Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τώρα είν Μάης και Άνοιξη , τώρα ειν το καλοκαίρι , τώρα ειν ο καιρός μωράκια 👶👶 μωράκια να μας φέρει 🤰❤️🧿💖💙🙏🧿

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Εμένα η βδομάδα με βρίσκει τρελα ανυπόμονη..δεν ξέρω πως θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη για να πάμε στον γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Είναι τωραα δύο βδομάδες που ξέρω ότι είναι έγκυος και ειλικρινά έχω σκάσει! Από την προηγουμε βδομάδα που πήρα τον γιατρό μου μέχρι και τώρα μου φαίνεται ότι πέρςσε ένας αιώνας! Με έχει πεθάνει αυτή η αναμονηηηηη. 

Αχ πόσο σε νιώθω! Εμένα μια βδομάδα πέρασε και μου φαίνεται αιωνας, αύριο έχω ραντεβού! Κοντοζυγώνει η Τετάρτη 🎉 Ανυπομονούμε να μας πεις τα νέα από τον υπέρηχο.

Κατα τ’ άλλα πως νιώθεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σου έχω γιατρικό που μπορεί να βοηθήσει! Φρέσκο τζιντζερ. Κόβεις λίγο το βράζεις και το πίνεις ίσως και με κανα δυο σταγονες λεμονι. Ρωτα και το γιατρο σου αλλα γενικα θεωρειται ασφαλες 

Επειδή το ginger είναι  λίγο πικάντικο εγώ δεν το μπορούσα καθόλου με τις αναγούλες! γι' αυτό και δεν το ανέφερα. Η κάθεμια ότι τη βολέψει! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σου έχω γιατρικό που μπορεί να βοηθήσει! Φρέσκο τζιντζερ. Κόβεις λίγο το βράζεις και το πίνεις ίσως και με κανα δυο σταγονες λεμονι. Ρωτα και το γιατρο σου αλλα γενικα θεωρειται ασφαλες 

Το τζίντζερ μ το είπε κ η αδερφή μ! Φρέσκο τζίντζερ κομματάκι μικρό κ το βάζεις κάτω από τη γλώσσα! Δν ξέρω αν θ μπορέσω ν το αντέξω γιατί καίει πολύ! 
Εμένα γενικά με βοηθούσε το sweppes ginger , είπα τ άντρα μ ν μ φέρει πάλι μπας κ βρω γιατρειά 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Το τζίντζερ μ το είπε κ η αδερφή μ! Φρέσκο τζίντζερ κομματάκι μικρό κ το βάζεις κάτω από τη γλώσσα! Δν ξέρω αν θ μπορέσω ν το αντέξω γιατί καίει πολύ! 
Εμένα γενικά με βοηθούσε το sweppes ginger , είπα τ άντρα μ ν μ φέρει πάλι μπας κ βρω γιατρειά 

Γι’ αυτο λεω το βραζεις και ειναι πολυ ήπιο. Δοκιμασε και βλεπεις!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Stardust_83 είπε:

Καλησπέρα και καλή Κυριακή κορίτσια.

@Θέτις Κ.αυτό με το στήθος το πάθαινα και εγώ, μην ανησυχείς. Πάντως σε καταλαβαίνω, γιατί πάντα έβλεπα το ποτήρι μισοαδειο για να μην απογοητευτω.

@Katiana1987ποια ηλικία;;;; Ήμουν 38 όταν γέννησα το αγοράκι μου και εύχομαι να μπορέσω να κάνω δεύτερο. Οι αντοχές έρχονται όταν το θες, παίρνεις δύναμη από τα παιδιά σου.

@Mantariniκαι εγώ μια από τα ίδια με τα τεστ, τώρα τελευταία άρχισα να το σκέφτομαι αλλά δεν έχω πάρει ακόμη.

@Elkσυμφωνώ για τα λεφτά είναι πολλά. Εγώ είχα δώσει 2500€ για κλινική και αμοιβή γιατρού, χώρια επισκέψεις και εξετάσεις. Δεν τα είχα, ζοριστηκα, αλλά ήμουν τόσο φοβισμένη από την παλινδρομη που είχα και προτίμησα να πάω χέρι χέρι με την γιατρό μου. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

@Κατερίνα!!! Κοριτσάρα μ ν σ ζήσει το αγγελούδι σ!!!! Γερό τυχερό και ευλογημένο ν είναι όλη του τη ζωή 🧿🙏💙

@Θέτις Κ. μου ν μην σε αγχώνουν καθόλου τ συμπτώματα! Εγώ ειδα θετικό τεστ μ στηθος ζελέ!!! Μου πριζεται κ μου ξεπριζεται όλη την ώρα!!! Επίσης σήμερα έχω ανακατωσούρες όλη μέρα, περνάνε κ φεύγουν!!! Δν φτάνω σ σημείο ν θέλω εμετο αλλά κάποιες στιγμές είναι έντονες!! Ηρεμησε κ άσε το μπιζέλακι σ ν μεγαλώσει όπως αυτό θέλει!!! ❤️🙏🧿 είναι καλά τ μωράκια μας 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια και όλες τις κοπέλες που με καθησυχαζουν ❤️ είστε οι καλύτερες πραγματικά! Θα το λέω και θα το ξαναλέω 🥰

Σήμερα είχα κι εγώ ένα τεράστιο κύμα ναυτίας το πρωί, ίσα που μετα βίας σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και μετά ξανά εκασα στο κρεβάτι σα καρπούζι. Δε μπορούσα να σηκωθώ απ' την ανακατοσουρα. Κατέβηκα κέντρο Θεσσαλονίκης και για ένα καφέ να δω μια φίλη μου, στο λεωφορείο ήμουν με βαθιές ανάσες απ' τη ναυτία. Στον καφέ δε, λες και δε συνέβη τίποτα πριν 🤣 πέρασα καλά, ήπια το καφεδάκι μου ήρεμη και μετά στο γυρισμό πάλι τα ίδια με τη ναυτία. Τώρα ήρθα σπίτι και νιώθω σα να πήγα με τα πόδια κέντρο ένα πράμα! Τρομερή εξάντληση απ' το τίποτα όπως λέτε κι εσείς. Εν τω μεταξύ δε κάνω και τίποτα καθώς με περιποιούνται οι δικοί μου εδώ, δε ξέρω πως θα την παλέψω τώρα που θα φύγω για πίσω 😅

Σε άλλα νέα, ανυπομονώ σαν τρελή για το αυριανό ραντεβού! 11κ15 το πρωί το χω βάλει, και δε βλέπω την ώρα ❤️

Περιμένω πως και πως τα νέα σας αυτή τη βδομάδα @Naty_ @Kate1992! Εσείς @Girly @Elli13 έχετε ραντεβού; Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα με ωραία νεακια 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Το δοκιμασα και εγω σαν τζαι με λεμόνι το έτριβα στον τρίφτη όταν το νερό εβραζε το έριχνα μέσα και το έσβηνα το άφηνα 2-3 λεπτά το σουρωνεις βάζεις λίγο λεμόνι και το πίνεις εγω έτσι το εκανα

εκτος ότι δεν μου αρέσει δεν μου έκανε απολύτως τίποτα 🤷‍♀️  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Δν ξέρω ακριβώς ! Την προηγούμενη Τετάρτη ήμουν μ το ζόρι 6 εβδομάδων μ είπε ο γιατρός ! Τώρα ποσό ν είμαι 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Εεε ουσιαστικά την αυχενική θα το δείτε σίγουρα ποσο είσαι 

τωρα λογικά θα είσαι περίπου 7 εβδ 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια και όλες τις κοπέλες που με καθησυχαζουν ❤️ είστε οι καλύτερες πραγματικά! Θα το λέω και θα το ξαναλέω 🥰

Σήμερα είχα κι εγώ ένα τεράστιο κύμα ναυτίας το πρωί, ίσα που μετα βίας σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και μετά ξανά εκασα στο κρεβάτι σα καρπούζι. Δε μπορούσα να σηκωθώ απ' την ανακατοσουρα. Κατέβηκα κέντρο Θεσσαλονίκης και για ένα καφέ να δω μια φίλη μου, στο λεωφορείο ήμουν με βαθιές ανάσες απ' τη ναυτία. Στον καφέ δε, λες και δε συνέβη τίποτα πριν 🤣 πέρασα καλά, ήπια το καφεδάκι μου ήρεμη και μετά στο γυρισμό πάλι τα ίδια με τη ναυτία. Τώρα ήρθα σπίτι και νιώθω σα να πήγα με τα πόδια κέντρο ένα πράμα! Τρομερή εξάντληση απ' το τίποτα όπως λέτε κι εσείς. Εν τω μεταξύ δε κάνω και τίποτα καθώς με περιποιούνται οι δικοί μου εδώ, δε ξέρω πως θα την παλέψω τώρα που θα φύγω για πίσω 😅

Σε άλλα νέα, ανυπομονώ σαν τρελή για το αυριανό ραντεβού! 11κ15 το πρωί το χω βάλει, και δε βλέπω την ώρα ❤️

Περιμένω πως και πως τα νέα σας αυτή τη βδομάδα @Naty_ @Kate1992! Εσείς @Girly @Elli13 έχετε ραντεβού; Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα με ωραία νεακια 🙏

Εγώ τα πρωινά ήμουν μια χαρά... Μετά τις 4 το απόγευμα δεν μπορούσα να κουνηθώ!!! 

Περιμένουμε απο όλες σας τα νεάκια σας αυτήν την εβδομάδα!

Δημοσίευση

@Θέτις Κ. Όπως σου είπαν και τα κορίτσια,  τα συμπτώματα πάνε και έρχονται.  Εγώ θυμάμαι πρησμένο το στήθος εκεί 6η βδομαδα για καναδυο μέρες κ μετά ήρεμα τα πράγματα μετά. 2 φορές μου έτυχε να έχω ρίγος και 2 φορές καούρες κ ανορεξία.  Όλα αυτά στη διάρκεια του α τριμήνου. 

@Naty_ από νεύρα άστο!!!! 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα!! Μου γυρνούσε το μυαλό, φώναζα κ ησυχαζα! 

@Girly σε καταλαβαίνω απόλυτα κ γω ακριβώς έτσι μέχρι να πάω στο πρώτο ραντεβού ειχα πάρα πολύ αγωνία.  Δεν περνούσε ο χρονος και δεν έβγαινε από το μυαλό με τίποτα.  Και εγώ Τετάρτη το είχα πρωί στις 10! Είχα ξυπνήσει από τις 6 από την αγωνία!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα κοριτσια!

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα σας;

Εμένα με εξετάσεις πρωι πρωι και γενικά με νεύρα χωρίς λόγο. Πείτε μου ότι είναι από τις ορμόνες γιατί δεν εξηγείται τέτοιο σκαμπανέβασμα της διάθεσης. Και πολλή κούραση ρε παιδί μου, θέλω απλά να μαι σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα. 

Ελπίζω εσείς να περνάτε πιο καλά από μένα σημερα 😅😊

Καλή εβδομάδα κορίτσια! Εγώ από θέμα κούρασης και νύστας έχω γονατίσει ειλικρινά. Οι ναυτιες είναι πιο ήπιες από ότι ήταν στην μπέμπα, με πιάνει κυρίως αν είμαι νηστική. Αλλά η εξάντληση δεν με αφήνει ούτε με το παιδί να ασχοληθώ 😔😔😔 Και νιώθω τρομερές τύψεις! 

Σήμερα στις 5:30 έχω ραντεβού, και ελπίζω να είναι όλα καλα.. Για να είμαι ειλικρινής έχω προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, απλά δεν θα αντέξω ξανά τη διαδικασία της αποξεσης σε μια ενδεχόμενη αποβολή πάλι... 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Θέτις Κ. Όπως σου είπαν και τα κορίτσια,  τα συμπτώματα πάνε και έρχονται.  Εγώ θυμάμαι πρησμένο το στήθος εκεί 6η βδομαδα για καναδυο μέρες κ μετά ήρεμα τα πράγματα μετά. 2 φορές μου έτυχε να έχω ρίγος και 2 φορές καούρες κ ανορεξία.  Όλα αυτά στη διάρκεια του α τριμήνου. 

@Naty_ από νεύρα άστο!!!! 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα!! Μου γυρνούσε το μυαλό, φώναζα κ ησυχαζα! 

@Girly σε καταλαβαίνω απόλυτα κ γω ακριβώς έτσι μέχρι να πάω στο πρώτο ραντεβού ειχα πάρα πολύ αγωνία.  Δεν περνούσε ο χρονος και δεν έβγαινε από το μυαλό με τίποτα.  Και εγώ Τετάρτη το είχα πρωί στις 10! Είχα ξυπνήσει από τις 6 από την αγωνία!!! 

Πωωωω ναι!! Το ρίγος που το πας;; Τόσες ημέρες κρυώνω σαν να έχει -2 βαθμούς!! Ντύνομαι και σκεπαζομαι σαν Εσκιμώος 😱😱

Δημοσίευση
στις On 18/5/2024 at 10:00 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Μια απο τα ίδια κι εγώ. Άλλαξα νούμερο απο το 2ο μήνα. Και φυσικά δεν άντεχα καθόλου τη μπανέλα στην αρχή.

Αχ κορίτσια μου, εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι που μπήκα σε αυτό το παρεάκι!

Πολύ σωστά τα λες. Εγώ δηλαδή που τώρα στα 37 έρχεται το 1ο τυχαία δε νομίζω ότι θα κάνω 2ο δυστυχώς. Αλλά αισθάνομαι κι εγώ ότι έχω πολύ δύναμη και αντοχές ακόμα!

Αυτό απάντησα κι εγώ σε όσους μου είπαν τώρα να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης... Αφού θα φοράω φορέματα δε λίγες μέρες... τι να τα κάνω;;;

Κι εγώ μαζί σου. Αν δεν είχα την πτώση της βαρύτητας δε θα φορούσα!!!

Μια χαρά ηλικία είναι και πολύ συνηθισμένη πλέον με βάση τα σημερινά δεδομένα. Μην κοιτάς, εμάς μας έπιασαν οι βιασύνες! 😊

Δημοσίευση
στις On 18/5/2024 at 6:19 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Χαχαχαχα θα περάσουμε σούπερ 🤣🤣🤣

Ελάτε να τα κάψουμε κορίτσια!! Άσχετο τώρα, αλλά ποτέ δε μου άρεσαν τα σουτιέν κορίτσια! Θυμάμαι η μαμά μου με το ζόρι με έπεισε να βάλω μουστάκι τότε στην 6η δημοτικού που άρχισε η ανάπτυξη 😅 οπότε με την κάθε ευκαιρία τα πετάω έξω! 🤣🤣

😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα πως είστε;

Σας στέλνω να σας πω ότι σήμερα το πρωί γέννησα με vbac τον μικρούλη μας❣️ ήταν ένας δύσκολος τοκετός γιατί κατεβαινε ανάσκελα και καθυστερούσε η ολη διαδικασία, ξεκίνησαν οι πονοι το πρωί του🌸🌺 Σαββάτου 9.30, πήγα στο μαιευτήριο γύρω στις 2 το βράδυ και εν τέλει σήμερα το πρωί 10 και κάτι γεννησα! 

Σας εύχομαι ολόψυχα όσες περιμένετε τα μωράκια σας με το καλό να έρθουν με υγεία πάνω απ όλα! Και όσες περιμένετε να φωλιασουν γρήγορα στις κοιλίτσες σας και όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους❣️❣️

Να σας ζήσει κορίτσι μου, να έχει πάντοτε υγεία και ευτυχία στη ζωή του! 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλή εβδομάδα κορίτσια! Εγώ από θέμα κούρασης και νύστας έχω γονατίσει ειλικρινά. Οι ναυτιες είναι πιο ήπιες από ότι ήταν στην μπέμπα, με πιάνει κυρίως αν είμαι νηστική. Αλλά η εξάντληση δεν με αφήνει ούτε με το παιδί να ασχοληθώ 😔😔😔 Και νιώθω τρομερές τύψεις! 

Σήμερα στις 5:30 έχω ραντεβού, και ελπίζω να είναι όλα καλα.. Για να είμαι ειλικρινής έχω προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα, απλά δεν θα αντέξω ξανά τη διαδικασία της αποξεσης σε μια ενδεχόμενη αποβολή πάλι... 

Άστο άπειρη κο΄υραση κι εδώ όλη μέρα. Όλα θα πάνε υπέροχα! Αναμένουμε τα νέα σου 🤩

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα να φοβάσαι λόγω ιστορικού - δυστυχώς όταν σου χει συμβεί το χειρότερο είναι κάπως αναπόφευκτο να το βγάλεις απ' το μυαλό σου... Απλά θα σου πω κάτι που λέω κι εγώ στον εαυτό μου όταν πάει και γυρνάει το μυαλό στις τρομακτικές σκέψεις και εικόνες του άσχημου παρελθόντος: μέσα μου μεγαλώνει ένα νέο μωράκι και δε του αξίζει να μην το γιορτάζω κάθε μέρα που είμαι έγκυος σ αυτό ❤️

Ολα καλά θα πάνε στο ραντεβού σας, περιμένουμε νεακια 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

Ναι και μένα το πικ την συμπτωμάτων μέχρι στιγμής ήταν μεταξύ 5η-6η, τώρα που είμαι 6+3 έχει δύο μέρες που κάπως είναι πιο ήπια αλλά σίγουρα όχι απόντα! Απλά αυτό με το στήθος που ξεπριστηκε με φοβισε κάπως γιατί μέχρι πριν 2-3 μέρες ολοένα και αυξανόταν σε μέγεθος απ' το πρήξιμο και τώρα έμεινε στάσιμο. Για κάποιο λόγο μου καρφώθηκε στο μυαλό ότι πρέπει να φουσκώνει συνεχεια 😅 τέλος πάντων, με βάλετε όλες στη θέση μου, μαζί κι ο γιατρός, οπότε ηρέμησα αρκετά από χθες. Γι'αυτό είναι καλό να εξωτερικευουμε τις αρνητικές σκέψεις, βοηθάει αρκετά 🙏🙏 σήμερα κάπως όσο ήμουν βυθισμένη στις σκέψεις μου στο λεωφορείο μου τα σκάσει το εξής "είμαι έγκυος! Μετά από 2 απώλειες, αγωνία και στεναχώρια, σήμερα είμαι έγκυος!" Και κάπως έτσι άρχισα να χαμογελάω σα τη χαζή μου μόνη μου 🤪 πιο mood swings πεθαίνεις!

Με το καλό και το δικό σου μωράκι κορίτσι μου ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα να φοβάσαι λόγω ιστορικού - δυστυχώς όταν σου χει συμβεί το χειρότερο είναι κάπως αναπόφευκτο να το βγάλεις απ' το μυαλό σου... Απλά θα σου πω κάτι που λέω κι εγώ στον εαυτό μου όταν πάει και γυρνάει το μυαλό στις τρομακτικές σκέψεις και εικόνες του άσχημου παρελθόντος: μέσα μου μεγαλώνει ένα νέο μωράκι και δε του αξίζει να μην το γιορτάζω κάθε μέρα που είμαι έγκυος σ αυτό ❤️

Ολα καλά θα πάνε στο ραντεβού σας, περιμένουμε νεακια 🙏 

πολύ ωραία τα λες κορίτσι μου! Σήμερα ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο και το μυαλό μου άρχισε να κάνει αρνητικές σκέψεις, σκέφτηκα μετά πως μου αξίζει να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. Και αξίζει και στο σποράκι. Γιατί το θέλω πολύ! Και αντίστοιχα το ίδιο ισχύει για όλες μας εδώ μέσα όπως και για κάθε γυναίκα που προσπαθεί. Μας αξίζει να πάει καλά η εγκυμοσύνη μας και να φέρουμε υγιή πλασματάκια στον κόσμο 🙏🌈

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

πολύ ωραία τα λες κορίτσι μου! Σήμερα ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο και το μυαλό μου άρχισε να κάνει αρνητικές σκέψεις, σκέφτηκα μετά πως μου αξίζει να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη. Και αξίζει και στο σποράκι. Γιατί το θέλω πολύ! Και αντίστοιχα το ίδιο ισχύει για όλες μας εδώ μέσα όπως και για κάθε γυναίκα που προσπαθεί. Μας αξίζει να πάει καλά η εγκυμοσύνη μας και να φέρουμε υγιή πλασματάκια στον κόσμο 🙏🌈

Ακριβώς αυτό! Γιατί μας αξίζει ρε κορίτσια 🙏🌈💖

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ακριβώς αυτό! Γιατί μας αξίζει ρε κορίτσια 🙏🌈💖

Αυτές τις σκέψεις τις είχα κάνει και γώ μετά τον δεύτερο υπέρηχο που ειλικρινα μ είχε πιάσει ταραχή!!! Λέω στον εαυτό μου, αυτό το πλασματάκι ήρθε μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, 3 χρόνια απογοητεύσεων, 3 χρόνια μόνο αρνητικών τεστ! Με 1%φυσιοκογικες μορφές στο σπερμα , και όμως ήρθε! Κ ο θεός μ τ έφερε άγιες μέρες του Πάσχα , και θ μ το φέρει ατον κόσμο άγιες μέρες των Χριστουγέννων ! Εκανα υπομονή , δν βίασα καταστάσεις εκει που όλοι συγγενείς φίλοι μας λέγανε πως πρέπει ν ξεκινήσουμε άλλες διαδικασίες και ν μην το καθυστερούμε , εμείς με πιστη κ υπομονή τις καθυστερουσαμε και …. Τσουπ έκανε την εμφάνιση του. Είμαι υγιέστατη , είναι όλα καλά , για ποιον λόγο ν αγχώνομαι τόσο και ν κάνω αρνητικές σκέψεις; 
ακομα και με τη καλλιέργεια που βγήκε αυτό το βακτήριο , είπα ηρεμησε είναι η πρώτη δοκιμασία γ αυτό το πλασματάκι , θα τ καταφέρεις και θα το ξεπεράσεις, και εγώ που δν μπορώ ν καταπιώ χάπια παρά μόνο τ4 και Σαλοσπίρ σήμερα κατάφερα δυο φορές και κατάπια κάψουλα ! Και τα κατάφερα για το σποράκι μ🙏❤️🧿

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Αυτές τις σκέψεις τις είχα κάνει και γώ μετά τον δεύτερο υπέρηχο που ειλεό κρίνα μ είχε πιάσει ταραχή!!! Λέω στον εαυτό μου, αυτό το πλασματάκι ήρθε Εύα από 3 χρόνια προσπαθειών, 3 χρόνια απογοητεύσεων, 3 χρόνια μόνο αρνητικών τεστ! Με 1%φυσιοκογικες μορφές στο σπερμα , και όμως ήρθε! Κ ο θεός μ τ έφερε άγιες μέρες του Πάσχα , και θ μ το φέρει ατον κόσμο άγιες μέρες των Χριστουγέννων ! Εκανα υπομονή , δν βίασα καταστάσεις εκει που όλοι συγγενείς φίλοι μας λέγανε πως πρέπει ν ξεκινήσουμε άλλες διαδικασίες και ν μην το καθυστερούμε , εμείς με πιστη κ υπομονή τις καθυστερουσαμε και …. Τσουπ έκανε την εμφάνιση του. Είμαι υγιέστατη , είναι όλα καλά , για ποιον λόγο ν αγχώνομαι τόσο και ν κάνω αρνητικές σκέψεις; 
ακομα και με τη καλλιέργεια που βγήκε αυτό το βακτήριο , είπα ηρεμησε είναι η πρώτη δοκιμασία γ αυτό το πλασματάκι , θα τ καταφέρεις και θα το ξεπεράσεις, και εγώ που δν μπορώ ν καταπιώ χάπια παρά μόνο τ4 και Σαλοσπίρ σήμερα κατάφερα δυο φορές και κατάπια κάψουλα ! Και τα κατάφερα για το σποράκι μ🙏❤️🧿

Γλυκιά μου είσαι 100% σωστή!! Η καθεμία εδώ μέσα έχει περάσει το δικό της Γολγοθά και να που τα σπορακια μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ήρθαν ❤️ και σε όσες δεν έχει έρθει ακόμα, θα έρθει σύντομα είμαι σίγουρη! Όπως έλεγαν και κάποιες κοπέλες, δεν θα φύγει καμία απ' το φόρουμ χωρίς να μείνει έγκυος 🤣 εδώ θα μαστε για όλες!

Και πόσο συγκινητικό να λες ότι ξεπερνάς κι εσύ τους δικούς σου φόβους για το μικρακι σου ❤️ είσαι μαχητρια μανούλα κι εσύ 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου τι είναι αυτά που σκέφτεσαι;;; Είναι δυνατόν;;; Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν περάσει μια αποβολή στη ζωή τους κι εχούν κάνει παιδιά και πριν και μετά. Σκέψου θετικά κοπέλα μου κα θα πάνε όλα μια χαρά! Περιμένουμε τα νεάκια σας.

Δημοσίευση

Κορίτσια βγήκε η καμπύλη ζαχαρου που έκανα σήμερα 

αλλα βλέπω στα 75γρ γλυκόζης εχει οριο 180 στην πρώτη ώρα 

εγω που έκανα 100γρ γλυκόζη πάλι το 180 έχουν όριο ;  Έχει κάνει καποια άλλη κοπέλα με 100 γρ γλυκόζη ; IMG_7402.thumb.jpeg.16e0a677a9ae8fb4014e350894aa40a6.jpeg

Δημοσίευση

Γυρίσαμε από τον γιατρό, το μικρουλι μεγαλώνει μια χαρά!! Η καρδούλα ακουγόταν δυνατά αυτή τη φορά 💓💓

Ο άντρας μου μου είπε ότι πρέπει να το πω στην μητέρα μου για να με βοηθάει όσο γίνεται με το παιδί, καθώς ο γιατρός είπε ότι πρέπει να την σηκώνω όσο λιγότερο γίνεται. Όχι βάρος πάνω από 5 κιλά είπε, και η μπέμπα είναι σχεδόν 9 κιλά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς... Είναι μικρούλα ακόμα και εξαρτάται 100% από μένα! Γυρίσαμε λοιπόν σπίτι, και ξαφνικά ο άντρας μου το ξεφουρνισε στη μάνα μου απροειδοποίητα 😮😮 Σοκ εγώ 😂 Όχι μου λέει,θα σε άφηνα πάλι να φτάσεις 7 μηνών για να το πεις, επειδή φοβάσαι μην πάει κάτι στραβά. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι βοήθεια με την εξάντληση που νιώθω. 

Βήμα βήμα, υπέρηχο υπέρηχο και ελπίζω και προσεύχομαι όλες να φτάσουμε στο πολυπόθητο 🙏🙏🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Γυρίσαμε από τον γιατρό, το μικρουλι μεγαλώνει μια χαρά!! Η καρδούλα ακουγόταν δυνατά αυτή τη φορά 💓💓

Ο άντρας μου μου είπε ότι πρέπει να το πω στην μητέρα μου για να με βοηθάει όσο γίνεται με το παιδί, καθώς ο γιατρός είπε ότι πρέπει να την σηκώνω όσο λιγότερο γίνεται. Όχι βάρος πάνω από 5 κιλά είπε, και η μπέμπα είναι σχεδόν 9 κιλά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς... Είναι μικρούλα ακόμα και εξαρτάται 100% από μένα! Γυρίσαμε λοιπόν σπίτι, και ξαφνικά ο άντρας μου το ξεφουρνισε στη μάνα μου απροειδοποίητα 😮😮 Σοκ εγώ 😂 Όχι μου λέει,θα σε άφηνα πάλι να φτάσεις 7 μηνών για να το πεις, επειδή φοβάσαι μην πάει κάτι στραβά. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι βοήθεια με την εξάντληση που νιώθω. 

Βήμα βήμα, υπέρηχο υπέρηχο και ελπίζω και προσεύχομαι όλες να φτάσουμε στο πολυπόθητο 🙏🙏🙏 

Τέλεια κοριτσι μου!! Το μικράκι είναι εκεί και μεγαλώνει υγιές 💕 Πολύ χάρηκα!!

Έτσι, βήμα βήμα. Πότε είμαι ο επόμενος υπέρηχος; Καλά κανατε και το είπατε και στη μαμά σου, να σε βοηθάει με τη μικρη. Πώς το πήρε;;! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...