Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ...μία στεναχώρια με έχει πιάσει σήμερα, προφανώς και λόγω περιόδου (1η μέρα) και λόγω αυτών που συζητάμε και το ότι μπορεί να έχασα χρόνο που δεν κάναμε νωρίτερα την εξέταση ή θα χάσουμε κι άλλο μέχρι να γίνει κι αυτό. Και μέσα σ' όλο αυτό ακούω για ζευγάρια που όλα πάνε καλά εξ αρχής και όλα απλά (και μακάρι να είναι έτσι για όλους), αλλά δυστυχώς εμείς εκείιιι στην ανηφόρα! 

Και είναι αυτή η ανυπομονησία να μείνω έγκυος, λες και δεν έχω άλλη ζωή πέρα από αυτό. Λες και όλα γυρνάνε γύρω από αυτό. Όλη η στεναχώρια μου πηγάζει απο κει, από το να γίνει τώρα άμεσα. Αλλά και τι πειράζει να έρθει 2-3 μήνες αργότερα; 

Βρε κορίτσι μου μη σε παίρνει από κάτω, θα έρθει είμαι σίγουρη για όλες μας απλά μας ταλαιπωρεί λιγάκι!!!

Ξέρεις πόσες φορές τα έχω σκεφτεί κ εγώ αυτά που σκέφτεσαι αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς εδώ είμαστε να λέμε τις εμπειρ΄ίες μας κ να παίρνουμε κουράγιο κ συμβουλές...Ξέρω δύσκολη μέρα η 1η μέρα κ εγώ χθες έκλαιγα στην αγκαλιά του συζύγου αλλά σμρ είμαι καλύτερα κ είπα ξεκινάει νέος κύκλος, π΄άμε δυνατά, τι καλύτερο από ένα δώρο πριν από τα Χριστούγεννα 🙏 Θα έρθουν πιο καλές μέρες πίστεψε με 😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια, ούτε σε εμάς είχαν πει κάτι για κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες, που έχετε αναφέρει αρκετές. Και πηγαίναμε σε ουρολόγο με ειδίκευση στην αναπαραγωγή, ο οποίος αναρωτιόνταν για ποιον λόγο βγαίνει τόσο κακό σπερμοδιάγραμμα στον άντρα μου, ενώ είναι νέος κλπ. Ούτε ο εξωσωματικός τότε, μας το είχε ζητήσει. Αποβολές δεν είχαμε, αλλά δεν είχαμε σύλληψη και ζητήσαμε ΟΛΕΣ τις εξετάσεις. Καριοτυπο είχε κάνει. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μας το είπε κ εμάς κανένας γιατρός…

στις πριν 5 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Χαχαχα μα αλήθεια σας λέω..

Εκείνο τον μήνα είχα αγοράσει τεστ ωορρηξίας κ δύο εβδομάδες μετά την περίοδο ( κανονική περίοδος κόκκινο αίμα κράτησε 5 ημέρες) ξεκίνησα τ τεστ γτ είχα δει καφέ υγρά κ λέω θα κάνω ωορρηξία και τα τεστ έβγαιναν θετικά... και έκανε γουτσου γουτσου 2 μέρες συνεχόμενες που έβλεπα θετικά τεστ ωορρηξίας και τ αίμα γινόταν πιο έντονο 😜Ε στ τρίτο θετικό τεστ ωορρηξίας έκανα μαζί κ εγκυμοσύνης κ βγήκε θετικό! 

Ο γιατρός πως δικαιολόγησε το 5 μέρες αίμα; Ήταν αίμα περιόδου κανονικό με κομμάτια; Ή σκέτο;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ο γιατρός πως δικαιολόγησε το 5 μέρες αίμα; Ήταν αίμα περιόδου κανονικό με κομμάτια; Ή σκέτο;

Εμένα παντως που είχα και πηγματα δηλαδή κανονικό αίμα περιοδου σε ποσότητα, υφή και διάρκεια δεν του φάνηκε παράξενο. Η μαία του μου ανεφερε ότι κάποιες φορές το αίμα εμφύτευσης μοιαζει με περίοδο. Έχω φίλη που είχε κανονικά "περίοδο" 3 μήνες, οπότε ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και πήγε κατευθείαν για αυχενική 😯😯

Αυτή τη φορά το αίμα εμφύτευσης ήταν ελάχιστα καφέ μπεζ υγρά για δύο μέρες. Πριν γεννήσω δεν είχα σε καμία εγκυμοσύνη αίμα εμφύτευσης. Παράξενα πράγματα γενικά...

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Είπε ότι ήταν ή εμφύτευσης ή πολλές φορές ο οργανισμός παθαίνει σοκ ...

Βέβαια εγώ δεν είχα κ καθόλου προγεστερόνη στην αρχή Κ Μ είπε ότι τ καφέ που είχα μετά ήταν από αυτό!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Ρε κορίτσια, ούτε σε εμάς είχαν πει κάτι για κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες, που έχετε αναφέρει αρκετές. Και πηγαίναμε σε ουρολόγο με ειδίκευση στην αναπαραγωγή, ο οποίος αναρωτιόνταν για ποιον λόγο βγαίνει τόσο κακό σπερμοδιάγραμμα στον άντρα μου, ενώ είναι νέος κλπ. Ούτε ο εξωσωματικός τότε, μας το είχε ζητήσει. Αποβολές δεν είχαμε, αλλά δεν είχαμε σύλληψη και ζητήσαμε ΟΛΕΣ τις εξετάσεις. Καριοτυπο είχε κάνει. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μας το είπε κ εμάς κανένας γιατρός…

Ούτε εμάς μας το ζήτησε κανένας ουρολόγος.. ο εξωσωματικος και οι εμβρυολογοι το ανέφεραν αλλά εμένα ο σύζυγος είχε τόσο χάλια σπερμοδιαγραμμα (μερικά δείγματα δεν είχαν καθόλου σπερματοζωάρια και μερικά είχαν κάνα 500000) που το θέμα μας ήταν να βρούμε πρώτα σπερματοζωάριο να γονιμοποιήσουν.. εξάλλου μας είχαν έτσι κ αλλιώς με βιταμίνες αντιοξειδωτικά κλπ.. αργότερα το έμαθα εγώ, το ανέφερε η γενετιστρια ότι ο υψηλός κατακερματισμός ενοχοποιείται για κάποιες χρωμοσωμικες και αποβολές..

κ γω εδώ το είχα διαβάσει από κάποια κορίτσια της εξωσωματικής.. αλλά δεν ξέρω τι παίζει και δεν το ζητάνε ενώ η εξέταση γίνεται σε απλό δείγμα, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο πιο δύσκολο ο άντρας 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Είπε ότι ήταν ή εμφύτευσης ή πολλές φορές ο οργανισμός παθαίνει σοκ ...

Βέβαια εγώ δεν είχα κ καθόλου προγεστερόνη στην αρχή Κ Μ είπε ότι τ καφέ που είχα μετά ήταν από αυτό!

Αυτό μας έλειπε, να μην ξέρουμε αν έχουμε τελικά περίοδο ή αν ΚΑΙ με περίοδο είμαστε έγκυοι. 

Πάντως κι εγώ στη 2η εγκυμοσύνη είχα αίμα τύπου περίοδος λίγο πιο ελαφρύ και αφού τελείωσε μόνη την ψιλιάστηκα γιατί ακόμα ήταν πρησμένο το στήθος και φυσικά ήμουν έγκυος αλλά κάτι παίχτηκε με την εμφύτευση και είχα αιμορραγία. Δεν σας κρύβω ότι και τώρα μου περνάει απ' το μυαλό μήπως δεν είναι περίοδος αλλά η ίδια περίπτωση. 

Για δαφνί καλά πάω;;;

Κορίτσια εγώ όταν έκλεισα ένα χρόνο προσπαθειών και πήγα στον γιατρό μας είπε για εξέταση σπέρματος σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια και κατακερματισμό (dfi) 300 ευρώ ήταν όλα αυτά τα είχαμε κάνει 

Εμένα η γνώμη μου είναι πως το dfi είναι σημαντική εξέταση 

για το μόνο που μας έκραξε ο βιολόγος που έκανε την εξέταση στο σπερμα είναι επειδή δεν είχαμε πάει σε ουρολόγο και ηταν παρότρυνση του γυναικολόγου να κάνει εξετάσεις ο άντρας μου 

στις πριν 4 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό κ τώρα το μεσημέρι.... μπερδεύτηκα! 

Ακόμα δεν έγινε?

IMG_20241106_145134.jpg

Για αυτό σου είπα να κάνεις και άλλο σήμερα να δεις αν έπεσε ☺️

και εμένα έτσι είναι 2 μέρες !  Δεν έχει γίνει ακόμα δεν έχει σπάει το ωάριο να απελευθερωθεί θα γίνει όμως τις επόμενες ώρες η ωορρηξία οπότε επαφές σημερα, αύριο εγώ θα έκανα και μεθαύριο 🥰

ΥΓ αν μπορείς να ανεβάζεις φωτό τα τεστ σου όπως είναι μην τα ανεβάζεις φωτό από την εφαρμογή γιατί δεν φαίνονται καλά  ☺️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lxrusa είπε:

Ανάλογα με αυτό που με ρωτήσατε όχι η γιατρός δεν μου ανέφερε άλλες μέρες επαφής εκτός από την συγκεκριμένη 2/11… Τι να πω θα φανεί☺️

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας♥️

Η γνώμη μου είναι αφού μπήκες στην διαδικασία πρόκλησης μην αρκεστείς στην μια μόνο επαφή να εξαντλήσεις όλο το γόνιμο παράθυρο🥰 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσια εγώ όταν έκλεισα ένα χρόνο προσπαθειών και πήγα στον γιατρό μας είπε για εξέταση σπέρματος σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια και κατακερματισμό (dfi) 300 ευρώ ήταν όλα αυτά τα είχαμε κάνει 

Εμένα η γνώμη μου είναι πως το dfi είναι σημαντική εξέταση 

για το μόνο που μας έκραξε ο βιολόγος που έκανε την εξέταση στο σπερμα είναι επειδή δεν είχαμε πάει σε ουρολόγο και ηταν παρότρυνση του γυναικολόγου να κάνει εξετάσεις ο άντρας μου 

Η αλήθεια είναι ούτε εμείς τώρα απευθυνθηκαμε σε ουρολόγο. Πήρα απλά τηλ στο κέντρο και ζήτησα αυτά τα δύο πράγματα. Σε περίπτωση που βγει κάτι παθολογικό εννοείται θα πάμε σε ειδικό. Άμα λέω εγώ ότι έχουμε γίνει γιατροί του εαυτού μας...

στις πριν 7 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ θα συμφωνησω με την @Elli13 και καποια στιγμη το ειχα γραψει οτι οπωσδηποτε να κάνουν κατακερματισμο. Εμας ηταν απο τις πρωτες εξετασεις π μας εβαλε να κανουμε. Εμεις π ειμαστε επαρχια πεταχτηκαμε Θεσσαλονίκη σρ κεντρο. Ολες τις εξετάσεις π αφορουσαν αποχη τις καναμε οταν ειχα περιοδο. Μπορει ενα σπερμοδιαγραμμα να ειναι καλο σε αριθμο και κινητικότητα κ να γονιμοποιει τ ωάριο αλλα να εχει σε πολυ μεγαλο ποσοστο ανωμαλες μορφες π οδηγούν σε μη βιώσιμο εμβρυο κ αποβολες. Εμας αν κ τ σπερμα επασχε σε αριθμο κ κινητικότητα ο κατακερματισμος είχε βγει καλος.

Εμείς πάντως Με μέτρια σπερμοδιαγραμματα , φυσιολογικες μορφές πάντα 1-2%, όταν πήραμε με την εξωσωματική τέσσερα ωάρια,τα τρία έγιναν άριστες βλαστοκύστες. Πιστεύω πως παίζει ρόλο που είχαμε πολύ χαμηλό κατακερματισμο, καθώς δεν είμαστε και νεουδια😄 πάντως στο κέντρο εξωσωματικής μας τον ζήτησαν πριν ξεκινήσουμε.. απαραίτητη εξέταση!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Και εγώ εδώ το έμαθα. Δε σας είπε γτ πολύ απλά εάν φαίνεται στο απλό σπερμιδιαγραμμα είναι πεταμένα λεφτά να κάνεις το πιο εξειδικευμένο, υπάρχει θέμα στο σπέρμα οπότε αυτό πρέπει να δείτε. Ο δε εξωσωματικος φυσικά και ΔΕ θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα ! Πρώτων είναι γυναικολόγος και όχι ανδρολογος και δεύτερον εάν φτιάξει το σπέρμα ίσως να μην τον χρειαστείς. 

Πάντως σε εμάς μετά από 7 χρόνια καταλάβαμε ότι έφταιγαν κάποια φάρμακα που έπαιρνε γιατι έχει θέμα στο συκώτι. Δεν τα σταματήσαμε όμως πήρε βιταμίνες και έχω 2 παιδάκια από φυσική σύλληψη 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και εγώ εδώ το έμαθα. Δε σας είπε γτ πολύ απλά εάν φαίνεται στο απλό σπερμιδιαγραμμα είναι πεταμένα λεφτά να κάνεις το πιο εξειδικευμένο, υπάρχει θέμα στο σπέρμα οπότε αυτό πρέπει να δείτε. Ο δε εξωσωματικος φυσικά και ΔΕ θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα ! Πρώτων είναι γυναικολόγος και όχι ανδρολογος και δεύτερον εάν φτιάξει το σπέρμα ίσως να μην τον χρειαστείς. 

Πάντως σε εμάς μετά από 7 χρόνια καταλάβαμε ότι έφταιγαν κάποια φάρμακα που έπαιρνε γιατι έχει θέμα στο συκώτι. Δεν τα σταματήσαμε όμως πήρε βιταμίνες και έχω 2 παιδάκια από φυσική σύλληψη 

Και εγώ κάποια... Φάρμακα που έπαιρνε φοβάμαι.. κοντός ψαλμός σύντομα θα ξέρω 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Η αλήθεια είναι ούτε εμείς τώρα απευθυνθηκαμε σε ουρολόγο. Πήρα απλά τηλ στο κέντρο και ζήτησα αυτά τα δύο πράγματα. Σε περίπτωση που βγει κάτι παθολογικό εννοείται θα πάμε σε ειδικό. Άμα λέω εγώ ότι έχουμε γίνει γιατροί του εαυτού μας...

Ναι και εμείς έτσι είχαμε πει αν δεν βγει καλό θα πάμε σε ουρολόγο αλλά εκείνος ήταν τέρμα αρνητικός που δεν πήγαμε εξαρχής και πως ο γυναικολόγος δεν είχε καμία δουλειά να μας στείλει δίκιο είχε αλλσ τέλος πάντων 

καλώς ή κακώς και εμείς το κάνουμε αυτό κορίτσι μου γινόμαστε γιατροί του εαυτού μας , δεν εμπιστευόμαστε κανέναν γιατρό 100% πάντα βάζουνε και την κρίση μας σε ότι μας λένε αν κάτι δεν μου κάθετε καλά το ψάχνουμε και μόνοι μας… 🤷‍♀️

την παρασκευή θα πάει για την εξέταση ;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Για αυτό σου είπα να κάνεις και άλλο σήμερα να δεις αν έπεσε ☺️

και εμένα έτσι είναι 2 μέρες !  Δεν έχει γίνει ακόμα δεν έχει σπάει το ωάριο να απελευθερωθεί θα γίνει όμως τις επόμενες ώρες η ωορρηξία οπότε επαφές σημερα, αύριο εγώ θα έκανα και μεθαύριο 🥰

ΥΓ αν μπορείς να ανεβάζεις φωτό τα τεστ σου όπως είναι μην τα ανεβάζεις φωτό από την εφαρμογή γιατί δεν φαίνονται καλά  ☺️

Τώρα το απόγευμα έπεσε πολύ η ορμόνη βγήκε αχνό το τέστ...

Είχα κ σήμερα επαφή τώρα για αύριο δύσκολο το κοβω γιατί έχουμε 4 μέρες σερί...! Εγώ πρόβλημα δεν έχω...ο συζυξ θα πέσει κάτω από τ πόδια του ! Χαχα ναι κορίτσια Μ θα σας ανεβάζω κανονικά φωτό! 

Πάντως χθες είχα πολύ έντονους πόνους ήμουν σίγουρη ότι έγινε χθες...

Ευτυχώς τα χάπια προγεστερόνης δεν Μ πείραξαν καθόλου,πολύ το φοβόμουν! βλέπω τελικά ότι εγκυμοσύνη με περίοδο ήμασταν πολλές!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Ναι και εμείς έτσι είχαμε πει αν δεν βγει καλό θα πάμε σε ουρολόγο αλλά εκείνος ήταν τέρμα αρνητικός που δεν πήγαμε εξαρχής και πως ο γυναικολόγος δεν είχε καμία δουλειά να μας στείλει δίκιο είχε αλλσ τέλος πάντων 

καλώς ή κακώς και εμείς το κάνουμε αυτό κορίτσι μου γινόμαστε γιατροί του εαυτού μας , δεν εμπιστευόμαστε κανέναν γιατρό 100% πάντα βάζουνε και την κρίση μας σε ότι μας λένε αν κάτι δεν μου κάθετε καλά το ψάχνουμε και μόνοι μας… 🤷‍♀️

την παρασκευή θα πάει για την εξέταση ;

Την Παρασκευή το μεσημέρι. Εννοείται ότι θα γίνει η διαδικασία στο σπίτι και θα πάει με τη μηχανή να το Δώσει. Δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να το κάνει εκεί 😂😂

Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα...

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Σήμερα στη δουλειά με 30' καθυστέρηση πήγα.. έκλεισε το κινητό το βράδυ απο μπαταρία και δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, με την ψυχή στο στόμα έφτασα. Ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και δεν μου είπαν τπτ, απλά με έπαιρναν τηλ και δεν χτυπούσε και ανησυχισαν να μην έπαθα τπτ.

Σε άλλα νέα δικά μου, εχθές πήρα στα χέρια μου τα πρώτα φάρμακα απο το φαρμακείο, averkap, orgalutran και vibramycin και περιμένω να πάρω την άλλη Τρίτη απο τον ΕΟΠΥΥ τα υπόλοιπα ενέσημα δωρεάν. Τέσσερα κουτιά των 900UI αλλά δεν ξέρω ποιο φάρμακο θα είναι. Μίλησα και με το γιατρό και μου είπε πως Δεκέμβριο με το που έρθει η περίοδος του στέλνω μνμ την πρώτη ημέρα για να μου πει τι να κάνω.. ξεκινάμε..!!!!

Είμαι πάααρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους υπάρχει ένα φως στο τούνελ μου!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!
Σήμερα στη δουλειά με 30' καθυστέρηση πήγα.. έκλεισε το κινητό το βράδυ απο μπαταρία και δεν χτύπησε το ξυπνητήρι, με την ψυχή στο στόμα έφτασα. Ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και δεν μου είπαν τπτ, απλά με έπαιρναν τηλ και δεν χτυπούσε και ανησυχισαν να μην έπαθα τπτ.

Σε άλλα νέα δικά μου, εχθές πήρα στα χέρια μου τα πρώτα φάρμακα απο το φαρμακείο, averkap, orgalutran και vibramycin και περιμένω να πάρω την άλλη Τρίτη απο τον ΕΟΠΥΥ τα υπόλοιπα ενέσημα δωρεάν. Τέσσερα κουτιά των 900UI αλλά δεν ξέρω ποιο φάρμακο θα είναι. Μίλησα και με το γιατρό και μου είπε πως Δεκέμβριο με το που έρθει η περίοδος του στέλνω μνμ την πρώτη ημέρα για να μου πει τι να κάνω.. ξεκινάμε..!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι πολύ με τη χαρά σου και την αισιοδοξία σου! :) Πάμε δυνατά!! :)

στις πριν 57 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια..!!!

Καλημέρα κορίτσι μου!!με το καλό!!!καλή επιτυχία σου εύχομαι 🙏❣️

Καλημέρα κορίτσια μου εγώ ακόμα περιμένω την ακατανόμαστη σήμερα είναι η 30ή ημέρα του κύκλου, Ενώ τον προηγούμενο μήνα μου είχε έρθει στην 26η ,ακόμα ελπίζω βέβαια παρόλο που το τεστ μου βγήκε αρνητικό😅

Έκανα το Iq test Το οποίο μπήκα στο internet  και διάβασα τα σχόλια και έχει πολύ αρνητικά σχόλια και λέω λες;

Τον Αύγουστο της predictor το Ηλεκτρονικό μου είχε βγει ψεύδος  θετικό και λέω τώρα γιατί αυτό να μη βγαίνει αρνητικό και να είμαι !

Το παραλήρημα εγώ🤔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...