Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό & ευλογημένο μήνα σε όλες κορίτσια μου..!!! Εύχομαι ο καινούριος μήνας να φέρει σποράκια στις κοιλίτσες σας & όσες είμαστε ήδη με σποράκια στις κοιλιές να έχουμε εγκυμοσύνες τελειόμηνες..!!!

4157d04b00905b965a4c422c7b72b10f.jpg

Δημοσίευση

Καλότυχο κι ευλογημένο μήνα κορίτσια μου με υγεία πάνω απ’ όλα και πολύ αγάπη..!

Εύχομαι σε όσες είναι σε αναμονή να δουν θετικά τεστάκια, όσες είναι ή κοντοζυγώνουν σε γόνιμες να τα καταφέρετε και να πιάσετε το σποράκι και όσες αδιαθετήσατε εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει το καλύτερο επιθυμητο αποτέλεσμα..

Όσες κοπέλες αναμένουν να γεννήσουν με το καλό και μ’ ένα πόνο.. Σύντομα στην αγκαλίτσα σας τα αστεράκια σας.. ♥️♥️♥️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!! 

Καταρχάς να ευχηθώ με έναν πόνο στα κορίτσια μας @ΛΕΥΚΗ @Xrisa95 @annitakianna  που είναι πολύ κοντά 🤞🤞🤞🤞

Καλούς διπλασιασμους στις νέες εγκυουλες @marinaP 😊😊😊

Και πολλά θετικά τεστ στις υπόλοιπες τσουπρες της παρέας! Πάμε δυνατά 💪💪💪💪 

Ποιες είμαστε σε αναμονή; Εγώ περιμένω σε μια εβδομάδα περίπου 😊 (αν και δεν ελπίζω πολύ σε αυτό τον μήνα αλλά δεν θα με πειράξει αν δεν γιατί έχω και ένα ταξίδι κανονισμένο 😅)

Δημοσίευση

Καλό μήνα σε όλες ❤️❤️❤️❤️ να φέρει θετικά τεστακια σε οσες περιμένουν, ομαλες εγκυμοσύνες σε οσες κυοφορούν και γερά μωράκια σε όσες έχουμε την ΠΗΤ μας αυτόν τον μήνα! 🤰🏼🥰

υγεία κορίτσια πάνω απ όλα υγεία! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...