρα ..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Δοκίμασε με πρωινά ούρα να δεις μήπως δείξει καλύτερα γιατι απόγευμα με πολλά νερά και πριν από καθυστέρηση είναι λίγο δύσκολο να δείξει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσάκι μ εγώ θα σου ελεγα να πας σε καποια κλινικη για εναν υπερηχο να δεις τι γινεται οσο αφορα το αιμα.. μιλησες σημερα με τον γιατρο σου.;

Δυστυχώς είμαι από επαρχία και το μόνο που υπάρχει εδώ είναι το νοσοκομείο. Θέλω να αποφύγω το νοσοκομείο όσο γίνεται βεβαία, για το ενδεχόμενο αν είναι όλα καλά να μην κολλήσω και τπτ εκεί μέσα. Πας υγιείς και δεν ξέρεις τι θα φέρεις στο σπίτι, οπότε θέλω να σκέφτομαι θετικά πως το αίμα θα σταματήσει και τη Δευτέρα με το καλό θα ξέρω τι γίνεται επιτέλους. Θα την βγάλω ξάπλα αναγκαστικά γιατί τη Δευτέρα θα πρέπει να είμαι όσο καλύτερα γίνεται για να επιστρέψω στην εργασία μου εκτός και αν έχω αίμα πάλι και πάρω άδεια και δεν πάω.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δυστυχώς είμαι από επαρχία και το μόνο που υπάρχει εδώ είναι το νοσοκομείο. Θέλω να αποφύγω το νοσοκομείο όσο γίνεται βεβαία, για το ενδεχόμενο αν είναι όλα καλά να μην κολλήσω και τπτ εκεί μέσα. Πας υγιείς και δεν ξέρεις τι θα φέρεις στο σπίτι, οπότε θέλω να σκέφτομαι θετικά πως το αίμα θα σταματήσει και τη Δευτέρα με το καλό θα ξέρω τι γίνεται επιτέλους. Θα την βγάλω ξάπλα αναγκαστικά γιατί τη Δευτέρα θα πρέπει να είμαι όσο καλύτερα γίνεται για να επιστρέψω στην εργασία μου εκτός και αν έχω αίμα πάλι και πάρω άδεια και δεν πάω.

Κορίτσι μου όπως και να χει πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου να γνωρίζει τι γίνεται και ενδεχομένως να σου πει κάτι. Εύχομαι σύντομα να ηρεμήσεις απ' όλο αυτό 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Εννοούσα αυξημένες πιθανότητες στο να μην παίρνει βάρος ☺️ προς το παρών όλα πάνε καλά και είναι ελεγχόμενα 🥰 και η μαία που έχω και η παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού όπως και ο γυναικολόγος μου είναι πολύ υπέρ οπότε θα προσπαθήσω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να θηλάσω 🥰 χθες πήγα για ντοπλερ έφτασε 2450γρ ο μπέμπης🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου αυτό το έπαθα εγω τον Δεκεμβριο ήταν κάπια ανωμαλία του κυκλου..

εκανες καποιο τεστ ή απλως υποθέτεις οτι μπορει να ησουν.;

Υποθέτω 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Jaipur είπε:

Κάνε σήμερα μια χοριακή. Μην το καθυστερείς, πρέπει να ξέρεις για να δράσεις αναλόγως.

Δυστυχώς λόγω Σαββάτου έπρεπε να πάω πολύ νωρίς και επειδή έχω ήδη μια μικρούλα 2μιση χρονών δε ξυπνούσε με τίποτα για να πάμε και δεν είχα που να την αφήσω..λες αν πάρω τεστ να δείξει; Ρωτάω επειδή είμαι αδιάθετη

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι δεν το συζητω στα νοσοκομεια γινεται το αδιαχωρητο.. 2 μερουλες εμειναν αν μπορεις και σε παιρνει μην πας κ Δευτερα για δουλεια μεχρι να πας στο γιατρο  να δεις τι γινεται..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Δυστυχώς λόγω Σαββάτου έπρεπε να πάω πολύ νωρίς και επειδή έχω ήδη μια μικρούλα 2μιση χρονών δε ξυπνούσε με τίποτα για να πάμε και δεν είχα που να την αφήσω..λες αν πάρω τεστ να δείξει; Ρωτάω επειδή είμαι αδιάθετη

Μιλησες με τον γιατρο σου κοριτσι μου να δεις τι θα σου πει.; Ισως σ πει να κανεις χοριακη τα τεστ δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστα σε τετοιες περιπτωσεις

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πεταλουδιτσα94 είπε:

Ναι θα δείξει. Ξέρεις γιατί σου το λέω; Γιατί μπορεί να είναι ορμονική ανωμαλία, όμως αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης, κάποιες φορές και οι εξωμητριες κυήσεις έχουν τέτοια εικόνα με αίμα που το μπερδεύουμε με περίοδο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εννοούσα αυξημένες πιθανότητες στο να μην παίρνει βάρος ☺️ προς το παρών όλα πάνε καλά και είναι ελεγχόμενα 🥰 και η μαία που έχω και η παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού όπως και ο γυναικολόγος μου είναι πολύ υπέρ οπότε θα προσπαθήσω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να θηλάσω 🥰 χθες πήγα για ντοπλερ έφτασε 2450γρ ο μπέμπης🥰

Έλα μια χαρά είναι! Αφού έφτασε σχεδόν τα 2500 μην σε ανησυχεί το βάρος του! Τώρα όποτε και να βγει (μετά τις 37 βέβαια ιδανικά) θα είναι οκ από βάρος 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου όπως και να χει πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου να γνωρίζει τι γίνεται και ενδεχομένως να σου πει κάτι. Εύχομαι σύντομα να ηρεμήσεις απ' όλο αυτό 🙏🏼

Έστειλα μνμ στο γιατρό, μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι για το αίμα αυτή τη στιγμή, μου σύστησε ξεκούραση όσο μπορώ, να μην βγω από το σπίτι, να παίρνω τα φάρμακα μου κανονικά και να πάω για υπέρηχο τη Δευτέρα. 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι δεν το συζητω στα νοσοκομεια γινεται το αδιαχωρητο.. 2 μερουλες εμειναν αν μπορεις και σε παιρνει μην πας κ Δευτερα για δουλεια μεχρι να πας στο γιατρο  να δεις τι γινεται..

Αν και αύριο δεν είμαι καλά και δω ότι το αίμα επανέρχεται θα κοιτάξω να πάρω μία μέρα άδεια από τη δουλειά και να μην πάω. Αν είμαι καλύτερα όμως θα πάω γιατί δεν θέλω να δίνω και δικαιώματα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...