Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δυστυχώς 10 μέρες μετά τα ευχάριστα ήρθε η ψυχρολουσία. 5η εβδομάδα κ 3 ημερών είμαι σήμερα κ Τα αποτελέσματα μου είναι εντός καμπύλης αλλα με φθίνουσα πορεία. Δλδ δεν διπλασιάζεται η χοριακη. Προσπαθώ να ελπίζω αν κ δεν ξερω αν υπάρχουν πιθανότητες. Ο γιατρός είπε στο τηλ έχουν δει πολλά τα μάτια του. Ωστόσο δεν ξερω αν έχω πολλά περιθώρια. Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία που να τα κατάφερε ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaki8 είπε:

Δυστυχώς 10 μέρες μετά τα ευχάριστα ήρθε η ψυχρολουσία. 5η εβδομάδα κ 3 ημερών είμαι σήμερα κ Τα αποτελέσματα μου είναι εντός καμπύλης αλλα με φθίνουσα πορεία. Δλδ δεν διπλασιάζεται η χοριακη. Προσπαθώ να ελπίζω αν κ δεν ξερω αν υπάρχουν πιθανότητες. Ο γιατρός είπε στο τηλ έχουν δει πολλά τα μάτια του. Ωστόσο δεν ξερω αν έχω πολλά περιθώρια. Είχε καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία που να τα κατάφερε ; 

Γι αυτό και ανησυχώ που δεν είχα προσήνεμο στήθος κ κανένα σύμπτωμα. Μόνο κάτι τραβήγματα χαμηλά τις πρώτες μέρες. 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου καλησπέρα!
Λυπάμαι πολύ.! Ελπίζω τελικά να είναι όλα καλά και να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Πόσες χοριακές σε έβαλε ο γιατρός να κάνεις; Και γιατί λες ότι τα νούμερα δεν είναι ενθαρρυντικά; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...