Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @melitiniღ Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Μην ψάχνεις για σημάδια, κάνε πράγματα που σε ηρεμούν κ σε χαλαρώνουν αυτές τις μέρες χωρίς άγχος (ξέρω δύσκολο) κ υπομονή λίγες μέρες μέχρι την χοριακή!!! Περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα 🥰 ( Εγώ το σκ θα έμπαινα στάνταρ στο πειρασμό να κάνω τεστ΄ακι 🤭αλλά όπως νιώθεις εσύ καλύτερα!!!) Κορίτσι μου τουλάχιστον καταλαβαίνεις ωορρηξία, περίοδο κλπ.... Τι να πούμε κ εμείς που αναρωτιόμαστε έκανα δεν έκανα ωορρηξία 🙃 Γενικά όσο μεγαλώνουμε αλλάζουν πολλά στον κύκλο, μου το έχουν πει όλοι οι γυναικολόγοι που έχω πάει. Πχ εγώ παλιά 1η μέρα περιόδου έκανα κωλοτούμπες κ χόρευα κ από όλα, μετά τα 25-27 πεθαίνω στον πόνο σε σημείο να μην με πιάνει τπτ από χάπι κ να σέρνομαι... Την 2η μέρα άλλος άνθρωπος Πάντως αν θέλεις ναι μπορείς να κάνεις εξετάσεις, πιο πολύ για να ηρεμήσεις 😊
    • Κορίτσια πάντως για όσες είστε Αθήνα να ξέρετε ότι έχει στο φακτορυ αουτλετ ένα μαγαζί με είδη σπιτιού στον τελευταίο όροφο το οποίο έχει νεφ νεφ και τις αντίστοιχες μάρκες(δεν λειτουργεί τώρα ο εγκέφαλος μου, να τις θυμηθώ)😂 σε πάρα πολύ καλές τιμές. Έχω καιρό να πάω βέβαια και δεν ξέρω τι παίζει τώρα, αλλά πέρυσι τέτοιο καιρό είχα πάρει για την κόρη μου σετ σεντόνια παιδικά μονα και πάπλωμα παιδικό polo σε εξευτελιστική τιμή...τύπου 30€ και τα 2, ενώ μόνο το πάπλωμα είχε αρχική τιμή 60€. Είχα δει ότι είχε και πολλά βρεφικά. Αν κάποια μένει κοντά, φυσικά! Μιλάω για το κατάστημα στην Πειραιώς! Καταλαβαίνετε οργανώνω εξορμήσεις σε μαγαζιά!😂😂😂
    • Και συχνοουρια αλλά αυτό από τη μέρα του πρώτου θετικού τεστ και μετά. Επίσης ένιωθα ότι θα μου έρθει περίοδος και κάθε τόσο νόμιζα ότι κατεβαίνει αίμα και πήγαινα τουαλέτα😅 Και να φανταστείς έκανα τεστ πρώιμης ανίχνευσης 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και την ίδια μέρα είχα χοριακή 20. Τώρα εσύ που είσαι από ετ δεν ξέρω... Νομίζω σας επηρεάζουν και τα φάρμακα.  Αλλά αν ένιωσες χθες το τράβηγμα, πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3 μέρες αν θες να κάνεις τεστ. Πιο νωρίς πολύ πιθανόν να μην δείξει.
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;; Εμείς σήμερα έκανε επανάληψη το πρώτο εμβόλιο κι έχει μια υπνηλία και γκρίνια από το πρωί 🥴. Τον ζύγισε κι έφτασε σε βάρος τα 6890 και σε ύψος 69 εκ.! Το θετικό είναι ότι καθάρισε εντελώς το αυτακι του και από αμνιακό υγρό κι έτσι πλέον μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού σε παιδοωριλα για να τον κάνουμε ακουογραμμα για να ξέρουμε τι γίνεται με το αυτακι που δεν περνούσε τις ωτοακουστικες εκπομπές. Επίσης, μας είπε από τον επόμενο μήνα ξεκινάμε και τις τροφές σιγά σιγά. Ανυπομονώ να δω αν θα τρώει το τζουτζούκι!!
    • Το ίδιο και μένα αλλά τρώει πολύ λαχανικά και κρέμα...οπότε πιστεύω για αυτό...που να ξεκινήσουμε από βδομάδα και φρούτα... Δοκίμασε γλυκά φρούτα...η άλλαξε τα ..βάζε διαφορετικά ...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...