Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

Έχει όντως παρα πολλή ζέστη εκεί μέσα... 

@_piripiri_αυτό με τη διαστολή σου σε μια ώρα με ξεπερνά εεε.... 🤣🤣🤣 είχα 3 για δύο μέρες ξέρω γω αχχαχαχαχχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και για τον μεγάλο σου , πιστεύω θα το βρείτε σιγά σιγά... είναι λίγο κ η κλεισούρα που δεν βοηθάει. Σχολείο τον πας ή τον σταμάτησες? 

Πάντως το έθιξες ακριβώς αυτό που ήθελα.... κ εγώ το ίδιο έχω πάθει με τη δικιά μου ! Δεν μπορώ να τη συνηθίσω 

στις πριν 3 ώρες, ο/η MarMar90 είπε:

Αν και σε κάλυψαν τα κορίτσια σίγουρα, σου βάζω κι εγώ τη λίστα που μου έδωσε η μαία μου.

ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ

Όλα για τον θηλασμό (Κρέμα για τις θηλές, Κοχύλια, Επιθέματα στήθους)

Σουτιέν θηλασμού

Σαγιονάρες

Πιτζάμα τύπου νυχτικό με τιραντάκι.

Εσώρουχα μιας χρήσης.

Σερβιέτες νύχτας (1 πακέτο)

Ρούχα εξόδου μαμάς-παιδιού

Προσωπικά είδη υγιεινής  (οδοντόβουρτσα,αφρόλουτρο,χτένα κτλ)

Στα παραπάνω θα προσ΄θέσω οπωσδήποτε φορτιστ΄ή κινητού!

Εγώ τα έχω φτιάξει... Κάθε μέρα βέβαια όλο και κάτι προσθέτω και δε χωράει πια τίποτα άλλο! Ούτε ταξίδι να πήγαινε η δικιά σου...🤣

Να σου πω ότι η μαία μου είπε ότι στο μαιευτήριο έχει πολλή ζέστη, οπότε έχε το κατά νου για να διαλέξεις κατάλληλα ρούχα για όσο είσαι εκεί... .ότι είναι απαραίτητο το νυχτικό γιατί υπάρχει πάντα πιθανότητα τοποθ΄έτησης καθετήρα και με την πιτζάμα δεεεεν... και να προτιμήσω σαγιονάρες αντί για παντόφλες, γιατί πρήζονται πολύ τα πόδια και για να μπορείς να μπεις στο ντους με αυτές για λόγους υγιεινής (εγώ έβαλα μέσα και από τα 2).

Αυτά! ☺️

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Πιο νορμάλ λίστα..! Καλά που είπες και για το φορτιστή.. ναι! Άλλο ένα που θα μπει τελευταία στιγμή βέβαια..🤭

Σουτιέν θηλασμού.. επειδή έχω σκοπό να αφήσω free τα κορίτσια μου δε θα πάρω καθόλου.. τώρα για τα λοιπά του θηλασμού επίσης μου φαίνονται υπερβολή.. δηλαδή δύσκολο να φτάσεις στο 1ο-2ο 24ωρο από τη γέννα να σου τρέχει το γάλα από το στήθος..! Και να συμβεί όμως δεν έγινε κάτι..! Κρέμα για τις θηλές επίσης υπερβολή.. μπορείς να απλώσεις λίγο από το γάλα μετά το θηλασμό στη θηλαία άλω.. άσε που δεν έχω πάρει και τίποτα από όλα αυτά!! 🤣🤣

Ναι με έχουν ενημερώσει οι μαίες μου ότι έχει ζέστη στα μαιευτήρια για αυτό έλεγα για ένα πρόχειρο καλοκαιρινό φόρεμα και τελείωσε η υπόθεση! 😅 Καθετήρα δε θα αφήσω να μου βάλουν.. αλλά θα έχω φορεματακι για μεγαλύτερη ευκολία βασικά..

Βρε θηρίο την έχεις ήδη ετοιμάσει;!!! 🤣🤣🤣 

στις πριν 3 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁

Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅

Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου...

Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁

Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 

Δε ξέρω.. δεν έχω εμπειρία κιόλας..! Αλλά όσο το έχω συζητήσει με τις μαίες μου δεν είναι σα τις ταινίες..! 😅 Δηλαδή και τα νερά να σπάσουν δεν θα πάω απευθείας στο μαιευτήριο, σου λένε μπορείς να περιμένεις 24-48 ώρες πριν χρειαστεί να φτάσεις στο μαιευτήριο, εκτός φυσικά αν φτάσω διαστολή 6.. και συσπάσεις να ξεκινήσουν δε θα πάω στο μαιευτήριο αμέσως αλλά όταν φτάσω διαστολή 6.. ότι και να γίνει δηλαδή θα ενημερώσω τις μαίες μου, θα έρθουν από το σπίτι και ανάλογα πως θα εξελιχθεί ο τοκετός θα κινηθούμε..! 

Δε ξέρω βρε κορίτσια μου.. έχω μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά είμαι και τόσο ήρεμη τόσο χαλαρή.. έχω ένα αίσθημα αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά.. δε μπορώ να το εξηγήσω..! Φεεεεεεέτα και φρεπαδιά αλλά Σαλόνικα..! 😅😅 Οι μαίες μου με έχουν κάνει να νοιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια!! ❤️❤️ Θα έχω και τον άντρα μου ότι χρειαστεί θα είναι εκεί.. Σας γράφω και χαμογελάω καθώς τα σκέφτομαι..😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kiddo είπε:

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️

Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣

Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε;

Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα.. 

Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 

Αυτό λέω εγώ ναι! Καλά δεν έχω αμφιβολία ότι απαγορεύεται ή ότι θα θέλει πολλή προσοχή και φειδώ... αλλά η κατάσταση μου ήταν τραγικ΄ή... δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο! Θα πάω να πάρω αύριο το πρωί το dexaris αν δεν έχω συνέλθει. Ο άντρας μου απο την Παρασκευή είναι μια χαρά. Μόνο λίγο βήχας του έχει μείνει!

΅Ευχαριστώ πολύ @_piripiri_ που μοιράστηκες την εμπειρία σου!!! Πού θα πάει θα συνέλθουμε!😊

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️

Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣

Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε;

Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα.. 

Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 

Χμμμ... Ναι γι αυτό έλεγα εγώ. Δεν το ήξερα αυτό για τον πλακούντα... Ο γιατρός μου το επέτρεψε αλλά μάλλον επειδή είχα φτάσει 37η εβδομάδα... Κι έβαζα κι εγώ μια φορά αντί για 2 που μου είχε πει ο ΩΡΛ γιατί φοβόμουν. Γενικά έτσι κι αλλιώς τα αποφεύγω αυτά τα αποσυμφορητικα για τον λόγο που είπες, έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται για πάνω από 7 μέρες το πολύ... Για αυτό και το είπα επειδή είναι πιο μετά στις εβδομάδες η @MarMar90

Αλλά εννοείται ότι πρώτα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου @MarMar90να δεις κι αυτός τι θα σου πει γι αυτά τα σπρέι. Το αλατόνερο κι εμένα δεν μου κάνει τίποτα πάντως 🙁 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και για τον μεγάλο σου , πιστεύω θα το βρείτε σιγά σιγά... είναι λίγο κ η κλεισούρα που δεν βοηθάει. Σχολείο τον πας ή τον σταμάτησες? 

Πάντως το έθιξες ακριβώς αυτό που ήθελα.... κ εγώ το ίδιο έχω πάθει με τη δικιά μου ! Δεν μπορώ να τη συνηθίσω 

Ναι, τον πάμε... Ο παιδίατρος μας είπε ότι θα του κάνει κακο ψυχολογικά να του σταματήσουμε κάτι που του αρέσει με την έλευση του νέου μέλους, θα είναι σα να τον τιμωρούμε... Ευτυχώς όμως δεν έχει κολλήσει κάτι, μόνο μυξες έχει κι απλά δεν τον αφήνουμε να έρχεται σε πολλή επαφή με τον μικρό. Ίσως κι αυτό να του δημιουργεί κάποιο αίσθημα ζήλιας, αλλά για την ώρα υπομονή... 🤷🏻‍♀️

Σήμερα βέβαια ήταν η τελευταία μέρα σχολείου, να δω τι θα κάνουμε για δύο εβδομάδες. Η κλεισούρα θα τον βαρεσει κατακουτελα 😅

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MarMar90 είπε:

Αυτό λέω εγώ ναι! Καλά δεν έχω αμφιβολία ότι απαγορεύεται ή ότι θα θέλει πολλή προσοχή και φειδώ... αλλά η κατάσταση μου ήταν τραγικ΄ή... δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο! Θα πάω να πάρω αύριο το πρωί το dexaris αν δεν έχω συνέλθει. Ο άντρας μου απο την Παρασκευή είναι μια χαρά. Μόνο λίγο βήχας του έχει μείνει!

΅Ευχαριστώ πολύ @_piripiri_ που μοιράστηκες την εμπειρία σου!!! Πού θα πάει θα συνέλθουμε!😊

Περαστικά βρε κοριτσάκι μου.. σε νοιωθω.. δυσκολευόμαστε που δυσκολευόμαστε στην ανάσα πλέον με το μωράκι να συμπιέζει κάθε κύτταρο μας, άντε να είσαι και μπουκωμενη και να καταφέρεις να κοιμηθείς...! Απλά πάρε και τη συμβουλή του γιατρού σου πρώτα και ότι σου πει αυτός!!

Καλά οι πλύσεις με αλατόνερο απλά αστείο..! Τίποτα δε κάνουν!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Πιο νορμάλ λίστα..! Καλά που είπες και για το φορτιστή.. ναι! Άλλο ένα που θα μπει τελευταία στιγμή βέβαια..🤭

Σουτιέν θηλασμού.. επειδή έχω σκοπό να αφήσω free τα κορίτσια μου δε θα πάρω καθόλου.. τώρα για τα λοιπά του θηλασμού επίσης μου φαίνονται υπερβολή.. δηλαδή δύσκολο να φτάσεις στο 1ο-2ο 24ωρο από τη γέννα να σου τρέχει το γάλα από το στήθος..! Και να συμβεί όμως δεν έγινε κάτι..! Κρέμα για τις θηλές επίσης υπερβολή.. μπορείς να απλώσεις λίγο από το γάλα μετά το θηλασμό στη θηλαία άλω.. άσε που δεν έχω πάρει και τίποτα από όλα αυτά!! 🤣🤣

Ναι με έχουν ενημερώσει οι μαίες μου ότι έχει ζέστη στα μαιευτήρια για αυτό έλεγα για ένα πρόχειρο καλοκαιρινό φόρεμα και τελείωσε η υπόθεση! 😅 Καθετήρα δε θα αφήσω να μου βάλουν.. αλλά θα έχω φορεματακι για μεγαλύτερη ευκολία βασικά..

Βρε θηρίο την έχεις ήδη ετοιμάσει;!!! 🤣🤣🤣 

Δε ξέρω.. δεν έχω εμπειρία κιόλας..! Αλλά όσο το έχω συζητήσει με τις μαίες μου δεν είναι σα τις ταινίες..! 😅 Δηλαδή και τα νερά να σπάσουν δεν θα πάω απευθείας στο μαιευτήριο, σου λένε μπορείς να περιμένεις 24-48 ώρες πριν χρειαστεί να φτάσεις στο μαιευτήριο, εκτός φυσικά αν φτάσω διαστολή 6.. και συσπάσεις να ξεκινήσουν δε θα πάω στο μαιευτήριο αμέσως αλλά όταν φτάσω διαστολή 6.. ότι και να γίνει δηλαδή θα ενημερώσω τις μαίες μου, θα έρθουν από το σπίτι και ανάλογα πως θα εξελιχθεί ο τοκετός θα κινηθούμε..! 

Δε ξέρω βρε κορίτσια μου.. έχω μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά είμαι και τόσο ήρεμη τόσο χαλαρή.. έχω ένα αίσθημα αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά.. δε μπορώ να το εξηγήσω..! Φεεεεεεέτα και φρεπαδιά αλλά Σαλόνικα..! 😅😅 Οι μαίες μου με έχουν κάνει να νοιώθω πολύ μεγάλη ασφάλεια!! ❤️❤️ Θα έχω και τον άντρα μου ότι χρειαστεί θα είναι εκεί.. Σας γράφω και χαμογελάω καθώς τα σκέφτομαι..😍

Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆

Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁 

Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Χμμμ... Ναι γι αυτό έλεγα εγώ. Δεν το ήξερα αυτό για τον πλακούντα... Ο γιατρός μου το επέτρεψε αλλά μάλλον επειδή είχα φτάσει 37η εβδομάδα... Κι έβαζα κι εγώ μια φορά αντί για 2 που μου είχε πει ο ΩΡΛ γιατί φοβόμουν. Γενικά έτσι κι αλλιώς τα αποφεύγω αυτά τα αποσυμφορητικα για τον λόγο που είπες, έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται για πάνω από 7 μέρες το πολύ... Για αυτό και το είπα επειδή είναι πιο μετά στις εβδομάδες η @MarMar90

Αλλά εννοείται ότι πρώτα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου @MarMar90να δεις κι αυτός τι θα σου πει γι αυτά τα σπρέι. Το αλατόνερο κι εμένα δεν μου κάνει τίποτα πάντως 🙁 

Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆

Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁 

Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️

Δεν έχω και άλλα reactions!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏

Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!

Κορίτσια μου εγώ γέννησα χθες το πρωί, 10:10!

Η μπέμπα βγήκε 3.540 και 52 εκ. Το αστείο είναι ότι η πρόκληση δεν έγινε ποτέ, πήγα κανονικά την ώρα του ραντεβού μου με συσπάσεις ανά 3 λεπτά. Έκανα εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα όπως είχαμε συμφωνήσει με το γιατρό 😅 οπότε ήρθε ακριβώς στην ΠΗΤ από μόνη της 

Είχαμε δύσκολο τοκετό και ζορίστηκα γιατί δεν κατέβαινε με καλή θέση το μωράκι και χρειάστηκε να μπει η βεντούζα. Βέβαια μέχρι το σημείο των εξωθησεων δεν ταλαιπωρηθηκα, είχα την επισκληρηδιο και κοιμήθηκα πολύ γλυκά μπορώ να πω.

Το μωράκι έχει ένα μικρό μυϊκό θέματακι με τον ώμο λόγω του τραβήγματος με τη βεντούζα αλλά το παρακολουθούμε και δεν φαίνεται ανησυχητικό.

Γενικά χθες κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο, σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος η μικρή. 

Είναι υπέροχη, την αγαπάμε ήδη πάρα πολύ και ανυπομονώ να την πάρουμε και σπίτι❤️❤️❤️

Στέλνω μια πρόχειρη φώτο με χεράκια γιατί την βγάζω μόνο οταν θηλάζω και δεν βγαίνουν πολύ καλες 😂

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με νεότερα μόλις βρούμε λίγο πατήματα!

Ελπίζω να είστε όλες σας μαζι με τα μωρακια σας καλα!

20241223_093541.jpg

Δεν έχω και άλλα reactions!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏

Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!

Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!!

Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣

ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Maya_ είπε:

Κορίτσια μου εγώ γέννησα χθες το πρωί, 10:10!

Η μπέμπα βγήκε 3.540 και 52 εκ. Το αστείο είναι ότι η πρόκληση δεν έγινε ποτέ, πήγα κανονικά την ώρα του ραντεβού μου με συσπάσεις ανά 3 λεπτά. Έκανα εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα όπως είχαμε συμφωνήσει με το γιατρό 😅 οπότε ήρθε ακριβώς στην ΠΗΤ από μόνη της 

Είχαμε δύσκολο τοκετό και ζορίστηκα γιατί δεν κατέβαινε με καλή θέση το μωράκι και χρειάστηκε να μπει η βεντούζα. Βέβαια μέχρι το σημείο των εξωθησεων δεν ταλαιπωρηθηκα, είχα την επισκληρηδιο και κοιμήθηκα πολύ γλυκά μπορώ να πω.

Το μωράκι έχει ένα μικρό μυϊκό θέματακι με τον ώμο λόγω του τραβήγματος με τη βεντούζα αλλά το παρακολουθούμε και δεν φαίνεται ανησυχητικό.

Γενικά χθες κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο, σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος η μικρή. 

Είναι υπέροχη, την αγαπάμε ήδη πάρα πολύ και ανυπομονώ να την πάρουμε και σπίτι❤️❤️❤️

Στέλνω μια πρόχειρη φώτο με χεράκια γιατί την βγάζω μόνο οταν θηλάζω και δεν βγαίνουν πολύ καλες 😂

Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με νεότερα μόλις βρούμε λίγο πατήματα!

Ελπίζω να είστε όλες σας μαζι με τα μωρακια σας καλα!

20241223_093541.jpg

Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι!

Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️

Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;

Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅)

Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.

Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο). 

Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
    • Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...