Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

στις On 11/3/2024 at 8:54 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...έχω άρρωστο τον μικρό μου και κόλλησα και εγώ... Φοβερό πονόλαιμο έχω..τον μικρό τον πήγα παιδίατρο και έχει αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα μαζί 😔

Περαστικά κορίτσι μου!! Κ γω έχω τον μικρό με ωτίτιδα. Δεν τη γλυτωσαμε την αντιβίωση..

στις On 11/3/2024 at 9:36 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

Θα σας πω περιληπτικά τα δικά μου καθώς ως δοκιμαστικό μέλος οι περισσότερες δημοσιεύσεις μου αργούσαν να ανέβουν και θάβονταν πίσω πίσω στην συζήτηση..

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδί από τον Ιούλιο, είχα βρει σε ορμονολογικό έλεγχο υψηλή προλακτίνη και πολυκυστικές. Είχα ξεκινήσει  αγωγή με dostinex για 3 μήνες και σε επανέλεγχο τον Δεκέμβρη η προλακτίνη είχε ανέβει ξανά. Ύστερα από έναν κύκλο εξετάσεων +μαγνητική στην υπόφυση είδαμε ότι δεν οφείλεται σε παθολογικό αίτιο η αύξησή της. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ραντεβού με την γυναικολόγο όπου μου έγραψε πάλι dostinex για 6 μήνες αυτή τη φορά. Επίσης εδώ και 1 μήνα παίρνω inofert plus για καλύτερη ωορρηξία! Αυτά εν ολίγοις!

Εύχομαι όλες να έχουμε σύντομα θετικά τεστ στα χέρια μας :)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Με την αγωγή όλα θα πάνε καλά κ θα έρθει το σποράκι σας. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; είναι άλλες κοπέλες που (δεν) περιμένουν περίοδο τώρα τον Μάρτιο;

Εμένα μου τελείωσε η πρώτη περίοδος μετά την αποβολή κ ξεκινάμε πάλι!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου🙏♥️ δεν περνάνε οι μέρες 😫... Γενικά έχω ζαλάδες λογικά από τα φάρμακα κ έχω  έντονους πόνους περιόδου... Χθες πρέπει να μου έπεσε η πίεση κ δεν μπορούσα να σταθώ όρθια γύριζαν όλα. Στις 20 του μήνα κάνω την χοριακη ♥️

Ζαλάδες διαβάζω… Κοιτα όντως με τα φάρμακα δεν πρέπει να ψάχνουμε συμπτώματα αλλά καλό το βλέπω εγώ🙏🏻🙏🏻 Μεγάλο θηρίο αν κρατηθείς μέχρι τις 20.. Εμένα μου την είχε βάλει στις 10 μέρες μετά την ΕΤ κ εννοείται πως δεν κρατήθηκα κ έκανα την 9η🤣🤣🤣!! Ενώ μέχρι εκείνη τη μέρα έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να παω νωρίτερα, ξύπνησα κ λέω παω τέλος!!🤣🤣 Εύχομαι μια τερααααστια τριψηφια χοριακη κοριτσάκι μου γλυκό !! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 8 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εύχομαι να περάσουν σύντομα κορίτσι μου! Κι εγώ νόμιζα πως ήταν απο το ασβέστιο αλλά τελικά είναι της εγκυμοσύνης!

Τώρα παίρνεις ασβέστιο ή το σταμάτησες; Επειδή εγώ σήμερα δε μπόρεσα να πάρω τις βιταμίνες 

στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου🙏♥️ δεν περνάνε οι μέρες 😫... Γενικά έχω ζαλάδες λογικά από τα φάρμακα κ έχω  έντονους πόνους περιόδου... Χθες πρέπει να μου έπεσε η πίεση κ δεν μπορούσα να σταθώ όρθια γύριζαν όλα. Στις 20 του μήνα κάνω την χοριακη ♥️

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι θα περιμένουμε τα νέα σου ❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τώρα παίρνεις ασβέστιο ή το σταμάτησες; Επειδή εγώ σήμερα δε μπόρεσα να πάρω τις βιταμίνες 

Το σταμάτησα κορίτσι μου. Την Τρίτη που θα πάω στο γιατρό θα το ξανά συζητήσουμε αλλά ακόμα έχω ένα στομάχι χάλια... Θα δούμε τώρα.

στις πριν 32 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Περαστικά κορίτσι μου!! Κ γω έχω τον μικρό με ωτίτιδα. Δεν τη γλυτωσαμε την αντιβίωση..

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Με την αγωγή όλα θα πάνε καλά κ θα έρθει το σποράκι σας. 

Ζαλάδες διαβάζω… Κοιτα όντως με τα φάρμακα δεν πρέπει να ψάχνουμε συμπτώματα αλλά καλό το βλέπω εγώ🙏🏻🙏🏻 Μεγάλο θηρίο αν κρατηθείς μέχρι τις 20.. Εμένα μου την είχε βάλει στις 10 μέρες μετά την ΕΤ κ εννοείται πως δεν κρατήθηκα κ έκανα την 9η🤣🤣🤣!! Ενώ μέχρι εκείνη τη μέρα έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να παω νωρίτερα, ξύπνησα κ λέω παω τέλος!!🤣🤣 Εύχομαι μια τερααααστια τριψηφια χοριακη κοριτσάκι μου γλυκό !! 

Σιγά μην κρατηθώ μέχρι τις 20 του μήνα 😂😂😂 μου έχουν μείνει δύο τεστακια one step οπότε σίγουρα θα κάνω κ πιο πριν... Αχ πόσο θέλω να δω δεύτερη γραμμουλα... Σε ευχαριστώ πολύ annie μου!!! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι θα περιμένουμε τα νέα σου ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ raf μου🥰🥰 μόλις κάνω τεστ θα σας στείλω σίγουρα κ εύχομαι με ένα θετικό σε φωτογραφία 🙏🙏🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλώς σας βρήκα κοπέλα μου :) πάμε δυναμικά 💪✌️

στις πριν 40 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Σιγά μην κρατηθώ μέχρι τις 20 του μήνα 😂😂😂 μου έχουν μείνει δύο τεστακια one step οπότε σίγουρα θα κάνω κ πιο πριν... Αχ πόσο θέλω να δω δεύτερη γραμμουλα... Σε ευχαριστώ πολύ annie μου!!! 

Καλό μου κορίτσι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις χοριακη μην μπλέξεις με τα τεστακια γτ πολλές φορές μπορεί να δώσουν ψευδή αποτελέσματα, μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου όταν ήθελα να κάνω τέστ δύο μέρες πριν την χοριακη, κάνε υπομονή θα περάσουν γρήγορα οι ημέρες.... Όλα θα πάνε καλά....

στις πριν 50 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Κάνε χοριακη καλύτερα κοριτσάκι μου. Άσε τα τεστ για να βλέπεις ότι σκουραίνουν!!

στις πριν 12 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@Παρασκευαιδου νομίζω πως πρέπει να ξεσκονίσεις την γυάλα..καινούρια εγώ, έρχονται και νέα μέλη..Βγήκε το όνομα τώρα :P 

Εννοείται θα ξεσκονισω γυάλα ,θα μασησω και φύλα δάφνης , και θα είμαι έτοιμη να σας υποδεχτώ με χαρά.. 

@cat12 η Θέτις είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σήμερα και σε είδα μέσα.. ετοιμάσου για τις 2 γραμμές.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μαρικαλλη είπε:

Καλό μου κορίτσι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις χοριακη μην μπλέξεις με τα τεστακια γτ πολλές φορές μπορεί να δώσουν ψευδή αποτελέσματα, μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου όταν ήθελα να κάνω τέστ δύο μέρες πριν την χοριακη, κάνε υπομονή θα περάσουν γρήγορα οι ημέρες.... Όλα θα πάνε καλά....

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κάνε χοριακη καλύτερα κοριτσάκι μου. Άσε τα τεστ για να βλέπεις ότι σκουραίνουν!!

Το ξέρω κορίτσια μου έχετε δίκιο ότι πρέπει να περιμένω... Αλλά είμαι κ ανυπόμονη... Θα κρατηθώ όσο μπορώ... 😊 Το κανονικό έτσι είναι κ το πιο σίγουρο η χοριακη...

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εννοείται θα ξεσκονισω γυάλα ,θα μασησω και φύλα δάφνης , και θα είμαι έτοιμη να σας υποδεχτώ με χαρά.. 

@cat12 η Θέτις είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σήμερα και σε είδα μέσα.. ετοιμάσου για τις 2 γραμμές.. 

Θα τρελαθώ αν δω τις δύο πολυπόθητες γραμμουλες ♥️🙏 λέγε μου τετοιααααα

στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Τώρα διάβασα ότι έκανες την έμβρυο μεταφορά. Τρέχουμε με τα διαδικαστικά της βάφτισης και είχα μέρες να διαβάσω νέα σας. Είμαι σίγουρη 100% ότι θα έχεις θετικό τεστ/χοριακη, έχω απίστευτα καλό προαίσθημα για σένα ♥️. Να μου πεις πότε θα κάνεις τεστ να μπω να δω, θα σε έχω στο μυαλό μου και θα προσεύχομαι για σένα ♥️

στις πριν 10 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλή επιτυχία!!! Εύχομαι μια θετικότατη χοριακή!!! 🌷🌷

στις On 11/3/2024 at 8:51 ΜΜ, ο/η Demisar είπε:

Καλησπέρα :) 

Είμαι και εγώ δοκιμαστικό μέλος και θα χαθεί η απάντησή μου, αλλά ήθελα να σου πω για τα inofert Plus που είπες. Ουσιαστικά είναι βιταμίνες για καλύτερη ωορρηξία -όπως είπες- αλλά και για να δώσει ένα μπουστ σε όλο τον οργανισμό και να "βοηθήσει" στη σύλληψη.  Έχω κι εγώ πολυκυστικές ελαφριάς μορφής και όντως είδα διαφορά στις περιόδους μου όταν τα πήρα, παρ' όλο που δεν ήπια πολύ καιρό γιατί έμεινα έγκυος μετά και τα σταμάτησα.

Καλησπέρα! Και εγώ δοκιμαστικό μέλος...είμαι στο περίμενε για να δημοσιευτούν οι απαντήσεις μου 🤣

Τι βιταμίνες στις σύστησε ο/η γυναικολόγος; Εγώ ζήτησα και μου είπε " βοηθούν ελάχιστα" . Να πάρω την πρωτοβουλία και να ξεκινήσω μόνη μου ; Σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει την περίπτωση κάνω πολύ καλή ωορρηξία.

στις πριν 13 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Εύχομαι να περάσουν σύντομα κορίτσι μου! Κι εγώ νόμιζα πως ήταν απο το ασβέστιο αλλά τελικά είναι της εγκυμοσύνης!

Μήπως παίρνεις σίδηρο; Εμένα ο σίδηρος θυμάμαι μου χαλούσε το στομάχι και τον αλλάξαμε και ήμουν οκ μετά.

στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Ε . Τότε ξεκινά να ψάχνεις για άσπρη ρόμπα..

Καλημέρα κορίτσια. @cat12 λίγο έμεινε. Υπομονή και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα σίγουρα. 

Εγώ κορίτσια, έχω υπερβολική φαγούρα ''εκεί κάτω 👇'' και φαντάζομαι πως ευθύνονται οι δύο αντιβιώσεις που ήπια. Μέσα σε 2 εβδομάδες πήρα μια αντιβίωση για την σαλπιγγογραφία και μια για την ωτίτιδα που έπαθα. Προφανώς κάτι πήγε λάθος. Σήμερα το πρωί είχα και λίγο αίμα στο σκούπισμα. Λέτε είναι κάτι ανησυχητικό?? 

Ο γιατρός μου θα είναι εδώ την Παρασκευή, οπότε μέχρι τότε κάνω απλά υποθέσεις.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @cat12 λίγο έμεινε. Υπομονή και θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα σίγουρα. 

Εγώ κορίτσια, έχω υπερβολική φαγούρα ''εκεί κάτω 👇'' και φαντάζομαι πως ευθύνονται οι δύο αντιβιώσεις που ήπια. Μέσα σε 2 εβδομάδες πήρα μια αντιβίωση για την σαλπιγγογραφία και μια για την ωτίτιδα που έπαθα. Προφανώς κάτι πήγε λάθος. Σήμερα το πρωί είχα και λίγο αίμα στο σκούπισμα. Λέτε είναι κάτι ανησυχητικό?? 

Ο γιατρός μου θα είναι εδώ την Παρασκευή, οπότε μέχρι τότε κάνω απλά υποθέσεις.

Δεν πήρες προβιοτικά με τις αντιβιωσεις ; Δεν σου έδωσαν ; 

στις Just now, ο/η Elk είπε:

Δεν πήρες προβιοτικά με τις αντιβιωσεις ; Δεν σου έδωσαν ; 

Μόνο για την δεύτερη (της ωτίτιδας) μου έδωσαν. Επειδή τρώω πολύ γιαούρτι καθημερινά ο γιατρός μου είχε πει πως είμαι οκ. Τι να πω.

@ΛΕΥΚΗκαλημέρα κοριτσι μου. Λογικα καποια κολπιτιδα σε ταλαιπωρεί. Πηγαινε σε ενα φαρμακείο να σ δωσουν κατι προσωρινα να σε ανακουφίσει αμεσα. Η ρώτα τ γιατρο σου να σου προτεινει κατι. Μεχρι την Παρασκευή πως θα την παλεψεις? Το αιμα δ ειναι κατι ανησυχητικό. Ολο τ σύστημα είναι ευαισθητο εκει κατω.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@ΛΕΥΚΗκαλημέρα κοριτσι μου. Λογικα καποια κολπιτιδα σε ταλαιπωρεί. Πηγαινε σε ενα φαρμακείο να σ δωσουν κατι προσωρινα να σε ανακουφίσει αμεσα. Η ρώτα τ γιατρο σου να σου προτεινει κατι. Μεχρι την Παρασκευή πως θα την παλεψεις? Το αιμα δ ειναι κατι ανησυχητικό. Ολο τ σύστημα είναι ευαισθητο εκει κατω.

Ναι μπορεί να είναι κολπίτιδα. Απλά όταν είχα πάθει ξανά είχαν άσχημη μυρωδιά τα υγρά μου. Τώρα δεν έχω τέτοιο θέμα. Μόνο φαγούρα.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Μόνο για την δεύτερη (της ωτίτιδας) μου έδωσαν. Επειδή τρώω πολύ γιαούρτι καθημερινά ο γιατρός μου είχε πει πως είμαι οκ. Τι να πω.

Πρόβειο γιαούρτι θέλει να τρως

εγω πάντα παίρνω σε χάπι γιατί ποσο γιαούρτι να φάω με πιάνει κολπίτιδα με την αντιβίωση και έχω έτσι φαγουρα 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ναι μπορεί να είναι κολπίτιδα. Απλά όταν είχα πάθει ξανά είχαν άσχημη μυρωδιά τα υγρά μου. Τώρα δεν έχω τέτοιο θέμα. Μόνο φαγούρα.

Εξαρτάται από τι είναι η κολπίτιδα. Εγω πχ εαν πάρω augmentin έχω πάθει κολπίτιδα στανταρ!!! Με γαγούρα κ λευκά υγρά. Τα πρεβιοτικά από ο στόμα προστατεύουν το στομάχι όχι τα γυναικολογικά. Εγώ τη γλυτώνω μόνο με κολπικά υπόθετα γαλακτοβάκιλων. Πάρε το γιατρό ου ένα τηλέφωνο πες του συμπτώματα και τα φάρμακα που πήρες και θα σε καθοδηγησει. Περαστικά!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εξαρτάται από τι είναι η κολπίτιδα. Εγω πχ εαν πάρω augmentin έχω πάθει κολπίτιδα στανταρ!!! Με γαγούρα κ λευκά υγρά. Τα πρεβιοτικά από ο στόμα προστατεύουν το στομάχι όχι τα γυναικολογικά. Εγώ τη γλυτώνω μόνο με κολπικά υπόθετα γαλακτοβάκιλων. Πάρε το γιατρό ου ένα τηλέφωνο πες του συμπτώματα και τα φάρμακα που πήρες και θα σε καθοδηγησει. Περαστικά!!!

Ναι αυτήν πήρα και εγώ. Πάλι προβλήματαααααα, δεν μπορώ άλλο!!!!! Θα τον πάρω τηλέφωνο άμεσα. Σε ευχαριστώ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...