Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Κι εγώ κορίτσι μου τέλος του μήνα περιμένω!

Όπως μου είπατε κ πολλά κορίτσια παραπάνω θα κάνω υπομονή και δε θα ξεκινήσω τα τεστ πολύ νωρίς γιατί όντως δεν έχει νόημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 694
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η afr είπε:

Κι εγώ κορίτσι μου τέλος του μήνα περιμένω!

Όπως μου είπατε κ πολλά κορίτσια παραπάνω θα κάνω υπομονή και δε θα ξεκινήσω τα τεστ πολύ νωρίς γιατί όντως δεν έχει νόημα!

Έτσι, ωραία στην αναμονή μαζί! Πώς είσαι γενικά; 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου πολύ χαίρομαι όλα θα πάνε τέλεια ….!

με την αυπνια να ξερεις θα βοηθήσει αρκετά και το μαγνήσιο που ουτως ή άλλως θα παίρνεις..

επειδή κι εγώ έχω μεγάλο θέμα με τον ύπνο λόγω άγχους βεβαια εγώ ταλαιπωρούμαι αρεκτό

διάστημα..

και πίνω τσαγάκια καθημερινά είτε βαλεριαννα είτε μελισσοχορτο..

θα τα βρεις και σε σουπερ μαρκετ..

πάντα βεβαια με την εγκριση του γιατρού..!

Αχ μακάρι με το μαγνήσιο να ισιώσω. Δεν ήξερα ότι βοηθάει το μαγνήσιο στην αϋπνία.

Εσένα αυτά τα ροφήματα σε βοήθησαν? 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Αχ μακάρι με το μαγνήσιο να ισιώσω. Δεν ήξερα ότι βοηθάει το μαγνήσιο στην αϋπνία.

Εσένα αυτά τα ροφήματα σε βοήθησαν? 

Ναι αρκετά μπορώ να πω…

Η βαλεριάννα να ξέρεις από γευση και μυρωδιά δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά ηρεμεί γενικά και βοηθάει στην αυπνία..

εναλλακτικά το μελισσοχορτο..!

αλλά θα δεις αλλαγή και με το μαγνήσιο..

αν εχεις ναυτίες, ζαλαδες κτλ θα σε βοηθήσει πολύ το τζιντζερ είτε αν πάρεις ετοιμο τσαι είτε αν το βρασεις εσύ κι εχεις στο ψυγείο σου ενα μπουκαλι για λιγες ημερες σ’ ενα ποτηρακι με λιγο μελι αν θες..! 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έτσι, ωραία στην αναμονή μαζί! Πώς είσαι γενικά; 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία στο στήθος και ενοχλήσεις στην κοιλιά από πολύ νωρίς, οπότε το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου ότι αφού δεν αισθάνομαι κάτι, μάλλον θα έρθει η περίοδος! Θα μου πεις η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή το έζησα έτσι μια φορά, το έχω έτσι στο μυαλό μου τώρα 😛 

Εσύ πως είσαι; Πότε ακριβώς περιμένεις; Αν έχεις σταθερό κύκλο 

στις On 19/12/2024 at 9:58 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Ελπίδα!!! Είσαι πραγματικά η προσωποποίηση του ονόματος σου 😊 Έχω διαβάσει την ιστορία σου, όπως κ άλλων κοριτσιών κ παρ'όλο που γίνονται θαύματα έχω πάψει να πιστεύω για εμάς. Έχω χάσει τελείως την πίστη μου κ δεν πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο κ παίρνεις μαθήματα. Στην πρώτη εγκυμοσ΄υνη αφού το μωράκι μας ήταν γραφτό να χαθεί (που είναι απολύτως κατανοητό ότι συμβαίνουν αυτά) γιατί να μην γίνει όταν ανακ΄΄αλυψα ότι είμαι έγκυος κ είχα λίγο καφέ αίμα κ έπρεπε να γίνει μετά αφού χτυπούσε η καρδούλα του κ το είδαμε και, και, και ? Σε μια στιγμή από ευτυχισμένος να βιθυστείς στο σκοτάδι....Τι μάθημα μου έδωσε αυτό? Ξέρω δεν υπάρχει απάντηση για αυτό όπως κ για πολ΄λά άλλα άδικα στη ζωή.

Μακάρι να μη σε διαψεύσω κ να μπω κ εγώ στη λίστα με τις επιτυχίες σου😉🥰

Όταν έχω περίοδο είμαι πολύ χάλια γτ πέρα από τον πόνο αίμα κλπ κ το ότι δεν είμαι έγκυος ξαναζώ την αποβολή 😔 Ως δια μαγείας με το που το τελειώνει ανακάπτω, γι αυτό μη μου δίνετε κ πολύ σημασία αυτές τις μέρες απλά δεν έχω πλέον καμία φίλη δίπλα μου (στις στεναχώριες ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα κ όλοι εξαφανίζονται όλοι)

Κορίτσι μου εγώ γενικά είμαι της άποψης όχι τεστ πριν την καθυστέρηση γιατί μπορεί να είσαι κ να βγει αρνητικό.... Έκτος αν πχ πρέπει να ξεκινήσεις κάποια αγωγή κ πρέπει να το μάθεις όσο πιο άμεσα γίνεται... Λίγο υπομονή 😊 Σε ποια μέρα μετά την ωορρηξία είσαι

Κορίτσι μου είμαι μάλλον στην 8η μέρα μετά την ωορρηξία. Λέω μάλλον γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο οπότε ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Αλλά κάπου εκεί το υπολογίζω. Πάντως όπως είπατε κ οι περισσότερες δε θα κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση, γιατί δεν έχει νόημα και όντως δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ψυχολογικά. Θέλω δηλαδή να κάνω αλλά θα κρατηθώ με το ζόρι γιατί ξέρω ότι θα με επηρεάσει.

στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

Μπράβο κορίτσι μου.. Και θα δεις μετά πόσο γρήγορα θα απαλύνει τον πόνο σου ο ερχομός μίας νέας εγκυμοσύνης.. Εγώ ηθελα να σου πω απλά ότι έχω πάρα πολλά άτομα στον περίγυρο μου (αδερφές, ξαδέρφη, κολλητή)  που μετά από παλίνδρομη έμειναν έγκυες στο 3μηνο πάλι (ενώ για την πρώτη εγκυμοσύνη προσπαθούσαν σχεδόν 1 έτος) και φυσικά γ΄έννησαν υγιέστατα μωράκια! Από ότι έχω διαβάσει και εγώ μετά από αποβολή μένεις πιο εύκολα έγκυος και υπάρχουν αρκετά μεγαλύτερες πιυθανότητες η εγκυμοσύνη να πάει καλά! Σου τα λέω για να σου δώσω θάρρος!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν θα επρεπε να είναι πιο έντονο.; 
προχθες ο γιατρός είπε να αναμένω ωορηξία μεσα στο ΠΣΚ..

μηπως κάνω κάτι λαθος.; 

IMG_6526.jpeg

Εγώ σκέφτομαι κορίτσι μου, επειδή προχθές αυτό που μας έιχες στείλει ήτα πιο σκούρο, μήπως έχεις κάνει ήδη ωορρηξία?? Παρακολούθησε το στο ΠΣΚ και εάν δεν σκουραίνει μπορεί ήδη να έχεις κάνει ωορρηξία.. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Εγώ εγ΄ώ!! ελπίζω δηλαδή να μην περιμένω... στις 25/12 εγώ! Χριστουγεννιάτικα νέα! εσύ πότε? Πρωτοχρονιάτικα νέα?

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι αρκετά μπορώ να πω…

Η βαλεριάννα να ξέρεις από γευση και μυρωδιά δεν είναι κι ότι καλύτερο αλλά ηρεμεί γενικά και βοηθάει στην αυπνία..

εναλλακτικά το μελισσοχορτο..!

αλλά θα δεις αλλαγή και με το μαγνήσιο..

αν εχεις ναυτίες, ζαλαδες κτλ θα σε βοηθήσει πολύ το τζιντζερ είτε αν πάρεις ετοιμο τσαι είτε αν το βρασεις εσύ κι εχεις στο ψυγείο σου ενα μπουκαλι για λιγες ημερες σ’ ενα ποτηρακι με λιγο μελι αν θες..! 

Τέλεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα κάνω υπομονή λίγες μέρες να δω πως θα πάει με το μαγνήσιο και βλέπουμε. 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν ξέρω γτ αλλά είμαι σίγουρη για σένα Φεβρουαρίο. Θα το δεις. 

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι και καλά κάνεις και τα λες και δεν τα κρατάς μέσα σου. Πολλές φορές μου γράψανε και εμένα κοπέλες "άγνωστες" και τελικά αυτές οι κοπέλες μου στάθηκαν ποιο πολύ από κάποιες που είχα .. οι μόνες που ένιωθαν τι εννοώ . Έλεγα ευτυχώς υπάρχει αυτό το σιτε και μπορώ να λέω τα δικά μου κάποιος να με ακούσει να νιώσω και να πω όλα όσα νιώθω χωρίς να κριθώ και χωρίς να ακούσω ένα κάνε υπομονή. 

Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι μαθήματα σου έδωσε . Θα το βρεις όμως στην πορεία προσωπικά έμαθα να μην πιέζω καταστάσεις να μη βιάζομαι έπρεπε να δώσω χρόνο ενώ εγώ απ' τη βιασύνη μου να κάνω δεύτερη εξωσωματική 🤐 🤐 έτρεξα την κατάσταση. Αντί να πω έχουμε κορονοιο ας αφήσουμε ένα μήνα να γίνουμε καλύτερα. Το ανακάλυψα εφόσον ήρθε ο Μάριος όμως. Πιο νωρίς ελεγα τι έφτιαξα τι κακό έκανα; 

Θα σου στέλνω μήνυμα έτσι να με εμψυχώνεις!!!! Να ε΄ισαι καλά είμαι πολύ καλ΄υτερα σήμερα κ μου δίνεις πολλή κουρ΄αγιο κ ελπίδα😊 Όσο περίεργο κ να ακούγεται αυτά από φίλους περιμένεις να τα ακούς κ τα ακούς από άγνωστες σε ένα φόρουμ 🥰

στις πριν 17 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν θα επρεπε να είναι πιο έντονο.; 
προχθες ο γιατρός είπε να αναμένω ωορηξία μεσα στο ΠΣΚ..

μηπως κάνω κάτι λαθος.; 

IMG_6526.jpeg

Γενικά έχει σκαμπανεβάσματα η LH ή ήτανε χθες το πικ στις 18/12 το βράδυ κ άρχισε να πέφτει. Όταν βλέπεις ότι σκουραίνει όπως ήταν την Τετάρτη καλό θα είναι να κάνεις κ το βράδυ για να δεις μήπως είναι εκεί το πικ. Τώρα σε αυτό το μήνα συνέχισε κ θα δείξει μέχρι το σκ

στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

Ευά μου πολύ ευχάριστο που είναι όλα καλά!!! Με το καλό να ξαναξεκινήσετε κ ξέρεις είσαι κ πιο γόνιμη τώρα, όποτε θα έρθει σίγουρα με τη νέα χρονιά!!! Ξεκουράσου κ πιες τα κρασάκια σου τώρα στις γιορτές κ πέρνα όσο πιο καλά μπορείς με τον σύζυγο 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες πήγα στον γιατρό. Όλα καλά ευτυχώς. Το είδαμε μέσα στο σπιτάκι του. 

Πολλά συναισθήματα. Εύχομαι κορίτσια μου μέσα από την καρδιά μου να τα νιώσετε σύντομα.

Το επόμενο βήμα σε έναν μήνα για την αυχενική.  Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ελπίζω να μην το σκεφτομαι τόσο πολύ για να περάσουν λίγο πιο γρήγορα οι μέρες. Θα ξεκινήσω σίδηρο και μαγνήσιο. Τα αγαπημένα μου😁

Και για την αϋπνία μου είπε να πάρω κάτι φυτικό από το φαρμακείο για να με βοηθήσει, βαλεριάνα η και το χαμομήλι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα δω αποτέλεσμα ότι και να πάρω. 

Μπράβο Χαρά μου τέλεια νέα.... Με το κάλο να πάνε όλα καλά κ στην αυχενική 😊

στις πριν 37 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου είμαι μάλλον στην 8η μέρα μετά την ωορρηξία. Λέω μάλλον γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο οπότε ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρη! Αλλά κάπου εκεί το υπολογίζω. Πάντως όπως είπατε κ οι περισσότερες δε θα κάνω τεστ πριν την καθυστέρηση, γιατί δεν έχει νόημα και όντως δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ψυχολογικά. Θέλω δηλαδή να κάνω αλλά θα κρατηθώ με το ζόρι γιατί ξέρω ότι θα με επηρεάσει.

Τεστάκια ωορρηξίας έχεις πει δεν κάνεις έτσι? Είναι νωρ΄΄ίς ακόμη, κρατήσου κ κάνε υπομονή κάποιες μέρες🤞

@Sia A @Nicol21 Σας ευχαριστώ παρα πολύ για τα λογια σας. Πραγματικά μου δινετε θάρρος. Δε τα καταφέρνω πάντα αλλα θελω να σκέφτομαι θετικά ανυπομονώ να έρθει το μωρακι μου

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nicol21 είπε:

Εγώ εγ΄ώ!! ελπίζω δηλαδή να μην περιμένω... στις 25/12 εγώ! Χριστουγεννιάτικα νέα! εσύ πότε? Πρωτοχρονιάτικα νέα?

Κι εγώ στις 27-28 περίπου, δεν έχω σταθερό κύκλο! Για να δούμε τι θα δούμε 😋 μακάρι να μην έρθει σε καμία αυτή η τελευταία αναμενόμενη περίοδος της χρονιάς!

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα σου στέλνω μήνυμα έτσι να με εμψυχώνεις!!!! Να ε΄ισαι καλά είμαι πολύ καλ΄υτερα σήμερα κ μου δίνεις πολλή κουρ΄αγιο κ ελπίδα😊 Όσο περίεργο κ να ακούγεται αυτά από φίλους περιμένεις να τα ακούς κ τα ακούς από άγνωστες σε ένα φόρουμ 🥰

Γενικά έχει σκαμπανεβάσματα η LH ή ήτανε χθες το πικ στις 18/12 το βράδυ κ άρχισε να πέφτει. Όταν βλέπεις ότι σκουραίνει όπως ήταν την Τετάρτη καλό θα είναι να κάνεις κ το βράδυ για να δεις μήπως είναι εκεί το πικ. Τώρα σε αυτό το μήνα συνέχισε κ θα δείξει μέχρι το σκ

Ευά μου πολύ ευχάριστο που είναι όλα καλά!!! Με το καλό να ξαναξεκινήσετε κ ξέρεις είσαι κ πιο γόνιμη τώρα, όποτε θα έρθει σίγουρα με τη νέα χρονιά!!! Ξεκουράσου κ πιες τα κρασάκια σου τώρα στις γιορτές κ πέρνα όσο πιο καλά μπορείς με τον σύζυγο 🥰

Μπράβο Χαρά μου τέλεια νέα.... Με το κάλο να πάνε όλα καλά κ στην αυχενική 😊

Τεστάκια ωορρηξίας έχεις πει δεν κάνεις έτσι? Είναι νωρ΄΄ίς ακόμη, κρατήσου κ κάνε υπομονή κάποιες μέρες🤞

Ναι δεν κάνω τεστ ωορρηξίας προς το παρόν. Λέω να δοκιμάσουμε λίγο καιρό έτσι πιο ήρεμα 😋

στις πριν 1 λεπτό, ο/η afr είπε:

Ναι δεν κάνω τεστ ωορρηξίας προς το παρόν. Λέω να δοκιμάσουμε λίγο καιρό έτσι πιο ήρεμα 😋

Ότι σε βολεύει κοπέλα μου 😉 Σε κάποιες προκαλεί άγχος, σε μένα επειδή δεν έχω σταθερό κ΄ύκλο με κατατοπίζει για το πότε θα έχω περίοδο, δεν το σκέφτομαι ααα έχω γόνιμες, εμείς έχουμε όλο το μήνα φουλ επαφ΄ές απλά θέλω να ξέρω αν έχω καθυστέρηση!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nicol21 είπε:

Εγώ σκέφτομαι κορίτσι μου, επειδή προχθές αυτό που μας έιχες στείλει ήτα πιο σκούρο, μήπως έχεις κάνει ήδη ωορρηξία?? Παρακολούθησε το στο ΠΣΚ και εάν δεν σκουραίνει μπορεί ήδη να έχεις κάνει ωορρηξία.. 

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάτι. Κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονη ευαισθησία στο στήθος και ενοχλήσεις στην κοιλιά από πολύ νωρίς, οπότε το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου ότι αφού δεν αισθάνομαι κάτι, μάλλον θα έρθει η περίοδος! Θα μου πεις η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, αλλά επειδή το έζησα έτσι μια φορά, το έχω έτσι στο μυαλό μου τώρα 😛 

Εσύ πως είσαι; Πότε ακριβώς περιμένεις; Αν έχεις σταθερό κύκλο 

Η αλήθεια είναι πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ναι, έτσι λένε τουλάχιστον. Α έχεις ήδη ένα παιδάκι; Τι ωραία! 

Εγώ είμαι χάλια, χαχα για την ακρίβεια πονοκέφαλο, το στήθος πονάει (αλλά γενικά πλέον με πονάει μετα την ωορρηξία). Νιώθω ότι αρρωσταίνω γιατί κι ο σύντροφος είναι άρρωστος οπότε δεν νομίζω να τη γλιτώσω. Περιμένω σε 9 μέρες περίπου 

στις πριν 13 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Θα τον παρω απο δευτερα κοριτσι μου να του το πω...καπως ημουν καλυτερα σημερα...ναι κατευθειαν χιλιαρι το πρωι...εχω παρει ενα σωρο φαρμακα αντε να δουμε κ αυτο. Εσενα σ εστρωσε το κυκλο??? Εμενα μ το εδωσς γ τις πολυκυστικες κ να με βοηθησεξ ν κανω ωορρηξια...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ δεν έχω πολυκυστικές.. Εμένα μου το παίρνω γιατί έχω θέμα με την γλυκοζυλιωμένη μου. Εαν πρόσεξες βελτίωση σήμερα τότε σημαίνει οτι μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

δεν ξέρω πραγματικά πάντως το πρωι είχα ενοχλησεις στην κοιλια σαν ηπιους πονους περιοδου 🤷🏻‍♀️

Στην ωορρηξία λίγο πριν λίγο κατά τη διάρκεια πονάω κι εγώ. Ο γιατρός με υπέρηχο δεν σε τσέκαρε; Άρα αποκλείεται να έχεις κάνει θα στο έλεγε. Τεστακι σήμερα έκανες; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Στην ωορρηξία λίγο πριν λίγο κατά τη διάρκεια πονάω κι εγώ. Ο γιατρός με υπέρηχο δεν σε τσέκαρε; Άρα αποκλείεται να έχεις κάνει θα στο έλεγε. Τεστακι σήμερα έκανες; 

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι κανονικά μου εκανε υπέρηχο και μου είπε οτι ένα ωοθηλακιο ηταν μεγάλο δν θυμαμαι πόσο κι ότι μεσα στο ΠΣΚ θα κανω ωορηξία.. μολις εκανα το τεστ σες και συγκριτικα με τα προηγουμενα να μου πεις αν ειμαστε σε καλό δρόμο

IMG_6529.jpeg

Τέλεια! Είδες σκουρυνε. Αύριο πιστεύω θα κάνει πικ. Επαφουλες το πσκ πάμε δυναμικά 😃

στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιαααα κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια από χθες..πιστεύω αν όχι το βράδυ αύριο θα είναι το πιο έντονο!

IMG_1822.jpeg

Σχεδόν θετικό είναι κορίτσι μου! Βουρρ βουρρρ κι εσύ ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...