Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ακυρώθηκε το ραντεβού τελικά γιατί είναι άρρωστος ο γιατρός.. Οπότε παραμένω στην αγωνία μου 

Και ποτέ θα ξαναπάς κορίτσι μου; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ακυρώθηκε το ραντεβού τελικά γιατί είναι άρρωστος ο γιατρός.. Οπότε παραμένω στην αγωνία μου 

Και περιμεναμε νεα σου γιατι το περιμεναμε ολες πως κ πως... ποτε σε εβαλε??? Προσπαθησε να διωξεις λιγο απο το μυαλο σου(ξερω δεν γινεται) την αγωνια κ να εισαι ηρεμη....καντο για το σπορακι σου🙏🙏😘😘😘

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα αλλά μετά την βιοχημική του προηγούμενου μήνα η πίστη μου κλονίστηκε πάρα πολύ. Θύμωσα, έκλαψα, ζήτησα ένα σημάδι γιατί να μου συμβαίνουν ξανά και ξανά όλα αυτά. Και ταυτόχρονα ακούς όλα αυτά τα τέρατα, αυτοί οι ανάξιοι άνθρωποι να γίνονται γονείς πολλών αθώων ψυχών. . 

Ίσως κάπου στην πορεία ξαναβρώ την πίστη μου, προς το παρόν νιώθω στα χαμένα, νιώθω θυμό και απογοήτευση... 

Θα σας γράψω νεότερα μόλις τελειώσω, 2 η ώρα έχω ραντεβού 🌈❤️🩹

Περιμένω με αγωνία τα νέα σου μπήκα φευγαλέα να δω τα νέα σου. Και βλέπω η ώρα Ελλάδος 14:30 εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου πλέον όλα να πάνε τέλεια 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Πω..τώρα το είδα. Έλα  ρε ελλη φαντάζομαι την απογοήτευση και την αγωνία σου . Μπα θα πήγαινα σε έναν άλλον για τον πρώτο υπέρηχο (δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα να πας σε δεύτερο;) 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πω..τώρα το είδα. Έλα  ρε ελλη φαντάζομαι την απογοήτευση και την αγωνία σου . Μπα θα πήγαινα σε έναν άλλον για τον πρώτο υπέρηχο (δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα να πας σε δεύτερο;) 

Φυσικά και γίνεται..όπου θέλεις πας...

@Elli13 να πας για έναν υπέρηχο σε μια κλινική...εγώ ας πούμε τότε που έτρεχα με την παλινδρομη μου λένε μπορείς να πας ότι ώρα θες σε ένα μαιευτήριο όπως το Γένεσις ας πούμε και να κάνεις ότι ώρα θες υπέρηχο...είναι 24 ώρες το 24ωρο γυναικολόγος εκεί !!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Λεω του άντρα μου εχθές να πατήσουμε μια παύση να μην μεγαλώσουν άλλο 😅 έγινε 2 χρόνων ο γιος μου χθες και όλη μέρα ήμουν συγκινημένη 

Ελα να τον χαίρεσαι κορίτσι μου χρόνια του πολλά !!! 
Του κάνατε πάρτυ;

Ωωω απογοήτευση.. ελπίζω να πας τουλάχιστον σε 2-3 μέρες το πολύ 

ετσι την είχα πατήσει και εγώ όταν έμεινα εγκυος στην μπέμπα πήρα καινούργιο γιατρό τηλ να πάω και μου λέει η γραμματέας ότι μπήκε να κάνει επέμβαση ο γιατρός και θα καθυστερήσει λίγο το ραντεβού του.. και τελικά δεν πήγα σε αυτόν γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 

ατυχία! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@anna_30 και @annie!χρόνια σας πολλά κορίτσια!! Αυτό που επιθυμείτε εύχομαι να έρθει γρήγορα!! 

(Χτες μπερδεύτηκα και τα έγραψα στο προηγούμενο θεματακι μας) 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Πώς πας με τη διέγερση; Πήγες για υπέρηχο ή όχι ακόμα.. Δε θυμάμαι πόσες μέρες έχει που ξεκίνησες 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας για χτες. Υγεία και ο,τι ποθεί η ψυχούλα σας 🙏🙏

Σήμερα έχω τον πρώτο υπέρηχο στον νέο γιατρο, πρέπει να είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς. Έχω πάρα πολύ άγχος, με αυτά που έχω περάσει φοβάμαι ότι θα ανοίξει η οθόνη και για άλλη μια φορά τα νέα δεν θα είναι καλά. 

Νιώθω την ανάγκη αυτή τη φορά να μην είναι ο καλός μου μαζί μου, αν και το θέλει. Δεν ξέρω πως θα του το πω, δεν ξέρω καν γιατί νιώθω έτσι. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ωωωωχχχ όχι ρε γαμωτο!!! Δεν πας κάπου αλλού ίσα ίσα να το δεις; Κ στο νοσοκομείο να πας δεδομένου του ιστορικού θα σε δουν σίγουρα!! 

@anna_30 τι λέει αγάπη έχουμε νεότερα από το μέτωπο;;

στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου!! Πώς πας με τη διέγερση; Πήγες για υπέρηχο ή όχι ακόμα.. Δε θυμάμαι πόσες μέρες έχει που ξεκίνησες 

Ωωωωχχχ όχι ρε γαμωτο!!! Δεν πας κάπου αλλού ίσα ίσα να το δεις; Κ στο νοσοκομείο να πας δεδομένου του ιστορικού θα σε δουν σίγουρα!! 

@anna_30 τι λέει αγάπη έχουμε νεότερα από το μέτωπο;;

Αχ δεν ξέρω…θα τρελαθώ σε αυτόν τον κύκλο..σηκώθηκα πάλι με πονοκέφαλο και πόνο περιόδου ο οποίος πέρασε μετά από κανα εικοσάλεπτο χωρίς να πάρω χάπι..από τότε δεν πονάω ούτε μου έχει έρθει..ο πονοκέφαλος επιμένει..θα δείξει σήμερα πως θα εξελιχθεί

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό πήγαινε σε μια οποιαδήποτε κλινική να κάνεις έναν υπέρηχο μη σε φάει η αγωνία και κλείνεις ξανά με τον γιατρό σου να πας όταν θα αναρρώσει 

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αχ δεν ξέρω…θα τρελαθώ σε αυτόν τον κύκλο..σηκώθηκα πάλι με πονοκέφαλο και πόνο περιόδου ο οποίος πέρασε μετά από κανα εικοσάλεπτο χωρίς να πάρω χάπι..από τότε δεν πονάω ούτε μου έχει έρθει..ο πονοκέφαλος επιμένει..θα δείξει σήμερα πως θα εξελιχθεί

Αύριο πρωί πας για χοριακη;;;😉😉😉

Τώρα κατάφερα να μπω να σας πω νέα. 

Ο άντρας μου έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά για να προλάβουμε να πάμε στον γιατρό και όταν με ενημέρωσε η γραμματέας του, ήταν ήδη στο δρόμο. Ο καημένος έφαγε τέτοια απογοήτευση μόλις ήρθε που μου λέει βρες άλλον να πάμε σήμερα. Μπήκα στο doctor anytime και βρήκα κάποιους στη περιοχή μου. Διάβασα τα βιογραφικά και τις κριτικές και επέλεξα. 

Με τόση αγωνία που είχε ο καημένος δεν ένιωθα καλά να του πω μην έρθεις, μόνο η έκφραση που πήρε όταν του είπα άκυρο, τα έλεγε όλα...

Μην τα πολυλογω, 5+6 βάσει υπερήχου, όλα είναι όπως θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι. Σε 10 μέρες μου είπε να ξαναπάω για να ακούσουμε καρδούλα. Και σε μια εβδομάδα μπορούμε μου είπε, αλλά καλύτερα σε 10 μέρες να το σιγουρέψουμε. 

Μου άρεσε αυτός ο γιατρός,νομίζω θα τον κρατήσω, είναι και κοντά στο σπίτι μου. Παίρνοντας το ιστορικό μου και ακούγοντας ότι ο προηγούμενος μου έδωσε χάπια να αποβάλλω στην 11η εβδομάδα μου είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει συναδέλφους αλλά αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό. Θα μπορούσες μου είπε να είχες πεθάνει! Ταράχτηκα πολύ που θυμήθηκα εκείνες τις δύο εφιαλτικές μέρες, όχι ότι τις έχω ξεχάσει, αλλά μου είναι δύσκολο να τις εξιστορω.

Τελοσπαντων, η κα Οικονομοπούλου από το Έλενα μου έστειλε ότι οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και δεν χρειάζομαι αντιπηκτικες ενεσεις. 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας 🩷🩷

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ο άντρας μου έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά για να προλάβουμε να πάμε στον γιατρό και όταν με ενημέρωσε η γραμματέας του, ήταν ήδη στο δρόμο. Ο καημένος έφαγε τέτοια απογοήτευση μόλις ήρθε που μου λέει βρες άλλον να πάμε σήμερα. Μπήκα στο doctor anytime και βρήκα κάποιους στη περιοχή μου. Διάβασα τα βιογραφικά και τις κριτικές και επέλεξα. 

Με τόση αγωνία που είχε ο καημένος δεν ένιωθα καλά να του πω μην έρθεις, μόνο η έκφραση που πήρε όταν του είπα άκυρο, τα έλεγε όλα...

Μην τα πολυλογω, 5+6 βάσει υπερήχου, όλα είναι όπως θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι. Σε 10 μέρες μου είπε να ξαναπάω για να ακούσουμε καρδούλα. Και σε μια εβδομάδα μπορούμε μου είπε, αλλά καλύτερα σε 10 μέρες να το σιγουρέψουμε. 

Μου άρεσε αυτός ο γιατρός,νομίζω θα τον κρατήσω, είναι και κοντά στο σπίτι μου. Παίρνοντας το ιστορικό μου και ακούγοντας ότι ο προηγούμενος μου έδωσε χάπια να αποβάλλω στην 11η εβδομάδα μου είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει συναδέλφους αλλά αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό. Θα μπορούσες μου είπε να είχες πεθάνει! Ταράχτηκα πολύ που θυμήθηκα εκείνες τις δύο εφιαλτικές μέρες, όχι ότι τις έχω ξεχάσει, αλλά μου είναι δύσκολο να τις εξιστορω.

Τελοσπαντων, η κα Οικονομοπούλου από το Έλενα μου έστειλε ότι οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και δεν χρειάζομαι αντιπηκτικες ενεσεις. 

Τέλεια κορίτσι μου! το σημαντικό είναι πως και οι εξετάσεις σου είναι καλές και βρήκες έναν γιατρό καλύτερο και το σποράκι είναι καλα!! Όλα θα πάνε πολύ καλα΄!! 🥰

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πολύ καλά τα νέα κορίτσι μου, πόσο χαίρομαι για σας ❤️ Καλώς ψάξατε για σήμερα εφόσον ήσασταν και προετοιμασμένοι ψυχολογικά ότι σήμερα θα είναι η μέρα του υπερήχου. Ακόμα κι έτσι που πήγατε "στα τυφλά". Κι εγώ κάπως έτσι στην τύχη βρήκα το γυναικολόγο-μαιευτήρα που μας παρακολουθεί πλέον όταν η δική μο΄υ έριχνε το ένα άκυρο μετά το άλλο λόγω διακοπών, και τελικά δεν έχω λόγια για το πόσο η ηρεμία του και η επεξηγηματικότητά του στα πάντα μ έχουν βοήθησει να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη, παρά τα άγχη και τους φόβους που είχα λόγω απωλειών. 

Από εδώ και πέρα εύχομαι μόνο θετικά κορίτσι μου, με το καλό να βλέπετε το σποράκι σας να θριαμβεύει και να μεγαλώνει 🙏🌈

στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Λεω του άντρα μου εχθές να πατήσουμε μια παύση να μην μεγαλώσουν άλλο 😅 έγινε 2 χρόνων ο γιος μου χθες και όλη μέρα ήμουν συγκινημένη 

Να σας ζήσει ο μικρός σας κορίτσι μου! Γερός και τυχερός να είναι!

Αχ μπράβο σας Έλλη μου!!! Όλα θα πάνε μια χαρά μέχρι τέλους αυτην τη φορά! Να σκέφτεσαι θετικά!!!🥰🥰

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ρε κορίτσια 8η - 9η μέρα, είμαστε με τα καλά μας;; Την προηγούμενη φορά έδειξε θετικό 15η μέρα και τώρα είναι αρκετά σκούρο από τώρα; 

IMG_20241210_192228.jpg

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μετά την περίοδο πάλι έδειξε περισσότερο και μετά έπεσε. Αλλά ίσως και να κάνω νωρίτερα αυτή τη φορά ωορρηξία 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μετά την περίοδο πάλι έδειξε περισσότερο και μετά έπεσε. Αλλά ίσως και να κάνω νωρίτερα αυτή τη φορά ωορρηξία 

Naty συμβαίνει συχνά αυτή η ορμόνη να έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στον κύκλο, οπότε μπορεί να είναι τυχαίο. Ωστόσο, αφού 2/2 κύκλους έχεις παρατηρήσει αυτό το μοτίβο, εγώ θα σου πρότεινα σ ένανα κύκλο να κάνεις τεστ σερί μετά την περιόδο μέχρι και την επόμενη περίοδο (που ελπίζουμε ότι δε θα έρθει εννοείται!!) ώστε να έχεις μια εικόμα αυτών των διακυμάνσεων στο σώμα σου.

Είχα κάνει κι εγώ σ έναν κύκλο αυτό το πείραμα γιατί ήμουν κι εγώ με την απορία του τι γίνεται τελικά. Βλέποντας μετά όλα τα τεστ μου απο τους κύκλους συνολικά, αποφάνθηκα ότι συνήθως κάνω ωορρηξία μεταξύ 16ης-20ης μέρας του κύκλου.

Ξέχασα πριν να αναφέρω ότι δεν έχει τόσο καλά μηχανήματα, όσο ο προηγούμενος. Δηλαδή η εικόνα ήταν αρκετά θολή σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει αλλά δεν πειράζει. Μου έγραψε και προγεστερόνη να  παίρνω, καθαρά λόγω ιστορικού. Μου ξεκαθάρισε ομως ότι οι βιοχημικές δεν είναι αξιολογησιμες.

Αύριο έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο κύησης στο Έλενα.

Ποιο κορίτσι έχει σειρά για τεστ/χοριακη; @anna_30 ;;;; 🤞🤞 

@Naty_ ιδού βρήκα εκείνον τον κύκλο-πειραμα και δες εδώ διακυμάνσεις! Μπορεί να μην είναι φουλ διακριτές αλλά πχ 11η-12η ενώ νόμιζα ότι ανέβαινε τελικά κατέβηκε. Κι εν τέλη είχα πικ 15η μέρα, άρα ωορρηξία 16η.

Screenshot_2024-12-10-17-51-26-961_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg

Screenshot_2024-12-10-17-51-40-270_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@Naty_ ιδού βρήκα εκείνον τον κύκλο-πειραμα και δες εδώ διακυμάνσεις! Μπορεί να μην είναι φουλ διακριτές αλλά πχ 11η-12η ενώ νόμιζα ότι ανέβαινε τελικά κατέβηκε. Κι εν τέλη είχα πικ 15η μέρα, άρα ωορρηξία 16η.

Screenshot_2024-12-10-17-51-26-961_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg

Screenshot_2024-12-10-17-51-40-270_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg

Αααα οκ ναι κατάλαβα. Τέλεια πρέπει να εφοδιάστω με τεστάκια γιατί έχω μόνο 6! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! 

Αγαπη μου ανεβοκατεβαινουν αυτες οι ορμονες σε καθε κυκλο κ γω οταν εκανα μ εμφανιζε πολλες φορες 9 μερα κ μετα 12η επεφτε και την ξαναεβλεπα παλι 19μερα να ανεβαινει.. εφοδιασου με νεα τεστακια κ ξεκινα....παμε γ θετικο το Γεναρη.

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! 

ετσι, ναι! μόλις καταλήξεις σ ενα εύρος ημερών που κάνεις συνηθως ωορρηξία τότε, θα κάνεις τεστάκια περίπου εκεί μέχρι να βρεις το πικ. Κι εγώ μετά απο εκεινον τον πειραματικό κύκλο που ξόδεψα πόσα τεστ όπως βλέπεις, μετά σχεδόν πάντα ξεκινούσα τεστάκια από 14η μέρα μέχρι 21η το πολύ και εκεί σταματούσα. Και έβρισκα πάντα το πικ, οπότε μπορώ να πω ότι ήταν πετυχημένη αυτή η μέθοδος για μένα 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...