Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Προχτές ξεκίνησα να μαζεύω βαλίτσα πιο πολύ για να φύγει και αυτή η εκκρεμότητα από το κεφάλι μου. Με όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να φτάσω την ΠΗΤ στις 2/8 οπότε δεν μου έμεινε και πολύς χρόνος. 

Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ γιατί έχω να διαχειριστώ και ένα ούτε δύο ετών μωρό, οπότε λέω άντε να γεννήσω επιτέλους. Δεν ξέρω αν συμπασχετε και οι υπόλοιπες με αυτήν την μόνιμη εξάντληση και κακοκεφια 

Την εχω ετοιμη ηδη την βαλιτσα! Εμενα δεν με κουραζει ο πρωτος τοσο, γιατι ειναι 5 ετων οποτε ειναι πιο ανεξαρτητος, το δικο σου ειναι μικρουλακι μωρε! Το μονο που δεν αντεχω ρε παιδια ειναι η ζεστη! Δεν παλευεται!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Chryspa είπε:

Ελπιζω να γυρισει κοριτσι... σε ποια βδομαδα εισαι?Σε νιωθω εμενα ο πρωτος μου ηταν ισχιακος για αυτο κ γεννησα καισαρικη. Οτι ασκησεις κ να εκανα δεν γυρισε ποτε.

Έκλεισα τις 38 εβδομάδες χτες αλλά έτσι όπως νιώθω τις κινήσεις του μωρού στην κοιλιά και βλέπω τα εξογκώματα, νομίζω δεν έχει γυρίσει δυστυχώς....

Τώρα ο,τι βρεξει ας κατεβάσει, δεν μπορώ άλλο να αγχώνομαι. Ας έρθουν τα μωράκια μας με το καλό υγιέστατα και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Έκλεισα τις 38 εβδομάδες χτες αλλά έτσι όπως νιώθω τις κινήσεις του μωρού στην κοιλιά και βλέπω τα εξογκώματα, νομίζω δεν έχει γυρίσει δυστυχώς....

Τώρα ο,τι βρεξει ας κατεβάσει, δεν μπορώ άλλο να αγχώνομαι. Ας έρθουν τα μωράκια μας με το καλό υγιέστατα και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...

Αυτο ακριβως...κ εγω στον πρωτο αγχωθηκα στην αρχη, ηθελα πολυ φυσιολογικο τοκετο, δοκιμασα τα παντα απο ασκησεις, βεβαια δεν μπηκα στην διαδικασια να μου το γυρισει ο γιατρος γιατι φοβομουν κατα βαθος...Ας ερθουν στην αγκαλια μας γερα και ο τροπος που ηρθαν ειναι λεπτομερεια... ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Δημοσίευση
στις On 20/7/2025 at 2:59 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Προχτές ξεκίνησα να μαζεύω βαλίτσα πιο πολύ για να φύγει και αυτή η εκκρεμότητα από το κεφάλι μου. Με όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να φτάσω την ΠΗΤ στις 2/8 οπότε δεν μου έμεινε και πολύς χρόνος. 

Προσωπικά έχω κουραστεί πολύ γιατί έχω να διαχειριστώ και ένα ούτε δύο ετών μωρό, οπότε λέω άντε να γεννήσω επιτέλους. Δεν ξέρω αν συμπασχετε και οι υπόλοιπες με αυτήν την μόνιμη εξάντληση και κακοκεφια 

Σε καταλαβαίνω. Και εγώ δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Πολλά συναισθήματα μαζεμένα. Από την αρχή μέχρι και τώρα φόβος και άγχος. Ανασφάλεια λες και πάω πρώτη φορά. Κούραση και σχεδόν καθόλου αντοχές.

Φαντάσου εμένα είναι και 7 χρονών. Παίζει μόνη της αλλά και πάλι θέλει να παίξει και με εμένα, να πάει στην θάλασσα ,μια βόλτα. Να ξεφύγει. Στεναχωριεμαι γιατί δεν αντέχω να πάω θάλασσα νιώθω κομμάτια και μια φορά που πήγα κουράστηκα πολύ. Θα βγάλει και όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα οπότε φαντάζεσαι την ψυχολογία της 😔

Σήμερα τελείωσα εγώ με τα μικρό πράγματα για το νοσοκομείο.

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να πάρουμε ένα δωράκι από το μωρό για την μεγάλη 😉.  Και να πάρω στην μεγάλη το δώρο για τα γενέθλια της που πλησιάζουν. Δεν θέλω να το αφήσω για μετά γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...