Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άδεια μετά από παλινδρομη κύηση

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Αύριο τελειώνει η άδεια 30 ημερών που είχα από τον γιατρό μου για την εγκυμοσύνη μου και αύριο δυστυχώς παίρνω τα χάπια για να φύγει ό,τι έχει μείνει μέσα στη μήτρα από τα μωράκια μου. Όπως καταλαβαίνετε θέλω χρόνο να επανέλθω σωματικά και ψυχολογικά και δε θέλω να γυρίσω στο σχολείο ( είμαι δασκάλα, μόνιμη). Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να πάρει άδεια μετά από αποβολή; Αν ναι πόσες μέρες μπορεί να καλύψει ο γιατρός; Εννοείται θα μιλήσω μαζί του απλά έλεγα αν κάποια ξέρει έτσι να έχω μια εικόνα μέχρι την Παρασκευή που θα πάω να με δει. 

Για το πώς νιώθω θα επανέλθω μετά τη δύσκολη αυριανή μέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Παρα μα πάρα πολύ. Εννοείται θα σου γράψει αναρρωτικη για όσο χρειαστεί. Δ μπορεί κανένας να προβλέψει πόσο θα σ πάρει να αναρρωσεις. Ας σ γράψει 15 μέρες κ μετά άλλες τόσες. Εγώ έκανα διακοπη κυησης στην 11η βδομάδα περυσι λόγο θέματος με τον πλακουντα. Μ έγραψε 15 μέρες αναρρωτικη και μου είπε ότι αν χρειαζόταν κι άλλη θα μ έγραφε. Εγώ πιεστηκα να γυρίσω στην καθημερινότητα μου και γύρισα κ ακόμα είχα αιμα. Και κάθε φορά π κουράζομουν κατέβαζα αιμα. Αν με ρωτάς το χιλιομετανιωσα που δ είπα να μ γράψει κι άλλες.

στις πριν 3 ώρες, ο/η synnefaki79 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. 

Αύριο τελειώνει η άδεια 30 ημερών που είχα από τον γιατρό μου για την εγκυμοσύνη μου και αύριο δυστυχώς παίρνω τα χάπια για να φύγει ό,τι έχει μείνει μέσα στη μήτρα από τα μωράκια μου. Όπως καταλαβαίνετε θέλω χρόνο να επανέλθω σωματικά και ψυχολογικά και δε θέλω να γυρίσω στο σχολείο ( είμαι δασκάλα, μόνιμη). Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να πάρει άδεια μετά από αποβολή; Αν ναι πόσες μέρες μπορεί να καλύψει ο γιατρός; Εννοείται θα μιλήσω μαζί του απλά έλεγα αν κάποια ξέρει έτσι να έχω μια εικόνα μέχρι την Παρασκευή που θα πάω να με δει. 

Για το πώς νιώθω θα επανέλθω μετά τη δύσκολη αυριανή μέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ 

Γλυκο μου κοριτσι λυπαμαι τοσο πολυ για την απωλεια σου.

Εγω εκανα αποξεση στις 8 Νοεμβριου και μου εδωσαν απο το νοσοκομείο αναρρωτικη 15 μερες. Επειδη θα παρεις τα χάπια, μπορει να χρειαζεσαι περισσοτερο γιατι ισως ο γιατρος θελει να βεβαιωθει πως εγινε σωστα η διαδικασια, εχει αδειασει η μητρα κτλ. 

Σωματικα, εγω χρειαστηκα τουλαχιστον 10 μερες να επανέλθω καπως μετα την αποξεση (τις πρωτες 3 μερες ημουν χαλια απο τη ναρκωση και μετα ειχα αιμα και πονουσα) και φυσικά ακόμη παλεύω με το ψυχολογικό. Δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος χρονος, απο τη δικη μου εμπειρια θα έλεγα τουλάχιστον 15 μερες αν υπαρχει η δυνατότητα. 

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια. ❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Παρα μα πάρα πολύ. Εννοείται θα σου γράψει αναρρωτικη για όσο χρειαστεί. Δ μπορεί κανένας να προβλέψει πόσο θα σ πάρει να αναρρωσεις. Ας σ γράψει 15 μέρες κ μετά άλλες τόσες. Εγώ έκανα διακοπη κυησης στην 11η βδομάδα περυσι λόγο θέματος με τον πλακουντα. Μ έγραψε 15 μέρες αναρρωτικη και μου είπε ότι αν χρειαζόταν κι άλλη θα μ έγραφε. Εγώ πιεστηκα να γυρίσω στην καθημερινότητα μου και γύρισα κ ακόμα είχα αιμα. Και κάθε φορά π κουράζομουν κατέβαζα αιμα. Αν με ρωτάς το χιλιομετανιωσα που δ είπα να μ γράψει κι άλλες.

Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας. Διαβάζω και κλαίω και για το δικό σου μωράκι. Ωραία, αυτό οι 15 μέρες για αρχή θα με ηρεμήσουν. Μετά έχω και τις κανονικές μου που σε μας απλά χάνονται ( ούτε για πληρωνόμαστε αν δε τις πάρουμε). Τώρα αν ο διευθυντής δε δείξει κατανόηση και δε θέλει να μου τις δώσει ( εκείνος τις εγκρίνει) θα κάνω ανανέωση. Δε θέλω να πάω σχολείο ειδικά την περίοδο τώρα με τις γιορτές, που θα πρέπει να στολίσουμε, να γράψουμε γράμμα στον Αη Βασίλη κτλ κτλ. Γενικά με ζοριζει τώρα αυτό να δω τα παιδάκια. Άσε που αν κάποιοι τους είπαν για την εγκυμοσύνη.

στις πριν 7 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Γλυκο μου κοριτσι λυπαμαι τοσο πολυ για την απωλεια σου.

Εγω εκανα αποξεση στις 8 Νοεμβριου και μου εδωσαν απο το νοσοκομείο αναρρωτικη 15 μερες. Επειδη θα παρεις τα χάπια, μπορει να χρειαζεσαι περισσοτερο γιατι ισως ο γιατρος θελει να βεβαιωθει πως εγινε σωστα η διαδικασια, εχει αδειασει η μητρα κτλ. 

Σωματικα, εγω χρειαστηκα τουλαχιστον 10 μερες να επανέλθω καπως μετα την αποξεση (τις πρωτες 3 μερες ημουν χαλια απο τη ναρκωση και μετα ειχα αιμα και πονουσα) και φυσικά ακόμη παλεύω με το ψυχολογικό. Δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος χρονος, απο τη δικη μου εμπειρια θα έλεγα τουλάχιστον 15 μερες αν υπαρχει η δυνατότητα. 

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια. ❤️

Λυπάμαι πολύ Σόφη μου και το δικό σου μωράκι. Ήμασταν πολύ κοντά νομίζω στις εβδομάδες. Εμάς ήταν πιο πίσω στους υπερήχους. Το ένα διδυμάκι ήρθε ξαφνικά στον υπέρηχο τη μια εβδομάδα και την άλλη έδειξε πως δε προχωράει. Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη που δε προχωράει. Και οι δύο ήρθαν με αγώνα και κόπο. Όχι πως αν έρθει εύκολα δε πονάει... απλά εμείς έχουμε ένα έξτρα άγχος, ο πόνος είναι ίδιος για όλα τα ζευγάρια. 

Όσο για τις μέρες ναι εννοείται θέλω τόσες , κυρίως ήθελα να δω αν ο γιατρός μπορεί να καλύψει τόσες.....

Όπως είδα από εσένα και την άλλη κοπέλα μπορεί.  

Θα επανέλθω να τα πούμε! 

Σε ευχαριστώ και πάλι λυπάμαι πολύ. 

@synnefaki79 κορίτσι μου να πάρεις όσο χρόνο χρειαστεί. Και γω τ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο όταν έχεις περάσει πολλά για να έρθει και δ είσαι σίγουρη αν θα έρθει κ ποτε ξανά. Εχεις ενα επιπλεον αγχος. Να θρηνησεις για την απωλεια σου όπως της αξίζει. Μην βιαστεις να δείξεις ότι είσαι καλά ενώ δ είσαι. Ένα χρόνο και κάτι και ούσα πάλι εγκυος δ υπάρχει μέρα που να μην κοίταξα τ βιντεακι από τ υπερηχο π έχω από εκείνο τ μωρακι π εφυγε άδικα. Περιμένω μωρο κ όταν βλέπω μωρακι στην ηλικία π θ ήταν κ τ προηγ μωρο δ γίνεται να μη σκέφτομαι ότι τώρα θα ήταν τόσο κ τ δικό μου. Κάθε μωρό π ερχεται είναι μοναδικο. Φρόντισε τον εαυτό σου να αναρρωσεις σωματικα και σιγά σιγά θα αναρρωσει κ η ψυχή σου. Πάντα θα σε πονάει η απώλεια αυτή. Αλλά μέσα από την ψυχή μ σ εύχομαι να ρθει ένα μωρακι που θα την απαλύνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @synnefaki79 κορίτσι μου να πάρεις όσο χρόνο χρειαστεί. Και γω τ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο όταν έχεις περάσει πολλά για να έρθει και δ είσαι σίγουρη αν θα έρθει κ ποτε ξανά. Εχεις ενα επιπλεον αγχος. Να θρηνησεις για την απωλεια σου όπως της αξίζει. Μην βιαστεις να δείξεις ότι είσαι καλά ενώ δ είσαι. Ένα χρόνο και κάτι και ούσα πάλι εγκυος δ υπάρχει μέρα που να μην κοίταξα τ βιντεακι από τ υπερηχο π έχω από εκείνο τ μωρακι π εφυγε άδικα. Περιμένω μωρο κ όταν βλέπω μωρακι στην ηλικία π θ ήταν κ τ προηγ μωρο δ γίνεται να μη σκέφτομαι ότι τώρα θα ήταν τόσο κ τ δικό μου. Κάθε μωρό π ερχεται είναι μοναδικο. Φρόντισε τον εαυτό σου να αναρρωσεις σωματικα και σιγά σιγά θα αναρρωσει κ η ψυχή σου. Πάντα θα σε πονάει η απώλεια αυτή. Αλλά μέσα από την ψυχή μ σ εύχομαι να ρθει ένα μωρακι που θα την απαλύνει.
    • Επίσης ξέχασα να σχολιάσω την ημερομηνία.... Τι ωραία!!! Στρογγυλή, στρογγυλή.... 20 Νοεμβρίου 2024 💙 Υπ΄΄εροχη!!!
    • @_piripiri_ Αν βρεις κάποια στιγμή χρόνο, εξήγησε και σε μένα το αδαές πλάσμα για την καθυστερημένη απολίνωση... Αυτό με το να μην αναπνεύσει κατευθείαν όταν βγει έχει να κάνει δηλαδη με την εβδομάδα που βγήκε ή μπορεί να συμβεί γενικά; Αν είχατε κάνει τις ενέσεις θα είχατε γλιτώσει αυτο το 2λεπτο-3λεπτο άγχος; Αυτό φοβόταν ο γιατρός σου;
    • @ntina93 έχεις κι άλλο παιδακι? Όχι δ είναι αργά τ ραντεβού μια χαρά είναι. Τώρα δ έχουν νοημα οι χοριακες καθως θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές. Αν κάνεις δηλ αύριο θα είναι γύρω στις 100 μοναδες. Εγώ π ξεκινουσα με χαμηλές χοριακες ο γιατρός ηθελε 2η μετά από μια βδομάδα για να έχουμε εμφανή διαφορά. @Elli13 και γω βλέπω μια σκιά. Θα περιμένουμε κ αύριο τ τεστακι σου. @melitiniღ και γω στη θέση σου χαρούμενη ήμουν. Κ τ ειχα μεταδωσει κ στον άντρα μου. Του εξηγησα εξ αρχης οτι δ με νοιαζει με ποιο τρόπο θα ρθει οποτε τ ξεπερασε σχετικα γρήγορα. Αλλά είχαμε πάντα φουλ επαφες γτ ήθελα να τ δειξω ότι ήθελα εκείνον κ όχι αποκλειστικα ένα μωρό. Κ έτσι τ μήνα π περασα επιτροπή ήρθε κ η εγκυμοσύνη.
    • Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και εμένα ...ειδικά όταν σηκώνομαι το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να κουνήσω το αριστερό μου πόδι προς τα μπροστά σφαδάζω στον πόνο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...