Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι ή δεν είμαι.... ;;

fifi88

Recommended Posts

Καλησπέρα! Φρεσκια μαμα ενος μπεμπη 8μηνων (μετα απο εξωσωματική και με πολυ κοπο) και προχθες μου σκαει θετικο τεστ εγκυμοσύνης! Κυριολεκτικα απ το πουθενα!! Πρωτη χοριακη 158.... Δεύτερη (μετα απο δυο μερες) 173.... Και εκει τουμπα η ψυχολογία... Τη Δευτέρα παω για την τριτη χοριακη μπας και... Αιμα κλπ δεν εχω ακομα.. Παίζει να παρει μπρος στις καθυστερησεις ή παμε για σίγουρο "κουβα" ; Εχει συμβει σε καμια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσι μου. 

Δυστυχώς η αύξηση σε δύο μέρες είναι υπερβολικά μικρή. Μου έχει συμβεί δύο φορές, προκειται για βιοχημική κύηση. Στις δύο μέρες θέλουμε τουλάχιστον 65% αύξηση για να πούμε ότι εξελίσσεται καλά. Ωστόσο εγώ θα ρωτησω, τις έκανες στο ίδιο μικροβιολογικό τις δύο χοριακες; Γιατί παίζει ρόλο.

Παρόλαυτα θα ήθελα να επικεντρωθω στα δύο πολύ θετικά της υπόθεσης. Αρχικά ότι ήρθε φυσιολογικη σύλληψη, ενώ όπως αναφέρεις το πρώτο παιδί ήρθε μετά από κόπο και εξωσωματική. Συνεπώς, πολύ σύντομα ενδέχεται να ξαναμεινεις έγκυος και αυτή τη φορά να πάνε όλα τέλεια. Δυστυχώς οι βιοχημικές είναι πολύ συνηθισμένες.

Επιπλέον, το δεύτερο θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα καθαρίσεις από μόνη σου με μια απλή περίοδο, χωρίς να χρειαστεί καμία παρέμβαση. 

Εάν θέλεις ενημέρωσε μας τη Δευτέρα, και εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να έρθει η εγκυμοσύνη που θα εξελιχθεί τέλεια ♥️ 

Ο γενικός κανόνας δεν είναι υπέρ σου, είναι γεγονός. Όμως έχω φίλη που ξεκίνησε έτσι ακριβώς κ μετά από 4 κ 5 χοριακες που σέρνονταν ξαφνικά έγινε η ανατροπή! Γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι! Οπότε εκτός κ αν δεις τη χοριακη να πέφτει να συνεχίσεις να το τσεκαρεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...