Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εμένα κορίτσι μου τα συμπτώματα άρχισαν από νωρίς. Τέλος 5ης εβδομάδας έκανα τον πρώτο εμετό. Και μόλις είχαμε φτασει στο ξενοδοχείο για ένα τριήμερο που είχαμε φύγει. Φυσικά από την ώρα εκείνη δεν απόλαυσα τίποτα! Όλα τα φαγητά του ξενοδοχείου μου προκαλούσαν ναυτία, και εκεί επίσης σιχαθηκα τον καφέ (που τον λατρεύω). Αλλά εγώ ήμουν από τις άτυχες, γιατί οι ναυτιες και οι εμετοί πέρασαν αφού μπήκα στον 5ο μήνα. Σου εύχομαι να μην περάσεις τίποτα από όλα αυτά, είναι μεγάλο βάσανο. Καμιά φορά έρχεται στη μνήμη μου εκείνη η αίσθηση της μόνιμης ναυτίας και σιχαμαρας και μου σηκώνεται η τρίχα.... Αν κάτι με προβληματίζει στη σκέψη του δεύτερου παιδιού, είναι μην περάσω τα ιδια. 

Οι καούρες του τρίτου τριμήνου που το παιδί έχει μεγαλώσει και όλα τα όργανα στριμωχνονται όμως δεν υπάρχει. Κοιμόμουν καθιστή φαντάσου 😂😂  

Νομίζω αρκετά σε τρομοκράτησα ωστόσο 😋 Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μακάρι να την περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να την χαρείς ♥️

Πω πω βρε κορίτσι μου περασες άσχημα όπως και η @Elk μας και αυτή έκανε πολλούς εμετούς την ημέρα ! Δεν με τρομοκράτησες ότι είναι θα το περάσω🙏 προς ώρας είμαι εντάξει και είμαι 7 εβδομάδες σήμερα ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Ναι αυτό αισθάνομαι αλλά πολλές μέρες κ όλη μέρα... Ένα τικ λίγο πιο έντονοι είναι... Σαν από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετησω...

Κορίτσι μου έντονους πόνους είχα και την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος τον Δεκέμβρη και αυτή τη φορά! Επίσης και τις δυο φορές ήμουν σιγουρη ότι δεν είμαι έγκυος ! Σε λίγες μέρες θα δεις που θα μας δείξεις το θετικο σου🙏❤️

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εμένα κορίτσι μου τα συμπτώματα άρχισαν από νωρίς. Τέλος 5ης εβδομάδας έκανα τον πρώτο εμετό. Και μόλις είχαμε φτασει στο ξενοδοχείο για ένα τριήμερο που είχαμε φύγει. Φυσικά από την ώρα εκείνη δεν απόλαυσα τίποτα! Όλα τα φαγητά του ξενοδοχείου μου προκαλούσαν ναυτία, και εκεί επίσης σιχαθηκα τον καφέ (που τον λατρεύω). Αλλά εγώ ήμουν από τις άτυχες, γιατί οι ναυτιες και οι εμετοί πέρασαν αφού μπήκα στον 5ο μήνα. Σου εύχομαι να μην περάσεις τίποτα από όλα αυτά, είναι μεγάλο βάσανο. Καμιά φορά έρχεται στη μνήμη μου εκείνη η αίσθηση της μόνιμης ναυτίας και σιχαμαρας και μου σηκώνεται η τρίχα.... Αν κάτι με προβληματίζει στη σκέψη του δεύτερου παιδιού, είναι μην περάσω τα ιδια. 

Οι καούρες του τρίτου τριμήνου που το παιδί έχει μεγαλώσει και όλα τα όργανα στριμωχνονται όμως δεν υπάρχει. Κοιμόμουν καθιστή φαντάσου 😂😂  

Νομίζω αρκετά σε τρομοκράτησα ωστόσο 😋 Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μακάρι να την περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να την χαρείς ♥️

Με το καλό να κάνετε και την βάφτιση της μικρής να περάσετε καλά και το όνομα της ; Πως θα την πειτε ; 😊

εγω να πω που είχα αρκετούς εμετούς στην πρώτη, πως η δεύτερη ήταν χειρότερη είχα ακόμα πιο πολλούς το μόνο θετικό πως αυτήν την φορά σταμάτησαν περίπου 2 βδομαδες νωρίτερα σε σχέση με την πρώτη 

όταν με το καλό πάρετε την απόφαση για δεύτερο να είσαι πιο τυχερη και να μην έχεις 😊

στις πριν 2 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Marina μου το εύχομαι αλλά νιώθω το σώμα μου ότι δεν τα έχει καταφέρει... Μακάρι να γίνει κ σε μένα κάτι καλό... Σε ευχαριστώ πολύ!!🥰

Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Ξερω , προετοιμάζεις τον εαυτό σ για τα χειρότερα. Και εγώ αυτό εκανα. Αλλα βαθιά μεσα Μ το πίστευα οτι έμεινε.💙 Όλα σου εύχομαι να πάνε όπως τα θέλεις! Πότε έχεις χοριακη;

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα Μαρίνα μου, πως είσαι??? Ο μπέμπης???

Κορίτσι Μ καλά είμαι. Ο μπέμπης μεγαλώνει και δεν σταματάει να κλωτσαει. Είναι πολύ ενεργός δεν έχω παράπονο 🤣 με ξυπναει από τις 5-6 το πρωί. Σήμερα εχω την β επιπέδου σε καμία ώρα 🙏🏻

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσι Μ καλά είμαι. Ο μπέμπης μεγαλώνει και δεν σταματάει να κλωτσαει. Είναι πολύ ενεργός δεν έχω παράπονο 🤣 με ξυπναει από τις 5-6 το πρωί. Σήμερα εχω την β επιπέδου σε καμία ώρα 🙏🏻

Ωωωω το μικράκι!!! ❤️👶 Να μας στείλεις μετά τον γιατρό!!!!!!!!!

στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Με το καλό να κάνετε την εξέταση θα δείτε και 3D εικόνα το μπέμπη σας 🩵 

Να μας στείλεις τα νέα σας ! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Annie μου μακάρι...  Αλλά είναι πολύ έντονα όλα... Πόνοι περιόδου, μουδιάζουν τα πόδια μου, έχω ατονία.... Είναι όλα μαζί κ με έχουν πεθάνει... Την προηγούμενη Παρασκευή την έκανα οπότε είμαι μια εβδομάδα... Κ τέστ θα κάνω Τετάρτη...

Να σου πω... Επειδή θα σκάσεις κ είναι κρίμα.. Πήγαινε αύριο για μια χοριακή να ηρεμήσεις!!! Αν θυμάμαι καλά μετράμε κ τη μέρα της ετ οπότε θα είσαι 9 μέρες μετά κ 8η να είναι πάλι θα δείξει.. Βλαστοκύστες έβαλες αν θυμάμαι σωστά.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ωωωω το μικράκι!!! ❤️👶 Να μας στείλεις μετά τον γιατρό!!!!!!!!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Με το καλό να κάνετε την εξέταση θα δείτε και 3D εικόνα το μπέμπη σας 🩵 

Να μας στείλεις τα νέα σας ! 

Ευχαριστώ κορίτσια μ ναι θα σας στείλω σε λίγο 💙

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

B επιπέδου;;; Έφτασε κιόλας;;; Περνάει γρήγορα ο καιρος..

@cat12μου καλησπέρα!! Με το καλό να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που περιμένεις!!!

Μην απογοητεύεσαι...κι εγώ μετά την εξωσωματική είχα έντονους πόνους περιόδου, ένιωθα μια βδομάδα ότι θα μου έρθει και τελικά δεν ήρθε ποτέ. Επίσης, ένιωθα έντονη κούραση κι αν έκανα κάτι πιο γρήγορα λαχάνιαζα, αλλά πάλι δεν πίστευα ότι πέτυχε... θυμάμαι 5/1 ο άντρας μου σχόλασε από τη δουλειά 23:30 το βράδυ κ ήρθε σπίτι και ξέσπασα σε κλάματα κ του έλεγα έρχεται περίοδος... πονάω...κ ήταν να κάνω χοριακή 11/1.  Και το απόγευμα πριν τη χοριακή έκανα ένα τεστ και ενώ ο άντρας μου μου έλεγε κανε υπομονή αύριο θα μάθουμε, εγώ του είπα θα το κάνω κ με τα απογευματινά ούρα δεν ελπίζω να δείξει...και βγήκε θετικό...και πήγα το πρωί της επομένης και έκανα τη χοριακή κ βγήκε κι αυτή θετική!

Γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... θετική σκέψη να έχεις κι όλα θα πάνε τέλεια!!! ♥️♥️♥️♥️ 

Κορίτσια, καλησπέρα! 

Διαβάζω για τους πόνους περιόδου ενώ είναι για χοριακή. Ερώτηση: Η περίοδος έρχεται στην ώρα της στην εμβρυομεταφορά?? Εγώ όσο ήμουν σπίτι και περίμενα, κανονικά έπρεπε να έρθει η περίοδος 01 - 02 Μαρτίου. Την χοριακή ήταν να την κάνω στις 04 Μαρτίου. Είδα κι εγώ καθυστέρηση κι ήλπιζα.... Δεν έχω βλέπεις, πόνους περιόδου. Είμαι από τις τυχερές, και μόνο κάτι ενοχλήσεις στη μέση. Αλλά τελικά, σκέφτηκα ότι κακώς το είδα αυτό σαν καθυστέρηση. Αφού παίρνω χάπια, ενέσεις... πόσα πράγματα. Κι αυτό το cyclacur που έπαιρνα 2 χάπια -3 φορές τη μέρα, τα λευκά χάπια, το παίρνουν για την ρύθμιση του κύκλου. Άρα, ίσως όσο παίρνω χάπια να μην έρθει περίοδος. Έτσι σκέφτηκα. 

Και πράγματι, τα χάπια τα έκοψα στις 04 Μαρτίου που πήρα αρνητικές 2 χοριακές, και η περίοδος ήρθε στις 08 Μαρτίου. Ακόμα έχω δυστυχώς... Καφέ μόνο, αλλά έχω. Κράτησε, δλδ, περισσότερο. Και παρατήρησα ότι τις πρώτες ημέρες, ένιωθα ενοχλήσεις χαμηλά, μέσα μου, όχι όπως πριν την εμβρυομεταφορά, και είχα και περισσότερη ροή. Δεν είχα για τις πρώτες 2-3 μέρες καφέ όπως συνήθιζα. Από την 2η μέρα ήταν κόκκινο και περισσότερη ροή. Το χρέωσα στα χάπια...

Όλα καλά κορίτσια μου και η β επιπέδου. Δεν μας εκανε την χάρη να ποζάρει να τον δούμε αλλα μου αρκεί που είναι όλα καλά 💙

@annie! Πράγματι περνάνε πολύ γρήγορα οι μήνες και δεν το πιστεύω ακόμα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Με το καλό να κάνετε και την βάφτιση της μικρής να περάσετε καλά και το όνομα της ; Πως θα την πειτε ; 😊

εγω να πω που είχα αρκετούς εμετούς στην πρώτη, πως η δεύτερη ήταν χειρότερη είχα ακόμα πιο πολλούς το μόνο θετικό πως αυτήν την φορά σταμάτησαν περίπου 2 βδομαδες νωρίτερα σε σχέση με την πρώτη 

όταν με το καλό πάρετε την απόφαση για δεύτερο να είσαι πιο τυχερη και να μην έχεις 😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Λυδία θα την πούμε ♥️ Το είχαμε αποφασίσει πριν καν μάθουμε ότι περιμέναμε κορίτσι! 

Χειρότερη η δεύτερη Ε; Αχ Παναγία μου.. Τουλάχιστον είσαι καλύτερα τώρα! Η μαμά σου είναι ακόμα μαζί σας; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ εγκυμοσύνη και ένα μικρό παιδάκι που θέλει προσοχή και φροντίδα συνέχεια..

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Όλα καλά κορίτσια μου και η β επιπέδου. Δεν μας εκανε την χάρη να ποζάρει να τον δούμε αλλα μου αρκεί που είναι όλα καλά 💙

@annie! Πράγματι περνάνε πολύ γρήγορα οι μήνες και δεν το πιστεύω ακόμα.

Μπράβο Μαρίνα μου!! Τέλεια νέα, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα ♥️ Και θα έρθω να σου θυμίσω το καλοκαίρι που τα λέγαμε και είχα μια μεγάλη κοιλιά, και σου έλεγα ότι σε λίγους μήνες θα είσαι έτσι ακριβώς.... Και να που ήρθε αυτή η στιγμή!! Μακάρι να έρθει σύντομα για όλες τις κοπέλες που το περιμένουν 🤞🤞

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Λυδία θα την πούμε ♥️ Το είχαμε αποφασίσει πριν καν μάθουμε ότι περιμέναμε κορίτσι! 

Χειρότερη η δεύτερη Ε; Αχ Παναγία μου.. Τουλάχιστον είσαι καλύτερα τώρα! Η μαμά σου είναι ακόμα μαζί σας; Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ εγκυμοσύνη και ένα μικρό παιδάκι που θέλει προσοχή και φροντίδα συνέχεια..

Μπράβο Μαρίνα μου!! Τέλεια νέα, χαίρομαι πάρα πολύ για σένα ♥️ Και θα έρθω να σου θυμίσω το καλοκαίρι που τα λέγαμε και είχα μια μεγάλη κοιλιά, και σου έλεγα ότι σε λίγους μήνες θα είσαι έτσι ακριβώς.... Και να που ήρθε αυτή η στιγμή!! Μακάρι να έρθει σύντομα για όλες τις κοπέλες που το περιμένουν 🤞🤞

Έλλη μου αγαπημένη είχες δίκιο σε όλα όσα μου είπες τότε. Και ειδικά στο οτι θα έρθει το ουράνιο τόξο μου 💙🧸 και εγώ εύχομαι σε όλες να το ζήσουν αυτό το ταξίδι σύντομα 🌈🙏🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Ααα ναι τώρα που το είπες το όνομα νομίζω μας το είχες ξανά πει άντε με το καλό !

τωρα είμαι καλά απλά κουράζομαι λίγο παρά πάνω οι δουλειές στο σπίτι έχουν μείνει ακρετα πίσω αλλά εντάξει δεν πειράζει.. η μαμα μου έφυγε! Την είχα δυο μήνες όμως εδώ ποσο να κάτσει και εκείνη ένιωσα και εγω καλύτερα όποτε έφυγε αλλά θα ξανά έρθει μετά το Πάσχα ξανά 😊

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα ναι τώρα που το είπες το όνομα νομίζω μας το είχες ξανά πει άντε με το καλό !

τωρα είμαι καλά απλά κουράζομαι λίγο παρά πάνω οι δουλειές στο σπίτι έχουν μείνει ακρετα πίσω αλλά εντάξει δεν πειράζει.. η μαμα μου έφυγε! Την είχα δυο μήνες όμως εδώ ποσο να κάτσει και εκείνη ένιωσα και εγω καλύτερα όποτε έφυγε αλλά θα ξανά έρθει μετά το Πάσχα ξανά 😊

Εδώ οι δουλειές έχουν μείνει πίσω σε μένα που η μικρή έφτασε σχεδόν 5 μηνών, δεν θα μείνουν σε σένα; Δεν πειράζει, οι δουλειές πάντα εκεί θα είναι να μας περιμένουν, δεν χάλασε ο κόσμος. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά για να είναι και τα μκρουλια μας 🎀🎀 Και το δεύτερο κοριτσάκι είναι, καλά θυμάμαι; Το όνειρο του άντρα μου, 2 κόρες 😋

στις πριν 6 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Annie μου μακάρι...  Αλλά είναι πολύ έντονα όλα... Πόνοι περιόδου, μουδιάζουν τα πόδια μου, έχω ατονία.... Είναι όλα μαζί κ με έχουν πεθάνει... Την προηγούμενη Παρασκευή την έκανα οπότε είμαι μια εβδομάδα... Κ τέστ θα κάνω Τετάρτη...

Πώς κρατιέσαι και δεν κάνεις τεστ;;;εγώ θα είχα κάνει ήδη 😛😛😛

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Εδώ οι δουλειές έχουν μείνει πίσω σε μένα που η μικρή έφτασε σχεδόν 5 μηνών, δεν θα μείνουν σε σένα; Δεν πειράζει, οι δουλειές πάντα εκεί θα είναι να μας περιμένουν, δεν χάλασε ο κόσμος. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά για να είναι και τα μκρουλια μας 🎀🎀 Και το δεύτερο κοριτσάκι είναι, καλά θυμάμαι; Το όνειρο του άντρα μου, 2 κόρες 😋

Τι να κανουμε μωρέ αυτές οι δουλειές τώρα δεν παλεύονται αλλά μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα η δικιά σου θα τα βάλεις σε σειρά και το σπίτι.. εμένα όταν άρχισε να μπουσουλάει εκεί κάπως μπορεσα να κάνω μερικά πργαματα 

η ηλεκτρική σκούπα με δυσκολεύει αλλά δεν πειράζει δεν έρχεται και κανείς στο σπίτι όταν μπορέσει ο αντρας μου θα βάλει καμία σκούπα εκεινος 😅

ναι δεύτερο κοριτσάκι περιμένουμε 🥰🩷

Χαχαχα και ο δικός μου κορίτσι ήθελε πάλι 😂 ώστε να έχει πάτημα να μου πει αργότερα και για τρίτο παιδάκι 😅

@Mpourmpouloειχα αλλά συμπτώματα κρύωνα υπερβολικά πολύ είχα πονοκέφαλο είχα καούρες κ δυσπεψία έντονη κ 7&5 εβδομαδες άρχισε αυτό το ζόρι είναι το πρωί έχω τάσεις για εμετο κ πολύ αναγούλα πολύ ναυτία…όσο το σκέφτομαι αυτά π έχω τώρα η πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήταν τίποτα 

στις πριν 7 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Ξερω , προετοιμάζεις τον εαυτό σ για τα χειρότερα. Και εγώ αυτό εκανα. Αλλα βαθιά μεσα Μ το πίστευα οτι έμεινε.💙 Όλα σου εύχομαι να πάνε όπως τα θέλεις! Πότε έχεις χοριακη;

Η αλήθεια ναι σκέφτομαι κ τις δύο περιπτώσεις αλλά δεν μπορείς να προετοιμαστείς ποτέ για το αρνητικό τέστ... Στις 20 του μήνα έχω χοριακη...  Διάβασα ότι είδες τον μικρούλη σου 🥰 πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά κορίτσι μου!

στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Να σου πω... Επειδή θα σκάσεις κ είναι κρίμα.. Πήγαινε αύριο για μια χοριακή να ηρεμήσεις!!! Αν θυμάμαι καλά μετράμε κ τη μέρα της ετ οπότε θα είσαι 9 μέρες μετά κ 8η να είναι πάλι θα δείξει.. Βλαστοκύστες έβαλες αν θυμάμαι σωστά.

Την Τετάρτη είναι να κάνω την χοριακη...  Έχω δύο τεστ ταινίες... Τις κρατάω για Δευτέρα... Ναι έβαλα 5 ημερών... Τι να πω είναι τα φάρμακα που με έχουν τρελάνει.. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η elbe είπε:

@cat12μου καλησπέρα!! Με το καλό να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που περιμένεις!!!

Μην απογοητεύεσαι...κι εγώ μετά την εξωσωματική είχα έντονους πόνους περιόδου, ένιωθα μια βδομάδα ότι θα μου έρθει και τελικά δεν ήρθε ποτέ. Επίσης, ένιωθα έντονη κούραση κι αν έκανα κάτι πιο γρήγορα λαχάνιαζα, αλλά πάλι δεν πίστευα ότι πέτυχε... θυμάμαι 5/1 ο άντρας μου σχόλασε από τη δουλειά 23:30 το βράδυ κ ήρθε σπίτι και ξέσπασα σε κλάματα κ του έλεγα έρχεται περίοδος... πονάω...κ ήταν να κάνω χοριακή 11/1.  Και το απόγευμα πριν τη χοριακή έκανα ένα τεστ και ενώ ο άντρας μου μου έλεγε κανε υπομονή αύριο θα μάθουμε, εγώ του είπα θα το κάνω κ με τα απογευματινά ούρα δεν ελπίζω να δείξει...και βγήκε θετικό...και πήγα το πρωί της επομένης και έκανα τη χοριακή κ βγήκε κι αυτή θετική!

Γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... θετική σκέψη να έχεις κι όλα θα πάνε τέλεια!!! ♥️♥️♥️♥️ 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι το ίδιο κ σε εμένα αλλά δυστυχώς αυτοί οι πόνοι είναι καθημερινοί κ με έχουν επηρεάσει αρκετά... Κάπως έτσι είμαι κ εγώ έτοιμη να βάλω τα κλάματα κ συνέχεια νυστάζω δεν μπορώ να σταθώ όρθια... Απλά έχω κουραστεί τόσον καιρό να ελπίζω για θετικό τεστ κ να μην έρχεται... Κ τώρα το βλέπω να επαναλαμβάνεται κ δεν έχω άλλες βλαστοκυστες... Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση σου... Μακάρι να συμβεί κ σε μένα...♥️

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πώς κρατιέσαι και δεν κάνεις τεστ;;;εγώ θα είχα κάνει ήδη 😛😛😛

Γιατί δεν θέλω να απογοητευτω πλήρως από τώρα 😂 τουλάχιστον αν είναι αρνητικό να είναι στις μέρες κοντά στην χοριακη για να μην έχω ελπίδες ότι το έκανα νωρίς κ μπορεί να μην δείξει...

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

@cat12μην σκέφτεσαι αρνητικά κ μην απογοητεύεσαι! Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη νόμιζα ότι θα μου έρθει περίοδος από ώρα σε ώρα 

Σε ευχαριστώ πολύ κ εμένα έτσι ήταν αλλά κατά διαστήματα είχα πόνους όχι όλη μέρα σχεδόν... Εύχομαι να κάνω λάθος κ να είναι καλό σύμπτωμα αυτό...

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη μου σας ρίχνω με την απογοήτευση μου... Είναι άσχημο το ξέρω... δυστυχώς δεν μπορώ να το ελέγξω όλο αυτό κ με έχει ρίξει ψυχολογικά...εύχομαι σε όλες σας ότι καλύτερο... Κ σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας 🙏❤️

στις On 14/3/2024 at 11:28 ΠΜ, ο/η Elli13 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ έχω κλείσει για 1/9 αλλά είναι σχεδόν όλες οι ημερομηνίες κλεισμένες, οπότε έπρεπε να βιαστώ. Τα έχω κανονίσει όλα με αρκετό τρέξιμο από δω και από κει σε ραντεβού, μόνο κοπέλα για μαλλιά και μακιγιάζ δεν έχω βρει. Αυτό που κατάλαβα εγώ με πολλή αναζήτηση είναι ότι οι τιμές κυμαίνονται τόσο πολύ που θέλει καλή έρευνα αγοράς. Αλλιώς σου πιάνουν για πλάκα τον.... 😂

Τώρα η μικρή είναι 4,5 μηνών, γελάει, παίζει, διεκδικεί έντονα αυτό που θέλει 😋 Την ενοχλούν τα ουλα όμως, οπότε τις νύχτες έχουμε μερικές φορές λίγη γκρίνια, αλλά ευτυχώς με το ειδικό τζελ ηρεμεί αμέσως. Μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, είναι ήδη 8 κιλά και απορώ που θα φτάσει. Θα μας πέσουν τα χέρια!! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στέρεες σε 1 μήνα, ήδη όταν τρώμε μας κοιτάει στο στόμα και απλώνει τα χεράκια στα πιάτα μας 😂😂 Κατά τα άλλα είναι ένα αξιολατρευτο πλάσμα που όμως βαριέται να κάθεται για πάνω από 5 λεπτά μόνη της με αποτέλεσμα να μην μπορώ ακόμα να κάνω μια δουλειά στο σπίτι. Με το ζόρι κάτι στα γρήγορα όταν είμαι μόνη μου μαζί της αλλιώς αρχίζει τις τζιριδες και φωνάζει Εεεεεεεε!! 😂😂

Εσείς πώς τα πάτε; Με το φαγητό βελτιώθηκε η κατάσταση; Τρώει λίγο παραπάνω τώρα;

8 κιλά! Ορε κάτι ωραίες δίπλες που θα έχει! Για φάγωμα! Είναι και ψηλή γενικά; Εμένα 8 μηνών και είναι 7,5 κιλά 😅 Ευτυχώς γιατί πάει η μέση μετά...

Εγώ έκλεισα εκκλησία και εστιατόριο και τώρα θέλω να δω για τα υπόλοιπα. Δεν θα κάνω κάτι τρελό. Κομμώτρια έχω, η μακιγιέζ με προβληματίζει... Δύσκολο να βρεις μια καλή. Εμείς θα την κάνουμε στην Πάτρα που είναι το πατρικό μου. Κορίτσια αν έχει καμία να προτείνει μακιγιέζ στην Πάτρα να μου στείλει! 😜

Με το φαί ακόμα έτσι κι έτσι. Ευτυχώς της αρέσουν τα λαχανικά και με το μεσημεριανό τα πάμε καλά. Τώρα το απόγευμα τρώει γιαούρτι που κάτι τρώει γιατί με τις κρέμες δεν ήθελε καμία να φάει (ενώ στην αρχή έτρωγε κάπως). Με το φρούτο έτσι κι έτσι. Είναι με τις μέρες της γενικά... 

Δουλειές;;; 🤣🤣🤣🤣 Ένα φαί με το ζόρι! Περιμένω πότε θα κοιμηθεί να κάνω τίποτα και τώρα τελευταία μου έχει κόψει και τους υπνους... Άσε... 2 υπνους κάνει πλέον, το πολύ 1 ώρα ο καθένας, τι να πρωτοκανεις...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

@Mpourmpouloειχα αλλά συμπτώματα κρύωνα υπερβολικά πολύ είχα πονοκέφαλο είχα καούρες κ δυσπεψία έντονη κ 7&5 εβδομαδες άρχισε αυτό το ζόρι είναι το πρωί έχω τάσεις για εμετο κ πολύ αναγούλα πολύ ναυτία…όσο το σκέφτομαι αυτά π έχω τώρα η πρώτη εγκυμοσύνη δεν ήταν τίποτα 

Αα και εγώ κρύωνα στις αρχές και έχω και εγώ δυσπεψία και καούρες η αλήθεια είναι! Υπομονή κορίτσι μου❤️🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...