Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Εμενα σήμερα άρχισε να με ρίχνει, πονόλαιμο και ατονία. Φοράω κ μάσκα για το μωρό αν κ το αποκλείω να την γλιτώσει, αφού κάναμε αγκαλιές ακριβώς πριν το θετικό τεστ. Ο άντρας μου πολύ βαριά με πυρετό (πάει το σπερμα 😂) και τώρα αρχίζει να συνέρχεται. 
Νομίζω ότι αν είναι να γίνει θα γίνει πέραν του κοβιντ. Ασε που αν είναι πεσμένο το ανοσοποιητικό μπορεί κ να βοηθήσει τον εισβολέα - σποράκι. Δικές μου θεωρίες συνομωσίας αυτές 🤣😁

Μην το λες! Η θεία μου με αγκάλιασε και με φίλησε όταν έφευγα για το μαιευτήριο και με τη 2η "μαμά" μου ήμασταν χέρι χέρι όλη νύχτα!!! Εκείνες βγήκαν θετικές την επόμενη μέρα κι εγώ δεν κόλλησα ποτέ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μην το λες! Η θεία μου με αγκάλιασε και με φίλησε όταν έφευγα για το μαιευτήριο και με τη 2η "μαμά" μου ήμασταν χέρι χέρι όλη νύχτα!!! Εκείνες βγήκαν θετικές την επόμενη μέρα κι εγώ δεν κόλλησα ποτέ!

Μακάρι!! Αν κ για εμάς είναι δύσκολο με την μάσκα, τουλάχιστον να μην ταλαιπωρηθεί το μωρό!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Girls, 15η μέρα σήμερα και πονάω, τραβάει μέση και ήπια η κοιλιά, πρέπει να γίνεται η ωορρηξία. Ή μήπως ΘΑ γίνει και είναι τα προεόρτια; Τεστ δεν κάνω, δεν έχω καν. Επαφές είχαμε 9η, 11η, 12η, 14η και λέω και αύριο σίγουρα, για σήμερα δεν ξέρω πώς θα βγει. Τι λέτε εσείς; Ο πόνος είναι πριν ή κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας άραγε; 

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι πονάω τις μέρες που γίνεται η ωορρηξία.. δύο μερουλες μου κρατάει συνήθως 

Καλησπέρα κορίτσια,  ουφ λίγο δύσκολη μέρα σήμερα,  έκανα πρωί πρωί εμετό μετά αρκετό πονοκέφαλο, γενικά σερνομουν 

Όσον αφορά τα νέα μας, πήγαμε εχθές στο γιατρό ευτυχώς όλα καλά το μωράκι μεγάλωσε, κουνιόταν κιόλας το γλυκουλι, ο γιατρός τα βλέπει όλα καλά και προχωράμε,  μου έδωσε να ξεκινήσω ένα φακελάκι σίδηρο, εντωμεταξύ μας λέει σαν να βλέπω κάτι ανάμεσα στα πόδια αλλά μπορεί να ναι ο λωρος 

Τώρα έχουμε αυχενική 4/11 και μετά ξανά 11/11 με τον γιατρό 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,  ουφ λίγο δύσκολη μέρα σήμερα,  έκανα πρωί πρωί εμετό μετά αρκετό πονοκέφαλο, γενικά σερνομουν 

Όσον αφορά τα νέα μας, πήγαμε εχθές στο γιατρό ευτυχώς όλα καλά το μωράκι μεγάλωσε, κουνιόταν κιόλας το γλυκουλι, ο γιατρός τα βλέπει όλα καλά και προχωράμε,  μου έδωσε να ξεκινήσω ένα φακελάκι σίδηρο, εντωμεταξύ μας λέει σαν να βλέπω κάτι ανάμεσα στα πόδια αλλά μπορεί να ναι ο λωρος 

Τέλεια κορίτσι μου!! Σε είχα στο νου μου 🥰 

Σε λίγες μέρες κι η αυχενική 🎉!! Όσο για το ότι δεν νιώθεις καλά σωματικά, τι να πω είναι μέσα στο πρόγραμμα υποθέτω, θα περάσει!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Αντε ωραία κορίτσι μου μπράβο όλα καλά πηγαίνουν χρόνια σου πολλά κιόλας να τα εκατοστήσεις και του χρόνου θα τα γιορτάζεις με το μωράκι σου αγκαλιά 🥰 

με το καλό και η αυχενική 🧿🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Αχ νόμιζα ότι είχες αυχενική.. πως μπερδεύτηκα έτσι!! Χαίρομαι όμως που τα νέα σου είναι καλά!! 

Κορίτσια καλημέρα, σήμερα με την αλλαγή της ώρας πρωινή πρωινή!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές 🫶

Η αλήθεια είναι πως μου έφυγε ένα βάρος αφού είναι όλα καλά με το μωράκι,  ας φύγει και η αυχενική διαφάνεια και θα ηρεμήσουμε παραπάνω🤞

Καλημερα στην παρέα! Εύχομαι να περνάτε ωραία αυτό το τριήμερο!

εκανα χθες ένα τεστ ωορρηξιας και σήμερα η αύριο περιμένω να βγει θετικό..η αλήθεια είναι ότι δεν κρατήθηκα και χθες είχαμε επαφη οποτε λέω μέσα στην εβδομάδα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

16η μέρα σήμερα, μέρες ωορρηξίας ξεκάθαρα, και ξαφνικά σήμερα όσο περνάει η μέρα νιώθω πόνο στο στήθος και ήπιο "κάψιμο". Μα είναι τόσο νωρίς γιατί από τώρα;!! Τα χει παίξει το σώμα από τότε που έχουμε πάλι ελεύθερες επαφές δεν εξηγείται αλλιώς. Περίοδο περιμένω σε 10-12 μέρες. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα στην παρέα! Εύχομαι να περνάτε ωραία αυτό το τριήμερο!

εκανα χθες ένα τεστ ωορρηξιας και σήμερα η αύριο περιμένω να βγει θετικό..η αλήθεια είναι ότι δεν κρατήθηκα και χθες είχαμε επαφη οποτε λέω μέσα στην εβδομάδα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Να πας κορίτσι ναι καλά κάνατε και είχατε επαφή, ποτέ δεν ξέρεις! Κάνε και τις εξετάσεις σου και όλα καλά 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

16η μέρα σήμερα, μέρες ωορρηξίας ξεκάθαρα, και ξαφνικά σήμερα όσο περνάει η μέρα νιώθω πόνο στο στήθος και ήπιο "κάψιμο". Μα είναι τόσο νωρίς γιατί από τώρα;!! Τα χει παίξει το σώμα από τότε που έχουμε πάλι ελεύθερες επαφές δεν εξηγείται αλλιώς. Περίοδο περιμένω σε 10-12 μέρες. 

Εννοείς ότι είσαι τώρα σε μέρες ωορρηξίας? κ γω έχω ενοχλήσεις στο στήθος στη μέση του κύκλου λίγο πριν, λίγο μετά όπως να ναι, πότε περισσότερο ποτε λιγότερο.. και παλιά δεν το είχα, ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό σαν σύμπτωμα ωορρηξίας.. εσύ ρώτησες το γιατρό σου? Του φαίνεται κάτι παράξενο? 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Εννοείς ότι είσαι τώρα σε μέρες ωορρηξίας? κ γω έχω ενοχλήσεις στο στήθος στη μέση του κύκλου λίγο πριν, λίγο μετά όπως να ναι, πότε περισσότερο ποτε λιγότερο.. και παλιά δεν το είχα, ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι φυσιολογικό σαν σύμπτωμα ωορρηξίας.. εσύ ρώτησες το γιατρό σου? Του φαίνεται κάτι παράξενο? 

Ναι αυτό εννοώ πως είμαι σε μέρες ωορρηξίας και ενώ πριν λίγους κύκλους δεν είχα πόνο στο στήθος αυτές τις μέρες αλλά μόνο πριν την περίοδο, τώρα ξαφνικά έχω. Αλλά ναι ξέρω ότι μπορεί να είναι και λόγω ωορρηξίας. Ξενερώνω που από τώρα με πιάνει, δηλαδή για δύο βδομάδες και θα πονάω και θα αναρωτιέμαι.. έμεινα, δεν έμεινα έγκυος;! 😂

Κορίτσι μου και γω είχα παρατηρήσει πολλά συμπτώματα από την ωορρηξία και μετά μέχρι να έρθει περίοδο, όλες τις μέρες, το στήθος ειδικά όπως λες και συ 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσι μου και γω είχα παρατηρήσει πολλά συμπτώματα από την ωορρηξία και μετά μέχρι να έρθει περίοδο, όλες τις μέρες, το στήθος ειδικά όπως λες και συ 

Τόσο σύντομα ε; Τι να πω 

Μακάριιιι 🙏🏻

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ναι αυτό εννοώ πως είμαι σε μέρες ωορρηξίας και ενώ πριν λίγους κύκλους δεν είχα πόνο στο στήθος αυτές τις μέρες αλλά μόνο πριν την περίοδο, τώρα ξαφνικά έχω. Αλλά ναι ξέρω ότι μπορεί να είναι και λόγω ωορρηξίας. Ξενερώνω που από τώρα με πιάνει, δηλαδή για δύο βδομάδες και θα πονάω και θα αναρωτιέμαι.. έμεινα, δεν έμεινα έγκυος;! 😂

Ε ναι δυστυχώς τα συμπτώματα είναι μια παγίδα που όλες έχουμε πέσει.. για μένα ήταν πολύ βασανιστικό.. έκανα τεστ ωορρηξίας γιατι δεν έχω σταθερό κύκλο και από εκεί κ μετά ήμουν κατά φαντασίαν έγκυος.. κάθε μήνα τα ίδια.. φρικη... είναι αναπόφευκτο να αναρωτιόμαστε τελικα.. εγώ ευτυχώς το ξεπέρασα. Ελπίζω να παραμείνω έτσι τώρα που προσπαθώ ξανά γιατί δεν αντέχω πάλι όλη αυτή την πίεση.. ήταν το χειρότερο μου.. ελπίζω τα δικά σου συμπτώματα να βγουν αληθινά και να έρθει γρήγορα η εγκυμοσύνη...

Καλημέρα κορίτσια μου!! Χρόνια πολλά !!! Σας έχασα τον τελευταίο καιρό δεν προλάβαινα να μπω..

@Naty_ μου κ μένα τη μέρα της ωορρηξίας ξεκινάει το πρήξιμο πλέον.. 

Εμενα μου τελείωσαν τα τεστ την Παρασκευή κ ήταν ακόμα αρνητικά. Είχαμε εχθές επαφή (16η μέρα) κ βλέπουμε.. Τους τελευταίους μήνες έκανα νωρίς ωορρηξία αν εξαιρέσουμε τον προηγούμενο που έγινε 15η μέρα. Θα δείξει. Γενικά είχαμε πολλές αλλαγές αυτό το μήνα. Ο άντρας μου άλλαξε δουλειά, πλέον είναι πολύ πιο ξεκούραστος, χαρούμενος κ από εκεί που σκεφτόταν το θέμα της εξωσωματικής κ μου ήταν λίγο αρνητικός, προχθές που μιλήσαμε μου λέει εντάξει αν δεν έρθει μέχρι το Μάρτιο φυσιολογικά πάμε να την κάνουμε..

Καλημέρα! Αρνητική στον covid επιτέλους!! :)

@annie συγχαρητήρια για την καινούρια δουλειά του άντρα σου και νομίζω ότι ανανεώθηκε και είδε πιο αισιόδοξα τα πράγματα! Μια νέα αρχή! Άρα κι εσύ πας τώρα χαλαρά και αν δεν έρθει φυσιολογικά σε βλέπω τον Απρίλιο με δεύτερο σετ διδυμάκια! :)

στις πριν 44 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα! Αρνητική στον covid επιτέλους!! :)

@annie συγχαρητήρια για την καινούρια δουλειά του άντρα σου και νομίζω ότι ανανεώθηκε και είδε πιο αισιόδοξα τα πράγματα! Μια νέα αρχή! Άρα κι εσύ πας τώρα χαλαρά και αν δεν έρθει φυσιολογικά σε βλέπω τον Απρίλιο με δεύτερο σετ διδυμάκια! :)

Μπράβο κοριτσάκι μου πέρασε!!! Σ ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι είναι πολύ πιο αισιόδοξος!! Είναι καθαρα άνθρωπος ψυχολογίας ο γλυκός μου.. Ήδη έχει ηρεμήσει παρα πολύ!!😊😊😊 Όχι όχι δίδυμα🤣🤣🤣 Αν πάμε σε εξωσωματική τελικά ένα ένα στην κοιλιά!!!!🤣🤣🤣 Σήμερα το τερματίσαμε.. Το ότι κάναμε πρωινό σεξ με τα δίδυμα ξύπνια με ξεπερνάει🤣🤣🤣 Αυτά έβλεπαν παιδικά κ μεις τα δικά μας.. Εσυ σε τι φάση είσαι ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου πέρασε!!! Σ ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι είναι πολύ πιο αισιόδοξος!! Είναι καθαρα άνθρωπος ψυχολογίας ο γλυκός μου.. Ήδη έχει ηρεμήσει παρα πολύ!!😊😊😊 Όχι όχι δίδυμα🤣🤣🤣 Αν πάμε σε εξωσωματική τελικά ένα ένα στην κοιλιά!!!!🤣🤣🤣 Σήμερα το τερματίσαμε.. Το ότι κάναμε πρωινό σεξ με τα δίδυμα ξύπνια με ξεπερνάει🤣🤣🤣 Αυτά έβλεπαν παιδικά κ μεις τα δικά μας.. Εσυ σε τι φάση είσαι ;

Χαχαχχαχα επετειακό σεξ :) εγώ είμαι 5 μέρες μετά την ωορρηξία με επαφές τη μέρα του θετικού και την επόμενη και περιμένω 8-10 του μηνός :) Άντε να δούμε!

στις On 27/10/2024 at 9:29 ΠΜ, ο/η evaa__ είπε:

Δε κρατήθηκα εκανα ένα! Τετάρτη πρωί θα ξανα κάνω τωρα μια μερα πριν! Είπα μήπως δω καμια άχνη γραμμή!

Μάρτιο θα δεις θετικό 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
    • Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 
    • Αααχχχ κορίτσι μου,καλά είμαστε...και μένα σε αυτά τα άλματα όλο αγκαλιά θέλει αλλά εντάξει θα περάσουν οι μέρες και θα ηρεμήσει πάλι...εγώ την εβδομάδα που έρχεται φοβάμαι που θα είναι η 17η που λένε ότι είναι πιο "βαριά"
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...