Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

όσες είστε στην αναμονή υπομονή μέχρι την καθυστέρηση, είναι κρίμα να απογοητε΄ύεστε με τα τεστ΄άκια τόσο νωρίς ;) Όσες είστε στις γόνιμες βουρ για επαφές κ σε 2 βδομάδουλες θέλω πολλά θετικά τεστάκια ❤️

Στα δικά μου νέα μετά από ένα κουραστικό 3ημε΄ρο αρρωστήσαμε όπως ο περισσότερος κόσμος :(

Περίοδο περιμένω σε μια εβδομάδα κ εύχομαι να μην έρθει επιτέλους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα!Τα one step σας βγαζουν εξάτμισης?Ειμαι στην 25η μερα και συνήθως εχω κυκλο 26αρι ή 28αρι. Σημερα το one step εβγαλε μια πολύ άχνη γραμμή προσπαθησα να το βγάλω φωτο αλλα δεν διακρίνεται στη φωτογραφία . Επισης νιωθω τραβήγματα χαμηλα δεξια. Μωρε λέτε? Δεν εχω και αλλο τεστ στο σπίτι. Εννοείται δεν πιστεύω οτι είναι θετικό και είναι εξάτμισης αλλα δεν ειχα ξανα δει ουτε αχνη γραμμη τοσους μηνες.Θα περιμένω μεχρι 28 η μερα κυκλουυ και θα ξανα κάνω 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

όσες είστε στην αναμονή υπομονή μέχρι την καθυστέρηση, είναι κρίμα να απογοητε΄ύεστε με τα τεστ΄άκια τόσο νωρίς ;) Όσες είστε στις γόνιμες βουρ για επαφές κ σε 2 βδομάδουλες θέλω πολλά θετικά τεστάκια ❤️

Στα δικά μου νέα μετά από ένα κουραστικό 3ημε΄ρο αρρωστήσαμε όπως ο περισσότερος κόσμος :(

Περίοδο περιμένω σε μια εβδομάδα κ εύχομαι να μην έρθει επιτέλους

περαστικά σας! :) και εγω σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο..όποιον ξέρω είναι άρρωστος..

να περάσει σαν νερακι η βδομαδα και εύχομαι τα καλύτερα ❤️ 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Τα one step σας βγαζουν εξάτμισης?Ειμαι στην 25η μερα και συνήθως εχω κυκλο 26αρι ή 28αρι. Σημερα το one step εβγαλε μια πολύ άχνη γραμμή προσπαθησα να το βγάλω φωτο αλλα δεν διακρίνεται στη φωτογραφία . Επισης νιωθω τραβήγματα χαμηλα δεξια. Μωρε λέτε? Δεν εχω και αλλο τεστ στο σπίτι. Εννοείται δεν πιστεύω οτι είναι θετικό και είναι εξάτμισης αλλα δεν ειχα ξανα δει ουτε αχνη γραμμη τοσους μηνες.Θα περιμένω μεχρι 28 η μερα κυκλουυ και θα ξανα κάνω 

Κορίτσι μου εγώ είχα με αυτά θετικό τεστ αχνο και μάλιστα πολύ νωρίς..ίσα που φαινόταν στο μάτι..και μάλιστα με χοριακή 13 έβγαινε αχνό..θα σου πρότεινα να πάρεις τα predictor early και να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγες μέρες!!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσι μου εγώ της hometest που χρησιμοποιούσα,  όποτε έκανα τεστ εγκυμοσύνης ήταν καθαρά λευκό, καμία υπόνοια,  τώρα που έμεινα έγκυος το τεστακι είχε όπως λες μια υποψία γραμμούλας μια σκιά, που εξελίχθηκε σε γραμμούλα 

Μακάρι κορίτσι μου , στέλνω θετική ενέργεια!!! 🤞

στις πριν 7 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Εμένα ποτέ δεν μου έβγαλαν εξάτμισης τα συγκεκριμένα πάντως 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

περαστικά σας! :) και εγω σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο..όποιον ξέρω είναι άρρωστος..

να περάσει σαν νερακι η βδομαδα και εύχομαι τα καλύτερα ❤️ 

Κορίτσι μου εγώ είχα με αυτά θετικό τεστ αχνο και μάλιστα πολύ νωρίς..ίσα που φαινόταν στο μάτι..και μάλιστα με χοριακή 13 έβγαινε αχνό..θα σου πρότεινα να πάρεις τα predictor early και να μας πεις τα ευχάριστα σε λίγες μέρες!!!!

Αν δεν αδιαθετησω τις επόμενες μερες εννοείται θα πάω να πάρω! Δεν ενθουσιάζομαι καθόλου αλλα θα τρελαθω αν ειμαι🤣🤣

anna_30

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Περαστικά  κ σε εσένα :) Ενώ είχαμε καλές επαφές (19η μ΄έρα θετικό τεστ κ επαφέ΄ς 15η, 16η, 18η, 19η, 20η, 21η) δεν ελπίζω, δεν έχω τπτ περίεργο σαν σύμπτωμα, ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά ε΄χω απογοητευτεί πολύ 

evaa__ Δεν ξέρω αυτ΄ά τα τεστα΄κια αν βγάζουν εξάτμισης κάνε ένα κ αύριο να δεις αν βγάζει πάλι ;)

@Sia AΤοσο καιρό να εχω τα τεστ με το τσουβαλι και τώρα που τα θέλω να μου τελείωσαν. Θα παραγγείλω σήμερα ή θα πάω να παρω απο φαρμακείο τις επόμενες μερες δε πρέπει να ενθουσιαστω μετά με ξερω θα στεναχωρήθω πολύ 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

@Sia AΤοσο καιρό να εχω τα τεστ με το τσουβαλι και τώρα που τα θέλω να μου τελείωσαν. Θα παραγγείλω σήμερα ή θα πάω να παρω απο φαρμακείο τις επόμενες μερες δε πρέπει να ενθουσιαστω μετά με ξερω θα στεναχωρήθω πολύ 

Ε δεν το ξέρεις, όταν κάτι το χρειάζεσαι τότε θα έχει τελείωσει κ θα ψάχνεσαι!!! Εύχομαι η γραμμούλα να σκουρύνει κ να μας πεις ευχάριστα :)

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

anna_30

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Περαστικά  κ σε εσένα :) Ενώ είχαμε καλές επαφές (19η μ΄έρα θετικό τεστ κ επαφέ΄ς 15η, 16η, 18η, 19η, 20η, 21η) δεν ελπίζω, δεν έχω τπτ περίεργο σαν σύμπτωμα, ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά ε΄χω απογοητευτεί πολύ

Κορίτσι μου να μην απογοητευεσαι, εγώ τους περασμένους κύκλους που είχα συμπτώματα τελικά ήταν απλά περιόδου. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχεις δεν θα είσαι κιόλας. Πότε περιμένεις περίοδο; 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Αν δεν αδιαθετησω τις επόμενες μερες εννοείται θα πάω να πάρω! Δεν ενθουσιάζομαι καθόλου αλλα θα τρελαθω αν ειμαι🤣🤣

υπομονή και ψυχραιμια..άσε να περάσουν 2 μέρες και κάνε ξανά!! θετική σκεψη :) 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

anna_30

evaa__ Δεν ξέρω αυτ΄ά τα τεστα΄κια αν βγάζουν εξάτμισης κάνε ένα κ αύριο να δεις αν βγάζει πάλι ;)

δεν είναι ανάγκη να έχεις συμπτώματα..πολλά κορίτσια θα σου επιβεβαιώσουν ότι δεν είχαν τίποτα στην αρχή..

όπως υπάρχουν και τα συμπτώματα περιόδου που εχουμε σε κάθε κύκλο και ξαφνικά αποφασίζουν να εξαφανιστούν..δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη με εναν οργανισμό.. στέλνω θετική ενέργεια ❤️ 

Σας ευχαριστώ πολύ ολες για τις απαντήσεις 🙏🙏🙏 Μακάρι να έχουμε θετικά τεστακια στην ομαδα μας ! Θα εχετε νεα μου ειτε αδιαθετησω είτε ξανα κάνω τεστ!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου να μην απογοητευεσαι, εγώ τους περασμένους κύκλους που είχα συμπτώματα τελικά ήταν απλά περιόδου. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχεις δεν θα είσαι κιόλας. Πότε περιμένεις περίοδο; 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

δεν είναι ανάγκη να έχεις συμπτώματα..πολλά κορίτσια θα σου επιβεβαιώσουν ότι δεν είχαν τίποτα στην αρχή..

όπως υπάρχουν και τα συμπτώματα περιόδου που εχουμε σε κάθε κύκλο και ξαφνικά αποφασίζουν να εξαφανιστούν..δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη με εναν οργανισμό.. στέλνω θετική ενέργεια ❤️ 

Καλέ το ξέρω ότι δεν υπάρχουν συμπτώματα, ούτε την 1η φορά είχα συμπτώματα πέρα από πόνο κ καφέ-ροζ τη μέρα που περίμενα κ τλκ ήταν εμφύτευση. Πε΄ρίοδο 5-7 του μήνα περιμένω, αλλά δεν ελπίζω.

Με πήρε κ τηλέφωνο η ψυχολόγος μου να μου πει ότι είναι έγκυος κ ξέρει ότι είναι δύσκολο για μένα να συνεχίσουμε κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ναι, ναι είμαι αυτή η τυχερή που ΄οοοολος ο περίγυρος περιμένει παιδί, εκτός από εμάς :(

Μακάρι να διαψευστώ κ από βδομάδα να χαίρομαι σα χαζό :)

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Καλέ το ξέρω ότι δεν υπάρχουν συμπτώματα, ούτε την 1η φορά είχα συμπτώματα πέρα από πόνο κ καφέ-ροζ τη μέρα που περίμενα κ τλκ ήταν εμφύτευση. Πε΄ρίοδο 5-7 του μήνα περιμένω, αλλά δεν ελπίζω.

Με πήρε κ τηλέφωνο η ψυχολόγος μου να μου πει ότι είναι έγκυος κ ξέρει ότι είναι δύσκολο για μένα να συνεχίσουμε κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ναι, ναι είμαι αυτή η τυχερή που ΄οοοολος ο περίγυρος περιμένει παιδί, εκτός από εμάς :(

Μακάρι να διαψευστώ κ από βδομάδα να χαίρομαι σα χαζό :)

Αν είναι παρηγορο να σου πω πως συνέχεια μαθαίνω για φίλους, πρώην 😂, γνωστούς που περιμένουν μωρό. Δεν είσαι η μόνη!! Είναι στιγμές που με παίρνει απο κάτω και στιγμές που απλά το αποδέχομαι και είμαι εδώ ανοιχτή στο να έρθει το δικό μου. Οπότε δεν είναι ότι ΕΣΥ είσαι η άτυχη 😛

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αν είναι παρηγορο να σου πω πως συνέχεια μαθαίνω για φίλους, πρώην 😂, γνωστούς που περιμένουν μωρό. Δεν είσαι η μόνη!! Είναι στιγμές που με παίρνει απο κάτω και στιγμές που απλά το αποδέχομαι και είμαι εδώ ανοιχτή στο να έρθει το δικό μου. Οπότε δεν είναι ότι ΕΣΥ είσαι η άτυχη 😛

Έλα εδώ μαζί να λέμε τον πόνο μας!!!! Με τη ψυχολόγο με χάλασε πολύ γτ είχα μπει σε μια σειρά κ τώρα άντε να βρω καινούργια γτ να μείνω στην ίδια όσο ευχαριστημένη κ να είμαι μόνο κακό θα μου κάνει

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχομαι όλες να είστε καλά….δεν έχω διαβάσει τα τελευταία νέα σας!!!

Εμεις εδώ ειμαστε αγκαλιά…έχει πονάκια η μπουμπου μου! Έχω και τα ψυχολογικά μου…μια πάνω μια κάτω…πολυ ζόρικα! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Είναι κάποια άλλη στην αναμονή να πάρουμε κουράγιο για να μη κάνω κάνα τεστ από τώρα κ βγει πιο λευκό κ από το γάλα 😂

Εγώ είμαι στην αναμονή.. περιμένω περίοδο γύρω στις 4/11.. υπερβολικά πολύ νωρίς για να κάνεις τεστ βρε συ...

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Εγώ είμαι στην αναμονή.. περιμένω περίοδο γύρω στις 4/11.. υπερβολικά πολύ νωρίς για να κάνεις τεστ βρε συ...

Κον΄τά είμαστε!!! Περιμένουμε νέα σου από Δευτέρα ;)  άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο Νοέμβρης!!!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Είναι κάποια άλλη στην αναμονή να πάρουμε κουράγιο για να μη κάνω κάνα τεστ από τώρα κ βγει πιο λευκό κ από το γάλα 😂

Καλημέραα!! Εγώ περιμένω 5/11. Βέβαια παίρνω συνεχώς παυσίπονα λόγω πυρετού, οπότε έχουν εξαφανιστεί και τα συμπτώματα περιόδου. Αυτόν τον μήνα πάω εντελώς στα τυφλά. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέραα!! Εγώ περιμένω 5/11. Βέβαια παίρνω συνεχώς παυσίπονα λόγω πυρετού, οπότε έχουν εξαφανιστεί και τα συμπτώματα περιόδου. Αυτόν τον μήνα πάω εντελώς στα τυφλά. 

Κ ε΄συ μαζί μας είσαι κορίτσι!!! Περαστικά για την αρρώστια. Μακ΄αρι ο Νοέμβρης να μπει δυναμικά :)

Καλημέρα κορίτσια,βγήκαν τα αποτελέσματα της pap-a και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Τα έστειλα στον γυναικολόγο και αναμένω. 

Σας τα ανεβάζω και εδώ αν ξέρετε να μου πείτε μια γνώμη, υπόψιν η ηλικία μου ειναι 39 μισό ακριβώς.

Screenshot_20241029_114339_Drive.jpg

Screenshot_20241029_114356_Drive.jpg

Καλημέρα κορίτσια!! Είμαι σε γόνιμες και έχουμε ξεκινήσει τις επαφουλες!! Σήμερα θα κάνω τεστακι ωορρηξίας να δούμε τι γραμμουλα θα βγάλει. Εγώ πάντως έχω ορεξουλες για επαφουλες!! Είδα που λέγατε πιο πάνω ότι μόλις περάσει η ωορρηξία τι πράγμα είναι αυτό.. λες και γυρίζεις διακόπτη!! Λίμπιντο πεσμένη!! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,βγήκαν τα αποτελέσματα της pap-a και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Τα έστειλα στον γυναικολόγο και αναμένω. 

Σας τα ανεβάζω και εδώ αν ξέρετε να μου πείτε μια γνώμη, υπόψιν η ηλικία μου ειναι 39 μισό ακριβώς.

Screenshot_20241029_114339_Drive.jpg

Screenshot_20241029_114356_Drive.jpg

Καλημέρα κοριτσι.. αρχικά εννοείται αναμένεις τον γυναικολόγο και αυτόν που σου έκανε την αυχενική να σου πουν.. κ γω είχα χαλια papp a και αρκετες πιθανότητες για προεκλαμψία οπότε μου έδωσαν απλά salospir, έκανα ήδη και αντιπηκτικες από την αρχη οπότε όλα καλά.. λόγω ηλικίας 33.5 τότε δεν επηρεάστηκαν πολύ αρνητικά οι πιθανότητες για σύνδρομα, παρόλα αυτά ψιλό συζητήθηκε μήπως κάνουμε nipt ή αμνιοπαρακέντηση ιστορικού μου αλλά δεν κάναμε τίποτα τελικά και όλα πήγαν καλά, έχω ένα υγιέστατο αγοράκι..τώρα αν ξανά μείνω έγκυος θα κάνω λογικα.. θα σου πουν αναλυτικά οι γιατροί σου εννοείται.. όλα καλά θα είναι..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
    • Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...