Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

6 μερουλες εμειναν κορίτσι μου🙏🙏🙏 περιμενουμε πως και πως και εμείς❤️🙏❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι... Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει... Έχω πολύ έντονους πόνους λες κ θα αδιαθετησω τώρα... έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου... Με το καλό να μας πεις τα νέα σου αύριο από τον γιατρό ♥️ κ εγώ δεν είχα τίποτα από ανακατωσουρες αλλά όπως λες υπνηλία κ λίγο καούρα την είχα... Όλα θα είναι τέλεια θα περιμένουμε τα νέα σου 🙏 κ θα ακούσεις λογικά κ καρδούλα κ εγώ την είχα ακούσει στις 7 εβδομάδες ♥️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!  Θα πάω αύριο αλλά θα τον πατώ τηλ σήμερα για να μου πει την ωρα🙏 

παντως προς ώρας δεν έχω έντονα συμπτώματα ! Καθόλου αναγούλα και εμετούς παρά μόνο κάποιες στιγμές της ημέρας υπνηλία και ατονία και κάποιες φορές καούρα! Είναι νωρίς ή λες να πάει έτσι ; Σήμερα είμαι 6 και 6 ημέρες! Αα επίσης και κάτι κράμπες έντονες παροδικά!

εσυ από συμπτώματα πως πας; Ποσό είσαι τώρα θυμησε μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Πιστεύω σήμερα ναι! αφότου σας έστειλα χθες το βράδυ άρχισαν πιο έντονες κράμπες, όχι όμως πολλά υγρά ως συνήθως... Είχαμε μια επαφή καλού-κακού.

Σήμερα έχω πάλι κράμπες και λίγο περισσότερα υγρά, οπότε για να δούμε - μακάρι να γίνει μια καλή ωορρηξία 🤞

Μπραβο καλά κάνατε και δεν χάσατε ευκαιρία! Έκανες τεστ ;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πιο έντονα άρχισαν από το Σάββατο ήμουν 7&5…θα κάνω μια προσπάθεια απόψε να τα πάρω με το φαΐ ταυτόχρονα 

τωρα π είπες φιδέ, έφτιαξα αλλά τελικά με πείραξε γενικά δε μπορώ τα νερουλά κ τα μακαρονια επίσης με αηδιάζουν ενώ στον μικρό μου μόνο μακαρονια έτρωγα στην αρχή τώρα δε τα μπορώ…

Είχες και πιο νωρίς συμπτώματα ας πούμε από την 6η εβδομάδα και απλά μετά έγιναν πιο έντονα ή τα ενοιωσες μπαμ και κατω όταν ήσουν 7&5; 
θες τελείως στεγνά δλδ! Μόνο πατάτες ρύζι και ψωμί δλδ; Αν μπορείς να φας το ρύζι βραστό σε ζωμό από κρέας τοτε βάλε και κανονάκι που κόβει την αναγούλα όσο να ναι!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου...για να δούμε τι θα γίνει!! Μακάρι να σταθεροποιηθεί ο κύκλος τουλάχιστον...να μπορέσω να παρακολουθήσω κ την ωορρηξία 🙏🙏

Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα;;;🫶

Θα σταθεροποιηθεί κορίτσι μου απλά θέλει ίσως λίγο χρόνο! Όλα θα πανε καλά❤️

Εγώ ειμαι 6&6 σήμερα και αυτιο θα πάω στο γιατρό να με δει 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι... Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει... Έχω πολύ έντονους πόνους λες κ θα αδιαθετησω τώρα... έχω χάσει λίγο τις ελπίδες μου... Με το καλό να μας πεις τα νέα σου αύριο από τον γιατρό ♥️ κ εγώ δεν είχα τίποτα από ανακατωσουρες αλλά όπως λες υπνηλία κ λίγο καούρα την είχα... Όλα θα είναι τέλεια θα περιμένουμε τα νέα σου 🙏 κ θα ακούσεις λογικά κ καρδούλα κ εγώ την είχα ακούσει στις 7 εβδομάδες ♥️

Δεν σημαίνει ότι είναι περιόδου κορίτσι μου! Και εγώ είχα κράμπες περιόδου και έχω ακόμη και μάλιστα δυνατές! Μη σκέφτεσαι αρνητικα 🙏 πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα μας πεις τα ευχαριστα❤️

Την προηγούμενη φορά μετρήσαμε παλμούς 119 απλά δεν μας το έβαλε να ακούσουμε γτ λέει πολλές φορές επηρεάζεται! Δεν ξερω αν μας βάλει αύριο να το ακούσουμε 🙏 να έχει παλμούς με ενδιαφέρει και ας μη το ακούσω αρκει να είναι όλα καλά🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Καλησπέρα!

Να σκέφτεσαι θετικά! 😄 

Στην 1η μου εγκυμοσύνη (πριν μάθω ότι είμαι έγκυος), είχα έντονους πόνους περιόδου και σε κάποια φάση ένιωσα έναν απερίγραπτο πόνο δεξιά στην ωοθήκη , αφού δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου για 1 ημέρα. Ε΄ίχα διπλώσει στα δυο! Και τελικά ήμουν έγκυος, μαλλον είπε η γιατρός ότι ήταν η εμφύτευση την ημέρα που πονούσα! Μην χάνεις τις ελπίδες σου! Στ΄έλνω θετική ενέργεια να πάνε όλα καλα!!!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μπραβο καλά κάνατε και δεν χάσατε ευκαιρία! Έκανες τεστ ;

Είχες και πιο νωρίς συμπτώματα ας πούμε από την 6η εβδομάδα και απλά μετά έγιναν πιο έντονα ή τα ενοιωσες μπαμ και κατω όταν ήσουν 7&5; 
θες τελείως στεγνά δλδ! Μόνο πατάτες ρύζι και ψωμί δλδ; Αν μπορείς να φας το ρύζι βραστό σε ζωμό από κρέας τοτε βάλε και κανονάκι που κόβει την αναγούλα όσο να ναι!

Θα σταθεροποιηθεί κορίτσι μου απλά θέλει ίσως λίγο χρόνο! Όλα θα πανε καλά❤️

Εγώ ειμαι 6&6 σήμερα και αυτιο θα πάω στο γιατρό να με δει 🙏

Δεν σημαίνει ότι είναι περιόδου κορίτσι μου! Και εγώ είχα κράμπες περιόδου και έχω ακόμη και μάλιστα δυνατές! Μη σκέφτεσαι αρνητικα 🙏 πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα μας πεις τα ευχαριστα❤️

Την προηγούμενη φορά μετρήσαμε παλμούς 119 απλά δεν μας το έβαλε να ακούσουμε γτ λέει πολλές φορές επηρεάζεται! Δεν ξερω αν μας βάλει αύριο να το ακούσουμε 🙏 να έχει παλμούς με ενδιαφέρει και ας μη το ακούσω αρκει να είναι όλα καλά🙏

Μίλησες με τον γιατρό; Σου είπε τι ώρα να πας ;
Συνήθως εκεί κατά την 8 εβδ -9εβδ αρχίζουν τα πολλά συμπτώματα αλλά που ξέρεις μπορεί να είσαι από τις τυχερές που δεν έχω συμπτώματα στην εγκυμοσύνη τους 😊

@cat12 κορίτσι μου είναι καλό σημάδι τα πονακια που έχεις έτσι πιστεύω κάτι καλό γίνετε εκεί μέσα ☺️ υπομονή μερικές μερες ακόμα θα ξέρεις 🌈

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!  Θα πάω αύριο αλλά θα τον πατώ τηλ σήμερα για να μου πει την ωρα🙏 

παντως προς ώρας δεν έχω έντονα συμπτώματα ! Καθόλου αναγούλα και εμετούς παρά μόνο κάποιες στιγμές της ημέρας υπνηλία και ατονία και κάποιες φορές καούρα! Είναι νωρίς ή λες να πάει έτσι ; Σήμερα είμαι 6 και 6 ημέρες! Αα επίσης και κάτι κράμπες έντονες παροδικά!

Συνήθως μετά την 8η εμφανίζονται τα συμπτώματα. Εύχομαι να είσαι από τις τυχερές κ να μην έχεις τίποτα!! Εγώ πχ είχα απλά μύτη λαγωνικού, μ ενοχλούσαν μυρωδιές από απορρυπαντικά/αρωματα κ αποσμητικά. Τίποτα άλλο. Κ μετέπειτα ξεκίνησαν οι καούρες στο 2ο τρίμηνο λόγω δίδυμης κύησης. Που να χωρέσουν τα έρμα;;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι, να έχεις μία τελειόμηνη κύηση και ένα υγιέστατο μωράκι!!! 

Κράμπες είχα κι εγώ στην αρχή , αλλά τίποτα άλλο, η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν η καλύτερη της ζωής μου! Τώρα, αν και όταν μείνω ξανά, είμαι περίεργη να δω πως θα πάει, ένα άγχος το έχω!

Ναι μπορεί να σου συνεχίσει έτσι, στο εύχομαι!!!!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Συνήθως εκεί κατά την 8 εβδ -9εβδ αρχίζουν τα πολλά συμπτώματα αλλά που ξέρεις μπορεί να είσαι από τις τυχερές που δεν έχω συμπτώματα στην εγκυμοσύνη τους 😊

@cat12 κορίτσι μου είναι καλό σημάδι τα πονακια που έχεις έτσι πιστεύω κάτι καλό γίνετε εκεί μέσα ☺️ υπομονή μερικές μερες ακόμα θα ξέρεις 🌈

Ναι ναι μιλήσαμε αύριο 18:20 θα πάω 🙏 καταλαβααααα όποτε δεν έχω ελπίδες😂

στις πριν 40 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συνήθως μετά την 8η εμφανίζονται τα συμπτώματα. Εύχομαι να είσαι από τις τυχερές κ να μην έχεις τίποτα!! Εγώ πχ είχα απλά μύτη λαγωνικού, μ ενοχλούσαν μυρωδιές από απορρυπαντικά/αρωματα κ αποσμητικά. Τίποτα άλλο. Κ μετέπειτα ξεκίνησαν οι καούρες στο 2ο τρίμηνο λόγω δίδυμης κύησης. Που να χωρέσουν τα έρμα;;

Έχω ακόμη μια εβδομάδα και κάτι  για να μάθω😂 και έλεγα θα ήμουν από τις τυχερές😂 καούρες έχω και εγώ κάποιες φορές ! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Έχω ακόμη μια εβδομάδα και κάτι  για να μάθω😂 και έλεγα θα ήμουν από τις τυχερές😂 καούρες έχω και εγώ κάποιες φορές ! 

Θα περιμένουμε νέα σου αύριο λοιπόν ☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Εμένα κορίτσι μου τα συμπτώματα άρχισαν από νωρίς. Τέλος 5ης εβδομάδας έκανα τον πρώτο εμετό. Και μόλις είχαμε φτασει στο ξενοδοχείο για ένα τριήμερο που είχαμε φύγει. Φυσικά από την ώρα εκείνη δεν απόλαυσα τίποτα! Όλα τα φαγητά του ξενοδοχείου μου προκαλούσαν ναυτία, και εκεί επίσης σιχαθηκα τον καφέ (που τον λατρεύω). Αλλά εγώ ήμουν από τις άτυχες, γιατί οι ναυτιες και οι εμετοί πέρασαν αφού μπήκα στον 5ο μήνα. Σου εύχομαι να μην περάσεις τίποτα από όλα αυτά, είναι μεγάλο βάσανο. Καμιά φορά έρχεται στη μνήμη μου εκείνη η αίσθηση της μόνιμης ναυτίας και σιχαμαρας και μου σηκώνεται η τρίχα.... Αν κάτι με προβληματίζει στη σκέψη του δεύτερου παιδιού, είναι μην περάσω τα ιδια. 

Οι καούρες του τρίτου τριμήνου που το παιδί έχει μεγαλώσει και όλα τα όργανα στριμωχνονται όμως δεν υπάρχει. Κοιμόμουν καθιστή φαντάσου 😂😂  

Νομίζω αρκετά σε τρομοκράτησα ωστόσο 😋 Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μακάρι να την περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να την χαρείς ♥️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Είναι πολύ οι πόνοι καθημερινά... Δεν ξέρω έχω πέσει πολύ... Μακάρι να γίνει το σπορακι... 😊

στις πριν 57 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Είναι πολύ οι πόνοι καθημερινά... Δεν ξέρω έχω πέσει πολύ... Μακάρι να γίνει το σπορακι... 😊

Μακάρι 🙏🙏🙏

Κορίτσια καλησπέρα , τα νέα μου είναι ότι πήγα Δευτέρα γ παρακολούθηση κύκλου κ ειδαμε ωοθηλακιο από αριστερά 13 14 χιλιοστά! Κ ξαναπήγα Τετάρτη κ ήταν 16 χιλιοστά! Λέτε ν μεγαλώνει 1χιλιοστο την μέρα κ όχι 2 που υπολόγιζα εγώ κ ν είχα ότι ν Βάι επαφές γενικά ; 
υπαρχεθ περίπτωση ν μεγαλώνει στην αρχή 1χιλιοστο κ μετά ν πάει 2χικιοστα τη μέρα;δυστυχώς αύριο δν μπορώ ν πάω γτ εχει τοκετό κ Σάββατο εγω δουλεύω πρωί κ δν γίνεται! Μ είπε ν πάω Τετάρτη πάλι γ ν δούμε αν όντως έγινε η ωορρηξια! 
@Παρασκευαιδου με βλέπεις καθόλου στη γυάλα σ τώρα που έφτιαξε κ το σπερμα; 🔮🔮 ζαιρα μου

Καλημέρα σε όλες. @cat12 δεν έχω περάσει ποτέ από το στάδιο εγκυμοσύνης οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλό ή κακό σημάδι οι έντονοι πόνοι. Ωστόσο θα σου πω να μην στενοχωριέσαι άδικα, να το πιστέψεις. Δεν βοηθά πουθενά η θλίψη και το άγχος. Πρέπει και εσύ να βοηθήσεις το/τα σποράκι/κια σου να μείνουν. 

Τι τελευταίες μέρες έχω και εγώ πολύ δυνατούς πόνους κυρίως αριστερά. Όμως περίοδο περιμένω την επόμενη Πέμπτη. Δεν σου κρύβω λοιπόν πως κρατώ μικρό καλάθι γεμάτο με ελπίδες, αφού είναι και ο πρώτος κύκλος μετά την σαλπιγγογραφία.

@cat12 Καλημέρα κοριτσάκι μου, μην απογοητεύεσαι!!! Τα φάρμακα που παίρνουμε στην εξωσωματική είναι τόσα πολλά που ειλικρινά δεν υπάρχουν συμπτώματα!!! Κ γω είχα πόνους, θεωρούσα ότι δεν έπιασα κ εν τέλη ήταν εκεί κ τ 2!! Επίσης και αυτή τη φορά που έμεινα φυσιολογικά έγκυος πάλι είχα έντονες ενοχλήσεις.. Οι πόνοι περιόδου με την αρχή της κύησης είναι σχεδόν ίδιοι. Μην προτρέχεις κ κάνε λίγη υπομονή. Πόσες μέρες είσαι από την ετ σήμερα;

στις πριν 11 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σου εύχομαι να είναι το μωράκια σου κορίτσι μου σου στέλνω την θετικη μου ενέργεια και μπόλικη μπεμπεδοσκονη 🥰 

στις πριν 16 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μ.

@cat12 Μ μην απογοητευεσαι, πόνους περιόδου είχα και εγώ δυνατούς και πριν και μετά το θετικό τέστ. Μπαίνω κάθε μέρα να δω τα νέα σ ανυπομονώ μαζί σου 🧸💙

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα σε όλες. @cat12 δεν έχω περάσει ποτέ από το στάδιο εγκυμοσύνης οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλό ή κακό σημάδι οι έντονοι πόνοι. Ωστόσο θα σου πω να μην στενοχωριέσαι άδικα, να το πιστέψεις. Δεν βοηθά πουθενά η θλίψη και το άγχος. Πρέπει και εσύ να βοηθήσεις το/τα σποράκι/κια σου να μείνουν. 

Τι τελευταίες μέρες έχω και εγώ πολύ δυνατούς πόνους κυρίως αριστερά. Όμως περίοδο περιμένω την επόμενη Πέμπτη. Δεν σου κρύβω λοιπόν πως κρατώ μικρό καλάθι γεμάτο με ελπίδες, αφού είναι και ο πρώτος κύκλος μετά την σαλπιγγογραφία.

Καλημέρα λευκή μου!! Έχεις δίκιο ότι δεν βοηθάει το άγχος αλλά είναι πολλές οι μέρες οι πόνοι κ με έχει ρίξει πολύ...  Μετά την σαλπιγγογραφια μπορει να έχει γίνει το θαυματακι σου το εύχομαι 🥰

στις πριν 52 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@cat12 Καλημέρα κοριτσάκι μου, μην απογοητεύεσαι!!! Τα φάρμακα που παίρνουμε στην εξωσωματική είναι τόσα πολλά που ειλικρινά δεν υπάρχουν συμπτώματα!!! Κ γω είχα πόνους, θεωρούσα ότι δεν έπιασα κ εν τέλη ήταν εκεί κ τ 2!! Επίσης και αυτή τη φορά που έμεινα φυσιολογικά έγκυος πάλι είχα έντονες ενοχλήσεις.. Οι πόνοι περιόδου με την αρχή της κύησης είναι σχεδόν ίδιοι. Μην προτρέχεις κ κάνε λίγη υπομονή. Πόσες μέρες είσαι από την ετ σήμερα;

Annie μου μακάρι...  Αλλά είναι πολύ έντονα όλα... Πόνοι περιόδου, μουδιάζουν τα πόδια μου, έχω ατονία.... Είναι όλα μαζί κ με έχουν πεθάνει... Την προηγούμενη Παρασκευή την έκανα οπότε είμαι μια εβδομάδα... Κ τέστ θα κάνω Τετάρτη...

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Σου εύχομαι να είναι το μωράκια σου κορίτσι μου σου στέλνω την θετικη μου ενέργεια και μπόλικη μπεμπεδοσκονη 🥰 

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολύ για την θετική σου ενέργεια ♥️

στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μ.

@cat12 Μ μην απογοητευεσαι, πόνους περιόδου είχα και εγώ δυνατούς και πριν και μετά το θετικό τέστ. Μπαίνω κάθε μέρα να δω τα νέα σ ανυπομονώ μαζί σου 🧸💙

Marina μου το εύχομαι αλλά νιώθω το σώμα μου ότι δεν τα έχει καταφέρει... Μακάρι να γίνει κ σε μένα κάτι καλό... Σε ευχαριστώ πολύ!!🥰

στις πριν 6 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα λευκή μου!! Έχεις δίκιο ότι δεν βοηθάει το άγχος αλλά είναι πολλές οι μέρες οι πόνοι κ με έχει ρίξει πολύ...  Μετά την σαλπιγγογραφια μπορει να έχει γίνει το θαυματακι σου το εύχομαι 🥰

Γενικά θυμάμαι πως έχεις έντονους πόνους στην περίοδο σου. Αυτό αισθάνεσαι και τώρα??? Εννοώ αυτής της κλίμακας είναι οι πόνοι???

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μ.

Καλημέρα Μαρίνα μου, πως είσαι??? Ο μπέμπης???

στις πριν 37 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Γενικά θυμάμαι πως έχεις έντονους πόνους στην περίοδο σου. Αυτό αισθάνεσαι και τώρα??? Εννοώ αυτής της κλίμακας είναι οι πόνοι???

Ναι αυτό αισθάνομαι αλλά πολλές μέρες κ όλη μέρα... Ένα τικ λίγο πιο έντονοι είναι... Σαν από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετησω...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η cat12 είπε:

Ναι αυτό αισθάνομαι αλλά πολλές μέρες κ όλη μέρα... Ένα τικ λίγο πιο έντονοι είναι... Σαν από στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετησω...

Χωρίς να έχω εμπειρία και βάσει όσων έχουν ειπωθεί από τις εγκυμονούσες μας, θεωρώ ότι είναι θετικό αυτό. Λίγη υπομονή και θετική σκέψη-διάθεση. Όλα θα πάνε ΚΑΛΑ🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲 Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲 Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲
    • @Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.
    • Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.!  δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται.. πρωτη φορα μου συμβαινει ολο αυτο 🥺😢
    • Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...