Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, έκανα και εγώ την αυχενική διαφάνεια σήμερα, 12 + 5 είμαι, όλα καλά ήταν , το μωράκι ελαφρώς ταχυκαρδία είχε μόνο αλλά δεν είναι ανησυχητικό είπε (176 παλμούς) εσάς πόσο είχαν ? 

Μας είπε μάλλον αγόρι όχι με σιγουριά όμως, και τώρα 30/4 την Β επιπέδου. 

Με το καλό σε όλες μας να έρθουν τα μωράκια μας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια τι κάνετε ;;

Εμείς επισκέφθηκαμε το γιατρό για υπέρηχο 13/2 και μας είπε ότι η περιφέρεια της κοιλίτσας του μωρού είναι κάπως μεγάλη...μίλησα με ενδοκρινολόγο ...το σάκχαρο είναι οκ γενικά κάνω υπογλυκαιμία το παρακολουθώ όμως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια τι κάνετε ;;

Εμείς επισκέφθηκαμε το γιατρό για υπέρηχο 13/2 και μας είπε ότι η περιφέρεια της κοιλίτσας του μωρού είναι κάπως μεγάλη...μίλησα με ενδοκρινολόγο ...το σάκχαρο είναι οκ γενικά κάνω υπογλυκαιμία το παρακολουθώ όμως σας έχει τύχει κάτι ανάλογο ;

Καλημέρα κορίτσι μου. Τι εξήγηση σου έδωσαν για αυτό; Που μπορεί να οφείλεται και τι σημαίνει πρακτικά για ο μωράκι;

Δημοσίευση
στις On 26/2/2025 at 1:58 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Τι εξήγηση σου έδωσαν για αυτό; Που μπορεί να οφείλεται και τι σημαίνει πρακτικά για ο μωράκι;

στις On 26/2/2025 at 1:58 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Καλησπέρα ....μου είπε να μιλήσω με την ενδοκρινολόγο θα δούμε την επόμενη εβδομαδα τι θα μας πει ...

Ο γιατρός αναφέρει ότι ίσως κάνω διαβήτη κύησης οι μετρήσεις έως τώρα είναι οκ

Εσύ πως είσαι ;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα ....μου είπε να μιλήσω με την ενδοκρινολόγο θα δούμε την επόμενη εβδομαδα τι θα μας πει ...

Ο γιατρός αναφέρει ότι ίσως κάνω διαβήτη κύησης οι μετρήσεις έως τώρα είναι οκ

Εσύ πως είσαι ;

Καλημέρα! Εύχομαι να είναι κάτι απλό που να ρυθμίζεται με μια απλή διατροφή (μην στερηθεις και πολλά 😋

Εγώ είμαι πολύ καλύτερα πλέον από συμπτώματα, αύριο κλείνω την 18η οπότε μπαίνω και επίσημα στον 5ο. Το άγχος ωστόσο είναι ακόμα αμείωτο... Σε αναμονή του επόμενου υπερήχου (γύρω στις 10 του μήνα είπε ο γιατρός να κλείσω ραντεβού) και μετά σειρά έχει η β επιπέδου 🙏 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...