Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 4:24 ΜΜ, ο/η stel papa είπε:

@peacock κοριτσι μου στ αληθεια δεν με θελει το μωρο μου ειναι ενος μηνων και σε ολα προτιμαει τον αντρα μου μακαρι να εκανα λαθος αλλα νιωθω απορριψη και οτι εχω πληγει ανεπανορθωτα.....νιωθω οτι δεν θα συνελθω ποτε και οτι εχασα τον δεσμο με το μωρο μου....κλαιω ολη μερα σημερα....

Καλησπέρα @stel papaμην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Έτσι ήμουν κι εγώ πριν 4 μήνες ακριβώς. Μου έβαλαν ψευδοθηλη στην κλινική, γιατί κ καλά είχα εισεχουσες θηλές. Για να βάλεις ψευδοθηλη θέλει να γεμίσει από γάλα για να τραβήξει. Αν δεν γεμίζει το μωρό εκνευρίζεται. 

Κι εγώ έλεγα μακάρι να καταφέρω να φτάσω 40 μέρες κι έφτασα τώρα τους 4 μήνες. Μέχρι τις 40 μέρες χτίζεται ο θηλασμός! Μη σκέφτεσαι ότι το μωρό σου δε σε θέλει. Σε χρειάζεται το μωρό σου όσο κανέναν άλλον!! Και μη σε αγχωνει ότι πήρε ξένο. Εμένα αναγκαστικά πήρε ξένο γάλα, γιατί δεν επαρκούσε η ποσότητα μου κ φαινόταν στο βάρος του.. έφερα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι και φτάσαμε τη μέρα να θηλάζει αποκλειστικά και το βράδυ να έχουμε πρώτα θηλασμό και μετά συμπλήρωμα με ξένο. Φαντάσου από τη σύγχυση θηλών με δάγκωνε τόσο δυνατά που από την αριστερή θηλή έφυγαν κομμάτια. Έπινε αίμα και το ξερνούσε. Πάλεψα τόσο πολύ. Σταμάτησα να του δίνω το συμπλήρωμα με μπουκάλι κ του έδινα με σύριγγα μέχρι τις 40 μέρες. Επίσης δεν του έδινα πιπίλα. Έκλαιγε το μωρό κ το έβαζα απευθείας στο στήθος. Έτσι, ηρέμησαν κ οι θηλές μου από το δάγκωμα και το μωρό έπιασε με το σωστό τρόπο το στήθος.

Επίσης, οι μαμάδες που με επρηζαν κάθε μέρα αν έχω γάλα, τα άκουσαν γιατί μου διέλυαν την ψυχολογία. Έβαζα θήλαστρο για να βγάλω κι όλο μειωνόταν σε ποσότητα. Μέχρι που σταμάτησα κ το θηλαστρο για να μη το βλέπω κ ηρέμησα κι από αυτό.

Μη μπαίνεις στο τρυπάκι να σκέφτεσαι αρνητικά. Ζήτα από τον σύζυγο να σε στηρίξει και μη παραιτηθείς αν το θες πραγματικά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...