Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όχι καλέ ..με τον ίδιο άντρα ειμαι...θέλουμε και τρίτο παιδάκι απλά!🥰🥰

χα χα χα γράψε λάθος.. :P να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου και μακάρι να κάνετε και το τρίτο που τόσο πολύ θέλετε.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@melitiniღ εγώ τι θα πρότεινα; Βρείτε λίγο χρόνο, καντον μια σφιχτή αγκαλιά και μίλησε του. Δείξε του ότι είστε ένα σε αυτό, το πρόβλημα το έχει το ζευγάρι και όχι η μονάδα. Και ότι αυτή τη στιγμή είστε μια ανάσα από το όνειρο και αυτό μόνο χαρα πρέπει να σας προκαλεί 

Ότι προτείνεις το κάνω καιρό τώρα. Απο την αρχή του προβλήματος μέχρι σήμερα.. απλά ο δικός μου σύζυγος δεν θέλει να το αποδεχθεί με τπτ.. μα με τπτ όμως.
Απο την αρχή εγώ το πάλευα και αυτός έφερνε όλο εμπόδια μπροστά μου, ήμουν ένα τσικ πριν τον χωρίσω, όχι για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε αλλά για τη στάση που κρατούσε σε όλο αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Μέχρι χθες που μου ξεφούρνησε αυτό..
Όπως και να χει, εγώ δεν πτοούμαι και συνεχίζω ακάθεκτη. Έχω βάλει ένα στόχο και με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Μετά θα ξεχάσει τα πάντα, το πιστευώ αυτό, μόλις έρθει παιδάκι θα γίνει άλλος άνθρωπος, θα φωτιστεί ο κόσμος του όλος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

χα χα χα γράψε λάθος.. :P να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου και μακάρι να κάνετε και το τρίτο που τόσο πολύ θέλετε.

Ότι προτείνεις το κάνω καιρό τώρα. Απο την αρχή του προβλήματος μέχρι σήμερα.. απλά ο δικός σύζυγος δεν θέλει να το αποδεχθεί με τπτ.. μα με τπτ όμως.
Απο την αρχή εγώ το πάλευα και αυτός έφερνε όλο εμπόδια μπροστά μου, ήμουν ένα τσικ πριν τον χωρίσω, όχι για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε αλλά για τη στάση που κρατούσε σε όλο αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Μέχρι χθες που μου ξεφούρνησε αυτό..
Όπως και να χει, εγώ δεν προούμαι και συνεχίζω ακάθεκτη. Έχω βάλει ένα στόχο και με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε. Μετά θα ξεχάσει τα πάντα, το πιστευώ αυτό, μόλις έρθει παιδάκι θα γίνει άλλος άνθρωπος, θα φωτιστεί ο κόσμος του όλος!

Το πιστεύω κ εγώ ότι μόλις έρθει το μωράκι θα τα ξεχάσει όλα. Σημασία έχει ότι μπήκατε στη σωστή κατεύθυνση. Εσύ ετσι, καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια, βοηθάει πολύ ♥️ 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Το πιστεύω κ εγώ ότι μόλις έρθει το μωράκι θα τα ξεχάσει όλα. Σημασία έχει ότι μπήκατε στη σωστή κατεύθυνση. Εσύ ετσι, καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια, βοηθάει πολύ ♥️ 

Εγώ παιδί μου πετάω στους ουρανούς τώρα! Λες και μου έχουν βάλει φτερά στα πόδια.
Τόσο καιρό που τρέχαμε απο γιατρό σε γιατρό και κανένας δεν μας έλεγε γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορεί να διορθωθεί ήταν λες και με είχαν καρφώσει στη γη χωρίς να μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα, σαν κάποιος να μου έκοψε με τη βία τα όνειρα μου.. και τώρα που βλέπω ΦΩΣ! στο τούνελ μου δεν θα χαρώ, δεν θα ελπίσω!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Τριπλασιάστηκε!!! 2/12;;; Γιατί τόσο αργά χοριακή καλέ; Σε ποια μέρα υποτίθεται πως είσαι κορίτσι μου;;;

Μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μ' ένα γερό μωρό στην αγκαλιά!

Καλημέρα κορίτσια Μ !! Ναι αργά Ε? Σήμερα είμαι 30η μέρα...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κ εσύ να χαίρεσαι την Ισμήνη Μαρία σου!

@kokkinoskoufitsa καλως την ❤️ κορίτσι μου εγω θα σου πω ότι έξω από το χορό χαίρομαι πολύ για την απόφαση που πήρατε μετά από όσα πέρασες με την υγεία σου..αυτό ειναι πάνω απ'όλα...μπορεί στην αρχή να ζοριστείτε λίγο αλλά κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε; το ότι έχετε ένα σπίτι να μείνετε για αρχή είναι πολύ σημαντικό, όλα τα άλλα θα έρθουν βήμα βήμα..το σημαντικό είναι ότι είστε καλά και μια γροθιά με τον σύζυγο και θέλετε το καλύτερο για το μέλλον σας! Εύχομαι όλα να σας πάνε δεξιά.. ❤️ να μας γράφεις που και που να μαθαίνουμε νεα σας :) 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δεν φαίνεται κορίτσι μου κάτι στις φωτό αλλά η πιο καλή που μπόρεσα να βγάλω με αλλαγή στο χρώμα είναι αυτή 

IMG_20241121_092732.jpg

Ρε συ Έλλη, σαν κάτι να φαίνεται. Σίγουρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι ροζ. Αλλά κάτι σαν σκιά σαν να φαίνεται...!!

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Δεν φαίνεται κορίτσι μου κάτι στις φωτό αλλά η πιο καλή που μπόρεσα να βγάλω με αλλαγή στο χρώμα είναι αυτή 

IMG_20241121_092732.jpg

Έλλη μουυυυυυ μακάρι κορίτσι Μου στο εύχομαι μέσα από την καρδιά Μ πραγματικά!!!! 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241121_092732.jpg

σαν κάτι να βλέπωωωωω..θα περιμένουμε και το αυριανό..επειδή έχω μπερδευτεί..τελικά και τα home test είναι πρώιμης ή μόνο τα one step;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

σαν κάτι να βλέπωωωωω..θα περιμένουμε και το αυριανό..επειδή έχω μπερδευτεί..τελικά και τα home test είναι πρώιμης ή μόνο τα one step;

Επιβεβαιώνω Σάββατο είδα καφέ υγρά ( εμφύτευσης) κ Κυριακή με βραδινά ουρά βγήκε μια γραμμή που ίσα φαινόταν..Την επόμενη μέρα χοριακη 15...

Άρα είναι πρώιμης....

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ όμως με 350 μονάδες χοριακη τ τεστ ήταν τοοοοοσο αχνό όσο αυτό  την Κυριακή 

Τα hometest δε είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα one step. Προσωπικά τα παλια one step μου είχαν ανιχνεύσει 7 μοναδες χοριακής. Αν δεν κάνω λάθος τα hometest ανιχνεύουν χοριακη από 25 μονάδες και τα ome step από 10

@ntina93 έχεις κι άλλο παιδακι? Όχι δ είναι αργά τ ραντεβού μια χαρά είναι. Τώρα δ έχουν νοημα οι χοριακες καθως θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές. Αν κάνεις δηλ αύριο θα είναι γύρω στις 100 μοναδες. Εγώ π ξεκινουσα με χαμηλές χοριακες ο γιατρός ηθελε 2η μετά από μια βδομάδα για να έχουμε εμφανή διαφορά.

@Elli13 και γω βλέπω μια σκιά. Θα περιμένουμε κ αύριο τ τεστακι σου.

@melitiniღ και γω στη θέση σου χαρούμενη ήμουν. Κ τ ειχα μεταδωσει κ στον άντρα μου. Του εξηγησα εξ αρχης οτι δ με νοιαζει με ποιο τρόπο θα ρθει οποτε τ ξεπερασε σχετικα γρήγορα. Αλλά είχαμε πάντα φουλ επαφες γτ ήθελα να τ δειξω ότι ήθελα εκείνον κ όχι αποκλειστικα ένα μωρό. Κ έτσι τ μήνα π περασα επιτροπή ήρθε κ η εγκυμοσύνη.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ntina93 έχεις κι άλλο παιδακι? Όχι δ είναι αργά τ ραντεβού μια χαρά είναι. Τώρα δ έχουν νοημα οι χοριακες καθως θα συνεχίσουν να είναι χαμηλές. Αν κάνεις δηλ αύριο θα είναι γύρω στις 100 μοναδες. Εγώ π ξεκινουσα με χαμηλές χοριακες ο γιατρός ηθελε 2η μετά από μια βδομάδα για να έχουμε εμφανή διαφορά.

@Elli13 και γω βλέπω μια σκιά. Θα περιμένουμε κ αύριο τ τεστακι σου.

@melitiniღ και γω στη θέση σου χαρούμενη ήμουν. Κ τ ειχα μεταδωσει κ στον άντρα μου. Του εξηγησα εξ αρχης οτι δ με νοιαζει με ποιο τρόπο θα ρθει οποτε τ ξεπερασε σχετικα γρήγορα. Αλλά είχαμε πάντα φουλ επαφες γτ ήθελα να τ δειξω ότι ήθελα εκείνον κ όχι αποκλειστικα ένα μωρό. Κ έτσι τ μήνα π περασα επιτροπή ήρθε κ η εγκυμοσύνη.

Eχω ένα παιδάκι 3.5 χρόνων ❤️

Η αναμονή είναι δύσκολη!! :)

Όχι δεν ξανά κάνω άλλη γιατί θα είναι ψυχοφθόρο...θα περιμένω την Δευτέρα!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

IMG_20241121_092732.jpg

Όντως όπως λένε και τα κορίτσια φαίνεται μια σκιά!!!!! Ελπίζω αύριο να γίνει πιο έντονη και να την δούμε κανονικά!!!!!🙏🙏🙏 Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά !!!!

@Elli13 σαν να βλέπω κι εγώ κάτι βρε κορίτσι! 

@marinamanoulitsa τι ωραία που απολαμβάνετε την επαφή χωρίς στρες, αυτό είναι πολύ όμορφο!!

Εγώ βρε κορίτσια είμαι σε σκέψεις.. συνειδητοποιώ ότι τους προηγούμενους 2 μήνες που ενεργά κάναμε με στόχο εγκυμοσύνη, εγώ μόνο κινούσα κάπως τα νήματα, σε φάση σήμερα θα κάνουμε η του έστελνα όταν επιστρέψει από δουλειά τον περιμένω κλπ. Τώρα ξαφνικά νιώθω ότι με ξενερώνει λίγο αυτό, το ότι εγώ του λέω η τον πλησιάζω. Εκείνος φυσικά σχεδόν πάντα είναι πρόθυμος οταν τον "καλέσω" αλλά γιατί να πρέπει εγώ να του λέω και να μην γίνεται κάπως πιο φυσικά και είτε ο ένας είτε ο άλλος.  Δηλαδή αυτό που καθόμαστε στην τβ το βράδυ και απλά εγώ θα πάω να του δώσω το σήμα με ξενερώνει. Βέβαια αν το κάνει εκείνος σε άλλη φάση μπορεί να φάει άκυρο 😂 Όσο για χθες που πέτυχα θετικό ωορρηξίας ούτε καν, τον πονούσε η κοιλιά κι εμένα το ίδιο και δεν είχαμε καν επαφή έτσι για την απόλαυση ρε παιδί μου. Ε και ξενερωσα και μ' αυτό!

Εσείς πώς το διαχειρίζεστε αυτό, ειδικά όταν είστε σε φάση που θέλετε μια εγκυμοσύνη; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Δεν σου κρύβω ότι εμείς ελπίζουμε σαν τρελοί να βγει η μετάθεση του άντρα μου για νησί για να ηρεμήσουμε επιτέλους από την μεγαλούπολη. Δεν έχουμε καμία σχέση με νησί, κανένας από τους δυο μας αλλά πλέον που έχουμε παιδί, θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Σίγουρα η ιατρική περίθαλψη είναι κάτι που μας έχει προβληματίσει (για αυτό και θέλουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί πριν φύγουμε). Φεβρουάριο θα κάνει την αίτηση και μέχρι το καλοκαίρι θα ξέρουμε. Αν μείνουμε εδώ, επειδή δεν έχουμε δικό μας σπίτι, θα αναγκαστεί να δουλεύει για πάντα δεύτερη δουλειά, με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Μας έχουν φάει οι τεράστιες αποστάσεις, η κίνηση, αυτοί οι τρελοί ρυθμοί. Για να πάμε την μικρή στην παιδίατρο (τώρα που αλλάξαμε περιοχή) μας πήρε 3 ώρες πηγαινελα. Τραγικό, ούτε νομό να αλλάζαμε. 

Άλλοι που το συζηταμε μας λένε ότι είμαστε τρελοί που φεύγουμε από Αθήνα με ένα μικρό παιδί.. Είναι σίγουρα το τι ψάχνει ο καθένας και πως θέλει να ζήσει τη ζωή του.

Εγώ εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θέλεις και να έχετε μια υπέροχη ζωή όπου κ αν είστε ♥️

Τα νησιά ειναι ιδανικά μέρη για να μεγαλώσεις παιδί!! Εδώ τα παιδιά είναι όπως όταν μεγαλωνα εγώ. Κλειδιά στις εξώπορτες, παιδιά σκόρπια από σπίτι σε σπίτι κ σε δρόμους, πάνε μόνα τους σχολείο κλπ. Δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον, αλλά και για μας όχι μόνο γι αυτά. Εγώ είμαι πολύ φρικαρισμενη που φεύγω, κ μάλιστα δεν έχω ζήσει ποτέ σε μεγαλύτερη πόλη από τα Γιάννενα 🤣🤣🤣

Όσο για το κόστος ζωής, δεν ξέρω σε τι νησιά αναφερεσαι αλλά εγώ είμαι Νάξο, κ πριν Σύρο κ πριν Κω. Το κόστος ζωής είναι πολυυυυυυυ πάνω από την ηπειρωτική Ελλάδα. Στο κόστος ζωής συνυπολογιζεις φυσικά την περίθαλψη. Στο δημόσιο εννοείται λείπουν ειδικότητες, αλλά κ στον ιδιωτικό τομέα είναι λίγες ανα πληθυσμο. Δηλ στη Νάξο έχεις οξεία γαστρεντεριτιδα και ο μοναδικός του νησιού, ιδιώτης (παρ όλα αυτά φοβερός γιατρός) έχει ελεύθερο ραντεβού σε 1 μήνα. Μέσα σε 6 χρόνια εμάς το νησι μας έχει κοστίσει ιατρικά 8.000€ μετρημένα.

Πχ την ιστορια μου με την υδροσαλπιγγα σας την εχω πει?

Επιγραμματικα: πονοι δεξια, παω νοσοκ, αποκλειεται σκωληκοειδιτιδα, κανω υπερηχο, βλεπουν υδροσαλπιγγα, με στελνουν γυναικολόγο. Δεν έχει γυναικολόγο το νοσοκ,  παω σε ιδιώτη, 70€, σε άλλον για 2η γνώμη 60€, με στέλνουν ΑΘΗΝΑ για μαγνητικές γιατί εδώ υπήρχε ραντεβού σε 5 εβδομάδες, 200€ εισιτήρια, 200€ ξενοδοχείο, συν τα γύρω γύρω...

Με τους πονοκεφάλους? νοσοκομείο, ωριλας νευρολόγος έλεγαν για όγκο εγκεφάλου ή ακουστικού νευρου, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευραλγια του τριδυμου, οφθαλμίατρος μόνο ιδιώτης 70€, με έστειλαν οι 3 τους ΑΘΗΝΑ για μαγνητικές ξανά, αγγειογραφιες κ δε συμμαζεύεται, 3 μέρες πλοια ξενοδοχεία εξετάσεις ταξι... Κ τελικά ήταν υπογλυκαιμίες 🤣🤣🤣

Ο μπαμπάς μου ένα καλοκαίρι έπαθε ξαφνικά κάτι που έμοιαζε με εγκεφαλικό κ ο μόνος νευρολόγος, στο νοσοκ, έλειπε. Τον ήξερα προσωπικά κ μας έδωσε οδηγίες τηλεφωνικά, όπως κ ζήτησε στο ιδιωτικό διαγνωστικό να ανοίξει για να πάμε για αξονική, αλλά με 200€ γιατί ήταν Κυριακή. 

Η φίλη μου από Αθήνα που μετακόμισε ναξο πριν 10 μήνες έχει ταξιδέψει ήδη 3 φορές πάνω λόγω του παιδιού. Τη μία έσπασε το χέρι κ εδω του το κόλλησαν στραβά, έβαλαν λάθος το γύψο 😖

Την άλλη βρήκαν στο παιδί καρδιακό πρόβλημα που τελικά δεν υπήρχε κ την άλλη επειδή κατουρησε αίμα το έστειλαν πάνω με ελικόπτερο, που πάλι δεν ήταν τίποτα. Σε όλα αυτά υπολογίζεις διαμονής κ πλοια.

Είναι γενική πολιτική των γιατρών στα νησιά να σου λένε φύγε Αθήνα για να μην πάρουν ευθύνη αν τυχόν γίνει στραβή, και για μας ισχύει, αλλά πόσο μάλλον για τα παιδιά. 

Στην κουμπάρα μου που έζησε επίσης 4 ζρονια εδώ, δεν έτυχε τπτ τέτοιο. Στον κουμπάρο μου 2 περιστατικά. Γενικά δεν είναι ο κανόνας αλλά οι ντόπιοι είναι πλούσιοι κ δεν τους νοιάζει. Εμάς τους φτωχομπινεδες μας κόφτει...

Επίσης πανάκριβα ψώνια, απλά προϊόντα οπως λαχανικά και φρούτα, το μέλι 20€ το κιλο λόγω λειψυδρίας, τσεκαρισμένα 2πλασιες οι τιμές σε ότι αφορά αυτοκίνητο, συνεργεία, σέρβις, ανταλλακτικά, άλλα είδη σημαντικά όπως γυαλιά οράσεως (με τα χρήματα που κόστισαν τα γυαλιά της πεθεράς μου εμείς πήραμε 1 ηλίου, 1 οράσεως, 1 φακο σε 1 ηλιου κ μέσα στα έξοδα η αποστολή στη Θεσσαλονίκη των παλιων μας και πάλι πισω). Πανάκριβες υπηρεσίες (μεταφορικές εταιρείες, καθηγητές για ιδιαίτερα, καθαριστριες) 

Σαφώς οι μισθοί είναι πολύ καλύτεροι, εδώ δεν υπάρχει βασικός. Παίρνεις το βασικό συν 3-5 κατοστάρικα μαύρα τουλάχιστον. Αλλά δε φτάνουν... 

Εμείς μειναμε τόσα χρόνια γιατί μας έστελναν οι δικοί μας δέματα με τρόφιμα από το χωριό τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Φρούτα λαχανικά ξηρούς καρπούς (όταν άρχισαν να μας στέλνουν, στη Νάξο ηταν 18-23€ το κιλό, στα Γιάννενα 8-12€). 

Έλα πείτε το! Η παλιά καλή κοκκινοσκουφιτσα με τη γραπτοδιαρροια της 😂😂😂😂

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Έτσι πιστευώ κι εγώ, ότι είναι καθαρά και μόνο εγωιστικό το θέμα.
Είναι τόσο εγωιστής ως άνθρωπος που αυτό το πράγμα τον έχει αποτελειώσει.. απο τη μία καλά του γίνεται, λίγο ταπείνωση δεν βλάπτει.. γιατί δεν είμαστε και Θεοί!
Αυτός νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει μόνος του, δεν θέλει τι βοήθεια κανενός.
Κι εγώ πιστευώ βαθιά μέσα μου πως θα ρθει παιδάκι, απλά ο Θεός μας δοκιμάζει αυτή τη στιγμή τον καθένα μας στα πάθη του.
Όσο για τη χαρά, όσο και να θέλω να την κρύψω δεν γίνεται, χαρά είναι και φαίνεται!
Και κυρίως προσμονή στο θαύμα!
Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά πιστεύω πως κάτι μπορεί να γίνει, αφού δεν μπορούν να συναντηθούν με φυσικό τρόπο τα γονίδια μας, τουλάχιστον θα συναντηθούν με τη βοήθεια της επιστήμης. Εκεί θα ξέρεις ότι η συνάτηση έχει γίνει, τώρα είσαι στα σκοτάδια.
Έχω άπειρα αποθέματα ελπίδας μέσα μου πιστεύω, σε αντίθεση με τον άντρα μου που είναι φύση απαισιόδοξο άτομο.

Δεν είναι μόνο ο δικός σου. Θίγεται ο εγωισμός τους, ο ανδρισμός τους βασικά. Εμένα ο δικός μου απέφευγε μια βδομάδα να πάει στο μικροβιολογικο να πάρει τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγραμματος, επειδή φοβόταν μήπως δεν είναι καλά! Πριν καν ξεκινήσουμε προσπάθειες, που είπα εγώ να τις κάνουμε από πριν για να ξέρουμε που πάμε... κ στη βδομάδα, είμαστε στο αμάξι κ του λέω στριβε για το μικριοβιολογικο. Τι ιδρώτας τον έκοψε,τι χρώματα άλλαξε, τι να τρακάρει πήγε! Κ μου εξομολογηθηκε πόσο φοβάται μην είναι ανίκανος και αν θα τον χωρίσω αν δε μπορεί να μου κάνει παιδι κ τέτοια 😅

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Elli13 σαν να βλέπω κι εγώ κάτι βρε κορίτσι! 

@marinamanoulitsa τι ωραία που απολαμβάνετε την επαφή χωρίς στρες, αυτό είναι πολύ όμορφο!!

Εγώ βρε κορίτσια είμαι σε σκέψεις.. συνειδητοποιώ ότι τους προηγούμενους 2 μήνες που ενεργά κάναμε με στόχο εγκυμοσύνη, εγώ μόνο κινούσα κάπως τα νήματα, σε φάση σήμερα θα κάνουμε η του έστελνα όταν επιστρέψει από δουλειά τον περιμένω κλπ. Τώρα ξαφνικά νιώθω ότι με ξενερώνει λίγο αυτό, το ότι εγώ του λέω η τον πλησιάζω. Εκείνος φυσικά σχεδόν πάντα είναι πρόθυμος οταν τον "καλέσω" αλλά γιατί να πρέπει εγώ να του λέω και να μην γίνεται κάπως πιο φυσικά και είτε ο ένας είτε ο άλλος.  Δηλαδή αυτό που καθόμαστε στην τβ το βράδυ και απλά εγώ θα πάω να του δώσω το σήμα με ξενερώνει. Βέβαια αν το κάνει εκείνος σε άλλη φάση μπορεί να φάει άκυρο 😂 Όσο για χθες που πέτυχα θετικό ωορρηξίας ούτε καν, τον πονούσε η κοιλιά κι εμένα το ίδιο και δεν είχαμε καν επαφή έτσι για την απόλαυση ρε παιδί μου. Ε και ξενερωσα και μ' αυτό!

Εσείς πώς το διαχειρίζεστε αυτό, ειδικά όταν είστε σε φάση που θέλετε μια εγκυμοσύνη; 

Εγώ να πω την αλήθεια από όταν είπαμε να προσπαθήσουμε, δεν αλλάξαμε τπτ, δηλαδή κάναμε ότι και πριν. Εγώ ήξερα τις γόνιμες αλλά δεν έδινα σημασία. Που σημαίνει ότι μπορεί στις γόνιμες να τύχαινε μόνο 1 επαφή, και στις άγονες κάθε μέρα! 

Τον Ιούνιο αποφασίσαμε να είμαστε όντως ρομπότ, για να γίνει σωστά, δηλ να βγαίνουν σίγουρα 3-4 επαφές στις μέρες, κ τον Ιουλιο πετυχε. Το ειχαμε σαν να κλεινουμε ραντεβού. Τύπου, το μεσημέρι που θα σχολασω μην ετοιμάσεις φαΐ, θα φάμε στο κρεβάτι πρώτα. Η του λεγα εγώ με νοημα, το πρωί ξύπνα με στις 5 🤣

@Elli13 κάτι κάπως φαίνεται είναι η αλήθεια περιμένουμε και τα επόμενα σε πια μέρα είπες πως είσαι ;

@kokkinoskoufitsa νόμιζα πως είσαι από το νησί είναι ωραία στην επαρχία και εγώ ζω σε ένα χωριό της αρκαδιας κωμόπολη βασικά 3000 κατοίκους (δεν ειμαι από εδώ )  αλλά δεν έχουμε γιατρούς-νοσοκομείο  εδώ  και πρέπει να ταξιδεύω 1,5 ώρα ( σε έναν δρόμο χάλια με πολλές στροφές ) αλλά τουλάχιστον με το αμάξι πας οπότε θες ενώ σε ένα νησί που περιμένεις το καράβι είναι ακόμα πιο δύσκολα… αλλά Αθήνα δεν έχω ζήσει ποτέ και ούτε θα ήθελα δεν μπορώ τους ρυθμούς της για κανένα λόγο ειδικά με τα παιδεία μου.. αλλά τώρα στη θέση σου και εγώ αυτό θα έκανα είναι δύσκολο από θέμα δουλειά πολύ ανεργία δυστηχως αλλά τουλάχιστον έχετε το δικό σας σπίτι.. να πάτε με το καλό και εύχομαι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να ξανά γυρίσετε πίσω στο νησί 😊

στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά τον Ιούνιο. Θεσσαλονίκη. Παντρεύεται ο αδελφός μου.

Ίσως όμως ξαναέρθω τον Αύγουστο σε κάποιο νησί. Ακόμα δεν έχω κλείσει εισιτήρια . Ακούω και επιλογές για νησιά ... Οικονομικά δεν πάω Μύκονο 😄

Λευκάδα θα έρθεις που μπορεί να κάνω και τη βάφτιση Αύγουστο, να έρθεις κι εσύ!!!

Εγώ μια φορά πήγα Μύκονο στα 19 μου και τη 2η μέρα σηκώθηκα κι έφυγα!!! Δεν είναι για μένα αυτού του τύπου η ζωή κι η διασκέδαση!

στις πριν 20 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια 49.1 η μοριακή!!! 

Την Δευτέρα 2/12 μου είπα να κάνω μια χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Τριπλασιάστηκε!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλέ Λήμνο μένω!!! Ε θα τρελαθώ!!! 

Αγαπάμε Λήμνο! Ήμουν εκεί φέτος το καλοκαίρι όπως και άλλες χρονιές...Κ καλά να είμαστε θα πάμε πάλι το καλοκαίρι! Ο αδερφός μου είναι γιατρός εκεί εδώ κ περίπου 3 χρόνια 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

@Elli13 κάτι κάπως φαίνεται είναι η αλήθεια περιμένουμε και τα επόμενα σε πια μέρα είπες πως είσαι ;

@kokkinoskoufitsa νόμιζα πως είσαι από το νησί είναι ωραία στην επαρχία και εγώ ζω σε ένα χωριό της αρκαδιας κωμόπολη βασικά 3000 κατοίκους (δεν ειμαι από εδώ )  αλλά δεν έχουμε γιατρούς-νοσοκομείο  εδώ  και πρέπει να ταξιδεύω 1,5 ώρα ( σε έναν δρόμο χάλια με πολλές στροφές ) αλλά τουλάχιστον με το αμάξι πας οπότε θες ενώ σε ένα νησί που περιμένεις το καράβι είναι ακόμα πιο δύσκολα… αλλά Αθήνα δεν έχω ζήσει ποτέ και ούτε θα ήθελα δεν μπορώ τους ρυθμούς της για κανένα λόγο ειδικά με τα παιδεία μου.. αλλά τώρα στη θέση σου και εγώ αυτό θα έκανα είναι δύσκολο από θέμα δουλειά πολύ ανεργία δυστηχως αλλά τουλάχιστον έχετε το δικό σας σπίτι.. να πάτε με το καλό και εύχομαι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να ξανά γυρίσετε πίσω στο νησί 😊

Η εφαρμογή λέει 8η μτω, εγώ πιστεύω 9η γιατί τη μέρα του θετικού είχα έντονο πόνο αριστερά για καμιά ώρα..θα δείξει.. Έτσι κ αλλιώς εγώ πλέον δεν ενθουσιάζομαι με τα θετικά μου τεστ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...