Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

@marinamanoulitsa και γω δ μπορω να σ πω με σιγουρια. Αρνητικο το βλεπω με την 1η ματια. ματια. Αν τ προσεξω καλα καλα ίσως βλεπω μοα σκια αλλα δ μπορω να πω ότι είναι ξεκαθαρα θετικο. Και στη γραμμη ελεγχου ομως σαν ξεθωριασμενη ειναι η γραμμη. Δεν εχω χρησιμοποιησει τετοια τεστ κ δ τα ξερω καθολου 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@elemi@annie! Μακάρι βρε κορίτσια να μην μας έρθει!!! Καλά από συμπτώματα τίποτα όμως. Άλλους μήνες που έλεγα σίγουρα είμαι δεν γίνεται να πονάει τόσο το στήθος κ τζίφος. Οπότε μη ψάχνεται τζάμπα για συμπτώματα 😊

@annie!Σήμερα ή την άλλη Δευτέρα περιμένεις?

Την άλλη, Κυριακή/Δευτερα κάπου εκεί.

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Κ γω οριακά τη βλέπω. Σκουρηνε καθόλου όσο πέρασε η ώρα ; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες..!!!

Μόλις πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη έγκριση της επιτροπής για τα φάρμακα και είμαι απο το Σάββατο σε αναμονή περιόδου. Έστειλα στο γιατρό την έγκριση και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω παραλάβει και τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ αισιόδοξη πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, και αν δεν πάνε θα το προσπαθήσουμε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να πάνε στο τέλος όοοολα καλα..!!!

Έχεις κάνει κάποιο τεστ; Έχεις καθυστέρηση δηλαδή;

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Αχ σε ένα που είχε στείλει πριν από αυτό την διέκρινα σίγουρα. Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή; Μπορεί να είναι η αρχή, να θες προγεστερόνη; Γιατί την καθυστερείς την χοριακή;

Ας είναι ο τυχερός μήνας γι' όλες μας. Εγώ σε αναμονή επιτροπής τη Τετάρτη 6/11 και παρακαλάω για καθυστέρηση να προλάβω να προμηθευτώ τα φάρμακα (εγκριθεί, δεν εγκριθεί).

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Χρησιμοποιώ κι εγώ Τ9! Αλλά με το χυμό "καραμπερης" ένα δάκρυ κύλησε 😂😂😂

Χαχαχαχα γράφω και γρήγορα γιατί έχω και τις μικρές ούτε που το είδα τώρα που το σχολίασες το είδα 😂 😂😂

@marinamanoulitsa κορίτσι μου αρνητικό το βλέπω πιο πολύ για γραμμούλα του τεστ μου φαίνεται δεν έχει χρώμα έτσι το βλέπω…σε αναμονή να δεις πως θα πάει 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια δεν βγήκε ακόμη η δεύτερη χοριακη την περιμένω από ωρα σε ώρα!

Kαι κατέβαζα με αγωνιά χαράς τη σελίδα να δω το αποτέλεσμα. Αχ άντεεεε

@marinamanoulitsa ρε κορίτσι μου τι γίνεται κάθε μήνα..είναι σαν να παίζουν μαζί σου τα τεστ..να πω ότι ηταν και από την ίδια εταιρεία..θα περιμένουμε και το αυριανό!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Μπραβο κορίτσι μου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος. Απόλαυσε το!!!! 🥳🤰 Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Κορίτσια με μπεμπεδόσκονη άνοιξε το θέμα, πάμε όλες δυναμικά 💪

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

Με το καλό κι εσύ κορίτσι μου. Όλα δεξιά, να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, σας αξίζει!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Ελα κ δεν έχω άλλες αντιδράσεις!!!🤬🤬🤬🤬 Συγχαρητήριααααααααα τέλειο το νούμερο!!! Υπερδιπλασιάστηκε!!!! Είσαι φουλ εγκυοοοοσσσσς!!!!🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼😍😍😍

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Kορίτσι μου καλησπέρα. Με το καλό το μωράκι σας.

Εγώ είμαι 8 και 2 σήμερα! 

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

IMG_20241104_163146.jpg

στις πριν 41 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Υπέροχα κορίτσι μου!!! Όλα κατ' ευχήν 🙏🥰

Θα ξανακάνεις ή θα πας στο γιατρό μετά από λίγες μέρες; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

εδώ σαν να βλέπω!! συμφωνώ πάντως, άσε τα τεστ και τέλος βδομάδας πήγαινε για χοριακή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου καλησπερα!!! 🥰❤️ Εχω πολλες μερες να μπω στ φορουμ, μην πω εβδομαδες... ειχα πολλα τρεξιματα με τη δουλεια, με καθαριοτητες μετα γτ μας εφεραν τα χαλια κ στρωσαμε (ευτυχως βοηθαει πολυ ο αντρας μου στις δουλειες στ σπιτι αλλα θελω ν συμμετεχω κι εγω μ τους ρυθμους μου κ ν κανω τις λεπτομερειες 😊😋)  Επισης φυγαμε εκδρομουλα για 5 μερουλες κ καπως ετσι περασαν οι μερες... Δν εχω προλαβει ν διαβασω τα τελευταια νεα σας αλλα πιστευω ν το κανω αυριο!! Στα δικα μας νεα οι μικρες ειναι πολυ πολυ ζωηρες!!! Χορευουν κ κλωτσανε πολλες φορες μεσα στη μερα κ τις χαιρομαι... εγω δν εχω ενοχλησεις ουτε μεσα στ μερα ουτε στν υπνο προς το παρον...  Εκανα κ το αντιγριπικο εμβολιο πριν λιγες μερες κ ολα καλα!!!✌️ 12/11 εχω γιατρο κ ανυπομονωωωωω ν τις δουμε!!🫠🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩💞💞💞💞 Σας φιλω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα κουκουνια σας το ιδιο!!! 🙏❤️🤰🧿🤗✨️
    • Κι εγώ αύριο θα πάω στην παιδίατρο!  @μαμά12345 κι εγώ αυτό σκέφτομαι..έξω γενικά είναι οκ μόνο αν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί βγάζει γκρίνια αν είμαστε έξω. 
    • Kι εμείς πήγαμε παιδίατρο κορίτσια μου..κάναμε εμβόλιο ..τελικά πήρε 800 γραμμάρια..δεν το περίμενα..και 2 πόντους ..για τις γουλιές μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω ειδικό γάλα αλλά μου λέει το παιδί παίρνει κιλά κανονικά και δεν ενοχλείται κιόλας.αν τον ξεκινήσω γάλα μπορεί να προκαλέσουμε αλλά προβλήματα.δισκοιλιοτητα ας πούμε η διαρροια.ετσι το άφησα και συνεχίζουμε κανονικά...μην το ταλαιπωρήσω τζαπα..το bexero μου το έβαλε τον άλλο μήνα δυστυχώς ..του πα για αργότερα αλλά δεν... @Barbieeέλα μωρέ ταλαιπωρηθηκατε πολύ..τζαπα εν τω μεταξύ..ελπίζω τώρα να είστε καλύτερα να ηρεμήσετε.. @Christi.D.εγώ κορίτσι μου θα πήγαινα..όπως είστε στο σπίτι έτσι κι εκεί μην το φοβάσαι..ίσα ίσα θα ξεσκασετε κιόλας..στις βόλτες κάθεται γενικά η γκρινιάζει?
    • Άντε μπράβο!! Μεγαλώνουμε ρε παιδιά αφήστε τα …Οι μέρες περνάνε σα νερό!! Εμείς θα κάνουμε την Παρασκευή για να δούμε 🙏🏻♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...