Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Έκανα ένα τεστ σήμερα. First step και ήταν αρνητικό,  λογικά περιμένω την περίοδο να ρθει τέλος εβδομάδας αλλά κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι όντως σου είχε δώσει πιο μεγάλη δόση τότε ειναι η αληθεια, τότε θα ήταν πιο λογικό  να σε πειράξει όχι τωρα έχεις ένα δίκιο… δεν το πως θα πάει και μίλησε μαζί του μπορεί να ήταν και τυχαίο 

Το inofert το είχες ξανά πάρει; Μήπως είναι από αυτό ; Δεν ξέρω κιολας αν φαιρνει πονοκέφαλο αυτό 🤷‍♀️

το inofert δεν το έχω ξαναπάρει στο παρελθόν αλλά το παίρνω 1 μήνα και δεν είχα κάτι σε αυτό το διάστημα. Ο πονοκέφαλος πέρασε χθες το απόγευμα χωρίς να πάρω κάτι... θα το παρακολουθω να δω!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Έκανα ένα τεστ σήμερα. First step και ήταν αρνητικό,  λογικά περιμένω την περίοδο να ρθει τέλος εβδομάδας αλλά κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής 

Καλημέρα Μαρία :) κάνε υπομονή να περάσουν οι μέρες να επαναλάβεις το τεστάκι. Συνήθως έχεις συμπτώματα μέρες πριν;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι τώρα κορίτσι μου ;

στις On 12/3/2024 at 7:17 ΜΜ, ο/η cat12 είπε:

Είναι η πρώτη φορά μετά από παραααα πολλαααα χρόνια που βλέπω πρωιναδικα😂 εγώ σηκώνομαι κανονικά κ ψιλοκανω κάποιες δουλειές στο σπίτι και για να περνάει κ η ώρα... Τα πολύ βαριά δεν τα κάνω... Σήμερα έριξα με το λάστιχο νερό στο μπαλκόνι γιατί είχε γεμίσει γύρη κ έχω αλλεργία κ προσπάθησα να τα καθαρίσω λίγο κ ισιωσα λίγο που βγήκα έξω... Μένω κ πάνω σε βουνό μακριά από δρόμους κεντρικούς κ έχει ωραία ησυχία... Ο γιατρός δεν μου είπε ακινησία εγώ έκατσα τις δύο πρώτες μέρες ξάπλα κ γενικά μου είπε να κουνιέμαι κανονικά κ δουλειές χωρίς βάρος να μην πιεζομαι...

Νομίζω ότι καλά κάνεις... Αφού το παν είναι να έχεις καλή ψυχολογία, πως θα την έχεις αν είσαι καθηλωμένη? Εγώ, βέβαια, σαν πρωτάρα δεν έκανα τίποτα. Δεν με άφηνε κι ο άντρας μου. Κι έτσι ψαρωμένη όπως ΄ήμουν, μόνο για τουαλέτα. Τις πρώτες μέρες ακόμα κι καθιστή το σκεφτόμουν να καθίσω. Κι ο έξυπνος ο αντρούλης μου με ξυπνούσε το βράδυ αν κοιμόμουν σε "περίεργη" στάση μπρούμυτα. Να αλλάξω στάση και να κοιμηθώ πιο ίσια... 😂😂😂 Χαζό κι αυτό, αλλά τι να κάνουμε. Πρωτάκια κι εμείς!! 

Όχι, ότι δούλεψε φυσικά.... Αρνητικό αποτέλεσμα είχαμε :( 

στις On 12/3/2024 at 10:59 ΜΜ, ο/η cat12 είπε:

Το ξέρω κορίτσια μου έχετε δίκιο ότι πρέπει να περιμένω... Αλλά είμαι κ ανυπόμονη... Θα κρατηθώ όσο μπορώ... 😊 Το κανονικό έτσι είναι κ το πιο σίγουρο η χοριακη...

Πότε είναι να την κάνεις? 

Εύχομαι ολόψυχα να έχεις θετική την χοριακή σου... ❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα Μαρία :) κάνε υπομονή να περάσουν οι μέρες να επαναλάβεις το τεστάκι. Συνήθως έχεις συμπτώματα μέρες πριν;

Συνήθως πριν την περίοδο ναι είχα έστω πρησμένο στήθος και γενικά κάπως το καταλάβαινα ότι θα ρθει, τώρα δεν νιώθω κάτι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Σε πια μέρα του κύκλου σου είσαι τώρα κορίτσι μου ;

Τώρα είναι 39η μέρα και αν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι οι σωστές γόνιμες ήταν κάπου μέσα από 28/2 έως 5/3 , δηλαδή από 24η μέρα μέχρι 30η μέρα,  κάπως έτσι δηλ 

Έχει υπάρξει ξανά να έχω 41 μέρες κύκλος, μήπως και αυτός ήταν μεγάλος,  θα δείξει...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maria98 είπε:

Συνήθως πριν την περίοδο ναι είχα έστω πρησμένο στήθος και γενικά κάπως το καταλάβαινα ότι θα ρθει, τώρα δεν νιώθω κάτι 

Τώρα είναι 39η μέρα και αν είναι έτσι όπως το σκέφτομαι οι σωστές γόνιμες ήταν κάπου μέσα από 28/2 έως 5/3 , δηλαδή από 24η μέρα μέχρι 30η μέρα,  κάπως έτσι δηλ 

Έχει υπάρξει ξανά να έχω 41 μέρες κύκλος, μήπως και αυτός ήταν μεγάλος,  θα δείξει...

Εεε ναι λογικά αφού δεν σε ήρθε ακόμα ήταν πιο αργά από αυτό που υπολόγισες 

Από βιταμίνες παιρνεις τίποτα ; Σου έδωσαν ; Ετσι για μια μικρή ενίσχυση 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εεε ναι λογικά αφού δεν σε ήρθε ακόμα ήταν πιο αργά από αυτό που υπολόγισες 

Από βιταμίνες παιρνεις τίποτα ; Σου έδωσαν ; Ετσι για μια μικρή ενίσχυση 

Όχι από βιταμίνες δεν παίρνω κάτι μόνο το φυλλικο που δεν το εχω σταματησει απο την προηγούμενη εγκυμοσυνη και εχω ξεκινήσει ξανά myo-inositol 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κι όλας κορίτσια 😅 Άνοιξη! Η επίσημη εποχή του ζευγαρώματος και της αναπαραγωγής 😜 Αναπαρχθειτε καλέ! 🤣🤣🤣🤣

Τρέχω και δεν φτάνω με τη μικρή! Με έχει γονατίσει! Περνάμε άγχος αποχωρισμού... 

@Elli13 κι εγώ τη βάφτιση προσπαθώ να κανονίσω και βαριέμαι... Πότε θα την κάνετε; 30/6 λέμε εμείς. Πώς τα πάτε με τη μικρή, σε τι φάση είστε τώρα;

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ έχω κλείσει για 1/9 αλλά είναι σχεδόν όλες οι ημερομηνίες κλεισμένες, οπότε έπρεπε να βιαστώ. Τα έχω κανονίσει όλα με αρκετό τρέξιμο από δω και από κει σε ραντεβού, μόνο κοπέλα για μαλλιά και μακιγιάζ δεν έχω βρει. Αυτό που κατάλαβα εγώ με πολλή αναζήτηση είναι ότι οι τιμές κυμαίνονται τόσο πολύ που θέλει καλή έρευνα αγοράς. Αλλιώς σου πιάνουν για πλάκα τον.... 😂

Τώρα η μικρή είναι 4,5 μηνών, γελάει, παίζει, διεκδικεί έντονα αυτό που θέλει 😋 Την ενοχλούν τα ουλα όμως, οπότε τις νύχτες έχουμε μερικές φορές λίγη γκρίνια, αλλά ευτυχώς με το ειδικό τζελ ηρεμεί αμέσως. Μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς, είναι ήδη 8 κιλά και απορώ που θα φτάσει. Θα μας πέσουν τα χέρια!! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στέρεες σε 1 μήνα, ήδη όταν τρώμε μας κοιτάει στο στόμα και απλώνει τα χεράκια στα πιάτα μας 😂😂 Κατά τα άλλα είναι ένα αξιολατρευτο πλάσμα που όμως βαριέται να κάθεται για πάνω από 5 λεπτά μόνη της με αποτέλεσμα να μην μπορώ ακόμα να κάνω μια δουλειά στο σπίτι. Με το ζόρι κάτι στα γρήγορα όταν είμαι μόνη μου μαζί της αλλιώς αρχίζει τις τζιριδες και φωνάζει Εεεεεεεε!! 😂😂

Εσείς πώς τα πάτε; Με το φαγητό βελτιώθηκε η κατάσταση; Τρώει λίγο παραπάνω τώρα;

στις On 13/3/2024 at 10:23 ΠΜ, ο/η cat12 είπε:

Elli μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!!! Με το καλό να πάνε όλα με την βάφτιση!! Πω πω πέρασε ο καιρός ♥️ μακάρι να γίνει το θαυματακι μου 🥰🙏 στις 20 τουηνα πρέπει να κάνω χοριακη ♥️♥️♥️

6 μερουλες εμειναν κορίτσι μου🙏🙏🙏 περιμενουμε πως και πως και εμείς❤️🙏❤️

στις πριν 13 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!

Λοιπόν αυτός ο κύκλος είναι πολύ περίεργος μέχρι στιγμής 😅

16η μέρα κι ακόμα τα τεστ ωορρηξίας είναι αχνά, ενώ στους προηγούμενους κύκλους, τέτοια μέρα είτε είμαι πολύ κοντά στο πικ ή ακριβώς στο πικ (φωτό).

Βεβαία ίσως παίζει ρόλο που έκανα τη σαλπιγγογραφια τη 10η μέρα του κύκλου και οι βιταμίνες μυο-ινοσιτολης που ξεκίνησα 1 μήνα πριν 🤷‍♀️

Σήμερα έχω κάτι πονάκια μια στην αριστερή ωοθήκη, μια στην δεξιά... Ίσως αύριο 🤞

IMG_20240313_205103.jpg

Καλημερα κορίτσι μου! Πλησιαζει η ορμονη να ανεβεί στο πικ ! Σήμερα ίσως δεις θετικοοοο❤️🙏

στις πριν 21 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα....είστε καλά;;; Δυστυχώς δεν μπαίνω κάθε μέρα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!! 

Πήγα στον ενδοκρινολόγο του έδειξα τις εξετάσεις μου και μου είπε ότι όλες είναι καλά! Και πως δείχνουν δυναμικότητα οι ωοθήκες μου !! Δεν χρειάζεται να μου δώσει κάτι είπε εκείνος!! 

Απλά επειδή κάνω μια θεραπεία να είμαι σε επαγρύπνηση εφόσον προσπαθούμε για παιδάκι γτ αν μείνω έγκυος θα πρέπει να την διακόψω!! 

Παίρνω τα inofert Plus εδώ κ μια εβδομάδα οι κύκλοι μου ήταν αρκετά μεγάλοι!! Τώρα ξανά ήρθα περίοδο στις 23 μέρες, όχι μεγάλη ροή....επαφές είχα 16-17 μέρα ( καθώς έλειπα ταξίδι και δεν καταφέραμε άλλες) .... Να άλλαξε ο κύκλος μου;;;

Ωραία τα νέα σου κορίτσι μου🙏 ίσως άλλαξε ο κύκλος σου ! Δεν ξερω αν σε έπιασαν τόσο συντομα τα ινοφερτ ! Όπως και να έχει σε λίγες μέρες μπαίνεις ξανά στη love zone! ❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ωραία τα νέα σου κορίτσι μου🙏 ίσως άλλαξε ο κύκλος σου ! Δεν ξερω αν σε έπιασαν τόσο συντομα τα ινοφερτ ! Όπως και να έχει σε λίγες μέρες μπαίνεις ξανά στη love zone! ❤️

Κορίτσι μου ποτέ θα πας γιατρο εσυ;; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Μακάρι λοιπόν σε λίγες μέρες να δεις το θετικο σου και αφού δεν έχεις συμπτώματα όπως άλλες φορές να σηματοδοτεί σπορακι🙏🙏🙏

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου ποτέ θα πας γιατρο εσυ;; 

Καλημερα κορίτσι μου!  Θα πάω αύριο αλλά θα τον πατώ τηλ σήμερα για να μου πει την ωρα🙏 

παντως προς ώρας δεν έχω έντονα συμπτώματα ! Καθόλου αναγούλα και εμετούς παρά μόνο κάποιες στιγμές της ημέρας υπνηλία και ατονία και κάποιες φορές καούρα! Είναι νωρίς ή λες να πάει έτσι ; Σήμερα είμαι 6 και 6 ημέρες! Αα επίσης και κάτι κράμπες έντονες παροδικά!

εσυ από συμπτώματα πως πας; Ποσό είσαι τώρα θυμησε μου!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Μακάρι λοιπόν σε λίγες μέρες να δεις το θετικο σου και αφού δεν έχεις συμπτώματα όπως άλλες φορές να σηματοδοτεί σπορακι🙏🙏🙏

Μακάρι να έρθει ένα σπορακι,  δεν θέλω ο κύκλος μου να είναι ότι να ναι γιατί με στεναχωρεί αυτό 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maria98 είπε:

Μακάρι να έρθει ένα σπορακι,  δεν θέλω ο κύκλος μου να είναι ότι να ναι γιατί με στεναχωρεί αυτό 

Το ξερω κορίτσι μου το ξερω! Στο εύχομαι να έχει έρθει 🙏❤️🙏

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!  Θα πάω αύριο αλλά θα τον πατώ τηλ σήμερα για να μου πει την ωρα🙏 

παντως προς ώρας δεν έχω έντονα συμπτώματα ! Καθόλου αναγούλα και εμετούς παρά μόνο κάποιες στιγμές της ημέρας υπνηλία και ατονία και κάποιες φορές καούρα! Είναι νωρίς ή λες να πάει έτσι ; Σήμερα είμαι 6 και 6 ημέρες! Αα επίσης και κάτι κράμπες έντονες παροδικά!

εσυ από συμπτώματα πως πας; Ποσό είσαι τώρα θυμησε μου!

Μακάρι να σε πάει έτσι! Εγώ είμαι 8&3 αν κ με βγάζει μικροτερο ο υπερηχοσ έχω συνέχεια ναυτίες άσε! Τάση για εμετο είχα κάνει κιολας μερικούς εμετούς…δε μπορώ με τίποτα να παρω τις βιταμίνες μου! Θέλω να τρώω μόνο στεγνά τύπου ρύζι σκέτο πατάτες  κ ψωμί τίποτα άλλο κρέας ψαρι με τίποτα δε μπορώ να τα φάω 

Θα περιμένουμε τα νέα σου!! 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι να σε πάει έτσι! Εγώ είμαι 8&3 αν κ με βγάζει μικροτερο ο υπερηχοσ έχω συνέχεια ναυτίες άσε! Τάση για εμετο είχα κάνει κιολας μερικούς εμετούς…δε μπορώ με τίποτα να παρω τις βιταμίνες μου! Θέλω να τρώω μόνο στεγνά τύπου ρύζι σκέτο πατάτες  κ ψωμί τίποτα άλλο κρέας ψαρι με τίποτα δε μπορώ να τα φάω 

Θα περιμένουμε τα νέα σου!! 

Α μωρέ κορίτσι μου υπομονή! Κανένα φιδέ να φτιάξεις με ζωμό από κοτόπουλο έτσι ωστε να περνεις και τις ουσίες από το κρέας ! Τις βιταμίνες να τις παίρνεις μαζί με το φαγητό αν μπορείς! Δλδ ποτέ σου ξεκινησαν οι αναγούλες και οι εμετοί; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ γιατί θυμάμαι ότι (δεν) περίμενες 6-7 Μαρτίου... ελπίζω να είναι μόνο έτσι αυτός ο κύκλος κοριτσι μου, το σώμα αποσυντονίζεται μετά από μια παλίνδρομή/αποβολή, όπως και να το κάνουμε είναι τραυματική εμπειρία και σωματικά και πολλές φορές το παραβλέπουμε... Εύχομαι να ρυθμιστεί άμεσα, αφού λες ότι παίρνεις και τη μυο-ινοσιτόλη - εγώ αυτή τη βιταμίνη την ξεκίνησα ένα μήνα πριν ακριβώς οπότε περιμένω να δω αποτελέσματα... ελπίζω να έχω καλύτερη ωορρηξία γιατί γενικά οι κύκλοι μου είναι νορμάλ 27-30 μέρες. Καλη επιτυχία και στις δύο μας και σε όλες που περιμένουν 🤞 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Πλησιαζει η ορμονη να ανεβεί στο πικ ! Σήμερα ίσως δεις θετικοοοο❤️🙏

Πιστεύω σήμερα ναι! αφότου σας έστειλα χθες το βράδυ άρχισαν πιο έντονες κράμπες, όχι όμως πολλά υγρά ως συνήθως... Είχαμε μια επαφή καλού-κακού.

Σήμερα έχω πάλι κράμπες και λίγο περισσότερα υγρά, οπότε για να δούμε - μακάρι να γίνει μια καλή ωορρηξία 🤞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Α μωρέ κορίτσι μου υπομονή! Κανένα φιδέ να φτιάξεις με ζωμό από κοτόπουλο έτσι ωστε να περνεις και τις ουσίες από το κρέας ! Τις βιταμίνες να τις παίρνεις μαζί με το φαγητό αν μπορείς! Δλδ ποτέ σου ξεκινησαν οι αναγούλες και οι εμετοί; 

Πιο έντονα άρχισαν από το Σάββατο ήμουν 7&5…θα κάνω μια προσπάθεια απόψε να τα πάρω με το φαΐ ταυτόχρονα 

τωρα π είπες φιδέ, έφτιαξα αλλά τελικά με πείραξε γενικά δε μπορώ τα νερουλά κ τα μακαρονια επίσης με αηδιάζουν ενώ στον μικρό μου μόνο μακαρονια έτρωγα στην αρχή τώρα δε τα μπορώ…

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Γεια σου κορίτσι μου...για να δούμε τι θα γίνει!! Μακάρι να σταθεροποιηθεί ο κύκλος τουλάχιστον...να μπορέσω να παρακολουθήσω κ την ωορρηξία 🙏🙏

Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα;;;🫶

στις πριν 18 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!

Λοιπόν αυτός ο κύκλος είναι πολύ περίεργος μέχρι στιγμής 😅

16η μέρα κι ακόμα τα τεστ ωορρηξίας είναι αχνά, ενώ στους προηγούμενους κύκλους, τέτοια μέρα είτε είμαι πολύ κοντά στο πικ ή ακριβώς στο πικ (φωτό).

Βεβαία ίσως παίζει ρόλο που έκανα τη σαλπιγγογραφια τη 10η μέρα του κύκλου και οι βιταμίνες μυο-ινοσιτολης που ξεκίνησα 1 μήνα πριν 🤷‍♀️

Σήμερα έχω κάτι πονάκια μια στην αριστερή ωοθήκη, μια στην δεξιά... Ίσως αύριο 🤞

IMG_20240313_205103.jpg

Καλησπέρα!

Μάλλον ναι επηρέασε η σαλπιγγογραφία. Εάν μπορείτε να έχετε επαφές γενικά όταν ξεκινάει η γραμμή να γίνεται ρόζ! Άλλωστε το σπέρμα ζει έως και 72 ώρες στο σώμα της γυναίκας . Σας εύχομαι σύντομα ένα θετικό τεστ! :) 

Επίσης, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για την ωορρηξία; Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲 Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲 Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲
    • @Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.
    • Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.!  δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται.. πρωτη φορα μου συμβαινει ολο αυτο 🥺😢
    • Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...