Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τώρα είν Μάης και Άνοιξη , τώρα ειν το καλοκαίρι , τώρα ειν ο καιρός μωράκια 👶👶 μωράκια να μας φέρει 🤰❤️🧿💖💙🙏🧿

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις για σήμερα... Πόσο κουράγιο μου δίνεις κορίτσι μου! Τα τελευταία χρόνια που μεγαλώνω το έριξα φουλ στη γυμναστική και προσπαθούσα να κρατιέμαι σε φόρμα. Μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη σταμάτησα τα πολλά γιατί φοβόμουν και έκοψα και το τσιγάρο μαχαίρι! Αυτά τα 2 σε συνδυασμό με τον υποθυρεοειδισμό που έχω, "βοηθούν" στο να βάλω κάποια παραπάνω κιλά πιο εύκολα. Τώρα που θα αρχίσω πάλι pilates γιατί πιάστηκα απο το καθισιό ελπίζω πως κάπως θα ρυθμιστεί το πράγμα. Σε 10 μέρες μπαίνω στον 7ο... Ας ελπίσουμε να μην ξεφύγει πολύ το πράμα!

Εγώ δε περασα κάποια διαταραχή αλλά πιστεύω κάποιο ψυχολογικό θα το περασα κ για αυτό κ εγώ φοβαμαι! Κ Εγώ πάντα προσέχω ακόμα κ Στην εγκυμοσύνη κ τώρα κ πριν δεν σταμάτησα τη γυμναστική κ τη διατροφή βέβαια για εγκυμοσύνη αλλά σου είπα πάω σε διατροφολόγο γιατί αγχώνομαι γιατί δεν θέλω να βάλω πολλά κιλά κ μετά να μην μπορώ να τα χάσω! Αλλά από την άλλη σκέφτομαι οτι δεν πρέπει να καταπιέζομαι αν θέλω να φάω κάτι θα το φάω κ έτσι κ κάνω, οπως λέει κ η @Elli13 τα κιλά είναι κ κατακράτηση πολλες φορες κ φεύγουν χωρις να το καταλάβεις! Εγώ είχα τον γάμο μου πέρσι κ είχα βάλει στόχο ότι μέχρι το γάμο θα τα χάσω όλα κ τα έχασα όλα πολύ πιο γρήγορα κ όλοι μ έλεγαν κ εμένα ότι αδυνάτισα πιο πολύ από ότι ήμουν, απλά ξεφούσκωσα θεωρώ…! Μην αγχώνεσαι κ περισσότερα να βάλεις σίγουρα θα τα χάσεις μπροστά στο θαύμα σου αυτά είναι περιττα!!! Α επίσης ξέχασα στο τελευταίο τρίμηνο κ εγώ δεν έβαλα πολλά μπορεί 5 κιλα μόνο γιατί τα αλλά 7 τα είχα βάλει στο δεύτερο τρίμηνο 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Έχεις τόσο δίκιο... Μεγάλωσε μόνο του με τη βοήθεια του Θεού, με εμένα να πηγαίνω γυμναστήριο, να κάνω βάρη, να σηκώνω καρότσι και ένα μωρό σχεδόν 9 κιλά χωρίς να προσέξω λεπτό!!

Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση, θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και να έχω πίστη στο μπεμπινι...

Υ.Γ. αν είναι κορίτσι ο άντρας μου θα σου στήσει άγαλμα 😂😂

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι έτσι είναι η καρδούλα στην αρχή!! Ειδες έκανες όλα αυτά άρα το μωράκι είναι γερό!!! Όποτε απόλαυσε το ζήσε το να είσαι αισιόδοξη!!! Κ στις 2 μ εγκυμοσύνες όταν το έμαθα κ Εγώ γυμναστήριο κανονικά βάρη κ λεω άμα έκανα αυτά τα πράγματα αυτά τα μωρά ήρθαν για να μείνουν!!! Τώρα δεν προσέχω καν τρεχω ένα 17μηνο από πίσω όλη την ώρα, δουλεύω επίσης πάω κ γυμναστική δεν έχω καν χρόνο να σκεφτώ ότι ειμαι εγκυος!! Όποτε άμα είναι ένα μωράκι να κρατηθεί θα κρατηθεί ότι κ να κανεις ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Μην αγχώνεσαι για τα κιλά δεν είναι τίποτα κ εγώ θα σου πω τα πιο πολλά μπαίνουν στο β τρίμηνο. Κ εγώ αγχώνομαι κ πάω κ σε διατροφολόγο στο πρώτο μου παιδάκι έχασα κιλά στο πρώτο τρίμηνο τώρα έβαλα 2 όλοι μ λένε είμαι καλά ούτε π φάνηκαν, σήμερα ζυγίζομαι αλλά 2 θεε μου αν βάζω κάθε 2εβ από 2 θα γεννήσω κ θα ειμαι 100 κιλά λεω 😂…πολλες φορες τα κιλά είναι κ κατακράτηση! Καποιες φορες η ζυγαριά θα σε δείξει κ περισσότερα από ότι είσαι…στη πρώτη μου έβαλα 12 κιλά κ τα έχασα όλα μέχρι να γίνει το μωρό 5 μηνών! Στόχος μου είναι ο ίδιος…αλλα κ 15-16 να βάλω μου είπε ξ γιατρος είναι φυσιολογικό! Μην αγχώνεσαι κιλά είναι και φεύγουν ❤️ απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κ να τρως υγειηνα τώρα αν θες να φας κ κάτι τις παραπάνω δεν χάθηκε ο κοσμος ! 

Όλες έχετε δίκιο. Κι εγώ έτσι κάνω. Πάντα προτιμούσα τα πιο υγιεινά και low fat γεύματα ούτως ή άλλως. Αλλά τώρα είπα πως ότι θέλω πολύ θα το φάω, δεν είναι καιρός για στερήσεις. Απλά δεν μπορώ χωρίς γλυκό και στην εγκυμοσύνη δεν μπορώ να φάω καθόλου φρούτα και μου λείπουν πολύ!!! Πριν καταπολεμούσα κάποιες φορές την επιθυμιά για γλυκό με κάποια φρούτα... τώρα η μπουμπού δεν τα θέλει καθόλου όμως! Σε 10 μέρες μπαίνω στον 7ο και νωμίζω πως είμαι στα +9 ήδη! Αυτό το θαυματάκι που μεγαλώνει και δυναμώνει μέσα μου αξίζει τα πάντα όλα! Τη γυμναστική τη φοβήθηκα λόγω ηλικίας μάλλον. Δε μου είπε κανένας να μην κάνω, αλλά στους πρώτους 4 μήνες ήμουν αρκετά χάλια για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και σε κάποια άσκηση. 

Πόσο σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Όλες έχετε δίκιο. Κι εγώ έτσι κάνω. Πάντα προτιμούσα τα πιο υγιεινά και low fat γεύματα ούτως ή άλλως. Αλλά τώρα είπα πως ότι θέλω πολύ θα το φάω, δεν είναι καιρός για στερήσεις. Απλά δεν μπορώ χωρίς γλυκό και στην εγκυμοσύνη δεν μπορώ να φάω καθόλου φρούτα και μου λείπουν πολύ!!! Πριν καταπολεμούσα κάποιες φορές την επιθυμιά για γλυκό με κάποια φρούτα... τώρα η μπουμπού δεν τα θέλει καθόλου όμως! Σε 10 μέρες μπαίνω στον 7ο και νωμίζω πως είμαι στα +9 ήδη! Αυτό το θαυματάκι που μεγαλώνει και δυναμώνει μέσα μου αξίζει τα πάντα όλα! Τη γυμναστική τη φοβήθηκα λόγω ηλικίας μάλλον. Δε μου είπε κανένας να μην κάνω, αλλά στους πρώτους 4 μήνες ήμουν αρκετά χάλια για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και σε κάποια άσκηση. 

Καλημέρα σε όλες!!!

Γιατί δε μπορείς να φας φρούτα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

εννοείται ότι θες θα το φας, κ εγώ έφαγα κ τις πίτσες μου κ τα μπέργκερς μου όταν ήμουν εγκυος το πρώτο! Γλυκά ούτε κ εγώ τα ήθελα κ φρούτα ελάχιστα προτιμούσα! τώρα θέλω πολύ να τρώω φρούτα 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; 

λοιπον ζυγίστηκα σήμερα η ζυγαριά μου λέει +8 κιλά εύχομαι να δείχνει λαθος 😂

στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν στο ίδιο διάστημα +4,5 κιλά

να δω ποσο θα με βγάλει και του γιατρού μου 

εγω τα πιο πολλά κιλά σε αντίθεση με τα αλλά κορίτσια τα πήρα στο 3ο τρίμηνο από τον 7ο και μετά 🤷‍♀️

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Αφήστε τα κιλά.... Δεν κοιτάμε κιλά ΑΛΛΑ τι τρώμε. Έχοντας δύο αγόρια θα πω στον πρώτο έβαλα 18 κιλά γεννήθηκε 4000γρ και μέσα σε ένα μήνα ήμουν στα κιλά μου . Ο δεύτερος μου έδωσε διαβήτη κύησης εγώ που αν δεν φάω γλυκό νομίζω θα πεθάνω δεν έτρωγα έβαλα 7 κιλά και γέννησα έναν μπέμπη 4690!! Όπως καταλάβατε βγήκα με -7 κιλά προ εγκυμοσύνης δηλαδή ήμουν λιγότερα και από πριν μείνω έγκυος 🤣γτ στην ουσία αυτά τα κιλά ήταν υγρά μωρό πλακούντας κτλ 

Να πω τα καλά του διαβήτη κύησης με διατροφή δεν πρηστικα ούτε πόδια ούτε πρόσωπο ένιωθα πολύ πιο καλά τα πόδια μου και τα δάχτυλα μου . Να τελικά που και η διατροφή μια στο τόσο χρειάζεται. Να δω ποτέ θα ξαναμπω σε προγράμμα

Μην κοιτάτε τα κιλά ακόμα! Φάτε υγιεινά και απολαύστε χωρίς ενοχές το φαγητό. Είναι μια περίοδος που όλα δικαιολογούνται 😇😛 

Έχετε καταφέρει το πολυπόθητο και είναι κρίμα να ανησυχείτε για τη ζυγαριά.

Θα φέρετε ένα υγιέστατο μωράκι στον κόσμο ❤️ και μετά θα μπείτε στους ρυθμούς σας και στα παλιά σας ρούχα 🤣!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Γιατί δε μπορείς να φας φρούτα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; 

εννοείται ότι θες θα το φας, κ εγώ έφαγα κ τις πίτσες μου κ τα μπέργκερς μου όταν ήμουν εγκυος το πρώτο! Γλυκά ούτε κ εγώ τα ήθελα κ φρούτα ελάχιστα προτιμούσα! τώρα θέλω πολύ να τρώω φρούτα 

Έχει πρόβλημα η μπουμπού και μου έρχεται αναγούυλα απο την πρώτη μπουκιά!!! 😂 Δε με ενοχλεί τίποτα άλλο πια παρά μόνο τα φρούτα! Μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!! Αφού καμιά φορά κοιτάω την κοιλιά μου και της λέω... "Δε θα γεννηθείς, θα φάω όλα τα φρούτα μαζεμένα που δεν μπόρεσα να φάω τόσους μήνες"!!!😂

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; 

λοιπον ζυγίστηκα σήμερα η ζυγαριά μου λέει +8 κιλά εύχομαι να δείχνει λαθος 😂

στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν στο ίδιο διάστημα +4,5 κιλά

να δω ποσο θα με βγάλει και του γιατρού μου 

εγω τα πιο πολλά κιλά σε αντίθεση με τα αλλά κορίτσια τα πήρα στο 3ο τρίμηνο από τον 7ο και μετά 🤷‍♀️

Στα ίδια είμαστε εμείς!!! Σε όλα μαζί εγώ κι εσύ! Αυτές οι μπέμπες θα πρέπει κάποια στιγμή να γνωριστούν κι απο κοντά στο μέλλον...

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αφήστε τα κιλά.... Δεν κοιτάμε κιλά ΑΛΛΑ τι τρώμε. Έχοντας δύο αγόρια θα πω στον πρώτο έβαλα 18 κιλά γεννήθηκε 4000γρ και μέσα σε ένα μήνα ήμουν στα κιλά μου . Ο δεύτερος μου έδωσε διαβήτη κύησης εγώ που αν δεν φάω γλυκό νομίζω θα πεθάνω δεν έτρωγα έβαλα 7 κιλά και γέννησα έναν μπέμπη 4690!! Όπως καταλάβατε βγήκα με -7 κιλά προ εγκυμοσύνης δηλαδή ήμουν λιγότερα και από πριν μείνω έγκυος 🤣γτ στην ουσία αυτά τα κιλά ήταν υγρά μωρό πλακούντας κτλ 

Να πω τα καλά του διαβήτη κύησης με διατροφή δεν πρηστικα ούτε πόδια ούτε πρόσωπο ένιωθα πολύ πιο καλά τα πόδια μου και τα δάχτυλα μου . Να τελικά που και η διατροφή μια στο τόσο χρειάζεται. Να δω ποτέ θα ξαναμπω σε προγράμμα

Καλέ τι παίδαρους έβγαλες εσύ!!! Πες μου πως γέννησες και φυσιολογικά να τρελλαθώ! Όλα θα γίνουν! Θα το αντιμετωπίσω κι αυτό!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Μην κοιτάτε τα κιλά ακόμα! Φάτε υγιεινά και απολαύστε χωρίς ενοχές το φαγητό. Είναι μια περίοδος που όλα δικαιολογούνται 😇😛 

Θα φέρετε ένα υγιέστατο μωράκι στον κόσμο ❤️ και μετά θα μπείτε στους ρυθμούς σας και στα παλιά σας ρούχα 🤣!

Όταν θέλουμε όλα γίνονται! Ας έρθει η μπουμπού μου με το καλό κι όλα τ' άλλα έπονται!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Έχει πρόβλημα η μπουμπού και μου έρχεται αναγούυλα απο την πρώτη μπουκιά!!! 😂 Δε με ενοχλεί τίποτα άλλο πια παρά μόνο τα φρούτα! Μου έχουν λείψει πάρα πολύ!!! Αφού καμιά φορά κοιτάω την κοιλιά μου και της λέω... "Δε θα γεννηθείς, θα φάω όλα τα φρούτα μαζεμένα που δεν μπόρεσα να φάω τόσους μήνες"!!!😂

Ααα οκ 😂 νόμιζα κάτι είχες κ στο απαγόρευσαν 😂 καλά κ εγώ στο γιο μου μόνο μήλα έτρωγα 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Στα ίδια είμαστε εμείς!!! Σε όλα μαζί εγώ κι εσύ! Αυτές οι μπέμπες θα πρέπει κάποια στιγμή να γνωριστούν κι απο κοντά στο μέλλον...

Αχαχαχα εμείς πάμε αντάμα μέχρις στιγμής με τις εγκυμοσύνες μας 😊

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ πάλι πως γίνεται ενώ πήρα 8 κιλά στην εγκυμοσύνη και αν εξαιρέσεις την κοιλια, ήμουν πιο αδύνατη από πριν, μόλις βγήκα από την κλινική είχα χάσει μόνο 5. Το μωρό γεννήθηκε 3.250! Και μετά έχασα άλλα 2 και το 1 τελευταίο το έχασα τώρα που είναι 5 μηνών και αυτό με διατροφή! Θήλαζα αποκλειστικά κιόλας κ νομίζω μου έκανε τρομερή κατακράτηση αυτό, γιατί ενώ έκανα αυστηρή διατροφή δεν έχανα! Τελικά το κάθε σώμα διαφορετικό…

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ πάλι πως γίνεται ενώ πήρα 8 κιλά στην εγκυμοσύνη και αν εξαιρέσεις την κοιλια, ήμουν πιο αδύνατη από πριν, μόλις βγήκα από την κλινική είχα χάσει μόνο 5. Το μωρό γεννήθηκε 3.250! Και μετά έχασα άλλα 2 και το 1 τελευταίο το έχασα τώρα που είναι 5 μηνών και αυτό με διατροφή! Θήλαζα αποκλειστικά κιόλας κ νομίζω μου έκανε τρομερή κατακράτηση αυτό, γιατί ενώ έκανα αυστηρή διατροφή δεν έχανα! Τελικά το κάθε σώμα διαφορετικό…

Κ εγώ πιστεύω το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Έβαλα 12 κιλά γέννησα ένα μωράκι 2.500 κ βγήκα από την κλινικη κ έχασα τα  6 κιλά. Έκανα μεικτό εγώ κ κάπου 3 μηνών σταμάτησα τελειως το στήθος όποτε όταν μ ήρθε Κ η περίοδος ξανά έφυγαν 3-4 χωρις να το καταλάβω κ έμειναν 1-2 π τα έχασα με διατροφή κ άσκηση όταν το μωρό ήταν 5 μηνών. Στη βάφτιση του ήμουν στα κιλά προ εγκυμοσύνης 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η ChrisElen είπε:

Τα κιλά σαν κιλά ως νούμερο δεν με πειράζει τοοοσο πολύ είναι η αλήθεια 

απλα το ζαχαρο μου είναι λίγο τσιμπημένο όποτε πρέπει να τα προσέχω λίγο τα κιλά μου αλλά οκ δεν θα τρελαθώ κιολας θέλω να χαρώ λίγο την δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί την πρώτη δεν την χάρηκα ιδιαίτερα, πολύ άγχος στερήθηκα πολύ από γλυκά φαγητα λόγο ζαχαρου ψυχολογικά ήμουν χάλια γιατί ένιωθα ότι τρώω και κάνω κακο 

Όποτε ειπα αυτήν την φορά θα είμαι πιο χαλαρή με το φαγητό και λίγο πιο χαλαρή ψυχολογικά από θέμα άγχους γιατί δεν γίνεται να το ξανά περάσω αυτό το πράγμα 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ααα οκ 😂 νόμιζα κάτι είχες κ στο απαγόρευσαν 😂 καλά κ εγώ στο γιο μου μόνο μήλα έτρωγα 

Βρε ούτε μήλα, ούτε μπανάνες, ούτε φράουλες, ούτε τίποτα!!! Και μόνο που έχω κοντά ένα ωραίο καθαρισμένο φρούτο μου ανεβαίνει το στομάχι στο λαιμό... 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elk είπε:

απλα το ζαχαρο μου είναι λίγο τσιμπημένο όποτε πρέπει να τα προσέχω λίγο τα κιλά μου αλλά οκ δεν θα τρελαθώ κιολας θέλω να χαρώ λίγο την δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί την πρώτη δεν την χάρηκα ιδιαίτερα, πολύ άγχος στερήθηκα πολύ από γλυκά φαγητα λόγο ζαχαρου ψυχολογικά ήμουν χάλια γιατί ένιωθα ότι τρώω και κάνω κακο 

Όποτε ειπα αυτήν την φορά θα είμαι πιο χαλαρή με το φαγητό και λίγο πιο χαλαρή ψυχολογικά από θέμα άγχους γιατί δεν γίνεται να το ξανά περάσω αυτό το πράγμα 

Καλά κανεις γιατί τότε δεν έτρωγες τίποτα από τι θυμάμαι 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Βρε ούτε μήλα, ούτε μπανάνες, ούτε φράουλες, ούτε τίποτα!!! Και μόνο που έχω κοντά ένα ωραίο καθαρισμένο φρούτο μου ανεβαίνει το στομάχι στο λαιμό... 

πωπωπωπω τι απαιτήσεις έχει η μικρή σου 😂 εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη δε μπορώ με τίποτα να φάω ψαρι, κ κρέας κοτοπουλο λίγο θα φαω αλλα εξαρταται πως θα είναι μαγειρεμένο στη σχάρα ας πούμε ή σουβλάκι δε μπορώ να το φαω 😂 αν είναι στον φούρνο με μυρωδικά π μαλακώνει μπορώ Σε κιμα αλλα πάλι να βάζω πολλά μπαχαρικά μυρωδικά λαχανικά να σπάει η κρεατιλα

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κ εγώ πιστεύω το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Έβαλα 12 κιλά γέννησα ένα μωράκι 2.500 κ βγήκα από την κλινικη κ έχασα τα  6 κιλά. Έκανα μεικτό εγώ κ κάπου 3 μηνών σταμάτησα τελειως το στήθος όποτε όταν μ ήρθε Κ η περίοδος ξανά έφυγαν 3-4 χωρις να το καταλάβω κ έμειναν 1-2 π τα έχασα με διατροφή κ άσκηση όταν το μωρό ήταν 5 μηνών. Στη βάφτιση του ήμουν στα κιλά προ εγκυμοσύνης 

Και εγω τόσα πήρα 12,5 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη γέννησα 3280γρ εεε μέχρι να σαραντησω εχασα 10 κιλά μετά βέβαια τα 2,5 δεν τα εχασα αλλά δεν προσεχα κιολας 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

πωπωπωπω τι απαιτήσεις έχει η μικρή σου 😂 εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη δε μπορώ με τίποτα να φάω ψαρι, κ κρέας κοτοπουλο λίγο θα φαω αλλα εξαρταται πως θα είναι μαγειρεμένο στη σχάρα ας πούμε ή σουβλάκι δε μπορώ να το φαω 😂 αν είναι στον φούρνο με μυρωδικά π μαλακώνει μπορώ Σε κιμα αλλα πάλι να βάζω πολλά μπαχαρικά μυρωδικά λαχανικά να σπάει η κρεατιλα

Εμ να... Καλά λέω εγώ ότι μας ορίζουν απο τη στιγμή του θετικού αποτελέσματος τελικά!!! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλά κανεις γιατί τότε δεν έτρωγες τίποτα από τι θυμάμαι 

Πεινουσα πολύ μωρέ και σε σημείο να βάλω τα κλάματα από την πίεση που ένιωθα 

ειδικά όταν μου είπε ότι το παιδί είναι λιποβαρες και ότι μπορεί να φταίω εγω επειδή δεν έτρωγα σωστά και πεινουσα με έπιασε τρελα 

αυτήν την φορά από τις μετρησεις φαίνεται πιο μεγάλο το μωρακι τώρα δεν ξέρω πως θα πάει μέχρι το τέλος 🤷‍♀️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πεινουσα πολύ μωρέ και σε σημείο να βάλω τα κλάματα από την πίεση που ένιωθα 

ειδικά όταν μου είπε ότι το παιδί είναι λιποβαρες και ότι μπορεί να φταίω εγω επειδή δεν έτρωγα σωστά και πεινουσα με έπιασε τρελα 

αυτήν την φορά από τις μετρησεις φαίνεται πιο μεγάλο το μωρακι τώρα δεν ξέρω πως θα πάει μέχρι το τέλος 🤷‍♀️

Στις μετρήσεις βγαίνει μεγαλύτερη απο το μ.ο. μέχρι στιγμής. Μάλλον γι' αυτό με ρώτησε κιόλας ο γιατρός αν είναι ψηλός ο πατέρας της! Ε όχι βρε κορίτσι μου γλυκό κι έτσι... είπαμε... Όχι και να κλαίμε απο την πείνα!!! Καταλαβαίνω τη διατροφή λόγω ζαχάρου ή άλλου προβλήματος αλλά όχι την πείνα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα άκρα πάντα. Κι εκτός εγκυμοσύνης εννοώ. "Παν μέτρον άριστον" που έλεγαν και οι αρχαίοι!!!

Μην μιλάτε για φαγιά....μην....πονάει....

Εγώ θα προτιμούσα να έβαζα λίγα κιλά παραπάνω αλλά να μπορούσα να φάω και ότι θέλω και όσο θέλω. 

Με διαβήτη κύησης υπό ινσουλίνη και στις 3 εγκυμοσύνες και πολύ στέρηση στο φαί!!!! 

Στα 2 πρώτα έβαλα από 4 κιλά, ο δεύτερος γεννήθηκε 3900....άρα βγήκα απ το μαιευτήριο πιο αδύνατη από πριν αλλά ....αλλά....αλλά μόλις γεννήσω τρώω ότι δεν έτρωγα πριν και σε ποσότητα και βάζω κιλά μετά. Δεν μπορώ όμως να μην φάω, ειδικά γλυκά που δεν αγγίζω καθόλου έγκυος.

Έχω κλάψει και στις 2 εγκυμοσύνες για γλυκό...το ομολογώ! Τώρα στην 3η δεν έκλαψα ακόμα...

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Το καλύτερο πράγμα που θα κάνεις. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ! ❤️Δυστυχώς όταν υπάρχει θέμα υγείας είναι πολύ δύσκολο. Έχει απαγορεύσεις δλδ;

στις Just now, ο/η ditaki είπε:

Μην μιλάτε για φαγιά....μην....πονάει....

Εγώ θα προτιμούσα να έβαζα λίγα κιλά παραπάνω αλλά να μπορούσα να φάω και ότι θέλω και όσο θέλω. 

Με διαβήτη κύησης υπό ινσουλίνη και στις 3 εγκυμοσύνες και πολύ στέρηση στο φαί!!!! 

Στα 2 πρώτα έβαλα από 4 κιλά, ο δεύτερος γεννήθηκε 3900....άρα βγήκα απ το μαιευτήριο πιο αδύνατη από πριν αλλά ....αλλά....αλλά μόλις γεννήσω τρώω ότι δεν έτρωγα πριν και σε ποσότητα και βάζω κιλά μετά. Δεν μπορώ όμως να μην φάω, ειδικά γλυκά που δεν αγγίζω καθόλου έγκυος.

Έχω κλάψει και στις 2 εγκυμοσύνες για γλυκό...το ομολογώ! Τώρα στην 3η δεν έκλαψα ακόμα...

Αχ κορίτσι μου, κάνε υπομονή. Είναι δύσκολο αυτό, το πιστεύω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...