Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 7:52 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Expand  

Κι εγώ κορίτσι μου τέλος του μήνα περιμένω!

Όπως μου είπατε κ πολλά κορίτσια παραπάνω θα κάνω υπομονή και δε θα ξεκινήσω τα τεστ πολύ νωρίς γιατί όντως δεν έχει νόημα!

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 7:20 ΠΜ, ο/η afr είπε:

Κι εγώ κορίτσι μου τέλος του μήνα περιμένω!

Όπως μου είπατε κ πολλά κορίτσια παραπάνω θα κάνω υπομονή και δε θα ξεκινήσω τα τεστ πολύ νωρίς γιατί όντως δεν έχει νόημα!

Expand  

Έτσι, ωραία στην αναμονή μαζί! Πώς είσαι γενικά; 

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 7:17 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου πολύ χαίρομαι όλα θα πάνε τέλεια ….!

με την αυπνια να ξερεις θα βοηθήσει αρκετά και το μαγνήσιο που ουτως ή άλλως θα παίρνεις..

επειδή κι εγώ έχω μεγάλο θέμα με τον ύπνο λόγω άγχους βεβαια εγώ ταλαιπωρούμαι αρεκτό

διάστημα..

και πίνω τσαγάκια καθημερινά είτε βαλεριαννα είτε μελισσοχορτο..

θα τα βρεις και σε σουπερ μαρκετ..

πάντα βεβαια με την εγκριση του γιατρού..!

Expand  

Αχ μακάρι με το μαγνήσιο να ισιώσω. Δεν ήξερα ότι βοηθάει το μαγνήσιο στην αϋπνία.

Εσένα αυτά τα ροφήματα σε βοήθησαν? 

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 7:39 ΠΜ, ο/η Χαρά 3 είπε:

Αχ μακάρι με το μαγνήσιο να ισιώσω. Δεν ήξερα ότι βοηθάει το μαγνήσιο στην αϋπνία.

Εσένα αυτά τα ροφήματα σε βοήθησαν? 

Expand  

Ναι αρκετά μπορώ να πω…

Η βαλεριάννα να ξέρεις από γευση και μυρωδιά δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά ηρεμεί γενικά και βοηθάει στην αυπνία..

εναλλακτικά το μελισσοχορτο..!

αλλά θα δεις αλλαγή και με το μαγνήσιο..

αν εχεις ναυτίες, ζαλαδες κτλ θα σε βοηθήσει πολύ το τζιντζερ είτε αν πάρεις ετοιμο τσαι είτε αν το βρασεις εσύ κι εχεις στο ψυγείο σου ενα μπουκαλι για λιγες ημερες σ’ ενα ποτηρακι με λιγο μελι αν θες..! 

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 7:21 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Έτσι, ωραία στην αναμονή μαζί! Πώς είσαι γενικά; 

Expand  

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία στο στήθος και ενοχλήσεις στην κοιλιά από πολύ νωρίς, οπότε το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου ότι αφού δεν αισθάνομαι κάτι, μάλλον θα έρθει η περίοδος! Θα μου πεις η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή το έζησα έτσι μια φορά, το έχω έτσι στο μυαλό μου τώρα 😛 

Εσύ πως είσαι; Πότε ακριβώς περιμένεις; Αν έχεις σταθερό κύκλο 

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 7:58 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Ελπίδα!!! Είσαι πραγματικά η προσωποποίηση του ονόματος σου 😊 Έχω διαβάσει την ιστορία σου, όπως κ άλλων κοριτσιών κ παρ'όλο που γίνονται θαύματα έχω πάψει να πιστεύω για εμάς. Έχω χάσει τελείως την πίστη μου κ δεν πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο κ παίρνεις μαθήματα. Στην πρώτη εγκυμοσ΄υνη αφού το μωράκι μας ήταν γραφτό να χαθεί (που είναι απολύτως κατανοητό ότι συμβαίνουν αυτά) γιατί να μην γίνει όταν ανακ΄΄αλυψα ότι είμαι έγκυος κ είχα λίγο καφέ αίμα κ έπρεπε να γίνει μετά αφού χτυπούσε η καρδούλα του κ το είδαμε και, και, και ? Σε μια στιγμή από ευτυχισμένος να βιθυστείς στο σκοτάδι....Τι μάθημα μου έδωσε αυτό? Ξέρω δεν υπάρχει απάντηση για αυτό όπως κ για πολ΄λά άλλα άδικα στη ζωή.

Μακάρι να μη σε διαψεύσω κ να μπω κ εγώ στη λίστα με τις επιτυχίες σου😉🥰

Όταν έχω περίοδο είμαι πολύ χάλια γτ πέρα από τον πόνο αίμα κλπ κ το ότι δεν είμαι έγκυος ξαναζώ την αποβολή 😔 Ως δια μαγείας με το που το τελειώνει ανακάπτω, γι αυτό μη μου δίνετε κ πολύ σημασία αυτές τις μέρες απλά δεν έχω πλέον καμία φίλη δίπλα μου (στις στεναχώριες ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα κ όλοι εξαφανίζονται όλοι)

Κορίτσι μου εγώ γενικά είμαι της άποψης όχι τεστ πριν την καθυστέρηση γιατί μπορεί να είσαι κ να βγει αρνητικό.... Έκτος αν πχ πρέπει να ξεκινήσεις κάποια αγωγή κ πρέπει να το μάθεις όσο πιο άμεσα γίνεται... Λίγο υπομονή 😊 Σε ποια μέρα μετά την ωορρηξία είσαι

Expand  

Κορίτσι μου είμαι μάλλον στην 8η μέρα μετά την ωορρηξία. Λέω μάλλον γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο οπότε ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Αλλά κάπου εκεί το υπολογίζω. Πάντως όπως είπατε κ οι περισσότερες δε θα κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση, γιατί δεν έχει νόημα και όντως δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ψυχολογικά. Θέλω δηλαδή να κάνω αλλά θα κρατηθώ με το ζόρι γιατί ξέρω ότι θα με επηρεάσει.

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 5:57 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου.. Και θα δεις μετά πόσο γρήγορα θα απαλύνει τον πόνο σου ο ερχομός μίας νέας εγκυμοσύνης.. Εγώ ηθελα να σου πω απλά ότι έχω πάρα πολλά άτομα στον περίγυρο μου (αδερφές, ξαδέρφη, κολλητή)  που μετά από παλίνδρομη έμειναν έγκυες στο 3μηνο πάλι (ενώ για την πρώτη εγκυμοσύνη προσπαθούσαν σχεδόν 1 έτος) και φυσικά γ΄έννησαν υγιέστατα μωράκια! Από ότι έχω διαβάσει και εγώ μετά από αποβολή μένεις πιο εύκολα έγκυος και υπάρχουν αρκετά μεγαλύτερες πιυθανότητες η εγκυμοσύνη να πάει καλά! Σου τα λέω για να σου δώσω θάρρος!

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 3:44 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν θα επρεπε να είναι πιο έντονο.; 
προχθες ο γιατρός είπε να αναμένω ωορηξία μεσα στο ΠΣΚ..

μηπως κάνω κάτι λαθος.; 

IMG_6526.jpeg

Expand  

Εγώ σκέφτομαι κορίτσι μου, επειδή προχθές αυτό που μας έιχες στείλει ήτα πιο σκούρο, μήπως έχεις κάνει ήδη ωορρηξία?? Παρακολούθησε το στο ΠΣΚ και εάν δεν σκουραίνει μπορεί ήδη να έχεις κάνει ωορρηξία.. 

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 7:52 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Expand  

Εγώ εγ΄ώ!! ελπίζω δηλαδή να μην περιμένω... στις 25/12 εγώ! Χριστουγεννιάτικα νέα! εσύ πότε? Πρωτοχρονιάτικα νέα?

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 7:51 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι αρκετά μπορώ να πω…

Η βαλεριάννα να ξέρεις από γευση και μυρωδιά δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά ηρεμεί γενικά και βοηθάει στην αυπνία..

εναλλακτικά το μελισσοχορτο..!

αλλά θα δεις αλλαγή και με το μαγνήσιο..

αν εχεις ναυτίες, ζαλαδες κτλ θα σε βοηθήσει πολύ το τζιντζερ είτε αν πάρεις ετοιμο τσαι είτε αν το βρασεις εσύ κι εχεις στο ψυγείο σου ενα μπουκαλι για λιγες ημερες σ’ ενα ποτηρακι με λιγο μελι αν θες..! 

Expand  

Τέλεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κάνω υπομονή λίγες μέρες να δω πως θα πάει με το μαγνήσιο και βλέπουμε. 

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 1:35 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν ξέρω γτ αλλά είμαι σίγουρη για σένα Φεβρουαρίο. Θα το δεις. 

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι και καλά κάνεις και τα λες και δεν τα κρατάς μέσα σου. Πολλές φορές μου γράψανε και εμένα κοπέλες "άγνωστες" και τελικά αυτές οι κοπέλες μου στάθηκαν ποιο πολύ από κάποιες που είχα .. οι μόνες που ένιωθαν τι εννοώ . Έλεγα ευτυχώς υπάρχει αυτό το σιτε και μπορώ να λέω τα δικά μου κάποιος να με ακούσει να νιώσω και να πω όλα όσα νιώθω χωρίς να κριθώ και χωρίς να ακούσω ένα κάνε υπομονή. 

Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι μαθήματα σου έδωσε . Θα το βρεις όμως στην πορεία προσωπικά έμαθα να μην πιέζω καταστάσεις να μη βιάζομαι έπρεπε να δώσω χρόνο ενώ εγώ απ' τη βιασύνη μου να κάνω δεύτερη εξωσωματική 🤐 🤐 έτρεξα την κατάσταση. Αντί να πω έχουμε κορονοιο ας αφήσουμε ένα μήνα να γίνουμε καλύτερα. Το ανακάλυψα εφόσον ήρθε ο Μάριος όμως. Πιο νωρίς ελεγα τι έφτιαξα τι κακό έκανα; 

Expand  

Θα σου στέλνω μήνυμα έτσι να με εμψυχώνεις!!!! Να ε΄ισαι καλά είμαι πολύ καλ΄υτερα σήμερα κ μου δίνεις πολλή κουρ΄αγιο κ ελπίδα😊 Όσο περίεργο κ να ακούγεται αυτά από φίλους περιμένεις να τα ακούς κ τα ακούς από άγνωστες σε ένα φόρουμ 🥰

στις On 19/12/2024 at 3:44 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν θα επρεπε να είναι πιο έντονο.; 
προχθες ο γιατρός είπε να αναμένω ωορηξία μεσα στο ΠΣΚ..

μηπως κάνω κάτι λαθος.; 

IMG_6526.jpeg

Expand  

Γενικά έχει σκαμπανεβάσματα η LH ή ήτανε χθες το πικ στις 18/12 το βράδυ κ άρχισε να πέφτει. Όταν βλέπεις ότι σκουραίνει όπως ήταν την Τετάρτη καλό θα είναι να κάνεις κ το βράδυ για να δεις μήπως είναι εκεί το πικ. Τώρα σε αυτό το μήνα συνέχισε κ θα δείξει μέχρι το σκ

στις On 19/12/2024 at 5:57 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

Expand  

Ευά μου πολύ ευχάριστο που είναι όλα καλά!!! Με το καλό να ξαναξεκινήσετε κ ξέρεις είσαι κ πιο γόνιμη τώρα, όποτε θα έρθει σίγουρα με τη νέα χρονιά!!! Ξεκουράσου κ πιες τα κρασάκια σου τώρα στις γιορτές κ πέρνα όσο πιο καλά μπορείς με τον σύζυγο 🥰

στις On 20/12/2024 at 5:50 ΠΜ, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες πήγα στον γιατρό. Όλα καλά ευτυχώς. Το είδαμε μέσα στο σπιτάκι του. 

Πολλά συναισθήματα. Εύχομαι κορίτσια μου μέσα από την καρδιά μου να τα νιώσετε σύντομα.

Το επόμενο βήμα σε έναν μήνα για την αυχενική.  Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ελπίζω να μην το σκεφτομαι τόσο πολύ για να περάσουν λίγο πιο γρήγορα οι μέρες. Θα ξεκινήσω σίδηρο και μαγνήσιο. Τα αγαπημένα μου😁

Και για την αϋπνία μου είπε να πάρω κάτι φυτικό από το φαρμακείο για να με βοηθήσει, βαλεριάνα η και το χαμομήλι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα δω αποτέλεσμα ότι και να πάρω. 

Expand  

Μπράβο Χαρά μου τέλεια νέα.... Με το κάλο να πάνε όλα καλά κ στην αυχενική 😊

στις On 20/12/2024 at 8:13 ΠΜ, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου είμαι μάλλον στην 8η μέρα μετά την ωορρηξία. Λέω μάλλον γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο οπότε ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Αλλά κάπου εκεί το υπολογίζω. Πάντως όπως είπατε κ οι περισσότερες δε θα κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση, γιατί δεν έχει νόημα και όντως δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ψυχολογικά. Θέλω δηλαδή να κάνω αλλά θα κρατηθώ με το ζόρι γιατί ξέρω ότι θα με επηρεάσει.

Expand  

Τεστάκια ωορρηξίας έχεις πει δεν κάνεις έτσι? Είναι νωρ΄΄ίς ακόμη, κρατήσου κ κάνε υπομονή κάποιες μέρες🤞

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 8:32 ΠΜ, ο/η Nicol21 είπε:

Εγώ εγ΄ώ!! ελπίζω δηλαδή να μην περιμένω... στις 25/12 εγώ! Χριστουγεννιάτικα νέα! εσύ πότε? Πρωτοχρονιάτικα νέα?

Expand  

Κι εγώ στις 27-28 περίπου, δεν έχω σταθερό κύκλο! Για να δούμε τι θα δούμε 😋 μακάρι να μην έρθει σε καμία αυτή η τελευταία αναμενόμενη περίοδος της χρονιάς!

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 9:05 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Θα σου στέλνω μήνυμα έτσι να με εμψυχώνεις!!!! Να ε΄ισαι καλά είμαι πολύ καλ΄υτερα σήμερα κ μου δίνεις πολλή κουρ΄αγιο κ ελπίδα😊 Όσο περίεργο κ να ακούγεται αυτά από φίλους περιμένεις να τα ακούς κ τα ακούς από άγνωστες σε ένα φόρουμ 🥰

Γενικά έχει σκαμπανεβάσματα η LH ή ήτανε χθες το πικ στις 18/12 το βράδυ κ άρχισε να πέφτει. Όταν βλέπεις ότι σκουραίνει όπως ήταν την Τετάρτη καλό θα είναι να κάνεις κ το βράδυ για να δεις μήπως είναι εκεί το πικ. Τώρα σε αυτό το μήνα συνέχισε κ θα δείξει μέχρι το σκ

Ευά μου πολύ ευχάριστο που είναι όλα καλά!!! Με το καλό να ξαναξεκινήσετε κ ξέρεις είσαι κ πιο γόνιμη τώρα, όποτε θα έρθει σίγουρα με τη νέα χρονιά!!! Ξεκουράσου κ πιες τα κρασάκια σου τώρα στις γιορτές κ πέρνα όσο πιο καλά μπορείς με τον σύζυγο 🥰

Μπράβο Χαρά μου τέλεια νέα.... Με το κάλο να πάνε όλα καλά κ στην αυχενική 😊

Τεστάκια ωορρηξίας έχεις πει δεν κάνεις έτσι? Είναι νωρ΄΄ίς ακόμη, κρατήσου κ κάνε υπομονή κάποιες μέρες🤞

Expand  

Ναι δεν κάνω τεστ ωορρηξίας προς το παρόν. Λέω να δοκιμάσουμε λίγο καιρό έτσι πιο ήρεμα 😋

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 9:40 ΠΜ, ο/η afr είπε:

Ναι δεν κάνω τεστ ωορρηξίας προς το παρόν. Λέω να δοκιμάσουμε λίγο καιρό έτσι πιο ήρεμα 😋

Expand  

Ότι σε βολεύει κοπέλα μου 😉 Σε κάποιες προκαλεί άγχος, σε μένα επειδή δεν έχω σταθερό κ΄ύκλο με κατατοπίζει για το πότε θα έχω περίοδο, δεν το σκέφτομαι ααα έχω γόνιμες, εμείς έχουμε όλο το μήνα φουλ επαφ΄ές απλά θέλω να ξέρω αν έχω καθυστέρηση!!!

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 8:25 ΠΜ, ο/η Nicol21 είπε:

Εγώ σκέφτομαι κορίτσι μου, επειδή προχθές αυτό που μας έιχες στείλει ήτα πιο σκούρο, μήπως έχεις κάνει ήδη ωορρηξία?? Παρακολούθησε το στο ΠΣΚ και εάν δεν σκουραίνει μπορεί ήδη να έχεις κάνει ωορρηξία.. 

Expand  

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 8:07 ΠΜ, ο/η afr είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία στο στήθος και ενοχλήσεις στην κοιλιά από πολύ νωρίς, οπότε το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου ότι αφού δεν αισθάνομαι κάτι, μάλλον θα έρθει η περίοδος! Θα μου πεις η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή το έζησα έτσι μια φορά, το έχω έτσι στο μυαλό μου τώρα 😛 

Εσύ πως είσαι; Πότε ακριβώς περιμένεις; Αν έχεις σταθερό κύκλο 

Expand  

Η αλήθεια είναι πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ναι, έτσι λένε τουλάχιστον. Α έχεις ήδη ένα παιδάκι; Τι ωραία! 

Εγώ είμαι χάλια, χαχα για την ακρίβεια πονοκέφαλο, το στήθος πονάει (αλλά γενικά πλέον με πονάει μετα την ωορρηξία). Νιώθω ότι αρρωσταίνω γιατί κι ο σύντροφος είναι άρρωστος οπότε δεν νομίζω να τη γλιτώσω. Περιμένω σε 9 μέρες περίπου 

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2024 at 8:56 ΜΜ, ο/η arntalia είπε:

Θα τον παρω απο δευτερα κοριτσι μου να του το πω...καπως ημουν καλυτερα σημερα...ναι κατευθειαν χιλιαρι το πρωι...εχω παρει ενα σωρο φαρμακα αντε να δουμε κ αυτο. Εσενα σ εστρωσε το κυκλο??? Εμενα μ το εδωσς γ τις πολυκυστικες κ να με βοηθησεξ ν κανω ωορρηξια...

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ δεν έχω πολυκυστικές.. Εμένα μου το παίρνω γιατί έχω θέμα με την γλυκοζυλιωμένη μου. Εαν πρόσεξες βελτίωση σήμερα τότε σημαίνει οτι μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα.

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 9:55 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

Expand  

Στην ωορρηξία λίγο πριν λίγο κατά τη διάρκεια πονάω κι εγώ. Ο γιατρός με υπέρηχο δεν σε τσέκαρε; Άρα αποκλείεται να έχεις κάνει θα στο έλεγε. Τεστακι σήμερα έκανες; 

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 12:58 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Στην ωορρηξία λίγο πριν λίγο κατά τη διάρκεια πονάω κι εγώ. Ο γιατρός με υπέρηχο δεν σε τσέκαρε; Άρα αποκλείεται να έχεις κάνει θα στο έλεγε. Τεστακι σήμερα έκανες; 

Expand  

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 3:23 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

Expand  

Τέλεια! Είδες σκουρυνε. Αύριο πιστεύω θα κάνει πικ. Επαφουλες το πσκ πάμε δυναμικά 😃

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2024 at 5:01 ΜΜ, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιαααα κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια από χθες..πιστεύω αν όχι το βράδυ αύριο θα είναι το πιο έντονο!

IMG_1822.jpeg

Expand  

Σχεδόν θετικό είναι κορίτσι μου! Βουρρ βουρρρ κι εσύ ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...