Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 4:24 ΜΜ, ο/η stel papa είπε:

@peacock κοριτσι μου στ αληθεια δεν με θελει το μωρο μου ειναι ενος μηνων και σε ολα προτιμαει τον αντρα μου μακαρι να εκανα λαθος αλλα νιωθω απορριψη και οτι εχω πληγει ανεπανορθωτα.....νιωθω οτι δεν θα συνελθω ποτε και οτι εχασα τον δεσμο με το μωρο μου....κλαιω ολη μερα σημερα....

Καλησπέρα @stel papaμην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Έτσι ήμουν κι εγώ πριν 4 μήνες ακριβώς. Μου έβαλαν ψευδοθηλη στην κλινική, γιατί κ καλά είχα εισεχουσες θηλές. Για να βάλεις ψευδοθηλη θέλει να γεμίσει από γάλα για να τραβήξει. Αν δεν γεμίζει το μωρό εκνευρίζεται. 

Κι εγώ έλεγα μακάρι να καταφέρω να φτάσω 40 μέρες κι έφτασα τώρα τους 4 μήνες. Μέχρι τις 40 μέρες χτίζεται ο θηλασμός! Μη σκέφτεσαι ότι το μωρό σου δε σε θέλει. Σε χρειάζεται το μωρό σου όσο κανέναν άλλον!! Και μη σε αγχωνει ότι πήρε ξένο. Εμένα αναγκαστικά πήρε ξένο γάλα, γιατί δεν επαρκούσε η ποσότητα μου κ φαινόταν στο βάρος του.. έφερα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι και φτάσαμε τη μέρα να θηλάζει αποκλειστικά και το βράδυ να έχουμε πρώτα θηλασμό και μετά συμπλήρωμα με ξένο. Φαντάσου από τη σύγχυση θηλών με δάγκωνε τόσο δυνατά που από την αριστερή θηλή έφυγαν κομμάτια. Έπινε αίμα και το ξερνούσε. Πάλεψα τόσο πολύ. Σταμάτησα να του δίνω το συμπλήρωμα με μπουκάλι κ του έδινα με σύριγγα μέχρι τις 40 μέρες. Επίσης δεν του έδινα πιπίλα. Έκλαιγε το μωρό κ το έβαζα απευθείας στο στήθος. Έτσι, ηρέμησαν κ οι θηλές μου από το δάγκωμα και το μωρό έπιασε με το σωστό τρόπο το στήθος.

Επίσης, οι μαμάδες που με επρηζαν κάθε μέρα αν έχω γάλα, τα άκουσαν γιατί μου διέλυαν την ψυχολογία. Έβαζα θήλαστρο για να βγάλω κι όλο μειωνόταν σε ποσότητα. Μέχρι που σταμάτησα κ το θηλαστρο για να μη το βλέπω κ ηρέμησα κι από αυτό.

Μη μπαίνεις στο τρυπάκι να σκέφτεσαι αρνητικά. Ζήτα από τον σύζυγο να σε στηρίξει και μη παραιτηθείς αν το θες πραγματικά! 

Δημοσίευση

με τον θηλασμο νομιζω πως εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν το σκεφτομαι πια...τωρα με πληγωνει μονο η αρνηση του μωρου μου που δεν με θελει...νομιζω κατι δεν παει καλα και δεν θελω πλεον να μενω μονη μαζι του δεν ξερω νομιζω θα τρελαθω...το εχει περασει καμια? ειλικρινα τετοια απορριψη δεν την περιμενα νιωθω οτι θελω να πεθανω

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η stel papa είπε:

με τον θηλασμο νομιζω πως εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν το σκεφτομαι πια...τωρα με πληγωνει μονο η αρνηση του μωρου μου που δεν με θελει...νομιζω κατι δεν παει καλα και δεν θελω πλεον να μενω μονη μαζι του δεν ξερω νομιζω θα τρελαθω...το εχει περασει καμια? ειλικρινα τετοια απορριψη δεν την περιμενα νιωθω οτι θελω να πεθανω

Άντε πάρε το αγκαλιά και καθίστε οι δύο σας ήρεμα. Άγχος έχεις όταν μένετε μόνοι διότι από πολλοί που το παίρνουν αγκαλιά νομίζεις ότι αυτούς θέλει περισσότερο. Άνοιξε λίγο απαλή μουσική, ηρέμησε και χαρούμενη πάρε το αγκαλίτσα και αν κλάψει δώσε του πολλά φιλάκια. Αν έχεις και καμιά πιπίλα εκεί κοντά ακούμπησε το στο ύψος του στήθους και βάλε την πιπίλα για να μην αγχωθείς με το θηλασμό εκείνη τη στιγμή. Είναι κομμάτι σου αυτό το μωρό, βγήκε από εσένα, ακούει την καρδιά σου, αισθάνεται το άγχος σου ή την ηρεμία σου. Τραγούδησε το, πες του ότι το αγαπάς πολύ. 

Στο πρώτο μου παιδάκι το πέρασα να κλαίει συνεχεια και υστερικά απλά σε εμένα δεν προσφέρθηκε κανένας να το πάρει αγκαλιά. Την έβαζα στο στήθος να ακουμπάει μπορεί και επτά ώρες την ημέρα και βλέπαμε τότε ταξιδιωτικές εκπομπές στο youtube και χαλαρώνει λίγο το μωρό. Τώρα στα 2.5 μόνο σε εμένα κάθεται αγκαλιά και αναρωτιέται η πεθερά μου που δεν την ήθελε όταν ήταν μικρή γιατί έβγαζε γαλατακι γιατί τώρα δεν την θέλει η κόρη μου. Αντε μη χάνεις χρόνο από το παιδάκι σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η stel papa είπε:

Κορίτσι μου το μωράκι σου σε λατρεύει! Χτίσε τη σχέση σου μαζί του, παρτο αγκαλίτσα με τις ώρες, κάνε ότι σου έρχεται, να του τραγουδήσεις, να το χαιδεψεις, ότι θες. Αλλά πάνω απ' όλα προσπάθησε να είσαι ήρεμη κ να μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν κ σε αναστατώνουν.

Θα σου πω ότι εμείς που είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο, είχα πάθει σοκ με το πώς κάθε φορά που προσπαθούσα να τον κοιμισω εκνευρισμένη απ' την κούραση, δεν έκλεινε το μάτι με τίποτα κ ήταν ανήσυχος και μόλις τον έπαιρνε ο μπαμπάς του ηρεμούσε κατευθείαν. Όταν πάλι ήμουν πιο χαλαρή, τον κοιμιζα σχεδόν πάντα με ευκολία. Είναι απίστευτο αλλά καταλαβαίνουν τόσο πολύ τα συναισθήματα μας και επηρεάζονται από αυτά.

Γι αυτό βγάλε τις αρνητικές σκέψεις απ' το μυαλό σου και κάνε μόνο αγκαλιές με το μωράκι σου!

Δημοσίευση

κοριτσια μου μου λετε αληθεια? δεν σημαινει δηλαδη οτι το μωρο μου δεν με αγαπαει σωστα??? και τι δεν ακουσε ο αντρας μου...οτι δεν ειναι δικο μου το μωρο για να μη με θελει ετσι οτι εχει μπερδευτει και νομιζει οτι εγω ειμαι ο μπαμπας του και εκεινος η μαμα του και πολλα αλλα γιατι ενιωσα οτι το μωρο μου οχι απλα δε με ηθελε και προτιμουσε τον μπαμπα του αλλα οτι με σιχαινοταν...παντα ειμαι κοντα του το φιλαω του τραγουδαω τα παντα και αναρωτιομουν γιατι....

Δημοσίευση
στις On 14/1/2025 at 7:00 ΜΜ, ο/η stel papa είπε:

κοριτσια μου μου λετε αληθεια? δεν σημαινει δηλαδη οτι το μωρο μου δεν με αγαπαει σωστα??? και τι δεν ακουσε ο αντρας μου...οτι δεν ειναι δικο μου το μωρο για να μη με θελει ετσι οτι εχει μπερδευτει και νομιζει οτι εγω ειμαι ο μπαμπας του και εκεινος η μαμα του και πολλα αλλα γιατι ενιωσα οτι το μωρο μου οχι απλα δε με ηθελε και προτιμουσε τον μπαμπα του αλλα οτι με σιχαινοταν...παντα ειμαι κοντα του το φιλαω του τραγουδαω τα παντα και αναρωτιομουν γιατι....

Να μη σε ανησυχεί!! Το μωράκι σου είναι τόσο μικρούλη ακόμα!! Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα...θα δεις ότι με τον καιρό θα χτιστεί μια πολύ γλυκιά σχέση μεταξύ σας!! Δεν ξεχωρίζει ακόμη ποιος είναι ο μπαμπάς του κ η μαμά του..ισως να αισθάνεται την ψυχραιμία του συζύγου σου και να ηρεμεί.  Μόλις χαλαρώσεις εσύ κι αποβάλλεις αυτές τις σκέψεις θα αισθανθεί την ηρεμία σου!!

Εμένα ο μικρός μου είναι 4 μηνών κ έχει δύο βδομάδες που μας αντιλαμβάνεται τέλεια! Φεύγω για δουλειά κ κατεβάζει μούτρα κ με το που γυρνάω σπίτι, χαμογελάει κ η μαμά μου τον λέει κάθε φορά "αχ γύρισε η καρδούλα σου στη θέση της" και φαντάσου ότι φεύγω για 2 ώρες μόνο. Πιο πριν σημασία δεν έδινε αν έφευγα. Θα το δεις με τον καιρό!

Κράτα το αγκαλίτσα, τραγούδησε το, βάλτο στο στήθος σου να ακούει την καρδιά σου που την άκουγε για τόσους μήνες και όλα θα πάνε τέλεια!!! Να είσαι ήρεμη μαζί του και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!!! Να ακούει την καρδιά σου και να ηρεμεί, όπως και την ανάσα σου!!!! 

Δημοσίευση

Ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα γλυκιά μου. Να ξέρεις πως σε αυτό που περνάς δεν είσαι μόνη και αν αποφασίσεις να μιλήσεις με έναν ειδικό μόνο καλό θα σου κάνει! Το μωράκι σου δε σε θέλει απλά, σε χρειάζεται! Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε την περιπέτεια σας που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή! Οι λίγες μέρες που στραβοπατηθηκαν θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση πολύ σύντομα!

Δημοσίευση

κοριτσια μου ευχαριστω για τις απαντησεις....οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα ισα ισα καθε μερα μαλλον χειροτερα ειναι...αναρωτιεμαι πως γινεται ενα νεογεννητο να μην γνωριζει την μαμα του να μην νιωθω δεσιμο ενω στο νοσοκομειο ειμασταν αυτοκολλητοι...αληθεια σας λεω με κοιταει στο προσωπο και κλαιει σαν να με φοβαται ή να μην με γνωριζει το χαιδευω και κλαιει σταματαω και σταματαει κι αυτο...δεν περιμενα να πληγωθω ετσι νιωθω οτι πλεον δεν θελω το μωρο μου μιας και δεν με θελει ουτε κι αυτο και το δειχνει εντονα ....ειμαι ραγισμενη μεσα μου νιωθω οτι χαλασα τη ζωη μου και δε περναει μερα να μη κλαψω εξαιτιας του

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η stel papa είπε:

κοριτσια μου ευχαριστω για τις απαντησεις....οχι δυστυχως δεν ειμαι καλυτερα ισα ισα καθε μερα μαλλον χειροτερα ειναι...αναρωτιεμαι πως γινεται ενα νεογεννητο να μην γνωριζει την μαμα του να μην νιωθω δεσιμο ενω στο νοσοκομειο ειμασταν αυτοκολλητοι...αληθεια σας λεω με κοιταει στο προσωπο και κλαιει σαν να με φοβαται ή να μην με γνωριζει το χαιδευω και κλαιει σταματαω και σταματαει κι αυτο...δεν περιμενα να πληγωθω ετσι νιωθω οτι πλεον δεν θελω το μωρο μου μιας και δεν με θελει ουτε κι αυτο και το δειχνει εντονα ....ειμαι ραγισμενη μεσα μου νιωθω οτι χαλασα τη ζωη μου και δε περναει μερα να μη κλαψω εξαιτιας του

Αχ βρε κοριτσάκι μου και εμένα τα νεύρα μου είχε σπάσει η πρώτη μου κόρη, έκλαιγε όπως λες και εσύ, σκεφτόμουν τα ίδια με εσένα. Σου ορκίζομαι ότι θα περάσει αυτή η φάση, συνέχισε να περνάς χρόνο μαζί του, φτιάξε μια φωλιά με το μαξιλάρι θηλασμού, ακούμπησε το εκεί και μίλα του, χαιδεψε τα ποδαράκια του. Θα περάσει και αυτή η φάση. Με το χρόνο η αγάπη που θα αναπτύξετε θα αυξήσει την υπομονή σου. Δεν είναι αυτονόητο με τη γέννα η αγάπη. Το πρώτο παιδί μας κάνει γονείς. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η stel papa είπε:

Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 

Δημοσίευση

@evaioan κοριτσι μου γλυκο καλησπερα....ευχαριστω για την απαντηση σου ...ποσο θελω να περασει αυτη η φαση και να μην ξανα ερθει ποτε!!... τον ταιζε ο αντρας μου και τον κοιταζε μεσα στα ματια...εμενα οχι ( αλλα αν δεν μας βλεπει ακομα τουλάχιστον μου φευγει η σκεψη οτι με βρισκει αποκρουστικη...😭)...απο την αρχη ελεγα στον αντρα μου δηθεν χιουμοριστικα οτι το μωρο μου με σιχαινεται δε ξερω γιατι και τωρα το βλεπω να κουρνιαζει πανω του ή απ΄λα διπλα του και να ειναι ενα αλλο πλασμα απ οτι ειναι μαζι μου που δειχνει συνεχως εκνευρισμενο και να μην βολευεται ποτε στη δικη μου αγκαλια...σαν να μη με ξερει! σαν να μου το δηλωνει οτι προτιμαει τον μπαμπα του....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η stel papa είπε:

@evaioan κοριτσι μου γλυκο καλησπερα....ευχαριστω για την απαντηση σου ...ποσο θελω να περασει αυτη η φαση και να μην ξανα ερθει ποτε!!... τον ταιζε ο αντρας μου και τον κοιταζε μεσα στα ματια...εμενα οχι ( αλλα αν δεν μας βλεπει ακομα τουλάχιστον μου φευγει η σκεψη οτι με βρισκει αποκρουστικη...😭)...απο την αρχη ελεγα στον αντρα μου δηθεν χιουμοριστικα οτι το μωρο μου με σιχαινεται δε ξερω γιατι και τωρα το βλεπω να κουρνιαζει πανω του ή απ΄λα διπλα του και να ειναι ενα αλλο πλασμα απ οτι ειναι μαζι μου που δειχνει συνεχως εκνευρισμενο και να μην βολευεται ποτε στη δικη μου αγκαλια...σαν να μη με ξερει! σαν να μου το δηλωνει οτι προτιμαει τον μπαμπα του....

Αχ αχ αν καταλάβει τι αδυναμία του έχεις στο μέλλον έχει να σε δουλεύει ψιλό γαζί. Βρε κορίτσι μου ούτε αυτόματα το αγαπάς ούτε αυτόματα δένεσαι μαζί του. Όλα θέλουν χρόνο και πίστεψε με έχεις χρόνια μπροστά σου. Παρεμπιπτόντως κάνε τη χαζή όσο κουρνιαζει στον μπαμπά διότι τουλάχιστον θα προλαβαίνεις να φας και να κάνεις μπάνιο... Ρώτα εμένα που το θεωρώ πολυτέλεια να πάω τουαλέτα χωρίς παρέα 😂

Δημοσίευση

εγω ζηλευω εσενα....🙂 δεν ξερω αλλα πιστευα οτι θα ημουν η πρωτη του επιλογη ακομα και απο τον μπαμπα του και τωρα σκεφτομαι τι λαθος κανω....επισης με αγχωνει οταν λειπει ο αντρας μου πως να τον ηρεμω γιατι μονο εκεινος το καταφερνει αυτο αφου σε μενα  δεν κοιμαται και εκνευριζεται...☹️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• εγω ζηλευω εσενα....🙂 δεν ξερω αλλα πιστευα οτι θα ημουν η πρωτη του επιλογη ακομα και απο τον μπαμπα του και τωρα σκεφτομαι τι λαθος κανω....επισης με αγχωνει οταν λειπει ο αντρας μου πως να τον ηρεμω γιατι μονο εκεινος το καταφερνει αυτο αφου σε μενα  δεν κοιμαται και εκνευριζεται...☹️
    • Αχ αχ αν καταλάβει τι αδυναμία του έχεις στο μέλλον έχει να σε δουλεύει ψιλό γαζί. Βρε κορίτσι μου ούτε αυτόματα το αγαπάς ούτε αυτόματα δένεσαι μαζί του. Όλα θέλουν χρόνο και πίστεψε με έχεις χρόνια μπροστά σου. Παρεμπιπτόντως κάνε τη χαζή όσο κουρνιαζει στον μπαμπά διότι τουλάχιστον θα προλαβαίνεις να φας και να κάνεις μπάνιο... Ρώτα εμένα που το θεωρώ πολυτέλεια να πάω τουαλέτα χωρίς παρέα 😂
    • Nαι ναι λαχανικά κ κρέμα...και τρώει αρκετά...αλλά κάνει δισκοιλιοτητα ...
    • Κορίτσια μου ετοιμάζεται κι εμένα η περίοδος απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.. κατά τα άλλα όλα καλά και η τομή της καισαρικής έχει κλείσει. Δλδ αν θέλαμε δεύτερο τώρα, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε.
    • Έχετε ξεκινήσει τροφές ??
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...