Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και εύχομαι με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Ε΄'γώ είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου, το 1ο το έκανα με εξωσωματική΄ και τώρα το 2ο ήρθε εντελώς τυχαία εκεί που δεν το περιμέναμε οπότε ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη! Έχω ΠΗΤ 4/9 περίπου αλλά θα γεννήσουμε μέσα στον Αύγουστο λόγω καισαρικής. 

Ακούσαμε καρδούλα, όλα καλά το θ΄έμα είναι πως εδ΄ώ και 2 μέρες δεν έχω συμπτώματα όπως τα ε΄ίχα. συγκεκριμένα τα απογεύματα και είχα ναυτία, τώρα τίποτα! Το στήθος είναι πρησμένο, κούραση νιώθω αλλά κάπως πιο ήπια, στην 1η εγκυμοσύνη καμία σχέση δεν μπορούσα να σταθώ από την ναυτία και την κούραση... ΄'έχω υπέροχο την Τετάρτη τώρα και έχω αγχωθεί.. τι λέτε? 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eva29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και εύχομαι με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Ε΄'γώ είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μου, το 1ο το έκανα με εξωσωματική΄ και τώρα το 2ο ήρθε εντελώς τυχαία εκεί που δεν το περιμέναμε οπότε ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη! Έχω ΠΗΤ 4/9 περίπου αλλά θα γεννήσουμε μέσα στον Αύγουστο λόγω καισαρικής. 

Ακούσαμε καρδούλα, όλα καλά το θ΄έμα είναι πως εδ΄ώ και 2 μέρες δεν έχω συμπτώματα όπως τα ε΄ίχα. συγκεκριμένα τα απογεύματα και είχα ναυτία, τώρα τίποτα! Το στήθος είναι πρησμένο, κούραση νιώθω αλλά κάπως πιο ήπια, στην 1η εγκυμοσύνη καμία σχέση δεν μπορούσα να σταθώ από την ναυτία και την κούραση... ΄'έχω υπέροχο την Τετάρτη τώρα και έχω αγχωθεί.. τι λέτε? 

Με το καλό να έρθει και το δεύτερο σου μωράκι!! μην σε απασχολούν καθόλου τα συμπτώματα.. έρχονται και φεύγουν σε όλη την εγκυμοσύνη! Εγλω στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα απολύτως τίποτα πέραν από το στήθος μου και λίγο δυσπεψία μετά το φαγητό. Όλα καλά θα είναι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ευχαριστούμε πολύ ...σε ποια εβδομάδα είσαι ;;;πάντως στις αρχές είχα και εγώ κούραση έντονη και κάνα δυο φορές με έχει πιάσει και εμένα έντονος πόνος από το έντερο ...ποτέ έχεις αυχενική με το καλό ;;

Είμαι 12+1 σήμερα και αυχενική έχω τη Δευτέρα 🤞🤞 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...