Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Η περίοδος μου δεν είναι σταθερή. Την τελευταία είχα πολύ μεγάλο κύκλο  σχεδόν 80 ημερών) και πήρα χάπι να κατέβει!! Τώρα στις 23 μέρες κύκλου έγινε αυτό !!  Πφφφφ 😢

80 μερες ;;;; Και μετά γκρίνιαζα εγω με τις 52.. 

ναι είναι νωρίς όντως δεν ξέρω τι μπορεί να είναι ωορρηξία εκανες την βρήκες ; Με γιατρό μίλησες ; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

80 μερες ;;;; Και μετά γκρίνιαζα εγω με τις 52.. 

ναι είναι νωρίς όντως δεν ξέρω τι μπορεί να είναι ωορρηξία εκανες την βρήκες ; Με γιατρό μίλησες ; 

Άστα κοντεύα να σκάσω.....όλο ανωμαλίες είμαι 😂😂😂😂

Όχι δεν μίλησα με γιατρό γτ είμαι σε ταξίδι!! Ωορρηξία κατάλαβα στο περίπου με υγρά κ πονακια!! Δεν έκανα κάποιο τεστ 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Άστα κοντεύα να σκάσω.....όλο ανωμαλίες είμαι 😂😂😂😂

Όχι δεν μίλησα με γιατρό γτ είμαι σε ταξίδι!! Ωορρηξία κατάλαβα στο περίπου με υγρά κ πονακια!! Δεν έκανα κάποιο τεστ 

Κατάλαβα περίμενε λίγο ακόμα και να κανείς τεστ μην φοβάσαι να κανείς, καλό είναι να ξέρεις τι γίνετε ώστε να μπορέσεις να μιλήσεις με τον γιατρό σου.. ούτε να σε τρώει, να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.. από την στιγμή που προσπαθείτε για μωρακι ξανά καλό είναι να μην τα αφήνεις πολυ αυτά να τον ενημερώνεις μπορεί να σου πει να πας να σε δει 

καλα να περάσετε στο ταξίδι σας 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι...έκανες κανένα τεστ; Μέχρι να δούμε κόκκινο αίμα ελπίζουμε 😘

Έκανα ένα τεστ σήμερα ναι,  αρνητικό όμως, οπότε την περιμένω θέλω να πιστεύω,  δε ξέρω και γω χαχα

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elk είπε:

κορίτσι μου εαν έρθει σήμερα λογικά η ωορρηξία σου έγινε 24-26 ημέρα του κύκλου σου 

Άργησε λίγο να σου έρθει είναι η αλήθεια αλλά δώσε λίγο χρόνο στο σώμα σου γιατί πέρασε και μια αποξεση 

εγω από βιταμίνες πήρα inofert plus που βοηθάει στην ωορρηξία δεν ξερω αν πραγματικά κάνει δουλειά αλλά εγω είχα πάρει και στις δυο εγκυμοσύνες μου.. αυτό που παίρνεις δεν το γνωριζω καθόλου εγω είναι για καλύτερη ωορρηξία ;

Ναι έτσι πιστεύω και γω πως έγινε η ωορρηξία αυτές τις μέρες γιατί είχα και πονακια και υγρά,  απλά είχα σταματήσει τα τεστακια (πολύ το μετανιώνω) 😕

Καλά σίγουρα δεν λαμβάνω υπόψη το κύκλο που ήρθε η ορατή περίοδος μετά την αποξεση μιας και ήταν παραπάνω από 40 μέρες,  αλλά έχει υπάρξει άλλη μια φορά να έρθει στις 40 μέρες οπότε και αυτό τώρα το θεωρώ κάπως οκ

Για να δούμε πότε θα κατέβει κανονικά η ροή 

Εγώ παιρνω myo-inositol , μου είχε πει η γυναικολόγος πως βοηθαει στην ωορρηξία,  τώρα δε ξέρω μήπως να μην αλλάξω ξαφνικά βιταμίνη και να παραμείνω σε αυτή,  αυτό σκέφτομαι αφού την πίνω ας την συνεχίσω 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Έκανα ένα τεστ σήμερα ναι,  αρνητικό όμως, οπότε την περιμένω θέλω να πιστεύω,  δε ξέρω και γω χαχα

Ναι έτσι πιστεύω και γω πως έγινε η ωορρηξία αυτές τις μέρες γιατί είχα και πονακια και υγρά,  απλά είχα σταματήσει τα τεστακια (πολύ το μετανιώνω) 😕

Καλά σίγουρα δεν λαμβάνω υπόψη το κύκλο που ήρθε η ορατή περίοδος μετά την αποξεση μιας και ήταν παραπάνω από 40 μέρες,  αλλά έχει υπάρξει άλλη μια φορά να έρθει στις 40 μέρες οπότε και αυτό τώρα το θεωρώ κάπως οκ

Για να δούμε πότε θα κατέβει κανονικά η ροή 

Εγώ παιρνω myo-inositol , μου είχε πει η γυναικολόγος πως βοηθαει στην ωορρηξία,  τώρα δε ξέρω μήπως να μην αλλάξω ξαφνικά βιταμίνη και να παραμείνω σε αυτή,  αυτό σκέφτομαι αφού την πίνω ας την συνεχίσω 

Ναι ότι σου έχει δώσει η γυναικολογος αλλά είναι για την ωορρηξία και αυτό όποτε οκ αυτά θέλουν και κανένα 3 μηνο για να κάνουν δουλειά 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου πηγα στο γιατρό μας έβαλε να ακούσουμε για λίγο καρδουλα❤️ 144 παλμούς μετρήσαμε και πήγε 8 χιλιοστά ! Σήμερα είμαι 7 εβδομάδων και στον υπερηχο φαινετε το σπορακι μας 6&5 μικρή η διαφορα! Τώρα κλείσαμε ραντεβού για τις 28/03 δλδ σε δυο εβδομάδες περίπου! Με πήρε και ο ενδοκρινολόγος και από αύριο ξεκινάω χάπι προληπτικά για τον θυρεοειδή ! Όλα καλά από εμένα🙏❤️

Μπράβο πολύ ωραία νέα!!! Κ εγώ 7&2 με έβγαλε 6&5 κ ακούσαμε κ εμεις καρδούλα 148!! Όλα καλά πάνε να το χαρείς ❤️❤️❤️

στις πριν 13 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστω πολυ κορίτσι μου εύχομαι και σε εσενα πολύ συντομα να έρθει τη σπορακι σου❤️❤️❤️

Ναι για πολύ λίγο 😂 ούτε που πρόλαβε ο σύντροφος να βγάλει βίντεο😂 ναι μικρή η διαφορα ☺️ μας άφησε να πάμε και ταξιδάκι στα πεθερικά μου για τριήμερο🙏❤️ ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε εσενα με το καλό💝

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️❤️❤️ λες να είναι μπουμπου;;;;; Και εγώ αυτό το προαισθημα έχω αλλά όλοι μου λένε ότι μάλλον θα γίνω αγορομανα🤪

Κ Εγώ κοριτσάκι πιστεύω ότι έχω!!! Τόση ταλαιπωρία στο γιο μου δεν είχα 😂

στις πριν 13 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Έτσι πιστεύω!!! Αρχικά το αίσθημα της μανούλας συνήθως βγαίνει! Κ επίσης, τόσους παλμούς είχε κ η μικρή μας, ενώ των φίλων μου που είχαν αγοράκια έφτανε μαξ 130 ❤️

Εγώ που είχα αγόρι είχε φτάσει κ 180 κάποια στιγμή…νομίζω δεν ισχύει κ πολύ αυτό 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι ότι σου έχει δώσει η γυναικολογος αλλά είναι για την ωορρηξία και αυτό όποτε οκ αυτά θέλουν και κανένα 3 μηνο για να κάνουν δουλειά 

Τώρα θα δω πως θα πάει η περιοδος αυτή και μετά θα ξεκινήσω τα τεστακια μου 

Τώρα είχα επαφές 24η 26η και 30η , η ωορρηξία έγινε 27η προφανώς δεν έπιασε σποράκι αλλά πάμε για επόμενη φορά πιο στοχευμενα , τώρα που έχω καλύτερη ιδέα και από τα τεστακια

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Καλημέρα!! Καλό 3ημερο σε όλες!

Κατ θα σου πω το εξής (και δεν στο λέω για να σε καθησυχάσω). Στην 1η μου εμβρυομεταφορα είχα την πεποίθηση ότι είμαι έγκυος. Πρόσεχα, δεν εσκυβα, δεν δεν δεν... Και πήρα μια ωραιότατη αρνητική χοριακη. 

Στην 2η είχα μια απογοήτευση ότι δεν θα έχει πετύχει. Περπάταγα φουλ γτ μετά την εμβρυομεταφορα είχαμε πάει διακοπές, έβγαζα βόλτα το σκύλο, δεν πρόσεχα καθόλου. Μέχρι και ο άντρας μου μου είχε πει, πρόσεχε λίγο μέχρι την χοριακη κι αν βγει αρνητική τότε κάνε ότι θέλεις. Ωστόσο εγώ είχα υπνηλία, πολύ έντονες καούρες και λαχανιαζα με το παραμικρό. Είχα πει στον άντρα σου συγκεκριμένα "δες τι κάνουν τα παλιό φάρμακα. Λες και είμαι έγκυος." Να μην στα πολυλογω αυτή τη στιγμή έχω απέναντι που την 2χρονη κόρη μου που κάνει κακακια αυτή τη στιγμή που σου γράφω 😂😂😂

Οπότε κάνε λίγο υπομονή και μην προδικάζεις! Ίσως να μην έχεις μείνει έγκυος, όμως μπορεί και να έχεις μείνει!!! Πίστη να έχεις και λίγο υπομονή και σε λίγες μέρες θα μάθουμε τι έχει γίνει!❤️🤞

Κορίτσι μου να χαίρεσαι το κορίτσι σου❤️🙏 σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου! Μακάρι να μου κάνει την έκπληξη κ να δω κ εγώ το θετικό! Η αλήθεια κ εγώ προσέχω αρκετά κ ας είμαι λίγο πεσμένη... Μέχρι να δω την χοριακη θα έχω μια μικρή ελπίδα!!! Σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα έκανα κ δουλίτσες ελαφριές στο σπίτι... Το σκέφτηκα κ λέω αν δεν γίνει θα πάω σε δημόσιο να παλέψω πάλι γιατί ιδιωτικά είναι απίθανο να μπορέσω ξανά... Να δω τι θα μου πουν κ εκείνοι οι γιατροί..  αλλά μακάρι να μην χρειαστεί 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κατάλαβα περίμενε λίγο ακόμα και να κανείς τεστ μην φοβάσαι να κανείς, καλό είναι να ξέρεις τι γίνετε ώστε να μπορέσεις να μιλήσεις με τον γιατρό σου.. ούτε να σε τρώει, να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.. από την στιγμή που προσπαθείτε για μωρακι ξανά καλό είναι να μην τα αφήνεις πολυ αυτά να τον ενημερώνεις μπορεί να σου πει να πας να σε δει 

καλα να περάσετε στο ταξίδι σας 😊

Σε ευχαριστώ γλυκούλα μου...κ εσείς να περάσετε όμορφα ότι κάνετε!! Ναι λέω να περιμένω λίγο κ μετά θα κάνω ένα τέστ κ βλέπουμε!!! Μακάρι 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

στις πριν 20 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Η αλήθεια ναι σκέφτομαι κ τις δύο περιπτώσεις αλλά δεν μπορείς να προετοιμαστείς ποτέ για το αρνητικό τέστ... Στις 20 του μήνα έχω χοριακη...  Διάβασα ότι είδες τον μικρούλη σου 🥰 πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά κορίτσι μου!

Την Τετάρτη είναι να κάνω την χοριακη...  Έχω δύο τεστ ταινίες... Τις κρατάω για Δευτέρα... Ναι έβαλα 5 ημερών... Τι να πω είναι τα φάρμακα που με έχουν τρελάνει.. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι το ίδιο κ σε εμένα αλλά δυστυχώς αυτοί οι πόνοι είναι καθημερινοί κ με έχουν επηρεάσει αρκετά... Κάπως έτσι είμαι κ εγώ έτοιμη να βάλω τα κλάματα κ συνέχεια νυστάζω δεν μπορώ να σταθώ όρθια... Απλά έχω κουραστεί τόσον καιρό να ελπίζω για θετικό τεστ κ να μην έρχεται... Κ τώρα το βλέπω να επαναλαμβάνεται κ δεν έχω άλλες βλαστοκυστες... Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση σου... Μακάρι να συμβεί κ σε μένα...♥️

Γιατί δεν θέλω να απογοητευτω πλήρως από τώρα 😂 τουλάχιστον αν είναι αρνητικό να είναι στις μέρες κοντά στην χοριακη για να μην έχω ελπίδες ότι το έκανα νωρίς κ μπορεί να μην δείξει...

Σε ευχαριστώ πολύ κ εμένα έτσι ήταν αλλά κατά διαστήματα είχα πόνους όχι όλη μέρα σχεδόν... Εύχομαι να κάνω λάθος κ να είναι καλό σύμπτωμα αυτό...

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη μου σας ρίχνω με την απογοήτευση μου... Είναι άσχημο το ξέρω... δυστυχώς δεν μπορώ να το ελέγξω όλο αυτό κ με έχει ρίξει ψυχολογικά...εύχομαι σε όλες σας ότι καλύτερο... Κ σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας 🙏❤️

@cat12 Πολύ καλά κάνεις και αποφεύγεις τα τεστάκια γιατί είναι πολύ νωρίς. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία με εξωσωματική αλλά πέρυσι που έμεινα έγκυος μέχρι και την 6η εβδομάδα ένιωθα συνεχώς ότι μου έρχεται περίοδος! Μπορεί να παλινδρόμησε στην 11η εβδομάδα, αλλά πραγματικά στο λέω, ένιωθα συνέχεια κράμπες και είχα λευκόρροια που με έκανε να νομίζω ότι κατέβηκε αίμα. Μην προδικάζεις τίποτα, καταλαβαίνω ότι οι μέρες μέχρι την χοριακή φαίνονται βουνό αλλά οι αρνητικές σκέψεις μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν και σε φθείρουν ψυχολογικά χωρίς ακόμα να ξέρεις το αποτέλεσμα. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα την προσεχή εβδομάδα  ❤️🤞

στις πριν 18 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου πηγα στο γιατρό μας έβαλε να ακούσουμε για λίγο καρδουλα❤️ 144 παλμούς μετρήσαμε και πήγε 8 χιλιοστά ! Σήμερα είμαι 7 εβδομάδων και στον υπερηχο φαινετε το σπορακι μας 6&5 μικρή η διαφορα! Τώρα κλείσαμε ραντεβού για τις 28/03 δλδ σε δυο εβδομάδες περίπου! Με πήρε και ο ενδοκρινολόγος και από αύριο ξεκινάω χάπι προληπτικά για τον θυρεοειδή ! Όλα καλά από εμένα🙏❤️

ΕΕΕΕΕΕΕλα μα τί όμορφα νέα κορίτσι μου ❤️❤️❤️ καλό τριήμερο τώρα να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; εγώ πρωινή πρωινή σήμερα, χθες 40η μέρα του κύκλου είδα λίγη καφέ βλεννιτσα το βράδυ στο χαρτάκι άρα λογικά την περιμένω σήμερα από ώρα σε ώρα την κυρία 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Τώρα θα δω πως θα πάει η περιοδος αυτή και μετά θα ξεκινήσω τα τεστακια μου 

Τώρα είχα επαφές 24η 26η και 30η , η ωορρηξία έγινε 27η προφανώς δεν έπιασε σποράκι αλλά πάμε για επόμενη φορά πιο στοχευμενα , τώρα που έχω καλύτερη ιδέα και από τα τεστακια

@Maria98 κοίτα και με την επαφή την 24η που λες, αν όντως έγινε ωορρηξία την 27η είσαι μέσα, διότι το σπέρμα επιβιώνει στις σάλπιγγες με΄χρι και 5 ημέρες! Είναι πολλά και τα κορίτσια εδώ που πέτυχαν σύλληψη με μία επαφή οπότε δεν είναι απαραιτητο ότι χάνεται η ευκαιρία, απλά θέλουμε πιο πολλές επαφές πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την ωορρηξία για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. 

όπως και να χει, το σώμα σου ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του σιγά σιγά, δώσε του χρόνο κι όταν είναι έτοιμο ξέρει τι να κάνει 🙏 

Κι εγω παίρνω μυο-ινοσιτόλη - την ξέκινησα 1 μήνα και περίπου. Είναι ένα φακελάκι που έχει μέσα μυο-ινοσιτόλη, D-chiro ινοσιτόλη, Βιταμίνη D, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο νομίζω. Η μόνη διαφορά που είδα μέχρι στιγμής είναι ότι μου καθυστέρησε λίγο να ανέβει η ορμόνη στα τεστ - μόλις χθες (18η μέρα) είχα έντονο τεστάκι, σήμερα μάλλον θα είναι θετικό-θετικό 😅 ενώ συνήθως κάνω ωορρηξία 16η-18η μέρα. αλλά όπως είπε κι η @Elk ίσως χρειάζεται 3μηνο για να δράσουν. Εγώ ποντάρω στη σαλπιγγογραφία σ αυτόν τον κύκλο - για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε κι αυτό τον μήνα 🤣🤣🤣

στις πριν 18 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

8 κιλά! Ορε κάτι ωραίες δίπλες που θα έχει! Για φάγωμα! Είναι και ψηλή γενικά; Εμένα 8 μηνών και είναι 7,5 κιλά 😅 Ευτυχώς γιατί πάει η μέση μετά...

Εγώ έκλεισα εκκλησία και εστιατόριο και τώρα θέλω να δω για τα υπόλοιπα. Δεν θα κάνω κάτι τρελό. Κομμώτρια έχω, η μακιγιέζ με προβληματίζει... Δύσκολο να βρεις μια καλή. Εμείς θα την κάνουμε στην Πάτρα που είναι το πατρικό μου. Κορίτσια αν έχει καμία να προτείνει μακιγιέζ στην Πάτρα να μου στείλει! 😜

Με το φαί ακόμα έτσι κι έτσι. Ευτυχώς της αρέσουν τα λαχανικά και με το μεσημεριανό τα πάμε καλά. Τώρα το απόγευμα τρώει γιαούρτι που κάτι τρώει γιατί με τις κρέμες δεν ήθελε καμία να φάει (ενώ στην αρχή έτρωγε κάπως). Με το φρούτο έτσι κι έτσι. Είναι με τις μέρες της γενικά... 

Δουλειές;;; 🤣🤣🤣🤣 Ένα φαί με το ζόρι! Περιμένω πότε θα κοιμηθεί να κάνω τίποτα και τώρα τελευταία μου έχει κόψει και τους υπνους... Άσε... 2 υπνους κάνει πλέον, το πολύ 1 ώρα ο καθένας, τι να πρωτοκανεις...

Είναι και ψηλή, 67 εκατοστά είναι τώρα. Γενικά σαν σωματοδομή λέει η παιδίατρος κάνει για πολύ μεγαλύτερο μωράκι (6-8 μηνών). Μου έχουν πέσει ήδη τα χέρια, δεν ξέρω τι θα κάνω στην πορεία μαζί της 😂 

Αα εσείς θα κάνετε και τραπεζι; Εγω θα περιοριστω σε ένα candy bar και τέλος. Δεν είχαμε καμία όρεξη για τραπέζια και τέτοια. Ίσως καμιά εβδομάδα αργότερα να κάνουμε ένα πάρτυ με τους πολύ φίλους μόνο (και όχι όλο το συγγενολοι που θα είναι στην εκκλησία).

Ευτυχώς δεν ειμαι η μόνη που δεν κάνω δουλειές δηλαδή 😂 Εμένα ενώ το βράδυ θα κοιμηθεί στο λίκνο της (να θυμίσω ότι τις πρώτες 40 μέρες κοιμόταν όλη νύχτα ΠΑΝΩ ΜΟΥ), τη μέρα εξακολουθεί να θέλει να κοιμάται αγκαλιά. Αν την αφήσω, σε 5 λεπτά έχει ξυπνήσει. Άσε που έχει το εξής μοτίβο τη μέρα: Μιση ώρα ύπνο, 1 -1,5 ώρα ξύπνια, και πάλι ύπνο. Οπότε είμαι μόνιμα με ένα μωρό αγκαλιά, είτε κοιμάται, είτε έχει ξυπνήσει, γιατί βαριέται να κάθεται μόνη και γκρινιάζει. 

Μεγαλώνουν όμως γρήγορα (πότε πήγε σχεδόν 5 μηνών;;;), οπότε κάνω υπομονή...

Υ,Γ, και για Αθήνα κορίτσια εάν έχετε να προτείνετε καμία κοπέλα για μαλλιά και μακιγιάζ θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας 🎀

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

@cat12 Πολύ καλά κάνεις και αποφεύγεις τα τεστάκια γιατί είναι πολύ νωρίς. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία με εξωσωματική αλλά πέρυσι που έμεινα έγκυος μέχρι και την 6η εβδομάδα ένιωθα συνεχώς ότι μου έρχεται περίοδος! Μπορεί να παλινδρόμησε στην 11η εβδομάδα, αλλά πραγματικά στο λέω, ένιωθα συνέχεια κράμπες και είχα λευκόρροια που με έκανε να νομίζω ότι κατέβηκε αίμα. Μην προδικάζεις τίποτα, καταλαβαίνω ότι οι μέρες μέχρι την χοριακή φαίνονται βουνό αλλά οι αρνητικές σκέψεις μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν και σε φθείρουν ψυχολογικά χωρίς ακόμα να ξέρεις το αποτέλεσμα. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα την προσεχή εβδομάδα  ❤️🤞

ΕΕΕΕΕΕΕλα μα τί όμορφα νέα κορίτσι μου ❤️❤️❤️ καλό τριήμερο τώρα να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις!

@Maria98 κοίτα και με την επαφή την 24η που λες, αν όντως έγινε ωορρηξία την 27η είσαι μέσα, διότι το σπέρμα επιβιώνει στις σάλπιγγες με΄χρι και 5 ημέρες! Είναι πολλά και τα κορίτσια εδώ που πέτυχαν σύλληψη με μία επαφή οπότε δεν είναι απαραιτητο ότι χάνεται η ευκαιρία, απλά θέλουμε πιο πολλές επαφές πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την ωορρηξία για να αυξήσουμε τις πιθανότητες. 

όπως και να χει, το σώμα σου ξαναβρίσκει τους ρυθμούς του σιγά σιγά, δώσε του χρόνο κι όταν είναι έτοιμο ξέρει τι να κάνει 🙏 

Κι εγω παίρνω μυο-ινοσιτόλη - την ξέκινησα 1 μήνα και περίπου. Είναι ένα φακελάκι που έχει μέσα μυο-ινοσιτόλη, D-chiro ινοσιτόλη, Βιταμίνη D, φυλλικό οξύ και μαγνήσιο νομίζω. Η μόνη διαφορά που είδα μέχρι στιγμής είναι ότι μου καθυστέρησε λίγο να ανέβει η ορμόνη στα τεστ - μόλις χθες (18η μέρα) είχα έντονο τεστάκι, σήμερα μάλλον θα είναι θετικό-θετικό 😅 ενώ συνήθως κάνω ωορρηξία 16η-18η μέρα. αλλά όπως είπε κι η @Elk ίσως χρειάζεται 3μηνο για να δράσουν. Εγώ ποντάρω στη σαλπιγγογραφία σ αυτόν τον κύκλο - για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε κι αυτό τον μήνα 🤣🤣🤣

@Θέτις Κ.μου εγώ λέω να βάλουμε τα δυνατα μας και να πάμε για μια καλή ψαριά και τον Απρίλιο να έχουμε το 🌈  μας 

Ιδανικά δε θα θελα ξανά να είναι ο κύκλος 40αρης...να δούμε τώρα , θα κάνω παραγγελία τα τεστακια μου να ετοιμαστώ για να τσακωσω την ωορρηξία 

Εντωμεταξύ μου φαίνεται τοσοοοο περίεργο που μετά την αποξεση (τώρα είναι η 2η περιοδος) είναι διαφορετικά τα συμπτώματα της περιόδου μου . Πονάει η μέση κυρίως που εμένα δεν πόναγε ποτέ, το στήθος δεν πονάει καθόλου, κάπως ήπιες περίοδοι. Από την μία μαρεσει επειδή εγωω συνήθως είχα αρκετό πόνο που να μη μπορώ να περπατήσω και τώρα νιώθω πιο άνετη έστω.  Από την άλλη προφανώς και δεν θα θελα να την ξαναδωω χαχα 

Εντωμεταξύ στην 1η περίοδο μετά την αποξεση είχα ρωτήσει τη γιατρό αν χρειάζεται να κάνω ορμονολογικες που κάνουμε μέσα στη περίοδο αλλά μου είπε δε χρειάζεται και σκέφτομαι τώρα εγώ...μήπως θα έπρεπε για να δούμε τι γίνεται με αυτά;   δε ξέρω και τι εξετάσεις γίνονται μέσα στο κύκλο αλλά εγώ σαν Μαρία θα ήθελα να τις κάνω...τι να πω 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

@Θέτις Κ.μου εγώ λέω να βάλουμε τα δυνατα μας και να πάμε για μια καλή ψαριά και τον Απρίλιο να έχουμε το 🌈  μας 

Ιδανικά δε θα θελα ξανά να είναι ο κύκλος 40αρης...να δούμε τώρα , θα κάνω παραγγελία τα τεστακια μου να ετοιμαστώ για να τσακωσω την ωορρηξία 

Εντωμεταξύ μου φαίνεται τοσοοοο περίεργο που μετά την αποξεση (τώρα είναι η 2η περιοδος) είναι διαφορετικά τα συμπτώματα της περιόδου μου . Πονάει η μέση κυρίως που εμένα δεν πόναγε ποτέ, το στήθος δεν πονάει καθόλου, κάπως ήπιες περίοδοι. Από την μία μαρεσει επειδή εγωω συνήθως είχα αρκετό πόνο που να μη μπορώ να περπατήσω και τώρα νιώθω πιο άνετη έστω.  Από την άλλη προφανώς και δεν θα θελα να την ξαναδωω χαχα 

Εντωμεταξύ στην 1η περίοδο μετά την αποξεση είχα ρωτήσει τη γιατρό αν χρειάζεται να κάνω ορμονολογικες που κάνουμε μέσα στη περίοδο αλλά μου είπε δε χρειάζεται και σκέφτομαι τώρα εγώ...μήπως θα έπρεπε για να δούμε τι γίνεται με αυτά;   δε ξέρω και τι εξετάσεις γίνονται μέσα στο κύκλο αλλά εγώ σαν Μαρία θα ήθελα να τις κάνω...τι να πω 

Σου εύχομαι να μην την δεις καθόλου και να δεις μια τεράστια χοριακη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όσο για τις εξετάσεις που λές, ας συγκεκριμένες ημέρες κύκλου γίνονται ορμονολογικες...σου ανεβάζω τις δικές μου να πάρεις μια ιδέα 

IMG_20240316_221347.jpg

IMG_20240316_221327.jpg

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Σου εύχομαι να μην την δεις καθόλου και να δεις μια τεράστια χοριακη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όσο για τις εξετάσεις που λές, ας συγκεκριμένες ημέρες κύκλου γίνονται ορμονολογικες...σου ανεβάζω τις δικές μου να πάρεις μια ιδέα 

IMG_20240316_221347.jpg

IMG_20240316_221327.jpg

Έχω την εντύπωση πως κάποιες τις έχω κάνει αλλά όχι σε μέρα περιοδου χμμμ

στις On 15/3/2024 at 9:04 ΜΜ, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ευχαριστω πολυ κορίτσι μου εύχομαι και σε εσενα πολύ συντομα να έρθει τη σπορακι σου❤️❤️❤️

Ναι για πολύ λίγο 😂 ούτε που πρόλαβε ο σύντροφος να βγάλει βίντεο😂 ναι μικρή η διαφορα ☺️ μας άφησε να πάμε και ταξιδάκι στα πεθερικά μου για τριήμερο🙏❤️ ευχαριστώ κοριτσάκι μου και σε εσενα με το καλό💝

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️❤️❤️ λες να είναι μπουμπου;;;;; Και εγώ αυτό το προαισθημα έχω αλλά όλοι μου λένε ότι μάλλον θα γίνω αγορομανα🤪

Αντε κοριτσάκι μου γλυκό πολύ χαίρομαι για σένα... Αυτό με το μια μέρα πραγματικά πάντα +- έβγαινε στα παιδιά μου . Και ειδικά εκεί στην 35 εβδ να σου ένα τεράστιο+2 εβδομάδες. Αλλά αυτό σε εμένα δε μετράει γεννάω θηριακια χχαχα 4000γρ ο πρώτος 4690γρ ο δεύτερος. Για αυτό δεν κάνω τρίτο χαχχαχαχα🤣🤣θα πάει 5400γρ χαχαχαχ 😅

Εγώ πάλι λέω έχεις αγοράκι 🫣 βλέπω κάτι εκεί ανάμεσα στα πόδια εκτός και αν έβαλε τον λώρο χαχαχχα

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Έχω την εντύπωση πως κάποιες τις έχω κάνει αλλά όχι σε μέρα περιοδου χμμμ

Νομιζω αν δεν κάνω λάθος πως κάποιες πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένες ημέρες όπως σου είπα ...έτσι μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος μου όταν πήγα να τις κάνω εγώ!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Η περίοδος γενικά κι εμένα άλλαξε πάρα πολύ μετά την παλινδρόμη. Κι εγώ απ' εκεί που έπαιρνα σίγουρα ιμπουπροφεν 1η και 2η μέρα τώρα πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε. Αλλά πιστεύω σ αυτό οφείλονται όλες οι βιταμίνες που παίρνουμε. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ το μαγνήσιο και μου το επιβεβαιώσαν κι οι διάφοροι γυναικολόγοι που πήγα. Η μήτρα είναι μυς και το μαγνησίου βοηθάει σαν κατασταλτικό - οπότε όταν συσπάται η μητρα για να αποβληθεί το αίμα κάπως μειώνεται ο αντίκτυπος. Τέλος πάντων κάπως έτσι μου το εξήγησαν 😅

Θύμησέ πόσο καιρό προσπαθείτε κορίτσι μου; Βεβαία επειδή είχατε ήδη μια σύλληψη, ίσως γι αυτό η γυναικολόγος σου δε κρίνει απαραίτητες και τις περαιτέρω ορμονολογικες. Πάντως σωστά είπε η φίλη @Melikara86 η ΑΜΗ και FSH πρέπει να ελεγχθούν 2η-4η μερα του κύκλου. εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και δεύτερη γνώμη γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι γυναικολόγοι είναι διστακτικοί 🤷

Λοιπόν κορίτσια εγώ πάω για το ψάρεμα που λέγαμε 🤣🤣🎣 επιτέλους σήμερα θετικό τεστ ωορρηξίας!!

IMG_20240316_193429.jpg

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Η περίοδος γενικά κι εμένα άλλαξε πάρα πολύ μετά την παλινδρόμη. Κι εγώ απ' εκεί που έπαιρνα σίγουρα ιμπουπροφεν 1η και 2η μέρα τώρα πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε. Αλλά πιστεύω σ αυτό οφείλονται όλες οι βιταμίνες που παίρνουμε. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ το μαγνήσιο και μου το επιβεβαιώσαν κι οι διάφοροι γυναικολόγοι που πήγα. Η μήτρα είναι μυς και το μαγνησίου βοηθάει σαν κατασταλτικό - οπότε όταν συσπάται η μητρα για να αποβληθεί το αίμα κάπως μειώνεται ο αντίκτυπος. Τέλος πάντων κάπως έτσι μου το εξήγησαν 😅

Θύμησέ πόσο καιρό προσπαθείτε κορίτσι μου; Βεβαία επειδή είχατε ήδη μια σύλληψη, ίσως γι αυτό η γυναικολόγος σου δε κρίνει απαραίτητες και τις περαιτέρω ορμονολογικες. Πάντως σωστά είπε η φίλη @Melikara86 η ΑΜΗ και FSH πρέπει να ελεγχθούν 2η-4η μερα του κύκλου. εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και δεύτερη γνώμη γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι γυναικολόγοι είναι διστακτικοί 🤷

Λοιπόν κορίτσια εγώ πάω για το ψάρεμα που λέγαμε 🤣🤣🎣 επιτέλους σήμερα θετικό τεστ ωορρηξίας!!

IMG_20240316_193429.jpg

Mάζι είμαστε εμείς!!! Κ γώ αύριο είμαι έτοιμη γ ωορρηξια!! 
let’s get this party started 🥳🥳🥳

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

IMG_20240316_193429.jpg

Χαχαχα τέλεια.... εύχομαι να πιάσεις την καλύτερη ψαριά!!! 😂😂😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🫶🫶🫶 

@Maria98 κορίτσι μου συμφωνώ απόλυτα με την @Θέτις Κ. Πάρε κ άλλη μια γνώμη αν μπορείς ή ζήτησε  να στις γράψει κ να πας να της κάνεις!!! Καλό είναι να έχεις μια εικόνα !! Να ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, εγώ τουλάχιστον όταν είδα ότι είναι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού, ηρέμησα κάπως!! Πήρα ελπίδες 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Maria98 κορίτσι μου συμφωνώ απόλυτα με την @Θέτις Κ. Πάρε κ άλλη μια γνώμη αν μπορείς ή ζήτησε  να στις γράψει κ να πας να της κάνεις!!! Καλό είναι να έχεις μια εικόνα !! Να ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, εγώ τουλάχιστον όταν είδα ότι είναι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού, ηρέμησα κάπως!! Πήρα ελπίδες 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

στις πριν 8 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

IMG_20240316_193429.jpg

Καλημέρα!!!! τέλεια ☺️🥰 άντε καλή ψαριά !!! δώστου να καταλάβει!!!

Εγώ Τετάρτη  θα κάνω το πρώτο τεστ μου 😉  Παρασκευή περιμένω περιοδο άρα θα είμαι κοντά.....

@cat12 πως είσαι;;;;εσύ πότε θα κάνεις;και εσύ την ίδια ημέρα με εμένα;

στις πριν 8 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

IMG_20240316_193429.jpg

Φουλ θετικό το τεστ καλά να περάσετε και σε δυο βδομαδες να μας στείλεις το εγκυμοσυνης 😊 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Ακριβώς αυτό! Κι εγώ από τότε που κάναμε όλες τις εξετάσεις αμφότεροι νιώθω ότι ηρέμησα αρκετά. Οπότε το συστήνω φουλ σαν πρακτική,πέραν διάγνωσης, και για  ψυχολογικούς λόγους 👌🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...