Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 6/1/2025 at 10:15 ΜΜ, ο/η afr είπε:

Αχ κατάλαβα, λογικό μωρέ το γλυκουλι να το ζητάει ακόμα αλλά νομίζω ότι ήταν η καλύτερη αφορμή που αρρώστησες για να σταματήσετε. Η αδερφή μου προσπαθούσε κάποιους μήνες να αποθηλασει και τελικά τα κατάφερε όταν κόλλησε κορονοιο κι έμειναν χωριστά με τη μικρή της! Εντάξει πάντως πιστεύω, ότι σιγά σιγά θα σταματήσει να το ζητάει, δεν είναι κι εντελώς μωρό οπότε ψιλοκαταλαβαινει φαντάζομαι κάποια πράγματα που της εξηγείς!

Εγώ θήλασα μέχρι 6 μηνών οπότε έχουμε καιρό τώρα που το έχουμε σταματήσει. Επέστρεψα και στη δουλειά που το είχα άγχος και όντως όπως μου είχες πει κ τότε που το είχαμε συζητήσει, το φανταζομουν πολύ πιο τρομερό απ' ότι είναι 😜 Βοηθάει πολύ βέβαια που έχω κ μειωμένο ωράριο προς το παρόν. Οπότε τα πάμε μια χαρά! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι κ σε λίγο καιρό που επιστρέφω full time !

Χαχαχα γελάω με τον άντρα σου 😂 άντε μακάρι να έρθει εύκολα κ γρήγορα το 2ο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες αναγουλες κι εμετούς; Εμείς προς το παρόν έχουμε πει ότι το αφήνουμε ελεύθερα χαλαρά. Κ αν δεν κάτσει έτσι, σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε πιο στοχευμένα!

Άντε πάμε και στο δεύτερο μαζί 😜  Κάτι μου λέει ότι κι εσένα εύκολα και γρήγορα θα έρθει 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!! 2η μερα περιόδου…να τελειώνουμε να πάει στο καλό! Χθες πήγα στον ουρολόγο μου έδωσε αντιβίωση μια εβδομάδα και προβιοτικά τ οποία θα τ παίρνω για 3 μήνες για να φτιάξουμε λίγο την περιοχή! Μου είπε κάτι όμως που με έβαλε σε σκέψεις..επειδή η αλήθεια είναι οτι το μόνο π έχει αλλάξει από τότε που παθαίνω τις συνεχόμενες ουρολοιμώξεις είναι το dostinex μ είπε να ρωτήσω ενδοκρινολόγο αν επηρεάζει κάπως το χάπι το ph και γι αυτό παθαίνω συχνά! Μήπως έχει κάποια κοπέλα ίδια ιστορία; Να έπαιρνε dostinex και να παρατηρούσε τότε ουρολοίμωξη; Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να το κόψω κιόλας το χάπι..

Κορίτσι μου εγώ που το πήρα δεν μου είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Το γράφει σαν παρενέργεια; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!! 2η μερα περιόδου…να τελειώνουμε να πάει στο καλό! Χθες πήγα στον ουρολόγο μου έδωσε αντιβίωση μια εβδομάδα και προβιοτικά τ οποία θα τ παίρνω για 3 μήνες για να φτιάξουμε λίγο την περιοχή! Μου είπε κάτι όμως που με έβαλε σε σκέψεις..επειδή η αλήθεια είναι οτι το μόνο π έχει αλλάξει από τότε που παθαίνω τις συνεχόμενες ουρολοιμώξεις είναι το dostinex μ είπε να ρωτήσω ενδοκρινολόγο αν επηρεάζει κάπως το χάπι το ph και γι αυτό παθαίνω συχνά! Μήπως έχει κάποια κοπέλα ίδια ιστορία; Να έπαιρνε dostinex και να παρατηρούσε τότε ουρολοίμωξη; Η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να το κόψω κιόλας το χάπι..

Και γω επερνα dostinex 2 μηνες δεν μου εφερε τιποτα το χαπι... ειχα ρωτησει κ το νεο γιατρο δεν επηρεαζει τη χλωριδα...το γραφει σαν παρενεργεια καπου..? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ κορίτσι μου το πήρα το χάπι ήπια συνολικά 1,5 χάπι δεν ήπια πολύ δηλαδή οπότε δεν είχα κάποια παρενέργεια 

ρώτησε γιατρό μπορεί να επηρεάζει 🤷‍♀️

Δημοσίευση

Γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό.. Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά, κουνούσε χέρια πόδια, πολύ ζωηρό. Έχω κάνει τόσους υπερήχους και στην κόρη μου, πρώτη φορά με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση...  Εκεί που το είδα να κουνιέται και μας άφησε ο γιατρός να το χαρούμε και να το βλέπουμε, έφυγαν τα δάκρυα μόνα τους. 

Βρήκε και ένα ινομυωμα (πρώτη φορά στη ζωή μου) αλλά είπε δεν επηρεάζει κάπου. Αύριο θα πάρω να κλείσω αυχενική (σε δύο το πολύ 3 εβδομάδες πρέπει να γίνει) και αν όλα είναι καλά επιτέλους θα ανασανω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό.. Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά, κουνούσε χέρια πόδια, πολύ ζωηρό. Έχω κάνει τόσους υπερήχους και στην κόρη μου, πρώτη φορά με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση...  Εκεί που το είδα να κουνιέται και μας άφησε ο γιατρός να το χαρούμε και να το βλέπουμε, έφυγαν τα δάκρυα μόνα τους. 

Βρήκε και ένα ινομυωμα (πρώτη φορά στη ζωή μου) αλλά είπε δεν επηρεάζει κάπου. Αύριο θα πάρω να κλείσω αυχενική (σε δύο το πολύ 3 εβδομάδες πρέπει να γίνει) και αν όλα είναι καλά επιτέλους θα ανασανω...

Αχ κορίτσι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!! Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω 🙏🏼 ❤️ 

Πόσο είσαι τώρα δηλαδή 9 εβδομάδες;; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ κορίτσι μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου!! Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω 🙏🏼 ❤️ 

Πόσο είσαι τώρα δηλαδή 9 εβδομάδες;; 

Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μην σε αγχώνουν τα ινομυωματα απλά θέλουν παρακολούθηση. Έχω πείρα στο θέμα. Άσε μεγάλη ιστορία. Όλα να πάνε καλά εύχομαι ολόψυχα. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Μπράβο κορίτσι μουυυυ! Όλα πάνε καλά για εσάς ❤️❤️ με το καλό και η αυχενική σας 🌈🤞❤️

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για το dostinex..η αλήθεια είναι ότι στο φυλλάδιο δεν γράφει κάτι για ουρολοίμωξη ως παρενέργεια..βλέποντας και κάνοντας λοιπόν!βγηκε και ο καρυοτυπος μου, είναι καθαρός! Περιμένουμε και του συζύγου σήμερα αύριο! 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Αχ κοριτσι μου ολα να πανε κατ ευχην ....ζωηρο το σπορακι κ το χαρηκαμε πολυ ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για το dostinex..η αλήθεια είναι ότι στο φυλλάδιο δεν γράφει κάτι για ουρολοίμωξη ως παρενέργεια..βλέποντας και κάνοντας λοιπόν!βγηκε και ο καρυοτυπος μου, είναι καθαρός! Περιμένουμε και του συζύγου σήμερα αύριο! 🙏🙏

Μπραβο κοριτσι μου ολα καλα βημα βημα...αναμενουμε νεα

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Υπέροχα νέα!!! Όλα καλά θα πανε…και σε λίγους μήνες θα είστε αγκαλιά! 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου χαρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!! Μπράβο σου!! Καταλαβαίνω το άγχος σου. Όλα καλά θα πάνε!! 

Δημοσίευση

Τέλεια όλα! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!!! ❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

@Rena92 Εύχομαι να αυξηθεί κι άλλο η τιμή κοπέλα μου θετική σκέψη και ολα θα πάνε καλά ♥️ αναμένουμε την χοριακή σου..

@Evaki- Καλως ήρθες στην ομάδα κοπέλα μου κι εγώ νέο μέλος είμαι και όλα τα κορίτσια είναι προθυμα να βοηθήσουν με δικές τους εμπειρίες η μια την αλλη για μενα προσωπικα ειναι μια παρηγοριά αυτή η ομαδική και όλα τα κορίτσια καθώς βλέπω μεγαλη στηριξη και θετική ενέργεια απ’ όλα τα κορίτσια ακόμη κι αν κάποια από αυτά έχουν βιώσει την απώλια.. έχουμε 3 χρόνια διαφορά κι εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω παιδάκι το προσπαθώ κι εγω και σκεφτομαι θετικά σε αυτο το κομμάτι.. ευχομαι μεσα από την καρδιά μου πολύ συντομα να τα καταφέρεις..

@Elli13 Μπραβο κοπέλα μου πολύ ευχαριστα νέα μην σε ανησυχεί το ινωμυωματακι για να σε καθυσηχασε ο γιατρός δεν επιρεαζει πουθενά.. 

Δημοσίευση

Επανέρχομαι με κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ να αδείασει καπως το μυαλό μου από τις αλλεπαληλες σκεψεις που κάνει..

παρότι τον σύντροφο μου τον έχω αναφέρει ως άντρα μου δεν είμαστε παντρεμένοι συζούμε είμαστε μαζι 4,5 χρόνια αλλά δεν εχουμε προχωρήσει σε κάποιο αλλο βήμα πλην των προσπαθειών που κάνουμε για παιδί..

το ότι δεν εχει κάνει κάποια κίνηση να πάμε ενα βήμα παρακάτω με προβληματίζει όπως βέβαια και το γεγονός οτι δεν είναι υποστηρικτικός σε θέματα που με ταλαιπωρησαν με θεματα υγείας κρισεις πανικουν αγχος εντονο στρες απανωτα ψυχοσωματικα γυναικολογικα κτλ.. ηταν διπλα μου δεν λεω αλλα μοναχα αυτο.! Σαν να το εκανε απλα κ μονο απο υποχρεωση δεν εχω δει ποτέ να αγωνιά ή να στεναχωριεται που μπορει να με βλεπει να ταλαιπωρουμαι ή να μν ειμαι καλα..

εχω διαβασει ιστοριες καποιων κοριτσιων που εχουν αναφερει πόσο υποστηρικτικοι ειναι οι αντρες τους και πόαο αγωνιούν και τις προσεχουν στη δική μου περθπτωση δν υπαρχει αυτη η τρυφερότητα..

αν αναφερω οτι δν ειμαι καλα οπως και τωρα με την θεραπεία που κανω κι οτι με ταλαιπωρεί ξεφυσάει οι αντιδράσεις του ειναι περίεργες..

βλεποντας όλα αυτα δν ξέρω κατά πόσο είναι σωστη επιλογή να συνεχίσω προσπάθειες ενώ βλεπω κάποια δείγματα που δεν είναι θετικά.

Με συγχωρείται για το τεράστιο μήνυμα..

ένιωσα την ανάγκη μα το μοιραστώ σιγουρα δεν είναι τοσο σημαντικό όσο ιστορίες αλλων γυναικών εδω μέσα αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει

Δημοσίευση

@Elli13 κοριτσάκι μου γλυκό τα νέα σου είναι υπέροχα!! Μπραβοοοοο!! Με το καλό κ η αυχενική!!

@Rena92 εύχομαι διπλασιασμό σήμερα γλυκιά μου!!

Καλημερα σε όλες❤️💙 Για μένα σήμερα είναι πολύ σημαντική η μέρα καθώς έχουν γενέθλια τα αστεράκια μου.. Ούτε που κατάλαβα πότε γίνανε 4… Περναεη πολύ γρήγορα ο καιρός κοριτσια μου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Επανέρχομαι με κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ να αδείασει καπως το μυαλό μου από τις αλλεπαληλες σκεψεις που κάνει..

παρότι τον σύντροφο μου τον έχω αναφέρει ως άντρα μου δεν είμαστε παντρεμένοι συζούμε είμαστε μαζι 4,5 χρόνια αλλά δεν εχουμε προχωρήσει σε κάποιο αλλο βήμα πλην των προσπαθειών που κάνουμε για παιδί..

το ότι δεν εχει κάνει κάποια κίνηση να πάμε ενα βήμα παρακάτω με προβληματίζει όπως βέβαια και το γεγονός οτι δεν είναι υποστηρικτικός σε θέματα που με ταλαιπωρησαν με θεματα υγείας κρισεις πανικουν αγχος εντονο στρες απανωτα ψυχοσωματικα γυναικολογικα κτλ.. ηταν διπλα μου δεν λεω αλλα μοναχα αυτο.! Σαν να το εκανε απλα κ μονο απο υποχρεωση δεν εχω δει ποτέ να αγωνιά ή να στεναχωριεται που μπορει να με βλεπει να ταλαιπωρουμαι ή να μν ειμαι καλα..

εχω διαβασει ιστοριες καποιων κοριτσιων που εχουν αναφερει πόσο υποστηρικτικοι ειναι οι αντρες τους και πόαο αγωνιούν και τις προσεχουν στη δική μου περθπτωση δν υπαρχει αυτη η τρυφερότητα..

αν αναφερω οτι δν ειμαι καλα οπως και τωρα με την θεραπεία που κανω κι οτι με ταλαιπωρεί ξεφυσάει οι αντιδράσεις του ειναι περίεργες..

βλεποντας όλα αυτα δν ξέρω κατά πόσο είναι σωστη επιλογή να συνεχίσω προσπάθειες ενώ βλεπω κάποια δείγματα που δεν είναι θετικά.

Με συγχωρείται για το τεράστιο μήνυμα..

ένιωσα την ανάγκη μα το μοιραστώ σιγουρα δεν είναι τοσο σημαντικό όσο ιστορίες αλλων γυναικών εδω μέσα αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει

Κορίτσι μου εσυ ξέρεις πραγματικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μεσα σου τι πιστεύεις; Απ έξω χωρίς να ξέρω θα σου έλεγα ότι ποια υποχρέωση; Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή αλλά δεν είναι απαραίτητα σωστή η σκέψη μου. Γενικά σου φέρεται σωστά; Σε στηρίζει πραγματικά; Πιστεύεις ότι μ ένα παιδί θα είναι εκεί όπως πρέπει; Θα είναι σωστός πατέρας; 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσι μου εσυ ξέρεις πραγματικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Μεσα σου τι πιστεύεις; Απ έξω χωρίς να ξέρω θα σου έλεγα ότι ποια υποχρέωση; Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή αλλά δεν είναι απαραίτητα σωστή η σκέψη μου. Γενικά σου φέρεται σωστά; Σε στηρίζει πραγματικά; Πιστεύεις ότι μ ένα παιδί θα είναι εκεί όπως πρέπει; Θα είναι σωστός πατέρας; 

Αρχικά να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου να είναι πάντα ευτυχισμένα ♥️

είναι δίπλα μου απλα ισως δν μπορεί να διαχειριστεί ολο αυτο με γιατρούς εξετάσεις κτλ..

απο την αλλη δν μπορώ να καταλαβω γιατί ενώ λέμε για παιδι και προσπαθειες και εξετασεις κτλ δεν κανει κανια κινηση να πανε παρακατω.

δεν ξερω τι να πω

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

@Rena92 Εύχομαι να αυξηθεί κι άλλο η τιμή κοπέλα μου θετική σκέψη και ολα θα πάνε καλά ♥️ αναμένουμε την χοριακή σου..

@Evaki- Καλως ήρθες στην ομάδα κοπέλα μου κι εγώ νέο μέλος είμαι και όλα τα κορίτσια είναι προθυμα να βοηθήσουν με δικές τους εμπειρίες η μια την αλλη για μενα προσωπικα ειναι μια παρηγοριά αυτή η ομαδική και όλα τα κορίτσια καθώς βλέπω μεγαλη στηριξη και θετική ενέργεια απ’ όλα τα κορίτσια ακόμη κι αν κάποια από αυτά έχουν βιώσει την απώλια.. έχουμε 3 χρόνια διαφορά κι εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω παιδάκι το προσπαθώ κι εγω και σκεφτομαι θετικά σε αυτο το κομμάτι.. ευχομαι μεσα από την καρδιά μου πολύ συντομα να τα καταφέρεις..

@Elli13 Μπραβο κοπέλα μου πολύ ευχαριστα νέα μην σε ανησυχεί το ινωμυωματακι για να σε καθυσηχασε ο γιατρός δεν επιρεαζει πουθενά.. 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Elli13 κοριτσάκι μου γλυκό τα νέα σου είναι υπέροχα!! Μπραβοοοοο!! Με το καλό κ η αυχενική!!

@Rena92 εύχομαι διπλασιασμό σήμερα γλυκιά μου!!

Καλημερα σε όλες❤️💙 Για μένα σήμερα είναι πολύ σημαντική η μέρα καθώς έχουν γενέθλια τα αστεράκια μου.. Ούτε που κατάλαβα πότε γίνανε 4… Περναεη πολύ γρήγορα ο καιρός κοριτσια μου 

Κορίτσια μου καλημέρα και ευχαριστώ για την σκέψη!! Νιώθω την θετική σας ενέργεια και νιώθω καλύτερα ❤️ Το απόγευμα θα πάω για την εξέταση, άρα βραδάκι θα έχω αποτέλεσμα. 

@annie! μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου!! Να είναι πάντα γερά και τυχερά, να περνάτε όμορφες στιγμές και εύχομαι σύντομα να έρθει και το αδερφάκι τους!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...