Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sandyb είπε:

Annie μου τι κάνετε? Βρε θηρίο, πας για 3ο? Μπράβο σας!!! Τα διδυμακια πόσο είναι? Αν τα θυμάμαι σωστά από τότε είναι λίγο μεγαλύτερα από τον γιο μου.. Ε ναι κ μεις για κάνα θαύμα παμε και αν δεν.., μιλάω κατευθείαν με το κέντρο αφού υπάρχει και ένα κατεψυγμένο μέτριο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. μακάρι να μας έρθουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα.. 

Καλά είμαστε κοριτσάκι μου!! Θα γίνουν 4 το Γενάρη τα δίδυμα.. Ναι λέμε ελα τώρα γατάκια τι να μας πει ένα μωρό μετά τα δίδυμα🤣🤣🤣 Είχα μια βιοχημική το Φλεβάρη που μας πέρασε κ αναθάρρεψα μήπως τα καταφέρουμε μόνοι μας αλλά δεν το βλέπω.. Εσείς πως είστε ; Βρε αν είναι το τυχερό σου θα έρθει.. Τι μέτριο τι άριστο.. Αν είναι υγιές θα προχωρήσει το ξέρεις πολύ καλά!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 41 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαστε κοριτσάκι μου!! Θα γίνουν 4 το Γενάρη τα δίδυμα.. Ναι λέμε ελα τώρα γατάκια τι να μας πει ένα μωρό μετά τα δίδυμα🤣🤣🤣 Είχα μια βιοχημική το Φλεβάρη που μας πέρασε κ αναθάρρεψα μήπως τα καταφέρουμε μόνοι μας αλλά δεν το βλέπω.. Εσείς πως είστε ; Βρε αν είναι το τυχερό σου θα έρθει.. Τι μέτριο τι άριστο.. Αν είναι υγιές θα προχωρήσει το ξέρεις πολύ καλά!! 

Ε φυσικά μετά τα δίδυμα το ένα θα είναι ευκολακι.. μεγάλωσαν τα γλυκούλια!! Ωχ βιοχημική? Θετικό το ότι είχες φυσική σύλληψη βέβαια αλλά είναι ψυχοφθόρο όταν δεν προχωράει. μωράκι στην αγκαλιά μας θέλουμε όχι τη σύλληψη μόνο.. εμείς καλά είμαστε μεγάλωσε ο Ταρζάν μου έκλεισε τα 2.5 και ηρεμούμε σιγά σιγά (λίγο). δεν ξέρω καν που βρισκόμαστε γιατί ο σύζυγος δεν έχει πάει φυσικά για κάνα σπερμοδιαγραμμα από τότε οπότε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.. εσείς κάνατε εξετάσεις πάλι τώρα? Να σου πω θα είχα προχωρήσει ακόμα πιο πριν αλλά δεν έχω αποθηλασει και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος λέει ότι μόνο ετ μπορώ να κάνω και τώρα αλλά θέλω να μιλήσω και με τον εξωσωματικο. Γενικά πρέπει να τα βάλω όλα σε μια σειρά.. 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ε φυσικά μετά τα δίδυμα το ένα θα είναι ευκολακι.. μεγάλωσαν τα γλυκούλια!! Ωχ βιοχημική? Θετικό το ότι είχες φυσική σύλληψη βέβαια αλλά είναι ψυχοφθόρο όταν δεν προχωράει. μωράκι στην αγκαλιά μας θέλουμε όχι τη σύλληψη μόνο.. εμείς καλά είμαστε μεγάλωσε ο Ταρζάν μου έκλεισε τα 2.5 και ηρεμούμε σιγά σιγά (λίγο). δεν ξέρω καν που βρισκόμαστε γιατί ο σύζυγος δεν έχει πάει φυσικά για κάνα σπερμοδιαγραμμα από τότε οπότε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.. εσείς κάνατε εξετάσεις πάλι τώρα? Να σου πω θα είχα προχωρήσει ακόμα πιο πριν αλλά δεν έχω αποθηλασει και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γυναικολόγος λέει ότι μόνο ετ μπορώ να κάνω και τώρα αλλά θέλω να μιλήσω και με τον εξωσωματικο. Γενικά πρέπει να τα βάλω όλα σε μια σειρά.. 

Αχ ψυχή μου μεγάλωσε!!! Μιλα με το γιατρό να δεις τι θα σου πει. Κάναμε πριν ένα χρόνο γιατί περάσαμε επιτροπή για τη 2η εξωσωματική. Το σπερμα ήταν κάπως καλύτερα. Τότε ήρθε η σύλληψη κ όπως καταλαβαίνεις με τσάκισε ψυχολογικά. Ήμουν έτοιμη για την εξωσωματική κ ήρθε όποτε λέω ήρθε για να μένει.. Τεσπα να μην είμαι αχάριστη υπάρχουν κοπέλες που έχουν πολλές απώλειες κ άλλες που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα. Όλα καλά!! Αν δεν έρθει με τον έναν τρόπο θα έρθει με τον άλλο!! 

στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! Ελα πες αντίδραση συζύγου…

Σοκ!!!!! Τέτοιοι άνθρωποι δε θα έπρεπε να λέγονται γιατροί!!

Με το καλό κορίτσι μου!! Κ μεις είπαμε Φεβρουάριο Μάρτιο που θα έχουμε μαζέψει τα λεφτά να προχωρήσουμε σε άλλη μια εξωσωματική καθώς δεν έχουμε κατάψυξη.. Εκτός αν γίνει κανα θαύμα κ έρθει φυσιολογικά. @Παρασκευαιδου Ελπίδα μου βλέπεις τίποτα στη γυάλα σου αγαπημένη;;; 

Λες Ιανουάριο;;;; Σίγουρα+-3 μήνες απ' τον Ιανουάριο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...