Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Εγώ πάντως τα ξέρω λίγο διαφορετικά τα πράγματα από τους εμβρυολογους μας.. ο κατακερματισμός δείχνει το dna των σπερματοζωαρίων, στην εξωσωματική κρατάνε τα καλά μορφολογικά σπερματοζωάρια όχι τα υγιή γιατί πολύ απλά κατά τη γονιμοποίηση δεν μπορούν να ξέρουν ποια είναι με φυσιολογικό dna, το ίδιο και τα ωάρια.. μακάρι να μπορούσαν, θα πετύχαιναν όλες οι εξωσωματικές και δεν θα είχαμε και παλινδρομες.. ισχυρίζονται τα κέντρα πως με κάποιες μεθόδους γονιμοποίησης μπορούν να το προσπεράσουν αλλά σίγουροι δεν μπορούν να είναι.. γι'αυτό κ για εξωσωματική δίνουν βιταμίνες ιχνοστοιχεία και ισχυρά αντιοξειδωτικά για να φτιάξουν όσο γίνεται τον κατακερματισμό αλλά και την ποιότητα των ωαρίων.. πάντως στον αριθμό δεν κάνουν και πολλά οι βιταμίνες όντως.. πολύ ενθαρρυντικο που πετύχατε φυσιολογικά με τέτοιους αριθμούς εγώ δεν θα το προσπαθούσα καν πιθανόν..

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αν δεν κάνω λάθος μικρό γονιμοποίηση ή έπειτα προεμφυτευτικο έλεγχο κάνουν για τις περιπτώσεισεις αυτές. Μάλλον πρέπει να πηδήξουμε στο θέμα μανουλες εξωσωματικής 😂😂. Εκεί τα κορίτσια ξέρουν πιο καλά τα θέματα αυτα. Αλλά και εγώ όσο έχω διαβάσει ακόμα και σε υψηλό κατακερματισμό βιταμίνες και αντιοξειδωτικά δίνουν...

Λοιποννν!!!  Ας πεταχτω κ εγω της εξωσωματικης!!!! Περα απο την μικρογονιμοποιηση σου κανουν κ αλλες μεθοδους για να επιλεξουν και αυτα π δεν εχουν κατακερματισμό! Ειναι η μεθοδοες zymot! Γενικα ανολογα το θεμα που εχεις σε κατευθυνουν συνηθως κ το τι παραπανω θα κανεις! Κ λεω συνηθως γτ εμεις καναμε μονο μικρογονιμοποίηση - δεν μας ενημερωσαν για τη μεθοδπ zymot κ τωρα νιωθω ανασφαλης για τα εμβρυα π εχω.. βασει ιστορικού παλινδρομων αλλα κ μετριου κατακερματισμου αλλος γιατρός μ ειπε θα ηταν καλυτερο να εχουμε κανει κ αυτο...πφφφ..γενικα υπαρχουν παρα πολλα κ δυατυχως νιωθω πως οι γιατροι δε μας ενημερωνουν.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια πήγαμε ουρολόγο και ο άνθρωπός μας είπε δεν χάνουμε κάτι να κάνει κατακερματισμό ο σύντροφος, εδώ σε εμάς δεν έχει οπότε πρέπει να πάμε θεσ/νίκη στην Ζεγκινιαδου. Έχει εμπειρία καμία από εκεί; Λογικά θα κάνει κατακερματισμό, σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια. Γράφεται κάποια από τις εξετάσεις; Γνωρίζετε πάνω κάτω κόστος; 

Παρά τις απόψεις των γυναικολογων ότι δεν χρειάζεται να κάνει εμείς είπαμε να το κάνουμε κι αυτο.

Απλά ο γιατρός μας είπε γιατί δεν απευθυνόμαστε σε κέντρο αναπαραγωγής, ώστε να μας πουν αναλυτικά τι να κάνουμε. Εμείς ακόμα όμως δεν σκεφτόμαστε εξωσωματική, τουλάχιστον αν δεν δούμε τι γίνεται και με το σπέρμα. Αν είναι όλα καλά θα συνεχίσουμε για φυσικη σύλληψη και θα δείξει. Αν πάλι δεν είναι όλα καλά τότε θα δούμε πως θα πορευτούμε. 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια πήγαμε ουρολόγο και ο άνθρωπός μας είπε δεν χάνουμε κάτι να κάνει κατακερματισμό ο σύντροφος, εδώ σε εμάς δεν έχει οπότε πρέπει να πάμε θεσ/νίκη στην Ζεγκινιαδου. Έχει εμπειρία καμία από εκεί; Λογικά θα κάνει κατακερματισμό, σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια. Γράφεται κάποια από τις εξετάσεις; Γνωρίζετε πάνω κάτω κόστος; 

Παρά τις απόψεις των γυναικολογων ότι δεν χρειάζεται να κάνει εμείς είπαμε να το κάνουμε κι αυτο.

Απλά ο γιατρός μας είπε γιατί δεν απευθυνόμαστε σε κέντρο αναπαραγωγής, ώστε να μας πουν αναλυτικά τι να κάνουμε. Εμείς ακόμα όμως δεν σκεφτόμαστε εξωσωματική, τουλάχιστον αν δεν δούμε τι γίνεται και με το σπέρμα. Αν είναι όλα καλά θα συνεχίσουμε για φυσικη σύλληψη και θα δείξει. Αν πάλι δεν είναι όλα καλά τότε θα δούμε πως θα πορευτούμε. 

Καλησπέρα, εκεί κάναμε το πρώτο μας σπερμοδιαγραμμα, το πληρώσαμε κανονικά. Μπορείς να τα κάνεις και στη Λυμπέρη. Φυσικά κι εκεί πληρώσαμε κανονικά τα πάντα...

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου εμείς εκεί κάναμε το οξειδωτικό στρες την κατάτμηση και το σπερμοδιαγραμμα μας!! Περίπου στα 300 ευρώ κόστισαν όλα μαζί!! Δυστυχώς δεν γράφονται αυτές οι εξετάσεις και τις πληρώνεις κανονικά από την τσέπη σου!! Όσο αφορά το κέντρο εξωσωματικής δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάτε σε κέντρο!! Από την στιγμή που πετύχατε 2 φορές σύλληψη αν θυμάμαι καλά!! Ένας απλός ουρολόγος μπορεί να διαβάσει αποτελέσματα από τις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν χρειάζεται να ειδικεύεται στην υπογονιμότητα!! Αν υπάρχει κάποιο θέμα στο σπέρμα (που εύχομαι να μην υπάρχει) τότε ναι να πάτε σε κάποιον πιο "ειδικό"

στις πριν 1 ώρα, ο/η terry1986 είπε:

Λοιποννν!!!  Ας πεταχτω κ εγω της εξωσωματικης!!!! Περα απο την μικρογονιμοποιηση σου κανουν κ αλλες μεθοδους για να επιλεξουν και αυτα π δεν εχουν κατακερματισμό! Ειναι η μεθοδοες zymot! Γενικα ανολογα το θεμα που εχεις σε κατευθυνουν συνηθως κ το τι παραπανω θα κανεις! Κ λεω συνηθως γτ εμεις καναμε μονο μικρογονιμοποίηση - δεν μας ενημερωσαν για τη μεθοδπ zymot κ τωρα νιωθω ανασφαλης για τα εμβρυα π εχω.. βασει ιστορικού παλινδρομων αλλα κ μετριου κατακερματισμου αλλος γιατρός μ ειπε θα ηταν καλυτερο να εχουμε κανει κ αυτο...πφφφ..γενικα υπαρχουν παρα πολλα κ δυατυχως νιωθω πως οι γιατροι δε μας ενημερωνουν.. 

Α πολύ χρήσιμη πληροφορία αυτή.. πρώτη φορά ακούω αυτή τη μέθοδο.. ή είναι πολύ καινούρια ή δεν την έχει το κέντρο μας.. σε μας έκαναν imsi για καλύτερο αποτέλεσμα λόγω του προβλήματος στο σπέρμα και τότε οντως πήγε καλά αλλά θα τους ρωτήσω αν είναι τώρα.. σε ποιο κέντρο είσαι? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εμείς κάναμε εκεί 2 φορές μόνο σπερμοδιαγραμμα όμως. Γενικά λένε πως είναι από τις καλύτερες εδώ και αρκετά «αυστηρή» στο αποτέλεσμα, δλδ ακριβής. Δεν γράφεται δυστυχώς κάτι, από όσο ξέρω.. Πάντως ο άντρας μου ήταν πολύ ευχαριστημένος και από τον χώρο, γιατί υπάρχει μεγάλη διακριτικότητα και δεν ένιωσε άσχημα όπως φοβόταν. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Έχω καταλήξει στο γεγονός ότι δεν πρέπει να έχεις τεστ στο σπίτι γιατί αλλιώς μπαίνεις στον πειρασμό..ένα είχε μείνει εδώ και μήνες και το έκανα γιατί δεν είμαι καλά από χθες..συν ότι μου ήρθε στο νου ότι και την προηγούμενη φορά μου έβγαλε θετικό πολύ νωρις..εννοείται δεν θα πάρω άλλο τεστ μέχρι την αναμενόμενη! 

παρακαλω τις πιλότους της παρέας να εξασκήσουν την όραση τους και να μου πουν αν βλέπουν την υπερβολικά αχνη γραμμή! Ευχαριστω 😂😂

IMG_0989.jpeg

IMG_0983.jpeg

Σαν να βλέπω κάτι...αλλά μήπως είναι εξάτμισης;;;εμένα τελικά αποδείχτηκαν εξάτμισης αυτές οι υπερβολικά αχνές γραμμές αυτό τον μήνα 🥺🥺🥺

στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εμείς κάναμε εκεί 2 φορές μόνο σπερμοδιαγραμμα όμως. Γενικά λένε πως είναι από τις καλύτερες εδώ και αρκετά «αυστηρή» στο αποτέλεσμα, δλδ ακριβής. Δεν γράφεται δυστυχώς κάτι, από όσο ξέρω.. Πάντως ο άντρας μου ήταν πολύ ευχαριστημένος και από τον χώρο, γιατί υπάρχει μεγάλη διακριτικότητα και δεν ένιωσε άσχημα όπως φοβόταν. 

Καλημέρα, τέλεια! Κλεισαμε την άλλη Παρασκευή θα δώσει δείγμα ε και καμιά βδομάδα να βγουν σε 2 βδομάδες λοιπόν θα ξέρουμε!! Οπότε αποχή αυτό τον μήνα, εύχομαι να είναι όλα καλά να μπούμε πάλι στο "παιχνίδι" από Δεκέμβρη 

Μάλλον η @Παρασκευαιδουτελικά είχε δίκιο που μου είπε για Γεναρη-Φλεβαρη το θετικό 😅

Αργεί πανάθεμα το!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σαν να βλέπω κάτι...αλλά μήπως είναι εξάτμισης;;;εμένα τελικά αποδείχτηκαν εξάτμισης αυτές οι υπερβολικά αχνές γραμμές αυτό τον μήνα 🥺🥺🥺

ναι μπορεί, δεν ξέρω!! χθες είχα λίγο ροζ στο σερβιετάκι και εχω ενοχλήσεις γενικά χαμηλά στην κοιλιά..πότε τραβήγματα πότε πονάκια..σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αλλά δεν περιμένω και πολλά!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα, τέλεια! Κλεισαμε την άλλη Παρασκευή θα δώσει δείγμα ε και καμιά βδομάδα να βγουν σε 2 βδομάδες λοιπόν θα ξέρουμε!! Οπότε αποχή αυτό τον μήνα, εύχομαι να είναι όλα καλά να μπούμε πάλι στο "παιχνίδι" από Δεκέμβρη 

Μάλλον η @Παρασκευαιδουτελικά είχε δίκιο που μου είπε για Γεναρη-Φλεβαρη το θετικό 😅

Αργεί πανάθεμα το!! 

καλά αποτελέσματα να έχετε :) 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Αυτή τη βδομάδα που κάναμε σπερμοδιαγραμμα, κατακερματισμο κ οξειδωτικό μας βγήκαν 300€. Ο σύζυγος το έκανε στο σπίτι κ το πήγαμε όποτε δεν ξέρω πως είναι ο χώρος. Το σπερμοδιάγραμμα βγαίνει σε 2 μέρες τα άλλα αργούν λίγο. Θεωρείται από τις καλύτερες κ σε εμάς όταν είχαν βγει τα αποτελέσματα είχαμε ζητήσει να μιλήσουμε κ με την ίδια για να σχολιάσει τα αποτελέσματα

Καλά αποτε΄λέσματα εύχομαι😊

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αργεί πανάθεμα το!! 

Καλημέρα!! Καλά αποτελέσματα να έχετε.. κ μεις έχουμε κάνει στη Ζεγκινιαδου 1 φορα.. αυτή και η Λυμπέρη είναι τα εξειδικευμένα που προτείνουν στη Θεσσαλονίκη.. το σπερμοδιαγραμμα και η καλλιέργεια γράφονται νομίζω τα άλλα τα ακριβα λογικά όχι αλλά από όσο θυμαμαι η Ζεγκινιαδου δεν δεχόταν γενικα παραπεμπτικό και τα πληρώσαμε ενώ στο άλλο δέχονταν.. αλλα έχουν περάσει και κάποια χρόνια οπότε μπορεί κάτι να έχει αλλάξει. ο χώρος μια χαρά είναι λέει ο άντρας μου αν και ο δικός μου ειχε εξοικειωθεί πια.. αποχή γιατί κάνετε αυτό το μήνα? Πολλες μέρες αποχή σας είπε για την εξέταση?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sandyb είπε:

Καλημέρα!! Καλά αποτελέσματα να έχετε.. κ μεις έχουμε κάνει στη Ζεγκινιαδου 1 φορα.. αυτή και η Λυμπέρη είναι τα εξειδικευμένα που προτείνουν στη Θεσσαλονίκη.. το σπερμοδιαγραμμα και η καλλιέργεια γράφονται νομίζω τα άλλα τα ακριβα λογικά όχι αλλά από όσο θυμαμαι η Ζεγκινιαδου δεν δεχόταν γενικα παραπεμπτικό και τα πληρώσαμε ενώ στο άλλο δέχονταν.. αλλα έχουν περάσει και κάποια χρόνια οπότε μπορεί κάτι να έχει αλλάξει. ο χώρος μια χαρά είναι λέει ο άντρας μου αν και ο δικός μου ειχε εξοικειωθεί πια.. αποχή γιατί κάνετε αυτό το μήνα? Πολλες μέρες αποχή σας είπε για την εξέταση?

Θα έχουμε επαφές αλλά όχι με στόχο εγκυμοσύνη, γιατί φοβάμαι να κάνουμε ελεύθερα ενώ μπορεί να υπάρχει κάτι στο σπέρμα. 

Βέβαια στους προηγούμενους 3 κύκλους κάναμε εντελώς ελεύθερα αλλά τώρα μεχρι να δούμε ότι όλα είναι οκ δεν ξέρω το σκέφτομαι 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Θα έχουμε επαφές αλλά όχι με στόχο εγκυμοσύνη, γιατί φοβάμαι να κάνουμε ελεύθερα ενώ μπορεί να υπάρχει κάτι στο σπέρμα. 

Βέβαια στους προηγούμενους 3 κύκλους κάναμε εντελώς ελεύθερα αλλά τώρα μεχρι να δούμε ότι όλα είναι οκ δεν ξέρω το σκέφτομαι 

Εγώ από την άλλη μάλλον θα το πάρω το ρίσκο και αυτή τη φορά και ας μην έχουν βγει τα αποτελέσματα.... Ούτως η άλλως όπως το βλέπω εγώ, και όπως είπαν και τα κορίτσια χτες, όλα θέμα τύχης είναι πια... Τι να πω, δεν ξέρω και εγώ πια τι πρέπει να κάνω ..

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ από την άλλη μάλλον θα το πάρω το ρίσκο και αυτή τη φορά και ας μην έχουν βγει τα αποτελέσματα.... Ούτως η άλλως όπως το βλέπω εγώ, και όπως είπαν και τα κορίτσια χτες, όλα θέμα τύχης είναι πια... Τι να πω, δεν ξέρω και εγώ πια τι πρέπει να κάνω ..

Λες ε; Τώρα μου δίνεις boost να το πάρω κι εγώ το ρισκο. Ο ουρολόγος χθες μας είπε "όλα μια ζαριά" είναι.. 

Απλά έχει νόημα αφού δε θα βγουν οι εξετάσεις να κάνουμε εμείς ελεύθερα; Κι αν βρεθεί κάτι; Εμένα οι γόνιμες είναι πάνω κάτω ίδιες μέρες που θα μας πουν τα αποτελέσματα 😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

ναι μπορεί, δεν ξέρω!! χθες είχα λίγο ροζ στο σερβιετάκι και εχω ενοχλήσεις γενικά χαμηλά στην κοιλιά..πότε τραβήγματα πότε πονάκια..σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αλλά δεν περιμένω και πολλά!

Πότε περιμένεις κανονικά; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Λες ε; Τώρα μου δίνεις boost να το πάρω κι εγώ το ρισκο. Ο ουρολόγος χθες μας είπε "όλα μια ζαριά" είναι.. 

Απλά έχει νόημα αφού δε θα βγουν οι εξετάσεις να κάνουμε εμείς ελεύθερα; Κι αν βρεθεί κάτι; Εμένα οι γόνιμες είναι πάνω κάτω ίδιες μέρες που θα μας πουν τα αποτελέσματα 😅

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κοπέλα που είχε Βιοχημική και παλινδρομη, βγήκε ο κατακερματισμός κακός αλλά έμεινε έγκυος πριν κάνουν το οτιδήποτε. Μάντεψε. . απέκτησε ένα υγιέστατο μωράκι..  Έτσι για να δώσουμε λίγη ελπίδα μέσα στο άγχος μας ♥️

Στο θέμα εγκυμοσύνης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η τύχη. Στα τόσα εκατ. σπερματοζωάρια είναι τι ζαρ΄ιά θα τύχει το καλό ή το προβληματικό. Κ αν εκείνο το μήνα θα είναι κα΄λό κ το ωάριο συν όλος ο οργανισμός της γυναίκας κλπ.... Χμμμ τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο εύκολο μου φαίνεται να κερδίσω το τζόκερ, ας πάω να παίξω την Κυριακή 😅😅

Οπότε κορίτσια μην σταματάτε τις επαφές γιατί όταν το μυαλό είναι στο αααα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων κ να μην μείνω τώρα έγκυος τσουπ έρχονται τα ευχάριστα 😊

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κοπέλα που είχε Βιοχημική και παλινδρομη, βγήκε ο κατακερματισμός κακός αλλά έμεινε έγκυος πριν κάνουν το οτιδήποτε. Μάντεψε. . απέκτησε ένα υγιέστατο μωράκι..  Έτσι για να δώσουμε λίγη ελπίδα μέσα στο άγχος μας ♥️

ξέρεις τι σκέφτομαι ε; Μήπως τελικά μείνω, πάνε όλα καλά και μου πει τζάμπα με έστειλες 😂 Όπως επίσης αν μείνω και βγει κακός ο κατακερματισμός, θα με φάει το άγχος! 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

και είδες ροζ από τώρα;; αααα μήπως κάτι παίζει 

Αν δεν είναι αυτο εμφύτευση τότε τι είναι???

Κορίτσια καλά που έχω χρόνο μπροστά μου.. αυτά τα φάρμακα θα γίνουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας απο τον ΕΟΠΥΥ... Πήγα την Τετάρτη εδώ στον τοπικό σταθμό να καταθέσω τα χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα, μου είπαν να πάω να τα πάρω την Τρίτη που μας έρχεται 12/11.... Τελικά όμως με παίρνουν τηλέφωνο πριν απο 5 λεπτά απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ της Αλεξανδρούπολης ότι τελικά δεν τα έχουν ετοιμοπαράδοτα τα άτιμα τα φαρμακάκια και να μην πάω την Τρίτη 12/11 να τα παραλάβω, θα ρθούν την παρ' άλλη Τρίτη 19/11. Πφ! ευτυχώς δηλαδή που είπα θα το πάω χαλαρά απο τον επόμενο μήνα και δεν ήταν να περιμένω να ξεκινήσω αυτόν.. και να ήθελα δεν θα μπορούσα.

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

και είδες ροζ από τώρα;; αααα μήπως κάτι παίζει 

μακάριιι..η αλήθεια είναι πως ροζ δεν είχα ποτέ...σε κάποιους κύκλους είχα πολλά καφε 1-2 μέρες πριν έρθει..τώρα είδα αυτό το ροζ χθες το απόγευμα και από τότε τίποτα ξανά...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

μακάριιι..η αλήθεια είναι πως ροζ δεν είχα ποτέ...σε κάποιους κύκλους είχα πολλά καφε 1-2 μέρες πριν έρθει..τώρα είδα αυτό το ροζ χθες το απόγευμα και από τότε τίποτα ξανά...

Δεν θέλω να σου φουσκώσω τα μυαλά αλλά κ εγώ 3 μέρες πριν μου έρθει ε΄ίχα πολύ περίεργο πόνο κ ροζ καφέ για μια μέρα κ μετά τπτ κ νόμιζα ότι απλά μου έρχεται πιο νωρίς κ ήμουν έγκυος!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...