Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

Ουφφ τώρα συνειδητοποίησα ότι είχα κλείσει πέρυσι 12/12 ( σαν αύριο) να κάνω αυχενική. Δεν πρόλαβα, ούτε τον Ιούνιο πρόλαβα. Άραγε θα έρθει αυτή η μέρα που δεν θα χρειαστεί να ακυρωσω την αυχενική γιατί όλα θα κυλάνε ωραία..; 

Πόση πίστη να έχω μέσα μου και πόση δύναμη να βρω πια. Παίρνω δύναμη κι από εσάς κάθε μέρα με όσα μοιραζόμαστε. Είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις μας, από τον έλεγχο μας αλλά από την άλλη άραγε υπάρχει κανείς να ακούει τις προσευχές μου; Κι αν ακούει, γιατί δεν άκουσε τις προηγούμενες; Μήπως απλά δεν ήταν η στιγμή μου..και πότε άραγε θα είναι; Πόσο να κολυμπήσω στα βαθιά πια; Θέλω ηρεμία και φως, κουράστηκα με το σκοτάδι. 

(Και να φανταστείτε μου χει τελειώσει η περίοδος επομένως όλα αυτά τα λέω χωρίς οι ορμόνες να κάνουν πάρτι ακόμα..!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 467
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ουφφ τώρα συνειδητοποίησα ότι είχα κλείσει πέρυσι 12/12 ( σαν αύριο) να κάνω αυχενική. Δεν πρόλαβα, ούτε τον Ιούνιο πρόλαβα. Άραγε θα έρθει αυτή η μέρα που δεν θα χρειαστεί να ακυρωσω την αυχενική γιατί όλα θα κυλάνε ωραία..; 

Πόση πίστη να έχω μέσα μου και πόση δύναμη να βρω πια. Παίρνω δύναμη κι από εσάς κάθε μέρα με όσα μοιραζόμαστε. Είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις μας, από τον έλεγχο μας αλλά από την άλλη άραγε υπάρχει κανείς να ακούει τις προσευχές μου; Κι αν ακούει, γιατί δεν άκουσε τις προηγούμενες; Μήπως απλά δεν ήταν η στιγμή μου..και πότε άραγε θα είναι; Πόσο να κολυμπήσω στα βαθιά πια; Θέλω ηρεμία και φως, κουράστηκα με το σκοτάδι. 

(Και να φανταστείτε μου χει τελειώσει η περίοδος επομένως όλα αυτά τα λέω χωρίς οι ορμόνες να κάνουν πάρτι ακόμα..!)

Αχ κοριτσι μου αχ μονο μια πιστη κ μια ελπιδα εχει μεινει !!! Μη τη χασεις!!!! Μην επιτρεψεις σε κανεναν ουτε στον εαυτο σ να σου στερησει τη πιστη... οι προσευχες ισως κ ναι να ακουγονται ισως κ οχι γιατι μπορει να μην ειναξ η στιγμη να εισακουστουν... εχε υπομονη κ επλπιδα κ ο θεος ειναι μεγαλος θα σ δωσει αυτο π λαχταρας...θα ρθει ενα σπορακι π θα σε παει απτο σκοταδι στο φως...κ θα ειμαι το φως της ζωης σου. Ειναι κουραση ψυχικη αλλα πρεπει να αντεξεις...για σενα γ τον αντρα σου την αγαπη σας... θα μιλαμε μεσα στο 25 για ενα σπορακι να το θυμασαι. Κανε υπομονη θα σ δωσει ο θεος το κοσμο ΟΛΟ. ....να εισαι δυνατη....στελνω αγκαλια μεγαλη❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά; 
πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️

Και επειδή σε αυτο το ταξίδι προσπάθειας μεχρι και τη 10η εβδομάδα εγκυμοσύνης ήσασταν μαζι μου. Σας γράφω για να σας πω οτι το μωρακι μου εγινε αγγελούδι χθες. Ποναω πάρα πολύ και ξερω οτι ειστε πολλες που το εχετε ζήσει. Οταν νιωσω καλύτερα θα σας ξανα γραψω. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Και επειδή σε αυτο το ταξίδι προσπάθειας μεχρι και τη 10η εβδομάδα εγκυμοσύνης ήσασταν μαζι μου. Σας γράφω για να σας πω οτι το μωρακι μου εγινε αγγελούδι χθες. Ποναω πάρα πολύ και ξερω οτι ειστε πολλες που το εχετε ζήσει. Οταν νιωσω καλύτερα θα σας ξανα γραψω. 

Δεν έχω λόγια να γράψω αυτή τη στιγμή. Κοιτάω απλά το κενό και πονάω μαζί σου. Κουράγιο κορίτσι μου, δεν είσαι μόνη σου! Είμαι εδώ αν θέλεις να μιλήσεις κάπου, όταν θα νιώσεις έτοιμη.. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου έχω πάθει σοοοοκ 😢 😢 Έβλεπα τα νέα σου στο άλλο θεματάκι κ χαιρόμουνα μαζί σας!!! Λυπάμαι τόσο πολύ, δεν έχω κάτι να σου πω.... Δυστυχώς το έχουμε περάσει πολλές. Πάρε το χρόνο σου να αναρρώσεις σωματικά κ κυρίως ψυχολογικά κ ότι χρειαστείς είμαστε εδ΄ω για σένα!!! Σου στέλνω μια αγκαλιά ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Δεν έχω λόγια... Κορίτσι μου γλυκό. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά. Σε νιώθω και νιώθω τον πόνο σου. Πάρε το χρόνο σου, όσο χρόνο θέλεις. Είμαστε εδώ όταν το χρειαστείς.

❤️

Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο σου..Παρε τον χρόνο σου! Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς να μοιραστείς! Μεγαλη αγκαλιά❤️

Κορίτσι μου πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια τέτοιες στιγμές να απαλύνουν τον πόνο που νιώθεις. Δυστυχώς αυτό το όμορφο ταξίδι της απόκτησης ενός παιδιού όσο όμορφο άλλο τόσο δύσκολο είναι..

πάρε τον χρόνο σου κι όταν είσαι έτοιμη θα σταθείς ξανά στα πόδια σου.. 

μην βασανίζεσαι με γιατί ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα αυτή και να μην ξεχνας πώς μετά από μια βροχή πάντα βγαίνει κι ένα ουράνιο τόξο.

ευχομαι απο καρδίας να αντικρύσεις κι εσύ σύντομα το δικό σου ουράνιο τόξο.. 🌈🫶🏼

@evaa__ δεν εχω λογια... μονο ενα ειλικρινες λυπάμαι και ενα σε καταλαβαίνω.... αν θελεις κάποια στιγμή να ξεσπασεις η να μιλήσεις για αυτό, εμείς θα είμαστε εδώ...

Αχ ρε κορίτσι μου πόσο πολύ λυπάμαι 😔😔😔😔

Το έχω ζήσει δύο φορές...δύο παλινδρομες κυήσεις....🥺🥺 Ξέρω πόσο δύσκολο είναι!!!

Σου λέω μόνο ότι είμαστε εδώ να μιλάμε μαζί σου...να πεις όσα θες γιατί σε νιώθουμε τόσο πολύ....😔

Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί σου στέλνω 

στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Ω Χριστέ μου... πόσο λυπάμαι! Σφίξε τα δόντια κοπέλα μου. Πάρε το χρόνο σου κι εμείς είμαστε εδώ όποτε χρειαστείς να εκφράσεις το συναίσθημα σου. Καλή δύναμη. Μια σφιχτή αγκαλιά κι ένα σβουρηχτό φιλί!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια πονάει η καρδιά μου τα κοκκαλα μου. Πως θα συνέλθω Θεε μου.Σας θαυμαζω οσες το ζήσατε ξανα και ξανα τωρα σας ενιωσα.

Παρε το χρονο σου, μιλα μας, ξεσπασε,κλαψε,κ πιστεψε πως εισαι δυνατη ...καντο για το αγγελουδι σου!🙏 προσευχομαι για εσενα κ για ολα τα κοριτσια εδω...κ θα δεις π θα συζηταμε με το νεο χρονο για ενα σπορακι ....στελνουμε αγκαλια

στις πριν 17 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια πονάει η καρδιά μου τα κοκκαλα μου. Πως θα συνέλθω Θεε μου.Σας θαυμαζω οσες το ζήσατε ξανα και ξανα τωρα σας ενιωσα.

Θα συνέλθεις κορίτσι μου, θα βρεις τη δύναμη και θα το κάνεις. Κι αν τώρα δεν έχεις τη δύναμη θα τη βρεις όταν έρθει η ώρα. Για την ώρα βίωσε το συναίσθημα σου, οποίο κι αν είναι. Εμένα με βοηθούσε και με βοηθάει πολύ να γράφω όσα νιώθω. Να τα αποτυπώνω και μετά μαλακώνουν κάπως. Και μιλούσα πολύ στο σύντροφό μου, ήθελα να είμαστε μαζί σε αυτό όσο γίνεται. 

Όταν θα είσαι σε θεση πες μας τι είπατε και με το γιατρό, αλλά αυτό σε 2η φάση. Τώρα σημασία έχει να σε φροντίσεις σώμα και πνεύμα. Και θα δεις πως μέρα με τη μέρα θα επανέλθεις. Και κάποια στιγμή θα μπεις σε νέο κύκλο για ένα νέο μωράκι. Έτσι κι αλλιώς τα μωρά μας που έφυγαν είναι πάντα μαζί μας, πάντα κομμάτι μας. Κουβαλάμε την καρδιά τους μέσα μας κάθε μέρα. 

Είμαστε μαζί σε αυτό δεν είσαι μόνη 🙏🏼❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου δεν το πιστεύω... Τώρα διάβασα τα νέα σου. Πόσο στεναχωρήθηκα, λυπάμαι πολύ.  Θύμισε μου είχατε ακούσει καρδιά; Είχες αιμορραγία; Απάντησε μου όταν νιώσεις έτοιμη. Δεν θέλω να σε φέρω σε δυσκολη θέση.

στις πριν 58 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου, πονάει όσο τίποτα άλλο ναι. Αλλά θα δεις με τον καιρό ότι θα θελησεις να ξαναεισαι έγκυος για να απαλύνει ο πόνος σου. Και όταν πάρεις αγκαλιά το ουράνιο τόξο σου, τα κομμάτια της καρδιάς σου θα κολλήσουν και πάλι. Δεν θα ξεχάσεις ποτέ το μωράκι που σε έκανε να νιώσεις πρώτη φορά μαμά, αλλά θα μάθεις επίσης να ζεις με τον πόνο αυτόν. Είναι νωρίς ακόμα, χρειάζεσαι χρονο. Μην φοβηθεις να ξεσπασεις, θα σου κάνει καλό. Σφιχτή αγκαλιά ❤️🩹

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε! Δυστυχώς το έχω ζήσει 4 φορές! Είναι δύσκολο πολύ κυρίως ψυχικά! Πάρε το χρ΄όνο σου να συνέλθεις και ό,τι θες να μας μιλάς! Σου εύχομαι να είναι σύντομα ένα κακό όνειρο όλο αυτό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...