Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 10/1/2025 at 4:24 ΜΜ, ο/η stel papa είπε:

@peacock κοριτσι μου στ αληθεια δεν με θελει το μωρο μου ειναι ενος μηνων και σε ολα προτιμαει τον αντρα μου μακαρι να εκανα λαθος αλλα νιωθω απορριψη και οτι εχω πληγει ανεπανορθωτα.....νιωθω οτι δεν θα συνελθω ποτε και οτι εχασα τον δεσμο με το μωρο μου....κλαιω ολη μερα σημερα....

Καλησπέρα @stel papaμην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Έτσι ήμουν κι εγώ πριν 4 μήνες ακριβώς. Μου έβαλαν ψευδοθηλη στην κλινική, γιατί κ καλά είχα εισεχουσες θηλές. Για να βάλεις ψευδοθηλη θέλει να γεμίσει από γάλα για να τραβήξει. Αν δεν γεμίζει το μωρό εκνευρίζεται. 

Κι εγώ έλεγα μακάρι να καταφέρω να φτάσω 40 μέρες κι έφτασα τώρα τους 4 μήνες. Μέχρι τις 40 μέρες χτίζεται ο θηλασμός! Μη σκέφτεσαι ότι το μωρό σου δε σε θέλει. Σε χρειάζεται το μωρό σου όσο κανέναν άλλον!! Και μη σε αγχωνει ότι πήρε ξένο. Εμένα αναγκαστικά πήρε ξένο γάλα, γιατί δεν επαρκούσε η ποσότητα μου κ φαινόταν στο βάρος του.. έφερα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι και φτάσαμε τη μέρα να θηλάζει αποκλειστικά και το βράδυ να έχουμε πρώτα θηλασμό και μετά συμπλήρωμα με ξένο. Φαντάσου από τη σύγχυση θηλών με δάγκωνε τόσο δυνατά που από την αριστερή θηλή έφυγαν κομμάτια. Έπινε αίμα και το ξερνούσε. Πάλεψα τόσο πολύ. Σταμάτησα να του δίνω το συμπλήρωμα με μπουκάλι κ του έδινα με σύριγγα μέχρι τις 40 μέρες. Επίσης δεν του έδινα πιπίλα. Έκλαιγε το μωρό κ το έβαζα απευθείας στο στήθος. Έτσι, ηρέμησαν κ οι θηλές μου από το δάγκωμα και το μωρό έπιασε με το σωστό τρόπο το στήθος.

Επίσης, οι μαμάδες που με επρηζαν κάθε μέρα αν έχω γάλα, τα άκουσαν γιατί μου διέλυαν την ψυχολογία. Έβαζα θήλαστρο για να βγάλω κι όλο μειωνόταν σε ποσότητα. Μέχρι που σταμάτησα κ το θηλαστρο για να μη το βλέπω κ ηρέμησα κι από αυτό.

Μη μπαίνεις στο τρυπάκι να σκέφτεσαι αρνητικά. Ζήτα από τον σύζυγο να σε στηρίξει και μη παραιτηθείς αν το θες πραγματικά! 

Δημοσίευση

με τον θηλασμο νομιζω πως εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν το σκεφτομαι πια...τωρα με πληγωνει μονο η αρνηση του μωρου μου που δεν με θελει...νομιζω κατι δεν παει καλα και δεν θελω πλεον να μενω μονη μαζι του δεν ξερω νομιζω θα τρελαθω...το εχει περασει καμια? ειλικρινα τετοια απορριψη δεν την περιμενα νιωθω οτι θελω να πεθανω

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η stel papa είπε:

με τον θηλασμο νομιζω πως εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν το σκεφτομαι πια...τωρα με πληγωνει μονο η αρνηση του μωρου μου που δεν με θελει...νομιζω κατι δεν παει καλα και δεν θελω πλεον να μενω μονη μαζι του δεν ξερω νομιζω θα τρελαθω...το εχει περασει καμια? ειλικρινα τετοια απορριψη δεν την περιμενα νιωθω οτι θελω να πεθανω

Άντε πάρε το αγκαλιά και καθίστε οι δύο σας ήρεμα. Άγχος έχεις όταν μένετε μόνοι διότι από πολλοί που το παίρνουν αγκαλιά νομίζεις ότι αυτούς θέλει περισσότερο. Άνοιξε λίγο απαλή μουσική, ηρέμησε και χαρούμενη πάρε το αγκαλίτσα και αν κλάψει δώσε του πολλά φιλάκια. Αν έχεις και καμιά πιπίλα εκεί κοντά ακούμπησε το στο ύψος του στήθους και βάλε την πιπίλα για να μην αγχωθείς με το θηλασμό εκείνη τη στιγμή. Είναι κομμάτι σου αυτό το μωρό, βγήκε από εσένα, ακούει την καρδιά σου, αισθάνεται το άγχος σου ή την ηρεμία σου. Τραγούδησε το, πες του ότι το αγαπάς πολύ. 

Στο πρώτο μου παιδάκι το πέρασα να κλαίει συνεχεια και υστερικά απλά σε εμένα δεν προσφέρθηκε κανένας να το πάρει αγκαλιά. Την έβαζα στο στήθος να ακουμπάει μπορεί και επτά ώρες την ημέρα και βλέπαμε τότε ταξιδιωτικές εκπομπές στο youtube και χαλαρώνει λίγο το μωρό. Τώρα στα 2.5 μόνο σε εμένα κάθεται αγκαλιά και αναρωτιέται η πεθερά μου που δεν την ήθελε όταν ήταν μικρή γιατί έβγαζε γαλατακι γιατί τώρα δεν την θέλει η κόρη μου. Αντε μη χάνεις χρόνο από το παιδάκι σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η stel papa είπε:

Κορίτσι μου το μωράκι σου σε λατρεύει! Χτίσε τη σχέση σου μαζί του, παρτο αγκαλίτσα με τις ώρες, κάνε ότι σου έρχεται, να του τραγουδήσεις, να το χαιδεψεις, ότι θες. Αλλά πάνω απ' όλα προσπάθησε να είσαι ήρεμη κ να μη σκέφτεσαι πράγματα που δεν ισχύουν κ σε αναστατώνουν.

Θα σου πω ότι εμείς που είχαμε πρόβλημα με τον ύπνο, είχα πάθει σοκ με το πώς κάθε φορά που προσπαθούσα να τον κοιμισω εκνευρισμένη απ' την κούραση, δεν έκλεινε το μάτι με τίποτα κ ήταν ανήσυχος και μόλις τον έπαιρνε ο μπαμπάς του ηρεμούσε κατευθείαν. Όταν πάλι ήμουν πιο χαλαρή, τον κοιμιζα σχεδόν πάντα με ευκολία. Είναι απίστευτο αλλά καταλαβαίνουν τόσο πολύ τα συναισθήματα μας και επηρεάζονται από αυτά.

Γι αυτό βγάλε τις αρνητικές σκέψεις απ' το μυαλό σου και κάνε μόνο αγκαλιές με το μωράκι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα... Σας διαβάζω από προχθές αλλά με το ταξίδι δεν προλαβαίνω να σας γράψω... Θα σας τα πω όλα μόλις γυρίσουμε. Περνάμε υπέροχα πάντως με την κόρη μου στην Αγγλία!🤩🤩🤩
    • Αααχχχ έτσι ήμουν κι εγώ. Στα μέσα του 5ου κατάφερα να ηρεμήσω από τις ναυτίες και τους εμετούς. Το πρωί έκανα τα πάντα γιατί μετά τις 3:30-4:00 δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κι εσένα κοριτσάκι είναι;  Υπομονή και θα περάσουν σύντομα κορίτσι μου. Στο εύχομαι τουλάχιστον.
    • @Elk μου μην αγχωθείς κ γι'αυτο τώρα. Εμένα μου έχει τύχει κ στην μεγάλη μου κάποιο μήνα να μην πάρει βάρος η ύψος αλλά αφού μετά έπαιρνε μπρος δεν μας ανησυχούσε. Δεν είναι όλοι οι μήνες ίδιοι. Άλλωστε αφού θα ξαναπάς σύντομα θα το παρακολουθείτε κ θα κανετε οτι χρειαζεται. Κ εγω απο οσο ξερω η παραγωγή δεν επηρεαζεται απο την ψυχολογική μας κατάσταση. Ίσως ευθύνεται η περίοδος.   
    • Εμένα γενννθηκε 26/9 κορίτσια αλλά κανονικά ήταν να γεννηθεί 21/10 όποτε κ λίγο πίσω να είναι είναι φυσιολογικό μ είπε η γιατρος.    εμενα πίνει 120μλ γάλα αν κάνω μπιμπερό αν κ μ είπε η παιδίατρος να της κάνω 150 κ να πίνει όσο θέλει. Φωνούλες κάνει αρκετες μας μιλάει (ο γιος μου δεν ήταν τόσο ομιλητικός) παρακολουθεί τα πάντα θα είναι μεγάλη κοτσομπολα αυτή 😅 χαμογελαει παρά πολύ, εμένα δεν άρχισε να πιάνει αντικείμενα τώρα ανοίγει σιγά σιγά τα δάκτυλά της. Γενικά είναι πολύ σφιχτό μωρό της κάνουμε φυσιοθεραπεία. Τα χέρια τα βάζει συνέχεια στο στόμα εδώ κ 3 μερες. Εμένα με τον ύπνο κοιμάται κάπου στις 22:00 ξυπνάει αλλες μερες στις 4:30 αλλες στις 5 κ μετά ξανά στις 7 ξανά κοιμάται κανένα δίωρο κ μετά μ κάνει μικρούς ύπνους ή δεν κοιμάται καθόλου ανάμεσα στα γεύματα. Την τελευταία φορά π πήγαμε κ εμεις γιατρο έκλαιγε παρά πολύ κ δεν ήταν σίγουρη η γιατρος αν άκουγε φύσημα ή ήταν από το κλάμα. Θα την ακούσει ξανά την επόμενη φορά π θα πάμε .      
    • Εντάξει σίγουρα δεν είναι το ίδιο κάθε μήνας απλά στην μεγάλη μου δεν μου είχε τύχει να είναι κάποιος μήνας που να μην έχει πάρει ικανοποιητικό βαρος -υφος και κάπως αγχώθηκα και στεναχωρέθηκα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα στρώσει εκτός από λίγη γκρίνια που έχω παρατήρηση την τελευταία βδομάδα με δέκα μέρες  δεν την έχει συνέχεια βέβαια συνήθως απόγευμα την πιάνει η γκρίνια για λίγη ώρα αλλα γενικά η διάθεση της είναι καλή  ευχαριστώ κορίτσια για τα μνμ σας 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...