Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πρόβειο γιαούρτι θέλει να τρως

εγω πάντα παίρνω σε χάπι γιατί ποσο γιαούρτι να φάω με πιάνει κολπίτιδα με την αντιβίωση και έχω έτσι φαγουρα 

Ναι μάλλον αυτό συμβαίνει. Θα το πάρω τηλέφωνο. Εγώ  πίστευα πως τα προβιοτικά προστατεύουν από όλες τις απόψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 19 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ναι μάλλον αυτό συμβαίνει. Θα το πάρω τηλέφωνο. Εγώ  πίστευα πως τα προβιοτικά προστατεύουν από όλες τις απόψεις.

Παρε τηλ να σου δώσει.. κάτι λογικά είναι κολπίτιδα πες του τι έχεις και θα σου πει τι να κανείς περαστικα σου κορίτσι μου 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μήπως παίρνεις σίδηρο; Εμένα ο σίδηρος θυμάμαι μου χαλούσε το στομάχι και τον αλλάξαμε και ήμουν οκ μετά.

Παίρνω χρόνια σίδηρο λόγω έλλειψης οπότε σίγουρα δε με επηρεάζει αυτό.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @cat12 λίγο έμεινε. Υπομονή και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα σίγουρα. 

Εγώ κορίτσια, έχω υπερβολική φαγούρα ''εκεί κάτω 👇'' και φαντάζομαι πως ευθύνονται οι δύο αντιβιώσεις που ήπια. Μέσα σε 2 εβδομάδες πήρα μια αντιβίωση για την σαλπιγγογραφία και μια για την ωτίτιδα που έπαθα. Προφανώς κάτι πήγε λάθος. Σήμερα το πρωί είχα και λίγο αίμα στο σκούπισμα. Λέτε είναι κάτι ανησυχητικό?? 

Ο γιατρός μου θα είναι εδώ την Παρασκευή, οπότε μέχρι τότε κάνω απλά υποθέσεις.

Καλημέρα... Τον πήρες τηλέφωνο τουλάχιστον κορίτσι μου;;; Μήπως χρησιμοποίησες κάτι καινούριο "εκεί";

στις πριν 10 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Τώρα διάβασα ότι έκανες την έμβρυο μεταφορά. Τρέχουμε με τα διαδικαστικά της βάφτισης και είχα μέρες να διαβάσω νέα σας. Είμαι σίγουρη 100% ότι θα έχεις θετικό τεστ/χοριακη, έχω απίστευτα καλό προαίσθημα για σένα ♥️. Να μου πεις πότε θα κάνεις τεστ να μπω να δω, θα σε έχω στο μυαλό μου και θα προσεύχομαι για σένα ♥️

Elli μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!!! Με το καλό να πάνε όλα με την βάφτιση!! Πω πω πέρασε ο καιρός ♥️ μακάρι να γίνει το θαυματακι μου 🥰🙏 στις 20 τουηνα πρέπει να κάνω χοριακη ♥️♥️♥️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα... Τον πήρες τηλέφωνο τουλάχιστον κορίτσι μου;;; Μήπως χρησιμοποίησες κάτι καινούριο "εκεί";

όχι τίποτα. Τον κάλεσα αλλά δεν απάντησε. Περιμένω να με καλέσει πίσω!

Καλημέρα κορίτσια!

Είχε κάποια πονοκέφαλο από το dostinex; Χθες και σήμερα είμαι χάλια.. Από την μια σκέφτηκα μήπως ευθύνεται το χάπι αλλά από την άλλη την προηγούμενη φορά που τα πήρα και μάλιστα στην διπλάσια δόση δεν είχα τίποτα. [smilie=dontknow.gi:

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Είχε κάποια πονοκέφαλο από το dostinex; Χθες και σήμερα είμαι χάλια.. Από την μια σκέφτηκα μήπως ευθύνεται το χάπι αλλά από την άλλη την προηγούμενη φορά που τα πήρα και μάλιστα στην διπλάσια δόση δεν είχα τίποτα. [smilie=dontknow.gi:

Εγω δεν είχα παρενέργειες είναι η αλήθεια από το χάπι ίσως πήρα και μικρή δόση  (μισο χάπι ανα 15 μερες ) δεν με επηρέασε αλλά γενικα ξέρω πως είναι ένα βαρύ χάπι και προκαλεί τέτοια θεματάκια.. αν δεις ότι συνεχίζονται πες το στον γιατρό σου.. ποτε το πίνεις ; Βράδυ πριν κοιμηθείς ; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Εγω δεν είχα παρενέργειες είναι η αλήθεια από το χάπι ίσως πήρα και μικρή δόση  (μισο χάπι ανα 15 μερες ) δεν με επηρέασε αλλά γενικα ξέρω πως είναι ένα βαρύ χάπι και προκαλεί τέτοια θεματάκια.. αν δεις ότι συνεχίζονται πες το στον γιατρό σου.. ποτε το πίνεις ; Βράδυ πριν κοιμηθείς ; 

Ναι, το παίρνω βράδυ πριν κοιμηθώ! Την προηγούμενη φορά έπαιρνα 1 χάπι 2 φορές την εβδομάδα και τώρα μισό χάπι δυο φορές την εβδομάδα.. μου φαίνεται κουλό να με έπιασαν παρενέργειες τωρα..θα το παρακολουθήσω και θα παρω τον γιατρό αν χρειαστεί.

Σε ευχαριστώ!

στις πριν 21 ώρες, ο/η Demisar είπε:

Καλημέρα!

Εγώ, δεν ξέρω πότε -δεν- περιμένω.... Τελευταία περίοδο είχα 12 Ιανουαρίου με πάρα πολύ ροή τις πρώτες μέρες, γενικά ήταν μία βαριά περίοδος... Τώρα τι να πω! Δεν ε΄ιχαμε και πολλές ελεύθερες επαφές από τότε, 3 είχαμε μέσα στον Μάρτιο αλλά περίοδος άφαντη! όσα τεστ έχω κάνει είναι αρνητικά. Έχω και αρκετά πονάκια περιόδου.. Δεν ξέρω τι γίνεται! Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν αδιαθετήσω θα επικοινωνήσω με την γυναικολόγο!

Εσ΄ύ π΄ώς είσαι; :) 

Καλησπέρα κορίτσι μου..είχες βρει ωορρηξία στον κύκλο του Γενάρη;

Κορίτσια μου καλησπέρα....είστε καλά;;; Δυστυχώς δεν μπαίνω κάθε μέρα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!! 

Πήγα στον ενδοκρινολόγο του έδειξα τις εξετάσεις μου και μου είπε ότι όλες είναι καλά! Και πως δείχνουν δυναμικότητα οι ωοθήκες μου !! Δεν χρειάζεται να μου δώσει κάτι είπε εκείνος!! 

Απλά επειδή κάνω μια θεραπεία να είμαι σε επαγρύπνηση εφόσον προσπαθούμε για παιδάκι γτ αν μείνω έγκυος θα πρέπει να την διακόψω!! 

Παίρνω τα inofert Plus εδώ κ μια εβδομάδα οι κύκλοι μου ήταν αρκετά μεγάλοι!! Τώρα ξανά ήρθα περίοδο στις 23 μέρες, όχι μεγάλη ροή....επαφές είχα 16-17 μέρα ( καθώς έλειπα ταξίδι και δεν καταφέραμε άλλες) .... Να άλλαξε ο κύκλος μου;;;

στις πριν 14 ώρες, ο/η Ιόλη_1 είπε:

Καλησπέρα! Και εγώ δοκιμαστικό μέλος...είμαι στο περίμενε για να δημοσιευτούν οι απαντήσεις μου 🤣

Τι βιταμίνες στις σύστησε ο/η γυναικολόγος; Εγώ ζήτησα και μου είπε " βοηθούν ελάχιστα" . Να πάρω την πρωτοβουλία και να ξεκινήσω μόνη μου ; Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει την περίπτωση κάνω πολύ καλή ωορρηξία.

Καλησπέρα!

Ναι κι εγώ το ίδιο!

Εγώ αρχικά είχα πάει γυναικολόγο να ζητήσω κάτι που θα μου κάνει τον κύκλο πιο σταθερό και πιο ανώδυνο! Λόγω των πολυκυστικών μου έδωσε τα ινοφερτ, γιατί δεν ήθελε να μου δώσει κάτι σε φάρμακο ή αντισυλληπτικό ! Απλώς πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί, έπινα τα "απλά" inofert, τα Plus είναι ενισχυμένα και γράφει ότι βοηθούν στη γονιμότητα. Νόμιζα ότι  είχες πει πως κάνεις ωορρηξία αλλά χωρίς κυρίαρχο ωάριο, λάθος θυμάμαι;

Σε κάθε περίπτωση, είναι βιταμίνες δεν είναι φάρμακο, μπορείς να ρωτήσεις ξανά το γιατρό σου, ίσως να επιμείνεις λίγο, να του πεις μήπως να δοκίμαζα και αυτό πχ, και ΄ότι σου πει! Γιατί κάθε μία μας είναι διαφορετική!

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου..είχες βρει ωορρηξία στον κύκλο του Γενάρη;

Καλησπέρα 😊

Δεν παρακολουθώ την ωορρηξία να σου πω. Ίσως όμως θα έπρεπε από δω και πέρα! Είχα λίγα ροζ υγρά αν θυμάμαι κα΄λά γύρω στις 20 Φεβρουα΄ρίου  -ίσως ήταν ωορρηξία-. Αυτό που με "προβλημάτισε" ήταν ότι μετά από 2 μέρες που είχαμε ελεύθερες επαφές, είχα -συγνώμη για την περιγραφη- παχύρεστες λευκές εκκρίσεις μαζί με ροζ. Τώρα τι να πω!  Να σας πω ότι , στην 1η μου εγκυμοσ΄ύνη είχα καθυστερημένη σύλληψη με τεμ 2/12 και 2 αρνητικά τέστ 6&10 Ιανουαρίου, τελικά είδα θετικό τεστ 18 Ιανουαρίου.

Τι να πω... Αναμένω, αλλά εκνευρίζομαι κιόλας γιατί μπορεί να μην μου έρχεται από το άγχος μου!Εντωμεταξύ είμαι και συναχωμένη, ίσως επηρεάζει και αυτό στην καθυστέρηση

στις On 12/3/2024 at 3:49 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Με την προλακτίνη δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς! Έτσι μου είχε πει και η γυναικολόγος μου, ότι θέλουν ένα τρίμηνο! Εγ΄΄ώ αρχικά  έπαιρνα τα Inofert combi για 2 μήνες και μετά που ξεκινήσαμε ελευθερες επαφές πήρα τα inofert plus για 1 μήνα και τα σταμάτησα μετά. Σίγουρα βοηθούν, όσο περισσότερο καιρό τα παίρνεις τόσο καλύτερα! Εύχομαι θετικό τεστάκι σύντομα :) 

Μακάρι κοπέλα μου να δούμε σύντομαι θετικό τεστάκι :)

στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Ναι, το παίρνω βράδυ πριν κοιμηθώ! Την προηγούμενη φορά έπαιρνα 1 χάπι 2 φορές την εβδομάδα και τώρα μισό χάπι δυο φορές την εβδομάδα.. μου φαίνεται κουλό να με έπιασαν παρενέργειες τωρα..θα το παρακολουθήσω και θα παρω τον γιατρό αν χρειαστεί.

Σε ευχαριστώ!

Δεν το ξέρω το χάπι αυτό αλλά, μήπως δεν ειναι παρενέργειαεφόσον έπαιρνες παλιότερα μεγαλύτερη δόση και δεν είχες κάτι αντίστοιχο; Μήπως απλά σε περιτριγυρίζει κάποιο κρύωμα; 

Ότι και να είναι περαστικά! Παρακολούθησε το αν είναι όντως από το χάπι να ενημερώσεις τον γιατρό σου :) 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα....είστε καλά;;; Δυστυχώς δεν μπαίνω κάθε μέρα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!! 

Πήγα στον ενδοκρινολόγο του έδειξα τις εξετάσεις μου και μου είπε ότι όλες είναι καλά! Και πως δείχνουν δυναμικότητα οι ωοθήκες μου !! Δεν χρειάζεται να μου δώσει κάτι είπε εκείνος!! 

Απλά επειδή κάνω μια θεραπεία να είμαι σε επαγρύπνηση εφόσον προσπαθούμε για παιδάκι γτ αν μείνω έγκυος θα πρέπει να την διακόψω!! 

Παίρνω τα inofert Plus εδώ κ μια εβδομάδα οι κύκλοι μου ήταν αρκετά μεγάλοι!! Τώρα ξανά ήρθα περίοδο στις 23 μέρες, όχι μεγάλη ροή....επαφές είχα 16-17 μέρα ( καθώς έλειπα ταξίδι και δεν καταφέραμε άλλες) .... Να άλλαξε ο κύκλος μου;;;

Καλησπέρα!

Πολύ καλά νέα έχεις, μπράβο 😃

Ναι να είσαι σε επαγρύπνηση εννοείται και μακάρι σύντομα να μείνεις έγκυος ❤️

Για μία εβδομάδα μου φαίνεται δυσκολο να έδρασαν τα ινοφέρτ γιατί θέλουν πάνω απο μήνα να "δράσουν". Εμένα μου χε πει η γιατρός 3μηνο αλλά απο τον πρωτο μήνα είδα διαφορά. Ίσως άλλαξε ο κύκλος σου!

στις πριν 7 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Elli μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ!!! Με το καλό να πάνε όλα με την βάφτιση!! Πω πω πέρασε ο καιρός ♥️ μακάρι να γίνει το θαυματακι μου 🥰🙏 στις 20 τουηνα πρέπει να κάνω χοριακη ♥️♥️♥️

Σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά και να δε΄ις μία μεγάλη μεγάλη χοριακή στις 20 του μήνα :) 

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Σε ευχαριστώ!

Ναι όντως σου είχε δώσει πιο μεγάλη δόση τότε ειναι η αληθεια, τότε θα ήταν πιο λογικό  να σε πειράξει όχι τωρα έχεις ένα δίκιο… δεν το πως θα πάει και μίλησε μαζί του μπορεί να ήταν και τυχαίο 

Το inofert το είχες ξανά πάρει; Μήπως είναι από αυτό ; Δεν ξέρω κιολας αν φαιρνει πονοκέφαλο αυτό 🤷‍♀️

στις On 12/3/2024 at 4:03 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Καλημέρα!

Εγώ, δεν ξέρω πότε -δεν- περιμένω.... Τελευταία περίοδο είχα 12 Ιανουαρίου με πάρα πολύ ροή τις πρώτες μέρες, γενικά ήταν μία βαριά περίοδος... Τώρα τι να πω! Δεν ε΄ιχαμε και πολλές ελεύθερες επαφές από τότε, 3 είχαμε μέσα στον Μάρτιο αλλά περίοδος άφαντη! όσα τεστ έχω κάνει είναι αρνητικά. Έχω και αρκετά πονάκια περιόδου.. Δεν ξέρω τι γίνεται! Θα περιμένω λίγο ακόμα και αν δεν αδιαθετήσω θα επικοινωνήσω με την γυναικολόγο!

Εσ΄ύ π΄ώς είσαι; :) 

Αχ μου θυμίζεις λίγο και την δική μου περίπτωση με αυτή την αναμονή όταν είχα μείνει εγκυος , είχα 14/9 τελευταία περίοδο, 28/10 είχα κάνει θυμάμαι ένα τεστ ήταν αρνητικό και 10/11 το τεστ ήταν θετικό.

Τώρα και συ σαν να έχεις χάσει μια περίοδο είναι,  φαίνεται ο κύκλος πολυυυ μεγάλος,  να πας να το κοιτάξεις εννοείται 

Όσον αφορά εμένα,  κατάλαβα πως οι γόνιμες δεν ήταν όταν τις υπολόγιζα με τα τεστακια επειδή τα διάβασα λάθος και τα σταμάτησα 22η μέρα του κύκλου....αργότερα τις επόμενες μέρες είχα πονακια και υγρά σαν ασπράδι οπότε κάποια μέρα μέσα σε αυτές πιστεύω έγινε ωορρηξία... είχα 3 επαφές,  δεν ξέρω αν έπιασε καμία αλλά θεωρητικά περιμένω ξανά μέχρι τέλος της εβδομάδας 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Αχ μου θυμίζεις λίγο και την δική μου περίπτωση με αυτή την αναμονή όταν είχα μείνει εγκυος , είχα 14/9 τελευταία περίοδο, 28/10 είχα κάνει θυμάμαι ένα τεστ ήταν αρνητικό και 10/11 το τεστ ήταν θετικό.

Τώρα και συ σαν να έχεις χάσει μια περίοδο είναι,  φαίνεται ο κύκλος πολυυυ μεγάλος,  να πας να το κοιτάξεις εννοείται 

Όσον αφορά εμένα,  κατάλαβα πως οι γόνιμες δεν ήταν όταν τις υπολόγιζα με τα τεστακια επειδή τα διάβασα λάθος και τα σταμάτησα 22η μέρα του κύκλου....αργότερα τις επόμενες μέρες είχα πονακια και υγρά σαν ασπράδι οπότε κάποια μέρα μέσα σε αυτές πιστεύω έγινε ωορρηξία... είχα 3 επαφές,  δεν ξέρω αν έπιασε καμία αλλά θεωρητικά περιμένω ξανά μέχρι τέλος της εβδομάδας 

Μακάρι να έχει "δέσει" και πάλι το σποράκι σας...

στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ είχα πονοκέφαλο κ υπνηλία μέχρι να το συνηθίσω! Εμένα μ ειχε πει να το παιρνω ή Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ π δεν είχα δουλεια την επόμενη 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Παίρνω χρόνια σίδηρο λόγω έλλειψης οπότε σίγουρα δε με επηρεάζει αυτό.

Μήπως τώρα με την εγκυμοσύνη είναι πιο ευαίσθητο το στομάχι σου και σε επηρεάζει όμως; Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποιο άλλο σκεύασμα να δεις. Εύχομαι να απαλλαγείς σύντομα από τους εμετούς και τις αναγουλες!

Καλό μήνα κι όλας κορίτσια 😅 Άνοιξη! Η επίσημη εποχή του ζευγαρώματος και της αναπαραγωγής 😜 Αναπαρχθειτε καλέ! 🤣🤣🤣🤣

Τρέχω και δεν φτάνω με τη μικρή! Με έχει γονατίσει! Περνάμε άγχος αποχωρισμού... 

@Elli13 κι εγώ τη βάφτιση προσπαθώ να κανονίσω και βαριέμαι... Πότε θα την κάνετε; 30/6 λέμε εμείς. Πώς τα πάτε με τη μικρή, σε τι φάση είστε τώρα;

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!

Λοιπόν αυτός ο κύκλος είναι πολύ περίεργος μέχρι στιγμής 😅

16η μέρα κι ακόμα τα τεστ ωορρηξίας είναι αχνά, ενώ στους προηγούμενους κύκλους, τέτοια μέρα είτε είμαι πολύ κοντά στο πικ ή ακριβώς στο πικ (φωτό).

Βεβαία ίσως παίζει ρόλο που έκανα τη σαλπιγγογραφια τη 10η μέρα του κύκλου και οι βιταμίνες μυο-ινοσιτολης που ξεκίνησα 1 μήνα πριν 🤷‍♀️

Σήμερα έχω κάτι πονάκια μια στην αριστερή ωοθήκη, μια στην δεξιά... Ίσως αύριο 🤞

IMG_20240313_205103.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...