Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε περίοδος. Τι να πω. 

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου..

θα ξαναπροσπαθήσεις αυτο τον μήνα..

τεστακια ωορηξίας χρησιμοποιείς.;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου..

θα ξαναπροσπαθήσεις αυτο τον μήνα..

τεστακια ωορηξίας χρησιμοποιείς.;

Καλημέρα! Χρησιμοποιώ ναι.. τις προηγούμενες 3 φορές έγινε πολύ γρήγορα η σύλληψη, τώρα μας αργεί.. και με παρηγορεί μόνο το ότι θέλω να πιστεύω ότι αργεί για να έρθει κάτι πραγματικά όμορφο. Ωραία θα ήταν να με βρει η χρονιά με σπορι στην κοιλιά, αλλά δεν πειράζει.. next time

Εσύ μην αγχώνεσαι λογικά κολπιτιδα θα είναι αυτό, θα σου δώσει αγωγή ο γιατρός και θα περάσει. 

Καλημέρα κορίτσια..

Για μένα πάει χαμένος και ο Ιανουάριος από θέμα προσπαθειών 😔

Βρήκαμε κάποιο βακτήριο στον κόλπο και ξεκινάω θεραπεία 2 εβδομάδες..!

Παρόλαυτα θετικές σκέψεις και θετική ενέργεια 🤩..

τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα..

Να περάσετε όλες τελεία απόψε να αφεθείτε ελεύθερες να μπεί ζεστασία, αγάπη και γαλήνη στη ψυχη σας και λίγα λεπτά πριν την αλλαγή κλείστε τα μάτια σας κι ευχηθείτε να μας βρεί ο νέος χρόνος με φουσκωμένες κοιλίτσες και με χαμόγελα ευτυχίας…

Καλή Χρονία εύχομαι με υγεία σε όλο το team..! ♥️

image.png

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Χρησιμοποιώ ναι.. τις προηγούμενες 3 φορές έγινε πολύ γρήγορα η σύλληψη, τώρα μας αργεί.. και με παρηγορεί μόνο το ότι θέλω να πιστεύω ότι αργεί για να έρθει κάτι πραγματικά όμορφο. Ωραία θα ήταν να με βρει η χρονιά με σπορι στην κοιλιά, αλλά δεν πειράζει.. next time

Εσύ μην αγχώνεσαι λογικά κολπιτιδα θα είναι αυτό, θα σου δώσει αγωγή ο γιατρός και θα περάσει. 

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πολλές φορές που δυσκολεύομαι τόσο..

Αλλά αποφάσισα να σκέφτομαι θετικά και να προσπαθήσω εχοντας επαφές κι όσο μπορώ να αποβάλλω το άγχος γιατι περασα ένα δυσκολο καλοκαίρι λόγω άγχους με απανωτά ψυχοσωματικά κρίσεις πανικού σε σημείο να μην αντέχω ούτε μεσα στο ίδιο μου το σπίτι..

Σταδιακά και με ψυχολόγο και με την στήριξη του συζηγου είμαι αρκετά καλυτερα από τοτε αλλά προσπαθώ ακόμη αρκετά να αποβάλλω το αγχός και για την αποκτηση του παιδιού γιατί ξερω πως όσό το σκεφτομαι δεν θα ερθει αν δεν αφεθώ…

βάλε δραστηριότητες στη μερα σου να απασχολεις το μυαλο σου κανε κ τα τεστάκια σου εχε και τις επαφες σου και όλα θα γίνουν..

ίσως χρειαζεται να κανεις κι ενα επαναλειπτικό ορμονολογικό ελεγχο να δεις προγεστερονη κ οιστρογονα και να σε κατευθύνει και ο γιατρός! 

Κορίτσια μου !! 
ήρθα να σας ευχηθώ με τη σειρά μου να σας έρθει το νέο έτος με υγεία, αγάπη , τύχη κ φυσικά ένα (ή και δύο) σπορια στια κοιλίτσες σας !! 
πέρυσι τέτοιο καιρό δεν θα μπορούσα να το πιστέψω ότι φέτος 23 εβδομάδων έγκυος, θα νιώθω τον μπέμπη μου να κάνει τούμπες κ να κλαίω από χαρά … 

πιστέψτε το !! Το θαύμα είναι εκεί για όλες ! 
η μεγάλη ευχή που έχω να κάνω για το 2025 είναι υγεία κ μωράκια σε όλες τις μανούλες που το θέλουν !! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε περίοδος. Τι να πω. 

Και σε μένα κορίτσι μου.. σήμερα.. τελευταία μέρα του χρόνου... Ας μη χάνουμε το κουράγιο μας, θα κάνουμε μια νέα αρχή και μακάρι ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλες ένα μωράκι...

Κοριτσια μου γλυκά εγω π έχω ήδη 2 παιδιά κ σχετικά μεγάλα, 7 κ 5.5 χρονων θα σας δώσω μια συμβουλή! Βγειτε αυτές τις μέρες πολύ, πολύ όμως! Πιειτε πολύ! Γελάστε πολύ! Δείτε φίλους, ξενυχτιστε. Όσο κουρασμενες και αν είστε. Ξέρετε γιατί? Γιατί του χρόνου δ θα μπορείτε. Και για χρόνια δ θα μπορείτε. Θα έχετε βρεφακι στο σπίτι! Όλες σας! Να είστε σιγουρες! 

Φετος δ έχουμε καταφέρει να βγούμε ούτε για ένα ποτό με τ άντρα μου, ούτε για ένα φαγητό. Και σίγουρα να είμαι έξω όλη μερα χωρίς παιδιά τετοιες μερες έχει να συμβεί από πριν τα παιδιά. Απολαύστε τις τελευταίες σας γιορτές σαν ζευγάρι! Και συντομα θα είστε 3 και περισσότεροι. Να το θυμάστε.

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγώ έχω απογοητευτεί πολλές φορές που δυσκολεύομαι τόσο..

Αλλά αποφάσισα να σκέφτομαι θετικά και να προσπαθήσω εχοντας επαφές κι όσο μπορώ να αποβάλλω το άγχος γιατι περασα ένα δυσκολο καλοκαίρι λόγω άγχους με απανωτά ψυχοσωματικά κρίσεις πανικού σε σημείο να μην αντέχω ούτε μεσα στο ίδιο μου το σπίτι..

Σταδιακά και με ψυχολόγο και με την στήριξη του συζηγου είμαι αρκετά καλυτερα από τοτε αλλά προσπαθώ ακόμη αρκετά να αποβάλλω το αγχός και για την αποκτηση του παιδιού γιατί ξερω πως όσό το σκεφτομαι δεν θα ερθει αν δεν αφεθώ…

βάλε δραστηριότητες στη μερα σου να απασχολεις το μυαλο σου κανε κ τα τεστάκια σου εχε και τις επαφες σου και όλα θα γίνουν..

ίσως χρειαζεται να κανεις κι ενα επαναλειπτικό ορμονολογικό ελεγχο να δεις προγεστερονη κ οιστρογονα και να σε κατευθύνει και ο γιατρός! 

Το στρες, αυτό που είπες, αυτό είναι και στη δική μου περίπτωση είμαι σίγουρη. Τόσο για την απόκτηση παιδιού, όσο και για άλλα θέματα. Γενικά είμαι πολύ αναλυτική, σκέφτομαι εκατό πράγματα και προσπαθώ με διάφορες τεχνικές να ηρεμώ αλλά υπάρχει αυτό το υποσυνείδητο στρες. Νομίζω πρέπει να κάνω focus στην καθημερινότητα με όσα και όσους με ευχαριστουν, να έχω τις επαφές μου και θα έρθει και το μπεμπέ. Εξάλλου το λέω, όχι οποιοδήποτε μπεμπέ αλλά ένα υγιές. Ίσως θέλει παραπάνω χρόνο τι να πω. 

Κι εσύ κορίτσι μου αυτό να κάνεις ναι, χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Και είναι σημαντική η στήριξη από τον σύζυγο. Όλα θα πάνε καλά. Η καθεμία την ανηφόρα της. Που θα πάει.. θα φτάσουμε κορυφή κάποια στιγμή να απολαύσουμε τη θέα  🌈

στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ditaki εγω κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Μια εγκυμοσύνη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κ μάλιστα ένα 4ο παιδι πολύ θα με άγχωσαν από πολλές απόψεις. Τα κοριτσια μου έχουν 21 μήνες διαφορά κ απορω πραγματικα πως την παλεψα. Όσον αφορά τ 4ο θα αγχωνομουν κυρίως για τ οικονομικό.

ΑΛΛΑ από την άλλη τωρα π θα έχουν 6 κ 8 χρόνια διαφορά λεω "κριμα" να μεγαλώνει μόνο του. Θα μ άρεσε να είχε ακόμα ένα κοντά. Εμενα βέβαια με αγχωνει κυρίως η καισαρικη. Εδώ τωρα π θα είναι η 3η κ δ μπορω να τ χωνέψω.

Εφόσον όμως ηρθαν ετσι τ πράγματα, αυτό τ μωρο πιστεύω ειλικρινα πως ήρθε για καλό! Θα σ ευχηθώ ότι καλύτερο και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε!

Την ίδια διαφορά έχουν και τα δικά μου με την μπουμπου μας, την ίδια διαφορά είχα από τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια μου, βέβαια είχα παρέα και τον άλλο μου αδερφό που είχαμε 18 μήνες διαφορά! 
Με το καλό θα πω….

στις πριν 14 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Τα μεγάλα έχουν τις δικές τους ανάγκες και το δικό τους πρόγραμμα. Εκτός από το σχολείο, έχουν διάβασμα, αγγλικά, δραστηριότητες και φυσικά έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο μαζί μας. Ηταν μεγάλη αλλαγή γι αυτά ένα μωρό στο σπίτι. Με δύο μωρά που θα έχουν 10 μήνες διαφορά φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζονται και ότι θα περιοριστούν κι αυτά αρκετά. Τέλος πάντων…step by step! 

Καταλαβαίνω το άγχος σου εγώ είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. 
Η μαμά μου από τα 25 μέχρι τα 31 της έκανε 5 παιδιά με φυσιολογικό τοκετό όμως σε 6 χρόνια. Η πρώτη με την τελευταία έχουν 6 χρόνια διαφορά κ μεταξύ μας έχουμε 1 χρόνο διαφορά από παιδί σε παιδί. 

η μαμά μου δν είχε τον πατέρα μου σπίτι (ενδιάμεσα κιόλας χώριζαν) αλλά κ λόγω επαγγέλματος έλειπε (ούτε στις γέννες ήταν). 

ζορίστηκε η μαμά μου μεν αλλά την «βόλεψε» που μας έκανε όλα μαζί γιατί δεν θα άντεχε το ξενύχτι 5 παιδιών σε μεγαλύτερο χρόνο ή να μπαίνει συνέχεια σε διαδικασία μεγαλώματος ενός μωρού.

καλα δεν το συζητώ πως νιώθω εγώ που έχω άλλες 4 αδερφές. Ευλογημένη νιώθω κάθε μέρα μα κάθε μέρα ευχαριστώ την μαμά μου ❤️ είμαστε πολύ δεμένες κάναμε παρέα πάντα όλες μαζί, δεν είχαμε ανάγκη κανέναν. Η μεγάλη μου αδερφή κ εγώ ως τα δύο πρώτα παιδιά βοηθούσαμε τη μαμά μας με τα μωρά κ το θέλαμε μας άρεσε. 

Είναι σοκαριστικό εννοείται όταν το μαθαίνεις κ το βιώνεις… έχεις δίκιο να αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι. Εγώ είμαι έγκυος στο τρίτο γεννάω σε λίγο καιρό κ αγχώνομαι που τα παιδιά μου είναι 5 ετών και 2μιση ετών αλλά θα αγχωνόμουν όσο και να ήταν. Θα ήθελα πολύ κ εγώ 4-5-6 παιδιά, μακάρι  🙏🏼 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Κοριτσια μου γλυκά εγω π έχω ήδη 2 παιδιά κ σχετικά μεγάλα, 7 κ 5.5 χρονων θα σας δώσω μια συμβουλή! Βγειτε αυτές τις μέρες πολύ, πολύ όμως! Πιειτε πολύ! Γελάστε πολύ! Δείτε φίλους, ξενυχτιστε. Όσο κουρασμενες και αν είστε. Ξέρετε γιατί? Γιατί του χρόνου δ θα μπορείτε. Και για χρόνια δ θα μπορείτε. Θα έχετε βρεφακι στο σπίτι! Όλες σας! Να είστε σιγουρες! 

Φετος δ έχουμε καταφέρει να βγούμε ούτε για ένα ποτό με τ άντρα μου, ούτε για ένα φαγητό. Και σίγουρα να είμαι έξω όλη μερα χωρίς παιδιά τετοιες μερες έχει να συμβεί από πριν τα παιδιά. Απολαύστε τις τελευταίες σας γιορτές σαν ζευγάρι! Και συντομα θα είστε 3 και περισσότεροι. Να το θυμάστε.

Ποσό δίκιο εχεις…❤️

στις πριν 41 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Την ίδια διαφορά έχουν και τα δικά μου με την μπουμπου μας, την ίδια διαφορά είχα από τα 2 μεγαλύτερα αδέρφια μου, βέβαια είχα παρέα και τον άλλο μου αδερφό που είχαμε 18 μήνες διαφορά! 
Με το καλό θα πω….

Είναι το τυχερό της μπουμπου σου εγώ θα πω!!! 💕💕 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Η μαμά μου από τα 25 μέχρι τα 31 της έκανε 5 παιδιά με φυσιολογικό τοκετό όμως σε 6 χρόνια. Η πρώτη με την τελευταία έχουν 6 χρόνια διαφορά κ μεταξύ μας έχουμε 1 χρόνο διαφορά από παιδί σε παιδί. 

η μαμά μου δν είχε τον πατέρα μου σπίτι (ενδιάμεσα κιόλας χώριζαν) αλλά κ λόγω επαγγέλματος έλειπε (ούτε στις γέννες ήταν). 

ζορίστηκε η μαμά μου μεν αλλά την «βόλεψε» που μας έκανε όλα μαζί γιατί δεν θα άντεχε το ξενύχτι 5 παιδιών σε μεγαλύτερο χρόνο ή να μπαίνει συνέχεια σε διαδικασία μεγαλώματος ενός μωρού.

καλα δεν το συζητώ πως νιώθω εγώ που έχω άλλες 4 αδερφές. Ευλογημένη νιώθω κάθε μέρα μα κάθε μέρα ευχαριστώ την μαμά μου ❤️ είμαστε πολύ δεμένες κάναμε παρέα πάντα όλες μαζί, δεν είχαμε ανάγκη κανέναν. Η μεγάλη μου αδερφή κ εγώ ως τα δύο πρώτα παιδιά βοηθούσαμε τη μαμά μας με τα μωρά κ το θέλαμε μας άρεσε. 

Είναι σοκαριστικό εννοείται όταν το μαθαίνεις κ το βιώνεις… έχεις δίκιο να αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι. Εγώ είμαι έγκυος στο τρίτο γεννάω σε λίγο καιρό κ αγχώνομαι που τα παιδιά μου είναι 5 ετών και 2μιση ετών αλλά θα αγχωνόμουν όσο και να ήταν. Θα ήθελα πολύ κ εγώ 4-5-6 παιδιά, μακάρι  🙏🏼 

Σου εύχομαι ολόψυχα να τα αποκτήσεις!!! Έχεις πάρει πολύ αγάπη και έχεις να δώσεις άλλη τόση…🩷🩷🩷

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Είναι το τυχερό της μπουμπου σου εγώ θα πω!!! 💕💕 

Δεν έχω άλλες αντιδράσεις οπότε πάρε εδώ πολλές καρδούλες 🩷🩷🩷🩷🩷

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Αχ θα ήθελα κ εγώ μια αδερφή…μακάρι να είχα! Κ πάντα ελεγα ότι αν κάνω κόρη θα ήθελα να της χαρίσω μια αδερφή να έχει η μια την άλλη…μακάρι να μπορέσουμε προς το παρών είμαι εξαντλημένη με τα δυο 😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Αχ θα ήθελα κ εγώ μια αδερφή…μακάρι να είχα! Κ πάντα ελεγα ότι αν κάνω κόρη θα ήθελα να της χαρίσω μια αδερφή να έχει η μια την άλλη…μακάρι να μπορέσουμε προς το παρών είμαι εξαντλημένη με τα δυο 😅

Η μαμά μου ήθελε κ ένα γιο. Δεν ήρθε ποτέ… εν τέλη έκανα εγώ γιο κ τώρα περιμένω κ το τρίτο που είναι πάλι γιος άρα της έδωσα εγγόνια. Κάπως τα φέρνει η ζωή και όλα έρχονται 🩷 

ποτέ δεν ξέρεις ☺️ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καλές γιορτές να έχετε και εννοείται καλή δύναμη 🙏🏼

Φεύγοντας αυτός ο χρόνος μας βρίσκει τους 3 μας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς τις οικογένειες μας δίπλα. Δεν με ενοχλεί τόσο αυτό γιατί η δικιά μου οικογένεια είμαστε όλοι μαζί. Οι 3 μας. Και τι δεν θα έδινα να ήταν και το σπορακι στην κοιλίτσα μου, το αποχαιρετήσαμε όμως  στην πλατεία Αριστοτέλους που ανάψαμε το φαναράκι μας και το αφήσαμε να πετάξει ψηλά. 

2024 ότι μου στέρησες να μου το φέρει το 2025! 

Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Φεύγοντας αυτός ο χρόνος μας βρίσκει τους 3 μας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς τις οικογένειες μας δίπλα. Δεν με ενοχλεί τόσο αυτό γιατί η δικιά μου οικογένεια είμαστε όλοι μαζί. Οι 3 μας. Και τι δεν θα έδινα να ήταν και το σπορακι στην κοιλίτσα μου, το αποχαιρετήσαμε όμως  στην πλατεία Αριστοτέλους που ανάψαμε το φαναράκι μας και το αφήσαμε να πετάξει ψηλά. 

2024 ότι μου στέρησες να μου το φέρει το 2025! 

Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια! 

@MantariniΔιαβαζω το μήνυμά σου και μόνο σιωπή μπορώ να κάνω. Στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι θα ήμασταν με αγαπημένα πρόσωπα να κάνουμε πάρτι για το φύλο του μωρού μας...Σημερα καθισα στο ίδιο τραπέζι σιωπηλή και πιεζα τον εαυτό μου να μη κλάψω και χαλασω τη διάθεση κανενός. Η σκέψη μου στο αγγελούδι εκεί ψηλα.. Νιώθω να πνίγομαι.. Κοιτάω τον άντρα μου και τον βλέπω πιο στεναχωρημένο απο ποτέ..Θα εκανα τα πάντα για να εχω αυτο το σπορακι μεσα μου ξανα..  

Ευχομαι η νεα χρονια να φερει σε ολες υγεια και ενα μωρακι. Να ζησουν ολες οι γυναικες που το επιθυμουν αυτο το θαυμα, να κλεισουν οι πληγες και να απαλυνει ο πονος. Πιστη και κουραγιο μονο αυτο..

στις On 29/12/2024 at 11:00 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Την παίρνω στο κρεβάτι μετά τα μεσάνυχτα. Ένα περίεργο πράγμα.. Μόλις ξαπλώσω λες και με μυρίζει, αρχίζει να κλαίει. Ωστόσο και πιο πριν που είμαι στο σαλόνι, πάλι κλαίει για να θηλάσει. Ο μπαμπάς δυστυχώς με τις δύο δουλειές και το κυλιόμενο ωράριο, λείπει πολλά βράδια από το σπίτι οπότε είναι αδύνατον να βοηθήσει σε αυτό... Είναι μέχρι να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω άυπνη 2-3 (ή και περισσότερα βράδια).

Προς ώρας η μικρή μάλλον περνάει άλμα, γιατί είναι πιο γκρινιάρα από ποτέ. Χτες το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι από το κλάμα και όλη μέρα δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Έχει αρχίσει να έχει τέτοια ξεσπάσματα θυμού που όταν της λέω όχι χτυπάει το κεφάλι της στο πάτωμα 🫤🫤

Κατά τα άλλα εγώ έχω 2-3 μέρες που η ναυτία μου έχει καλυτερεύσει και αυτό με αγχωνει πολύ. Ξέρω βέβαια ότι τα συμπτώματα πάνε και έρχονται αλλά δεν γίνεται να μην πηγαίνει ο νους μου αμέσως στο κακό..

Ή άλμα ή δόντια. Εμείς έχουμε μεγάλα δράματα με τα δόντια 😕 Ναι αν είσαι μόνη είναι δύσκολο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και συζήτηση. Καταλαβαίνουν τα πάντα τα σκατούλια. Αλλιώς ή σε βλέπω για ταντεμ ή έχω ακούσει ότι αλλάζει η γεύση, δεν τους αρέσει και σταματάνε μόνα τους. 

Ελπίζω να είναι όλα καλά με το σπορακι ❤️ Καλό είναι να υπάρχει μια παύση από την πολύ ναυτία. Πόσο είσαι τώρα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια από εκεί που σας έγραψα ότι είμαι τάβλα με ήπιες συσπάσεις, τα πράγματα εξελίχθηκαν! Με πήρε ο ύπνος που λέτε αλλά ξύπνησα μετά από κάνα 3ωρο με πόνους περιόδου, ήτοι πιο έντονες συσπάσεις. Άρχισα λοιπόν να της καταγράφω και κατά τη διάρκεια ένιωθα μια έντονη επιθυμία για τουαλέτα όπου και πήγα 3-4 φορές! Στο σκούπισμα κάθε φορά όλο και κάτι αχνοφαινοταν μέχρι που από μπεζ σταγόνες, έγιναν ροζ/κόκκινες και έπειτα τσουπ εμφανίστηκε και η βλέννα του τραχηλικού πώματος 😱😱😱 φοβήθηκα λίγο με τις κόκκινες σταγόνες η αλήθεια είναι αλλά στην επόμενη φορά είχε ήδη γίνει καφέ μέχρι που οι σταγόνες στο σκούπισμα έγιναν μπεζ, σχεδόν διαφανείς. Οι συσπάσεις συνεχίζονται με συχνότητα περίπου 10-12 λεπτών και διάρκεια 40", δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη 😅 έκανα κι ένα ζεστό ντουζ που βοήθησε με τους πόνους. Λέω να περιμένω, θα στείλω και στο γιατρό αλλά φοβάμαι μήπως μου πει να πάω απ' το μαιευτήριο. Θα προτιμούσα να μείνω σπίτι όσο περισσότερο γίνεται - λέτε να σπάσουν και τα νερά στο μεταξύ; 😶 Σε άλλα νέα έχει γενέθλια ο σύζυγος σήμερα και έλεγε ότι θα ήθελε πολύ να έχουν μαζί γενέθλια!! Δε περιγράφω άλλο 🤣🤣🤣🤣
    • Εντάξει είναι μια χαρά 🩷 δεν γίνεται όλα τα μωρά να γέννιουνται 3.5-4 κιλά. Μια χαρά φυσιολογικό το βάρος ευτυχώς ξέφυγε του κινδύνου κ πάτε μέχρι το τέλος που έχετε την καισαρική 🩷  πωπω έμεινε τόσο λιγοοοοοοοοοοο Ελενα!!!! Πως νιώθεις που έφτασε ο καιρός; Ουσιαστικά 3 εβδ περίπου. 
    • @Kate1992εγώ είμαι κατά της πρόκλησης,  όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις.. δεν ειναι σωστο αυτο που λεω , γτ πολλες εχουν γεννησει ετσι και έχει πάει εξαιρετικά. Για αυτό που έχω ζήσει εγώ όμως,  δεν θα το έκανα ποτέ ξανά.. αν μου έλεγε ο γιατρός μπαίνουμε για πρόκληση,  θα διάλεγα την καισαρική.  Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να ετοιμαστεις και να μετράς τις ώρες που θα πάρεις το όμορφο πλασματακι σου αγκαλιά ❤ 
    • Εμείς ζητήσαμε να κάνει μια τυροπιτα για το τραπέζι της πρωτοχρονιάς , μην πέσουν οοοολα πάνω μου και τελικά το "ξεχασε".. ο σύζυγος να δουλεύει παραμονή μέχρι απόγευμα, εγώ με τα μικρά και να μαγειρεύω για το βράδυ.... αχ μανούλα κ πάλι μανούλα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...