Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ. Νιώθω ένα χάος στο κεφάλι μου, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, που να απευθυνθώ πάλι. Απογοητεύτηκα από τον γυναικολόγο μου, δεν θέλω να ξαναπάω... Είμαι όμως χαμένη, ψάχνω ανάμεσα σε ειδικότητες και γιατρούς και ειλικρινά δεν ξέρω. Στο Έλενα στο τμήμα αποβολών έχουν αρκετά μακριά ραντεβού. Το έκλεισα μεν, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι πιο σύντομα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Κορίτσι μου πραγματικά δεν έχω λόγια. Λυπάμαι τόσο πολύ. Σου στέλνω μια αγκαλιά κ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε ❤️ 

Καλά ο γιατρός επιεικώς απαράδεκτος, δεν γίνεται μέτα από τόσες αποβολές να λες αυτό.

Δεν ξέρω τι εξετάσεις έχετε κάνει, και ούτε είναι η ώρα τώρα να τα σκεφτείς, προέχει η υγεία σου κ σωματική κ ψυχική. Όταν νιώσεις έτοιμη ψάξου καλά κ πάνε σε γιατρούς με εξειδίκευση στις αποβολές. Αν είναι όλα καλά από θέμα ποιότητας ωαριου κ σπέρματος, δες μήπως υπάρχει κάτι πχ αυτοάνοσο που να οφείλετε για τις αποβολές. Το ότι γίνεται σύλληψη είναι θετικό αλλά σίγουρα κάτι υπάρχει, δεν είναι τυχαία γεγονότα

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ελα ρε κορίτσι μου πάλι ; Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.. δεν έχω λόγια αλήθεια.. μάλλον κάτι φταίει δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ίσως κάτι σας έχει διαφύγει 🤷‍♀️

Πήγαινε και σε άλλον γιατρό να πάρεις μια γνώμη..

Ίσως να κάνει ο σύζυγος μια εξέταση dfi  να το δείτε λίγο το σπερμα νομίζω είπες πως δεν την έχει κάνει 

Λυπάμαι 😞 σου στέλνω μια αγκαλιά είμαστε εδώ για εσένα 

Θα καλεσω σήμερα στον Λυμπερόπουλο να κάνει επιτέλους και dfi και οξειδωτικό στρες. Κατά τα άλλα ναι, είμαι σε αναζήτηση νέου γυναικολόγου πλέον...

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Έχω καιρό να μπώ και γενικά να επικοινωνίσω μαζί σας!  Το ελευταίο διάστημα περιμένωντας την απόφαση της επιτροπής ήθελα λίγο να αποστασιοποιηθώ απο τα πάντα οπότε και δεν έμπαινα στα διάφορα σαιτ, ούτε κι εδώ. Εχθές όμως έμαθα την απόφαση της επιτροπής και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας!

Εκριθήκαμε!!!!! Για δύο προσπάθειες σε διάστημα ενός έτους και μου είπανε πως ασχέτως αποτελέσματος απο τη στιγμή που θα πάω σε ιδιωτικό δικαιούμαι απο τον ΕΟΠΠΥ και επιστροφή κάποιων χρημάτων. Καλά αυτό είναι το λιγότερο που με απασχολεί, εγώ θέλω να έχω αποτέλεσμα.

Σήμερα περιμένω την courier να με ειδοποιήσει να πάω να πάρω το φάκελο και να στείλω την απόφαση στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα! Δεν το πιστεύω ότι τελικά έχει ανοίξει ο δρόμος προς την εξωσωματική και σιγά σιγά έρχονται όλα, εκεί που ήμουν στο πουθενά.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν προβάλω να ξεκινήσω τη διέγερση αυτό το μήνα γιατί περιμένω περίοδο 2-3 Νοεμβρίου (νομίζω δεν θα προλάβω να έχω τα φάρμακα στα χέρια μου μέχρι τότε) και είμαι απο προχθές και λίγο γριπωμένη οπότε δεν ξέρω αν επειρεάζει την όλη διαδικασία. Διαφορετικά φορτσάρουμε για Δεκέμβριο που είναι και ο αγαπημένος μου μήνας γιατί βγάζει τα Παρθενάκια..!!! ;) 

@Elli13 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! :( 

Καλ΄ή αρχή σου εύχομαι σε αυτό το ταξίδι ΄΄΄:) Με το καλό να ξεκιν΄ήσετε κ να σκέφτεσαι ότι αφού έγινε η αρχή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου πραγματικά δεν έχω λόγια. Λυπάμαι τόσο πολύ. Σου στέλνω μια αγκαλιά κ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε ❤️ 

Καλά ο γιατρός επιεικώς απαράδεκτος, δεν γίνεται μέτα από τόσες αποβολές να λες αυτό.

Δεν ξέρω τι εξετάσεις έχετε κάνει, και ούτε είναι η ώρα τώρα να τα σκεφτείς, προέχει η υγεία σου κ σωματική κ ψυχική. Όταν νιώσεις έτοιμη ψάξου καλά κ πάνε σε γιατρούς με εξειδίκευση στις αποβολές. Αν είναι όλα καλά από θέμα ποιότητας ωαριου κ σπέρματος, δες μήπως υπάρχει κάτι πχ αυτοάνοσο που να οφείλετε για τις αποβολές. Το ότι γίνεται σύλληψη είναι θετικό αλλά σίγουρα κάτι υπάρχει, δεν είναι τυχαία γεγονότα

Πλέον έχω πάψει και εγώ να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός! Γι'αυτό θυμώνω. Δεν θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει, είμαι δύο χρόνια ακριβώς σε αυτό το Γολγοθά αποβολών. Δύο βιοχημικές και δύο παλινδρομες ως τώρα. Εξετάσεις έχουμε κάνει αρκετές, αλλά σίγουρα όχι όλες. Πιστεύω κάτι έχει διαφύγει. Για αυτοάνοσο σκεφτόμουν κ εγώ.

Ξέρω ότι μόλις προσπαθήσουμε πολύ πολύ σύντομα θα ξαναμεινω έγκυος, 5 εγκυμοσύνες είχα, όλες με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά δεν θα επιτρέψω άλλη απώλεια, όσο περνάει από το χέρι μου φυσικά. Ο γιατρός μου χτες ενω έκλαιγα και του έλεγα δεν αντέχω άλλο, μου είπε αν δεν μπορείς κάτσε με το ένα παιδάκι σου... Αλλιώς θα προσπαθείς μέχρι να έρθει αυτή η σωστή εγκυμοσύνη. ΣΟΒΑΡΑ ΤΏΡΑ;; Μονο εμένα μου φαίνεται απαράδεκτη αυτή η απάντηση; Οπότε, όσες είστε από Αθήνα, στείλτε μου παρακαλώ αν έχετε να προτείνετε κάποιον γυναικολόγο που να είναι πάνω από όλα άνθρωπος..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πλέον έχω πάψει και εγώ να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός! Γι'αυτό θυμώνω. Δεν θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει, είμαι δύο χρόνια ακριβώς σε αυτό το Γολγοθά αποβολών. Δύο βιοχημικές και δύο παλινδρομες ως τώρα. Εξετάσεις έχουμε κάνει αρκετές, αλλά σίγουρα όχι όλες. Πιστεύω κάτι έχει διαφύγει. Για αυτοάνοσο σκεφτόμουν κ εγώ.

Ξέρω ότι μόλις προσπαθήσουμε πολύ πολύ σύντομα θα ξαναμεινω έγκυος, 5 εγκυμοσύνες είχα, όλες με την πρώτη προσπάθεια. Αλλά δεν θα επιτρέψω άλλη απώλεια, όσο περνάει από το χέρι μου φυσικά. Ο γιατρός μου χτες ενω έκλαιγα και του έλεγα δεν αντέχω άλλο, μου είπε αν δεν μπορείς κάτσε με το ένα παιδάκι σου... Αλλιώς θα προσπαθείς μέχρι να έρθει αυτή η σωστή εγκυμοσύνη. ΣΟΒΑΡΑ ΤΏΡΑ;; Μονο εμένα μου φαίνεται απαράδεκτη αυτή η απάντηση; Οπότε, όσες είστε από Αθήνα, στείλτε μου παρακαλώ αν έχετε να προτείνετε κάποιον γυναικολόγο που να είναι πάνω από όλα άνθρωπος..

Έλλη μου σε ποια περιοχή είσαι? Εγώ έχω έναν γιατρό άνθρωπο πάνω απ'ολα και πολύ ήρεμο, θα πει ακριβώς ότι έχει να πει χωρίς να χαϊδεύει και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα. Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη τον έχω πραγματικά ζαλίσει και πραγματικά είναι τόσο ήρεμος που καμία φορά νευριαζω αλλά μετά καταλαβαίνω πως το κάνει για να είμαι και εγώ ήρεμη. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κατάλαβα! και δεν ξέρεις πόσο σε νοιώθω.

Εμείς έχουμε κλείσει 2 χρόνια προσπαθειών και εννοείται πως τζίφος τα πράγματα γι' αυτό κι εγώ απο τον Αύγουστο ακόμη κινητοποιήθηκα με το γιατρό και την επιτροπή για να μην αφήνω τους μήνες να περνάνε άσκοπα απο τη στιγμή που ξέρουμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται αποκλειστικά στο σπέρμα. Είχα βέβαια το σύζυγο τόσο καιρό σε μία διαρκή άρνηση για τα πάντα αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Τα "μαγείρεψα" με το γιατρό του και τον έπεισε να πάμε σε εξωσωματική και να μην χάνουμε άλλο το χρόνο μας άσκοπα με θεραπείες που μπορεί και να μην έχουν κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό το οποίο έχει μέχρι στιγμής.

Αυτό με το να περιμένεις κάθε μήνα το θαύμα και να μην έρχετε δεν μπορώ να το ζω άλλο γι' αυτό και τώρα είμαι πιο χαλαρή που ξέρω ότι τουλάχιστον πάω στοχευμένα και όχι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Χαίρομαι πολύ που ακούω ότι τελικά έχεις ήδη ένα παιδάκι και πας για το δεύτερο.. μακάρι να έχω κι εγώ επιτυχία με την πρώτη και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθώ κι άλλο.

Ναι οι άντρες έχουν άλλους χρόνους μέχρι να επεξεργαστούν τα δεδομένα από ότι έχω καταλάβει.. και ο δικός μου αρνητικός ήταν στην αρχή αλλά ο γυναικολόγος μου να ναι καλά ο άνθρωπος του μίλησε και γενικά ο σύζυγος τον ακούει πολύ οπότε δεν χάσαμε καθόλου άλλο χρόνο.. σε καταλαβαίνω απόλυτα κ γω είχα χαλαρώσει κ χαρεί πολύ όταν μπήκαν τα πράγματα στην τελική ευθεία για την εξωσωματική.. έτσι μπήκε στο κλίμα αμέσως και ο άντρας μου γιατί έβλεπε ότι ήμουν άλλος άνθρωπος και πολύ πολυ χαρούμενη.. μέχρι τότε το μόνο που έβλεπε από μένα ήταν τεστ, προγραμματισμένες επαφές και κλάματα.. μου είχε γίνει εμμονή όλο αυτό..ένιωθα πως άρχισε να χάνετε η σχέση μας.. εύχομαι πραγματικά να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε και σύντομα να μας πεις θετικές εξελίξεις.. με το καλό να κρατήσετε αγκαλιά το ή τα μωράκια σας!!!🙏

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Κ έχεις τα χίλια δίκια κορίτσι μου!!! Καλά κάνεις κ τον αλλάζεις, πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος για μένα με σωστή αντιμετώπιση. Εγώ με μία αποβολή κ όταν η γιατρός μου μας είπε ότι αφού ήρθε γρήγορα η 1η θα έρθει ξανά κ δεν ψαχνόματε, την άλλαξα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κ μάντεψε μετά από εξετάσεις εγώ ε΄χω θρομβοφιλία κ ο σύζυγος κιρσοκήλη κ έχει περάσει 1μισής χρόνος κ δεν τα έχουμε καταφέρει. Πολλοί γιατροί δυστυχώς επειδή είναι σύνηθες έχουν μια απάθεια λες κ χάνεις σκουλιράκι όχι παιδί. ΕΛΕΟΣ

Δυστυχώς δεν είμαι από Αθήνα να σου προείνω κάποιον. Σίγουρα τα κορίτια εδώ θα έχουν να σου προτείνουν. Π΄άρε τον χρόνο σου κ ξεκίνα από την αρχή εξετάσεις. Κ είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει κ αυτή τη φορά θα μείνει :) ❤️ 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αχ έχω γίνει έξαλλη με το γιατρό σου, συγνώμη κιόλας.. δεν φτάνει που δεν σε βοηθάει δεν έχει και καμιά ενσυναίσθηση..

δυστυχως δεν είμαι από Αθήνα αλλά χρειάζεσαι προφανώς έναν γιατρό με κάποια εξειδίκευση στις αποβολές ώστε να σε κατευθύνει.. έχω περάσει μόνο μια παλινδρομη και Τα λόγια των γιατρών μου όταν ρώτησα γιατί ήταν ότι πρέπει να έχουμε κάποια δεδομένα για να πούμε ότι ήταν τυχαίο γεγονός.. τουλάχιστον στις παλινδρομες έστειλε τα έμβρυα για έλεγχο? εμείς ακολουθήσαμε τα εξής: καρυότυπο στο έμβρυο, εγώ και ο άντρας μου είχαμε κάνει ήδη από πριν, αιματολογο-ανοσολογο με ειδίκευση στις κυήσεις και τέλος γενετιστή γιατί το έμβρυο είχε τρισωμια τελικα.. και μετά νέα κύηση.. dfi και τέτοια δεν κάναμε γιατί είχαμε διαγνωσμένο πρόβλημα στο σπέρμα ήταν λιγο πιο περιπλοκο εκείνο το θεμα.

. αλλά για όλα αυτά πρέπει πρώτα κάποιος να σε καθοδηγήσει.. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. εύχομαι πραγματικά να σου πάνε όλα καλά από δω κ πέρα.. εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω τη μια απώλεια, δεν θέλω να φανταστώ πως νιώθεις αληθεια.. εύχομαι να βρείτε την άκρη με ψυχραιμία μόλις λίγο ηρεμήσετε..

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Αχ έχω γίνει έξαλλη με το γιατρό σου, συγνώμη κιόλας.. δεν φτάνει που δεν σε βοηθάει δεν έχει και καμιά ενσυναίσθηση..

δυστυχως δεν είμαι από Αθήνα αλλά χρειάζεσαι προφανώς έναν γιατρό με κάποια εξειδίκευση στις αποβολές ώστε να σε κατευθύνει.. έχω περάσει μόνο μια παλινδρομη και Τα λόγια των γιατρών μου όταν ρώτησα γιατί ήταν ότι πρέπει να έχουμε κάποια δεδομένα για να πούμε ότι ήταν τυχαίο γεγονός.. τουλάχιστον στις παλινδρομες έστειλε τα έμβρυα για έλεγχο? εμείς ακολουθήσαμε τα εξής: καρυότυπο στο έμβρυο, εγώ και ο άντρας μου είχαμε κάνει ήδη από πριν, αιματολογο-ανοσολογο με ειδίκευση στις κυήσεις και τέλος γενετιστή γιατί το έμβρυο είχε τρισωμια τελικα.. και μετά νέα κύηση.. dfi και τέτοια δεν κάναμε γιατί είχαμε διαγνωσμένο πρόβλημα στο σπέρμα ήταν λιγο πιο περιπλοκο εκείνο το θεμα.

. αλλά για όλα αυτά πρέπει πρώτα κάποιος να σε καθοδηγήσει.. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.. εύχομαι πραγματικά να σου πάνε όλα καλά από δω κ πέρα.. εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω τη μια απώλεια, δεν θέλω να φανταστώ πως νιώθεις αληθεια.. εύχομαι να βρείτε την άκρη με ψυχραιμία μόλις λίγο ηρεμήσετε..

Κορίτσι μου, εσείς δηλαδή είχατε μία παλίνδρομη και βγήκε ότι είχε τρισωμία το έμβρυο και μετά ξανά έμεινες έγκυος και όλα ήταν οκ; 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, εσείς δηλαδή είχατε μία παλίνδρομη και βγήκε ότι είχε τρισωμία το έμβρυο και μετά ξανά έμεινες έγκυος και όλα ήταν οκ; 

Ναι είχα την πρώτη εγκυμοσύνη μου παλινδρομη και το αγοράκι εκείνο είχε τρισωμια 22 όπως μάθαμε μετά τον έλεγχο του εμβρύου, και αμέσως μετα στη δεύτερη εγκυμοσύνη όλα ήταν καλά.. έκανα το γιο μου.. 

στις On 29/10/2024 at 11:19 ΜΜ, ο/η elemi είπε:

Μακάρι να δεις και 3ο θετικοοο😄😄

Γρηγορη ανάρρωση εύχομαι !

Σε ευχαριστω κοπέλα μου! 
Μακάρι αλλα λόγω κοβιντ είμαι χάλια και οι επαφές μας λίγες..θετικό τεστ είχα 12η μερα και επαφές 10η,11η και 12η..ότι έγινε έγινε :)

Κορίτσια ειμαι 27η μέρα και σε λίγο θα παραλάβω τα τέστ. Να κανω ενα το απόγευμα ή να περιμένω το πρωί? Σημερα αυριο ειναι οι αναμενόμενες μέρες περιόδου. Θα δειξει και απο σημερα αν τυχον ειμαι ε? 11 ΜΤΩ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Kορίτσι μου ίσως θα έπρεπε να δεις κάποιον απ' τους έμπειρους γιατρούς που ασχολούνται με υποβοηθούμενη, εξειδικεύονται σε δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως έχουν ένα σωρό εξετάσεις να προτείνουν, γιατί τα διερευνούν όλα προτού σε βάλουν σε εξωσωματική. Εξάλλου, οι καλοί γιατροί με τα δύσκολα ασχολούνται. Αν έχεις κλείσει στο τμήμα αποβολών του Έλενα, νομίζω έκανες πολύ καλά. Όλες οι κοπέλες που έχουν πάει στην Οικονομοπούλου έχουν πει τα καλύτερα. Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά απ' αυτά που ακούω πιστεύω ότι θα βρεις απαντήσεις εκεί. Γιατί σίγουρα κάπου οφείλονται οι διαδοχικές αποβολές και αυτό θα εντοπιστεί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!❤️

στις πριν 24 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια ειμαι 27η μέρα και σε λίγο θα παραλάβω τα τέστ. Να κανω ενα το απόγευμα ή να περιμένω το πρωί? Σημερα αυριο ειναι οι αναμενόμενες μέρες περιόδου. Θα δειξει και απο σημερα αν τυχον ειμαι ε? 11 ΜΤΩ 

Αν έχεις κάνει τεστ ωορρηξιας και γνωρίζεις πάνω κάτω την ημερομηνία θα δείξει..αν όχι και δεν δείξει το τεστ ίσως είναι και καθυστερημένη σύλληψη..είχες όμως αν θυμάμαι αχνη γραμμή οποτε πιστεύω θα δείξει κάτι!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Έχω πάθει σοκ γιατρός να λέει κάτσε με ένα παιδάκι σου; Εξωσωματική έκανα ενώ ήθελα δεύτερο παιδί, η @Lisaki 80δανικά ωάρια και πόσες άλλες κοπέλες εδώ μέσα δώσαμε την ψυχή μας για δεύτερο παιδάκι ... Δεν επιτρέπεται να σου λένε κάτι τέτοιο... 🤬🤬

Κοπέλα μου βρες άλλο γιατρό εγώ μόνο θέλω να σου προτείνω να κλείσεις και ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών  για να σου κάνουν εξετάσεις επίσης ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; Όχι το απλό σπερμιδιαγραμμα αλλά το εξειδικευμένο. 

Μου θυμισες τον πρωτο γυναικολογο που ειχα που ενω πηγαινα για αποβολη δεν μας το ειπε, μου εδινε χαπια να μην αποβαλω για να μην χασει τα λεφτα απο την επεμβαση και οτι αλλο ειχε στο μυαλο του και μας την ειπε και απο πανω οταν εμαθε οτι εκανα παιδι και γεννησα με αλλον γιατρο. Εκει να δεις πανηγυρια.. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Έχω πάθει σοκ γιατρός να λέει κάτσε με ένα παιδάκι σου; Εξωσωματική έκανα ενώ ήθελα δεύτερο παιδί, η @Lisaki 80δανικά ωάρια και πόσες άλλες κοπέλες εδώ μέσα δώσαμε την ψυχή μας για δεύτερο παιδάκι ... Δεν επιτρέπεται να σου λένε κάτι τέτοιο... 🤬🤬

Κοπέλα μου βρες άλλο γιατρό εγώ μόνο θέλω να σου προτείνω να κλείσεις και ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών  για να σου κάνουν εξετάσεις επίσης ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις; Όχι το απλό σπερμιδιαγραμμα αλλά το εξειδικευμένο. 

Ο σύζυγος επιτέλους την Τρίτη θα κάνει dfi και οξειδωτικό στρες. Στο Έλενα έκλεισα το συντομότερο που βρήκα για 24/11. Και στα άμεσα σχέδια είναι και ένας ρευματολογος.. 

Στον γυναικολόγο αυτόν δεν θα ξαναπάω. Δεν δώσε την δέουσα προσοχή με αποτέλεσμα να είμαι μήνες τώρα ένα ράκος ψυχολογικά.. Και ενώ με άκουσε στο τηλ πως ήμουν που έκλαιγα, απάντησε με τέτοια απάθεια. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί μαζί του γέννησα και την κόρη μου, αλλά νιώθω ότι ευθύνεται εν μέρει για όσα περνάω γιατί δεν το έψαξε όσο έπρεπε.

Σοκ 😮 δεν το λες αυτό το πράγμα σε καμία γυναίκα που ξέρεις ότι θέλει ένα μωρό και ειδικά μετά από 2 αποβολές σερί.. αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει μπορούσε να στο πει όχι να σου λέει τέτοιες κουβέντες κορίτσι μου

να σου πω την αμαρτία μου εγώ θα τον είχα αλλάξει από την προηγούμενη φορά που σου είπε πως για να κάνει απόξεση θα μείνεις 3 μέρες μέσα στην κλινική αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος τέλος πάντων.. εγώ Αθήνα δεν είμαι κορίτσι μου να πάτε να δείτε και το σπερμα εμείς είχαμε πάει στον κ. Βουλγαρίδη αλλά και για τον κ. Λυμπερόπουλο έχω ακούσει καλά λόγια έχουν πάει και γνωστοί μου 

εύχομαι να πάνε όλα καλά τα πράγματα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Σοκ 😮 δεν το λες αυτό το πράγμα σε καμία γυναίκα που ξέρεις ότι θέλει ένα μωρό και ειδικά μετά από 2 αποβολές σερί.. αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει μπορούσε να στο πει όχι να σου λέει τέτοιες κουβέντες κορίτσι μου

να σου πω την αμαρτία μου εγώ θα τον είχα αλλάξει από την προηγούμενη φορά που σου είπε πως για να κάνει απόξεση θα μείνεις 3 μέρες μέσα στην κλινική αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος τέλος πάντων.. εγώ Αθήνα δεν είμαι κορίτσι μου να πάτε να δείτε και το σπερμα εμείς είχαμε πάει στον κ. Βουλγαρίδη αλλά και για τον κ. Λυμπερόπουλο έχω ακούσει καλά λόγια έχουν πάει και γνωστοί μου 

εύχομαι να πάνε όλα καλά τα πράγματα

Έχεις δίκιο, από την τελευταία φορά έπρεπε να είχα φύγει. Δεν έχω ξεπεράσει όσα έζησα τότε, και δεν ξέρω αν θα τα ξεπεράσω ποτέ, ακόμα τα σκέφτομαι και κλαίω... Συν πόσους μήνες μου πήρε να επανέλθω σωματικά..

Στον Λυμπερόπουλο θα πάει, τα κανόνισα μόνη μου, και τώρα μουρμουριζει για τη διαδικασία... Άντρες....

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sandyb είπε:

Ναι είχα την πρώτη εγκυμοσύνη μου παλινδρομη και το αγοράκι εκείνο είχε τρισωμια 22 όπως μάθαμε μετά τον έλεγχο του εμβρύου, και αμέσως μετα στη δεύτερη εγκυμοσύνη όλα ήταν καλά.. έκανα το γιο μου.. 

Ωραία μου δίνεις ελπίδες 🙏🏻

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έχεις δίκιο, από την τελευταία φορά έπρεπε να είχα φύγει. Δεν έχω ξεπεράσει όσα έζησα τότε, και δεν ξέρω αν θα τα ξεπεράσω ποτέ, ακόμα τα σκέφτομαι και κλαίω... Συν πόσους μήνες μου πήρε να επανέλθω σωματικά..

Στον Λυμπερόπουλο θα πάει, τα κανόνισα μόνη μου, και τώρα μουρμουριζει για τη διαδικασία... Άντρες....

Πολύ καλά θα κάνει, να πάει και ο σύζυγος κορίτσι μου. Κι ας μουρμουριζει. Τουλάχιστον θα τα έχετε ψάξει όλα! 

στις Just now, ο/η evaa__ είπε:

Τρέμω ολόκληρη εμφανίστηκαν απο το πρώτο δευτερόλεπτο 

IMG_20241031_154042.jpg

Είσαι κορίτσι μου είσαι! 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και όπως φίλες μου υπάρχουν γιατροί που δεν έχουν καμία κατανόηση για το περνάμε! Έχοντας χάσει 14 εβδομάδων το πρώτο μου μωρό με αιφνίδιο σπάσιμο νερ΄ών, η γιατρός μου έλεγε ότι εντάξει πως κάνεις έτσι; δεν είσαι η πρώτη που το παθαίνει και στην τελική δεν είναι αυτοσκοπός τα παιδιά! Την άλλαξα, εννοείται!!!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία μου δίνεις ελπίδες 🙏🏻

Ωχ είχες κ συ παλινδρομη? Μα τι γίνεται πια? Εννοείται ότι έχεις ελπίδες.. όλα να πάνε καλά σου εύχομαι 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...