Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Δικερος/Διδελφυς μήτρα, οι απόψεις διίστανται..ο καθε γιατρός εχει την δική του άποψη..Το θέμα είναι ότι έχω μια λίγο πιο μικρή από το φυσιολογικό μήτρα, που μπορει να κυοφορησει και συνδέεται με την αριστερή ωοθήκη( γιαυτο και καταλαβαίνω τις ωορρηξίες ολες) και ένα υποπλαστικο κέρας- μήτρα που συνδέεται με την δεξιά ωοθήκη και απλά υπάρχει, δεν κανει για τιποτα,! Παλεύουμε για συλληψη 7 χρονια σχεδόν, έχουμε κάνει 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες αλλά χωρίς καμία εμφύτευση ποτε. Απλά μέχρι στιγμής δεν εχουμε βρει το κατάλληλο σημείο στην μήτρα. Τώρα πηγα και σε αιματολόγο, μήπως είναι και κάτι άλλο που δεν ξέραμε μεχρι στιγμης γιατι τις περισσότερες εξετάσεις τις έχουμε κάνει όλες, αλλάξαμε και γιατρό εξωσωματικο, και μέχρι να μας δώσουν το οκ για την επόμενη εμβρυομεταφορα θα παλεύουμε με τον φυσικό πατροπαραδοτο τρόπο 😅

Γεια σου, έχω δίκερο μήτρα το γνωρίζω από έφηβη καθώς φαινόταν καθαρά σε υπέρηχο. Η αλήθεια είναι ότι άκουγα διάφορα για το θέμα αυτό, άλλαξα 4 γιατρούς. Έχω 4 αποβολές και σε προχωρημένη κύηση, ωστόο κατάφερα να κάνω την κόρη μου το 2023. Ο νέος γυναικολόγος με συμβούλευσε να σταματήσω δουλειά κλπ και με είχε σε περιορισμό σπίτι, έβγαινα μονο για γιατρό κλπ. Ξάπλα πολλή καναπέ κρεβάτι για να μην πίεζεται ο τρ΄άχηλος. Γενικά δύσκολη κύηση, με αιμορραγίες χωρίς εμφανή λόγο μέχρι και τη 17 η εβδομάδα. Τελικά γέννησα 32η εβδομάδα και πήγαν όλα καλά! Το ήξερα ότι δεν μπορώ να φτάσω τελειόμηνη. Σου ε΄ύχομαι τα καλύτερα, μη το βάλεις κάτω!

• Απαντήσεις 962
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Δικερος/Διδελφυς μήτρα, οι απόψεις διίστανται..ο καθε γιατρός εχει την δική του άποψη..Το θέμα είναι ότι έχω μια λίγο πιο μικρή από το φυσιολογικό μήτρα, που μπορει να κυοφορησει και συνδέεται με την αριστερή ωοθήκη( γιαυτο και καταλαβαίνω τις ωορρηξίες ολες) και ένα υποπλαστικο κέρας- μήτρα που συνδέεται με την δεξιά ωοθήκη και απλά υπάρχει, δεν κανει για τιποτα,! Παλεύουμε για συλληψη 7 χρονια σχεδόν, έχουμε κάνει 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες αλλά χωρίς καμία εμφύτευση ποτε. Απλά μέχρι στιγμής δεν εχουμε βρει το κατάλληλο σημείο στην μήτρα. Τώρα πηγα και σε αιματολόγο, μήπως είναι και κάτι άλλο που δεν ξέραμε μεχρι στιγμης γιατι τις περισσότερες εξετάσεις τις έχουμε κάνει όλες, αλλάξαμε και γιατρό εξωσωματικο, και μέχρι να μας δώσουν το οκ για την επόμενη εμβρυομεταφορα θα παλεύουμε με τον φυσικό πατροπαραδοτο τρόπο 😅

Ωχ κο΄ρίτσι μου έχεις περάσει πολλά.... Έχω μόνο ακουστά για δίκερη μήτρα. Το μόνο που σου εύχομαι είναι σύντομα να αποκτήσεις ένα μωράκια με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο 🙏 😊

στις πριν 45 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα μη το λες αυτό μια χαρά μήνας είναι ο Ιανουάριος, από τους αγαπημένους μου μιας και γεννήθηκα σε αυτόν 01/01..  Αιγοκεράκι γεια.. Πρωτοχρονιάτικο μωρό και τυχερό.. και μακάρι το σποράκι μας να ανθήσει κι αυτό και να 'ναι τυχερό στη ζωή του! 

Χαχαχα ο καθένας έχει αγαπημένους κ μη μήνες μην το παίρνεις προσωπικά 😝 Για σένα τώρα θα είμαι ο πιο αγαπημένος μήνας ever, κ γενέθλια κ εγκυμοσύνη σούπερ 😉 Εύχομαι όλα καλά να πάνε καλά με το σποράκι σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Γεια σου, έχω δίκερο μήτρα το γνωρίζω από έφηβη καθώς φαινόταν καθαρά σε υπέρηχο. Η αλήθεια είναι ότι άκουγα διάφορα για το θέμα αυτό, άλλαξα 4 γιατρούς. Έχω 4 αποβολές και σε προχωρημένη κύηση, ωστόο κατάφερα να κάνω την κόρη μου το 2023. Ο νέος γυναικολόγος με συμβούλευσε να σταματήσω δουλειά κλπ και με είχε σε περιορισμό σπίτι, έβγαινα μονο για γιατρό κλπ. Ξάπλα πολλή καναπέ κρεβάτι για να μην πίεζεται ο τρ΄άχηλος. Γενικά δύσκολη κύηση, με αιμορραγίες χωρίς εμφανή λόγο μέχρι και τη 17 η εβδομάδα. Τελικά γέννησα 32η εβδομάδα και πήγαν όλα καλά! Το ήξερα ότι δεν μπορώ να φτάσω τελειόμηνη. Σου ε΄ύχομαι τα καλύτερα, μη το βάλεις κάτω!

Ετσι ακριβώς! Και εγώ από έφηβη το γνωρίζω,απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ουτε κατά διάνοια πόσο δύσκολο θα είναι ολο αυτό! Και ούτε μπορώ να κάνω επέμβαση για να το αλλάξω! Ελπίζω μοναχα σε ένα θαύμα, να εμφύτευσει ο Θεός το μωράκι μ εκει που πρέπει, είτε με την βοήθεια των γιατρών ειτε χωρις . Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το χαίρεσαι!! Μας δίνεις τόσες ελπίδες ότι μπορεί να τα καταφέρουμε και εμεις κάποια μέρα ! 🫶

@Sia A ευχαριστώ κοριτσι μ ! Ολες να εχουμε καλα αποτελέσματα! Και αυτες που παλευουμε ακομα ,και τα κορίτσια που περιμένουν το μωράκι τους να έχουν τελειομηνες κυησεις

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Πολύ περίεργα ξεκίνησε η εβδομάδα. Αρχικά είμαι 3η-4η μέρα περιόδου, αύριο πάω να κάνω και τον υπέρηχο στο μαστο να μου φύγει κι αυτό από το μυαλό. Η γυναικολόγος μου είπε στην επόμενη περίοδο (αν έρθει) θα κανω ορμονολογικές. Από τη μία ευτυχώς δεν είμαι έγκυος τώρα γιατί σήμερα κάτι εξετάσεις της μαμάς μου δεν είναι καλές οπότε στεναχωρέθηκα αρκετά και σκέφτομαι πού να ήμουν και στην αρχή της εγκυμοσύνης και να σκάω! Αλλά από την άλλη όλα είναι μέσα στη ζωή τι να πω.

Ελπίζω όπως είπε η @Παρασκευαιδου μας ο Φεβρουάριος να φέρει πολλά θετικά τεστ, και μωράκια υγιή!! 

🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα! Εγώ πάλι ενθουσιασμένη με τη νέα πληροφορία ξύπνησα το πρωί και είπα να βάλω ένα θερμόμετρο και είχα 36,1. Έβαλα και στον μπέμπη 36,8. Θα κάνεις ωορρηξία μάλλον σήμερα του είπα και κατεβήκαμε να φάμε τα φρουτάκια μας 😂

χαχαχαχα εγώ 36,3 χθες 36,1. Έχει πλάκα πάντως αυτό το παιχνίδι εμένα μου αρέσει 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Ετσι ακριβώς! Και εγώ από έφηβη το γνωρίζω,απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ουτε κατά διάνοια πόσο δύσκολο θα είναι ολο αυτό! Και ούτε μπορώ να κάνω επέμβαση για να το αλλάξω! Ελπίζω μοναχα σε ένα θαύμα, να εμφύτευσει ο Θεός το μωράκι μ εκει που πρέπει, είτε με την βοήθεια των γιατρών ειτε χωρις . Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου και να το χαίρεσαι!! Μας δίνεις τόσες ελπίδες ότι μπορεί να τα καταφέρουμε και εμεις κάποια μέρα ! 🫶

@Sia A ευχαριστώ κοριτσι μ ! Ολες να εχουμε καλα αποτελέσματα! Και αυτες που παλευουμε ακομα ,και τα κορίτσια που περιμένουν το μωράκι τους να έχουν τελειομηνες κυησεις

Η γυναικολόγος που είχα από παιδί, μας έλεγε ότι μπορεί να φτιάξει η δίκερος. Δεν μας είχε αναφέρει ότι άλλο διάφραγμα και άλλο δίκερος που έχει 2 κοιλότητες! Να φανταστείς, έκανα υστεροσκόπηση και γράφει το χαρτί λύση διαφράγματος μήτρας! Καμία σχέση, χρειάστηκαν 4 διαφορετικοί γιατροί και πολύ υπομονή και πίστη μα να που τα κατάφερα! Και εσύ θα τα καταφέρεις, βρες ένα γιατρό που σου εμπνέει εμπιστοσύνη ώστε σε περίπτωση κύησης να ξέρει και τι άλλο ίσως χρειαστεί λόγω του υψηλού κινδύνου! Σύντομα, εύχομαι ευχάριστα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ποτ΄έ δεν ξέρεις κορίτσι άλλες κ με μία επαφή έμειναν 😉

Ο Ιανουάριος βλέπω σε όλες μας έχει ρίξει την διάθεση. Πάντα δεν τον χώνευα... Να φύγει, να φύγει γρήγορα!!

στις πριν 8 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Τυχερή να είναι η επαφή σας κοπέλα μου..

εγώ δουλειά 🤯 κατά τ’ αλλα καλά θα κλείσω κι εγώ να πάω 6/2 για ετήσιο έλεγχο υπερηχο κτλ..

γιατί σήμερα είσαι στα κάτω σου.; 

Καλά ναι κ πέρυσι το Γενάρη με μια επαφή έμειναν έγκυος. Νομίζω αυτό μου φταίει περισσότερο απ όλα το ότι πλησιάζει η μέρα που πέρυσι έμαθα πως ήμουν έγκυος. Πήγα σήμερα για εκπαίδευση σε δουλειά. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι καθώς είναι διαφημιστική με πωλήσεις κλπ κ δεν ξέρω πως κ αν θα προχωρήσει κ όλα μαζί μ έχουν επηρεάσει. Ελπίζω να ισχύουν αυτά που λέει στη θεωρία κ να πάρουμε τα πάνω μας οικονομικά 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Η γυναικολόγος που είχα από παιδί, μας έλεγε ότι μπορεί να φτιάξει η δίκερος. Δεν μας είχε αναφέρει ότι άλλο διάφραγμα και άλλο δίκερος που έχει 2 κοιλότητες! Να φανταστείς, έκανα υστεροσκόπηση και γράφει το χαρτί λύση διαφράγματος μήτρας! Καμία σχέση, χρειάστηκαν 4 διαφορετικοί γιατροί και πολύ υπομονή και πίστη μα να που τα κατάφερα! Και εσύ θα τα καταφέρεις, βρες ένα γιατρό που σου εμπνέει εμπιστοσύνη ώστε σε περίπτωση κύησης να ξέρει και τι άλλο ίσως χρειαστεί λόγω του υψηλού κινδύνου! Σύντομα, εύχομαι ευχάριστα!!!

@kaounmarΆσε τωρα άλλαξα γιατρό πάλι!! (Αυτός είναι ο 5ος) Έχω βαρεθεί να με βλέπουν σαν ένα ακόμα περιστατικό που κυνηγάνε για το βιογραφικό τους ! Μόνο ένας ήθελε να με κανει επέμβαση, μόνο και μόνο για το χειρουργείο και τα λεφτά, από αυτά τα μεγάλα ονόματα που τα βλέπεις για 5λεπτα στην ζωή σου και μετά ασχολούνται οι "βοηθοι" τους. Κανένας άλλος δεν ήθελε να παρέμβει από την στιγμή που δεν έχω  τεκνοποιησει ακομα και δεν παίζει ρόλο κιόλας στην εμφύτευση. 

Εσύ με φυσιολογική σύλληψη έκανες το κοριτσάκι σου ή με εξωσωματική ; 

Δημοσίευση

Μόλις κοιμησα την μικρή και μπήκα να σας γράψω νέα. Όλα είναι πάρα πολύ καλά αν και αναμένουμε και τις αιματολογικές την Τετάρτη. Το μωράκι ήταν πολύ ζωηρό, βγαίνει μεγαλύτερο οπότε ως Πητ μου έβγαλε ο γιατρός 2/8 (ημέρα γενεθλίων της μητέρας μου, ενώ η κόρη μου είχε Πητ 20/10 την ημέρα γενεθλίων του πατέρα μου 😅). Είναι δηλαδή 13+3 σήμερα, πράγμα περίεργο γιατί δεν συνάδει με το θετικό τεστ ωορρηξίας.

Περιττό να σας πω ότι από τον φόβο μου έβαλα τα κλάματα λίγο πριν ανοίξει ο υπέρηχος. Ο άντρας μου έκανε βόλτες με την μικρή στο αμάξι περιμένοντας να τελειώσω. Τον πήρα μόλις βγήκα και ο καημένος αναστεναξε τόσο βαθιά... 

Φύλο ο συγκεκριμένος εμβρυολογος δεν λέει στην αυχενική, τον ρώτησα δηλαδή και είπε είναι νωρίς. Στην κόρη μου περίμενα μέχρι β επιπέδου για να μάθω!! Αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί που όλα είναι καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη, νιώθω 10 κιλά πιο ελαφριά και επιτέλους σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι με την εικόνα του μωρού που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 🩷🩷🩷

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες είστε στην αναμονή να έρθει πολύ πολύ σύντομα το σπορακι που θα μείνει μέχρι να το πάρετε αγκαλίτσα 🙏🙏

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση, ένιωσα λιγότερο μόνη εκείνη την δύσκολη ώρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μόλις κοιμησα την μικρή και μπήκα να σας γράψω νέα. Όλα είναι πάρα πολύ καλά αν και αναμένουμε και τις αιματολογικές την Τετάρτη. Το μωράκι ήταν πολύ ζωηρό, βγαίνει μεγαλύτερο οπότε ως Πητ μου έβγαλε ο γιατρός 2/8 (ημέρα γενεθλίων της μητέρας μου, ενώ η κόρη μου είχε Πητ 20/10 την ημέρα γενεθλίων του πατέρα μου 😅). Είναι δηλαδή 13+3 σήμερα, πράγμα περίεργο γιατί δεν συνάδει με το θετικό τεστ ωορρηξίας.

Περιττό να σας πω ότι από τον φόβο μου έβαλα τα κλάματα λίγο πριν ανοίξει ο υπέρηχος. Ο άντρας μου έκανε βόλτες με την μικρή στο αμάξι περιμένοντας να τελειώσω. Τον πήρα μόλις βγήκα και ο καημένος αναστεναξε τόσο βαθιά... 

Φύλο ο συγκεκριμένος εμβρυολογος δεν λέει στην αυχενική, τον ρώτησα δηλαδή και είπε είναι νωρίς. Στην κόρη μου περίμενα μέχρι β επιπέδου για να μάθω!! Αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί που όλα είναι καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη, νιώθω 10 κιλά πιο ελαφριά και επιτέλους σήμερα θα κοιμηθώ σαν πουλάκι με την εικόνα του μωρού που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ 🩷🩷🩷

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες είστε στην αναμονή να έρθει πολύ πολύ σύντομα το σπορακι που θα μείνει μέχρι να το πάρετε αγκαλίτσα 🙏🙏

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση, ένιωσα λιγότερο μόνη εκείνη την δύσκολη ώρα! 

Αχ κοριτσι μου ελλη μου με το καλο🩷🩷🩷🩷 πολυ ευχαριστα τα νεα σου περιμεναμε με αγωνια... Στελνουμε θετικη ενεργεια κ θα πανε ολα κατ ευχην θα δεις!!!!! Στελνουμε αγκαλια ανακουφισης

Μακαρι κ μεις π προσπαθουμε να δουμε ενα πλασματακι να χοροπηδαει σε ενα υπερηχο...

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τι ευχάριστα νέα!!! Όλα τέλεια!!!💖💖💖 Να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα υγιές μωρό 😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!! Τι ωραία νέα μας έφερες!! Πολύ χάρηκα κοπέλα μου!! Όλα καλά! Ηρέμησε και απόλαυσε το!! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τέλεια 💝 💝 💝 στο είπα από την αρχή? Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει....το νιώθω!!!

Με το καλόοοοο αγάπη μου 💝 💝 💝 💝 💝 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τι ανακούφισηηηηη💜 το σποράκι είναι εδώ γερο! Εύχομαι από εδώ και πέρα να απολαύσεις αυτή την εγκυμοσύνη! Κάθε καλό για τη συνέχεια ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

@kaounmarΆσε τωρα άλλαξα γιατρό πάλι!! (Αυτός είναι ο 5ος) Έχω βαρεθεί να με βλέπουν σαν ένα ακόμα περιστατικό που κυνηγάνε για το βιογραφικό τους ! Μόνο ένας ήθελε να με κανει επέμβαση, μόνο και μόνο για το χειρουργείο και τα λεφτά, από αυτά τα μεγάλα ονόματα που τα βλέπεις για 5λεπτα στην ζωή σου και μετά ασχολούνται οι "βοηθοι" τους. Κανένας άλλος δεν ήθελε να παρέμβει από την στιγμή που δεν έχω  τεκνοποιησει ακομα και δεν παίζει ρόλο κιόλας στην εμφύτευση. 

Εσύ με φυσιολογική σύλληψη έκανες το κοριτσάκι σου ή με εξωσωματική ; 

Με φυσιολογική τελικά! Έχω συνολικά 5 κυήσεις (3 φυσική και 2 με εξωσωματική) και εν τέλει η 5η έφερε τη μικρή μου! Εξωσωματική κάναμε γιατί μας είχαν φοβήσει ότι είμαστε πολύ δύσκολη περίπτωση!Ό,τι άλλο θες μιλάμε και με προσωπικό μην.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Με φυσιολογική τελικά! Έχω συνολικά 5 κυήσεις (3 φυσική και 2 με εξωσωματική) και εν τέλει η 5η έφερε τη μικρή μου! Εξωσωματική κάναμε γιατί μας είχαν φοβήσει ότι είμαστε πολύ δύσκολη περίπτωση!Ό,τι άλλο θες μιλάμε και με προσωπικό μην.

Φιλάκια πολλά στην κουκλίτσα μου. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Οσες δεν με γνωρίζετε έχω ένα μικρό 6 μηνών από εξωσωματική ❣️ 

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης. 

Τώρα... Αύριο θα είναι η δεύτερη μέρα καθυστέρησης. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγχωνομουν  γιατί ποτέ δεν έχω σταθερό κύκλο. ΑΛΛΑ εδώ και δύο μήνες η περίοδος μου είναι σταθερή. Έρχεται περίοδος ακριβώς τη μέρα που μου βγάζει η εφαρμογή... Βλακεία μας, αλλά δεν παίρνουμε προφυλάξεις γτ λόγω ενδομητρίωσης θεωρουσαμε ότι είναι δύσκολο να μείνω έγκυος φυσικά, λόγω και της προϊστορίας μας(προσπάθεια 3 χρόνων χωρίς κανένα αποτέλεσμα) 

Σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ αύριο ή να περιμένω να περάσουν λίγες μέρες ακόμη; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου, και από σήμερα ξεκίνησε ένα μπούκωμα στη μύτη και δεν θέλω να πάρω φάρμακα καλού κακού...

Δημοσίευση
στις On 26/1/2025 at 12:45 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου για τις απαντήσεις εντάξει με καλύψατε!! Απλά είχα διαβασει πώς κανονικά δεν πρέπει να έχει πολλά κομματια-θρομβους η μεγάλα σε μέγεθος γιατί δείχνουν ανισορροπίες κλπ. Αλλά αν ασχοληθώ και με το να μελεταω το μέγεθος του θρομβου  θα τον κάψω τον εγκέφαλο μου κι άλλο 😆

Άσε να διαβάζεις χαζα.. ειδικά εσύ τώρα αλλά πρέπει να κάνεις και όχι να διαβάζεις τετοια. Ξεκινά σήμερα . Πάντα α τέτοια περίοδο έχω και μάντεψε αν είχαμε άλλο σπέρμα μάλλον θα έπρεπε να προσέχω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Οσες δεν με γνωρίζετε έχω ένα μικρό 6 μηνών από εξωσωματική ❣️ 

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης. 

Τώρα... Αύριο θα είναι η δεύτερη μέρα καθυστέρησης. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγχωνομουν  γιατί ποτέ δεν έχω σταθερό κύκλο. ΑΛΛΑ εδώ και δύο μήνες η περίοδος μου είναι σταθερή. Έρχεται περίοδος ακριβώς τη μέρα που μου βγάζει η εφαρμογή... Βλακεία μας, αλλά δεν παίρνουμε προφυλάξεις γτ λόγω ενδομητρίωσης θεωρουσαμε ότι είναι δύσκολο να μείνω έγκυος φυσικά, λόγω και της προϊστορίας μας(προσπάθεια 3 χρόνων χωρίς κανένα αποτέλεσμα) 

Σκέφτομαι να κάνω ένα τεστ αύριο ή να περιμένω να περάσουν λίγες μέρες ακόμη; Δεν έχω κανένα σύμπτωμα περιόδου, και από σήμερα ξεκίνησε ένα μπούκωμα στη μύτη και δεν θέλω να πάρω φάρμακα καλού κακού...

Εγώ γιατί νόμιζα ότι προσπαθείτε για 2ο?

Κάνε αύριο το πρωί ενα τεστακι αν έχεις, να φύγει από το μυαλό σου. 

Δημοσίευση
στις On 26/1/2025 at 6:26 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κάνε και κανένα τεστακι να δεις για ωορρηξία κάποιες φορές πέφτει έξω το ημερολόγιο. Πορτοκαλια, κανένα ντεπον και κάντε τις επαφές σας 😃

@Katiana1987 ναι είναι κυπελακι, γενικα πολύ πιο υγιεινό από τη συμβατική σερβιετα, αν και δεν το χρησιμοποιώ σε όλους τους κύκλους ανάλογα τα κέφια. 

Τεστ ωορρηξίας δεν έχω. 

Να σου πω κοιτούσα πάλι το ημερολόγιο. Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο, κυμαίνεται μεταξύ 28-32. Και βλέπω μου έχει βγάλει πρόβλεψη για 29αρι κύκλο. Αν κάνω 28αρι η ωορρηξία θα ήταν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα πονάει κάπως η μήτρα μου. Αλλά πολλά υγρά είχα μέχρι και χθες. Τελευταία επαφή το Σάββατο. Αν είμαστε τυχεροί παίζει και να το πιάσαμε. Θα ήθελα και σήμερα επαφή αλλά είμαστε κομμάτια.

Δημοσίευση
στις On 26/1/2025 at 7:47 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Αν έχεις μεγάλη ροή είναι οκ; Γιατί εγώ έχω πολυυυ αίμα κ το σκεφτόμουν..

Κ εγώ Τρίτη, αν και ένα τεστακι που έκανα τώρα δείχνει πως λογικά αύριο θα είναι θετικό το απόγευμα. Μακαρι να καταφέρουμε κ εμείς επαφές από σήμερα μέχρι τουλάχιστον τρίτη, αν και έχω και εγώ άρρωστο το μωρό και οι δυνάμεις μας, μας εγκαταλείπουν. 

Αχ κι εσείς άρρωστοι; Εμένα κόλλησαν γρίπη Α και η μικρή την περνάει πολύ βαριά 🙁 Πολύ υψηλό πυρετό 2 μέρες τώρα (39+). Ξεκινήσαμε και tamiflu, και ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα το πουλάκι μου. Εγώ θα ήθελα και σήμερα μία επαφή αλλά εκτός του ότι είμαστε κομμάτια, η μικρή θέλει κάποιον μαζί της να κοιμηθεί, οπότε ακόμα πιο δύσκολο.... Δεν πειράζει ότι έγινε. Υγεία να έχουμε και αν δεν, πάμε για τον επόμενο μήνα 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...