Μετάβαση σε περιεχόμενο

Chryspa

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  26
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

19 Good

Σχετικά με Chryspa

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. @Tokyo@Sotiria2004@Tokyo@Sotiria2004 πηγα την Δευτέρα μέχρι την Θεσσαλονίκη για nipt και έναν καφέ και γύρισα Κύπρο. έδωσα αίμα που θα σταλεί Αμερική, σε περίπου 2 βδομάδες θα έχω αποτελεσματα μου είπαν! Αντε να δούμε... Είμαι όμως σίγουρα πιο αισιόδοξη πλεον!
 2. Εμένα πάλι μου προτείνουν nipt γιατί η αυχενική βγαίνει καλή κ το ποσοστό γίνεται 1/100 λόγω παππ α. Μου είπαν ότι δεν είμαι λόγος για αμνιο η τροφοβλαστη, δεν είμαι τόσο σοβαρή περίπτωση και επειδή η εγκυμοσύνη μου κρίνεται σημαντική, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο για κάποια επεμβατικη μέθοδο!!! Τουλάχιστον όχι αρχικά. Θα κάνω το nipt και αν δεν βγει καλό τότε προχωράω με κάποια επεμβατικη μέθοδο! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!
 3. @Ampempa είμαι Κύπρο αλλά θα κάνω ένα ταξίδι εξπρές την Δευτέρα στην Ελλάδα για να κάνω το τεστ, θα σταλεί Αμερική το αίμα και σε 2 βδομάδες θα έχω αποτελεσματα. @Sotiria2004 @Tokyo Σας ευχαριστώ πολύ όλες θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες τις κοπέλες και τα μωράκια τους!!!
 4. @Sotiria2004 ίσως να έχεις δίκιο... Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι!
 5. @Joannaero 1/150 σου είχε βγάλει το Papp a? Η το nipt?
 6. @Tokyo μακάρι να είναι οπως λες!! Μακάρι να μην είναι τίποτα! Η φίλη σου είχε τέτοιο ποσοστό για down η για Edwards?
 7. Ναι αλλά με κατατρομαξαν... Η αυχενική βγήκε καλή αλλά οι αιματολογικες μου ήταν πολύ χαμηλές για αυτό βγηκε έτσι μου είπαν.
 8. @Angel mommy ναι έτσι είναι με λήψη αίματος γίνεται απλά δεν βρίσκομαι Ελλάδα κ δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα.
 9. Εμένα μου είπαν ότι οι επεμβατικοι μέθοδοι δίνουν 100% εγκυρότητα ενώ το nipt 99%. Αυτή και μόνο είναι η διαφορά τους, συν το γεγονός ότι στην μια επεμβατικη μέθοδο δεν υπάρχει ο κίνδυνος αποβολής.
 10. Καλησπέρα κορίτσια ειμαι είμαι 32 χρονων. Και βρίσκομαι στις 12 εβδομάδες και 2 ημέρες κυησης, με φυσιολογική σύλληψη μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μιας βιοχημικη στο ιστορικό μας!πιθανή ημερομηνία τοκετού 25 Αυγούστου. Εχθές έκανα την αυχενική και μου έβγαλαν τα παρακάτω: Τρισωμία 21=1/5500 Τρισωμία 18= 1/100 Τρισωμία 13= 1/840. Μου είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος για τρισωμία 18 σύνδρομο Edwards και μου πρότειναν nipt test. Έχει συμβεί σε καμία? Έχω αγχωθεί πάρα πολύ!Όποια γνωρίζει ας μου πει κάτι...
 11. Καλησπέρα κορίτσια ειμαι είμαι 32 χρονων. Και βρίσκομαι στις 12 εβδομάδες και 2 ημέρες κυησης, με φυσιολογική σύλληψη μετά από 2 χρόνια προσπάθειας και μιας βιοχημικη στο ιστορικό μας! Εχθές έκανα την αυχενική και μου έβγαλαν Τρισωμία 21=1/5500 Τρισωμία 18= 1/100 Τρισωμία 13= 1/840. Μου είπαν ότι υπάρχει κίνδυνος για τρισωμία 18 σύνδρομο Edwards και μου πρότειναν nipt test. Έχει συμβεί σε καμία? Έχω αγχωθεί πάρα πολύ! Όποια γνωρίζει ας μου πει κάτι...
 12. @marouli μίλησα με τον γιατρο μου, θα με δει την Παρασκευή. Έκανα οιστραδιολη και προγεστερονη, περιμένω αποτελέσματα για να τον πάρω ξανά τηλ κ να ξεκινήσω utrogestan αν χρειάζεται!
 13. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Εύχομαι σε καθεμία ότι καλύτερο! Μόλις πήρα την χοριακη είναι 3900. Δεν είναι πολύ ανεβασμένο για 5η εβδομάδα? Τελευταία περίοδος ήταν στις 19/11 άρα λογικά είμαι 5 εβδομάδων!
 14. Καλημέρα κορίτσια! Έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων! Πάω για χοριακη να δω και τιμές!
×
×
 • Προσθήκη...